کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آموزش در مدارس آمریکا
(2014-08-10 ساعت 14:36)ronaldmog نوشته:  با سلام
میخواستم بپرسم که شما در شهر دالاس( تگزاس ) در منطقه ی plano کالج با ریت بالا سراغ دارید ؟؟
خیلی ممنونم

به این سایت یه سری بزنید.
greatschool.org
میلادCoolCool
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-10 ساعت 02:55)milad1995 نوشته:  [quote='Reza20002' pid='532748' dateline='1407607533']
نقل قول:ممنون از پاسخت
ممکنه در خصوص شهریه سالیانه اینگونه مدارس و بخصوص اگر در خصوص ابتدایی هم می دونی بما بگی؟

مدرسه Public و Charter Public کلاً مجانی هست حتی نهار و تغذیه هم مجانی میدن. ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان هم نداره همگی رایگان هستند.
میلادCoolCool

آیا ورود به مدارس چارتر پابلیک مشمول شرایط خاصی است؟
مثلا برای فرزندان ما که برای اولین بار به آمریکا می آیند ، مشکلی برای ورود به اینگونه مدارس وجود ندارد؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: milad1995 ، قصه گو
(2014-08-11 ساعت 00:55)Reza20002 نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 02:55)milad1995 نوشته:  [quote='Reza20002' pid='532748' dateline='1407607533']
ممکنه در خصوص شهریه سالیانه اینگونه مدارس و بخصوص اگر در خصوص ابتدایی هم می دونی بما بگی؟

مدرسه Public و Charter Public کلاً مجانی هست حتی نهار و تغذیه هم مجانی میدن. ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان هم نداره همگی رایگان هستند.
میلادCoolCool

مثلا برای فرزندان ما که برای اولین بار به آمریکا می آیند ، مشکلی برای ورود به اینگونه مدارس وجود ندارد؟
اينجا كلاً هيچ مشكلي در مورد مدرسه پيش نمياد ، بايد در محدوده زيپ كد اون مدرسه باشيد ، چارتر پابليك هم مثل همون نمونه مردمي خودمون ميمونه كه البته پول نميگيرن ! نهار و صبحانه هم هميشه مجاني نيست و بايد ثابت كنيد كه شغل ندارين . البته حالا فكر نكنيد كه اگر مدرسه چارتر پايليك بود يعني عاليه Wink دختر من مدرسه چارتر پابليك رفته !. خيلي فرقي نداره Smile فقط سعي كنيد كه گريد مدرسه كمتر از ٨ نباشه و البته اگر محله خوب خونه بگيرين مدرسه هاي اون محله هم احتمالاً خوبن !
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، قصه گو ، nora ، pari pariaaa ، موج ، lighter ، Rock
(2014-08-11 ساعت 00:55)Reza20002 نوشته:  

میلادCoolCool

نه هيچ شرائط خاصي نداره ولي فارق التحصيلان اينگونه مدارس خيلي راحت تر به كالج و دانشگاه راه پيدا ميكنند. بيشترين سعي خودتون رو بكنيد كه در اين مدارس ثبت نام كنيد حتي اگه شده واسه يكماه اجاره يه خونه ديگه رو بديد Big Grin چون واقعا ارزشش رو داره و موقع ورود فرزندتون به كالج و دانشگاه نتيجه اش رو ميبينيد
ميلادCoolCool
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، Reza20002 ، قصه گو ، nora ، pari pariaaa ، lighter
سلام
من در حال رفتن به امریکا برای گرفتن گرین کارت میباشم میخواستم سوال کنم که ایا بلافاصله بعد از گرفتن گرین کارت میتوانم به ایران برگردم و مثلا 2 سال در ایران بمانم یا اینکه گرین کارت باطل میشود؟ و ایا میتوانم از گرین کارت سفید استفاده کنم ؟ لطفا در مورد شرایط گرین کارت سفید توضیح دهید.
متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-11 ساعت 13:59)ronaldmog نوشته:  سلام
من در حال رفتن به آمریکا برای گرفتن گرین کارت میباشم میخواستم سوال کنم که ایا بلافاصله بعد از گرفتن گرین کارت میتوانم به ایران برگردم و مثلا 2 سال در ایران بمانم یا اینکه گرین کارت باطل میشود؟ و ایا میتوانم از گرین کارت سفید استفاده کنم ؟ لطفا در مورد شرایط گرین کارت سفید توضیح دهید.
متشکرم
اینجا جای مناسبی برای این سوال نیست در تایپیک های دیگه این سوال رو مطرح کنید فقط یک نکته رو بگم که اون چیزی که میگید پاس سفید هست نه گرین کارت سفید .
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
برای ثبت نام در سال دواردهم دبیرستان امریکا ایا فقط ترجمه شده ی دیپلم کافی است یا اصل دیپلم به زبان فارسی را میحواهند ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-08-14 ساعت 22:50)ronaldmog نوشته:  سلام
برای ثبت نام در سال دواردهم دبیرستان آمریکا ایا فقط ترجمه شده ی دیپلم کافی است یا اصل دیپلم به زبان فارسی را میحواهند ؟؟؟
سلام
اگه میخواین برای دبیرستان ثبت نام کنید به هیچ وجه اسمی از دیپلم نیارین و فقط ترجمه کارنامه سال آخر رو بیارید چون اگه بدونن شما دیپلم داری ثبت نام نمیکنن.
میلادCoolCool
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، eybaba ، ps5 ، nora ، lighter
خب دوستان اخر هفته شد و سر ما هم خلوت و تونستم بیام یه سر بزنم و تجربیاتم از این سه روز که رفتم مدرسه رو به اشتراک بزارم .نمیخوام کسی رو بترسونم اما برای منی که توی ایران کلی کلاس زبان رفتم و فکر میکردم مشکل زبان اصلا ندارم مدرسه واقعا سخت بود و تنها مشکلم هم همین زبان بود Big Grin اینجا درس ها جوری بود که خودت برشون میداری مثلا من 5 تا درس برداشتم که هر 5 تاش هم فکر میکردم ابکی و اسونه اما باز هم این مشکل زبان میاد وسط و پارازیت میندازه اگر هنوز به امریکا نیومدید الویت اولتون رو با زبان بزارید و حتی شده 24 ساعته بدون خواب فقط زبان انگلیسی کار کنید چون من واقعا این 3 روز بهم سخت گذشت و دپرس شدم جوری که توی عمرم هیچ وقت انقدری که توی این 3 روز ساکت بودم ساکت نبودم الویتتون هم با اسپیکینگ بزارید چون اینجا همه چی حرف زدنه.برای اینکه بعد از این ترسوندن یکم امید هم بدم بهتون بهتره بگم که اونقدری که توی این 3 روز زبان یاد گرفتم توی 3 سالی که توی ایران کانون زبان رفتم زبان یاد نگرفتم.توی مدرسه بچه ها دوست دارن خیلی حرف بزنن در مورد همه چیز و همه کس پس اگر نتونید باهاشون حرف بزنید توی مدرسه تنها میمونید [میشید مثل من Sad ] امیدوارم زود تر بتونم جا بیفتم و التماس دعا Big Grin

پ.ن: نمیدونم چی شد ولی فکر کنم یکی پستم رو دید و دعام کرد چون الان فهمیدم یکی از همون بچه هایی که قبل از شروع مدرسه دیدمش برنامه اش رو عوض کرده و توی 3 تا از کلاس ها با هم افتادیم و فعلا دیگه تنها نیستم Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: milad1995 ، قصه گو ، sayeh_m ، مریم361 ، maryam_a ، eybaba ، shoshina ، nora ، shahin2737 ، smk2 ، pari pariaaa ، lighter ، Rock ، saba1100
دوستان كسي اطلاعي از وضعيت اين دو دبستان در لوس آنجلس داره؟ هردو گريد ١٠ هستند
Westwood Elementary school
Fairburn Avenue Elementary School
مرسي
پاسخ
(2014-08-21 ساعت 15:19)Elahvision نوشته:  دوستان كسي اطلاعي از وضعيت اين دو دبستان در لوس آنجلس داره؟ هردو گريد ١٠ هستند
Westwood Elementary school
Fairburn Avenue Elementary School
مرسي
من شخصا فکر میکنم Westwood Elementary school بهتره چون charter هست اما در کل هر دو خوبه و ببینید کدوم نزدیک تر هست توی همون ثبت نام کنید.
میتونید اطلاعات بیشتر رو در مورد مدرسه در این سایت ببینید http://www.greatschools.org/
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، Elahvision ، lighter
(2014-08-16 ساعت 03:23)ps5 نوشته:  خب دوستان اخر هفته شد و سر ما هم خلوت و تونستم بیام یه سر بزنم و تجربیاتم از این سه روز که رفتم مدرسه رو به اشتراک بزارم .نمیخوام کسی رو بترسونم اما برای منی که توی ایران کلی کلاس زبان رفتم و فکر میکردم مشکل زبان اصلا ندارم مدرسه واقعا سخت بود و تنها مشکلم هم همین زبان بود Big Grin اینجا درس ها جوری بود که خودت برشون میداری مثلا من 5 تا درس برداشتم که هر 5 تاش هم فکر میکردم ابکی و اسونه اما باز هم این مشکل زبان میاد وسط و پارازیت میندازه اگر هنوز به آمریکا نیومدید الویت اولتون رو با زبان بزارید و حتی شده 24 ساعته بدون خواب فقط زبان انگلیسی کار کنید چون من واقعا این 3 روز بهم سخت گذشت و دپرس شدم جوری که توی عمرم هیچ وقت انقدری که توی این 3 روز ساکت بودم ساکت نبودم الویتتون هم با اسپیکینگ بزارید چون اینجا همه چی حرف زدنه.برای اینکه بعد از این ترسوندن یکم امید هم بدم بهتون بهتره بگم که اونقدری که توی این 3 روز زبان یاد گرفتم توی 3 سالی که توی ایران کانون زبان رفتم زبان یاد نگرفتم.توی مدرسه بچه ها دوست دارن خیلی حرف بزنن در مورد همه چیز و همه کس پس اگر نتونید باهاشون حرف بزنید توی مدرسه تنها میمونید [میشید مثل من Sad ] امیدوارم زود تر بتونم جا بیفتم و التماس دعا Big Grin

پ.ن: نمیدونم چی شد ولی فکر کنم یکی پستم رو دید و دعام کرد چون الان فهمیدم یکی از همون بچه هایی که قبل از شروع مدرسه دیدمش برنامه اش رو عوض کرده و توی 3 تا از کلاس ها با هم افتادیم و فعلا دیگه تنها نیستم Big Grin
ميشه لطفا بگيد در چه مقطع تحصيلى هستيد ودر چه نوع مدرسه اى ثبت نام كرده ايد
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، shoshina
(2014-08-22 ساعت 16:28)Vahid2014 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 03:23)ps5 نوشته:  خب دوستان اخر هفته شد و سر ما هم خلوت و تونستم بیام یه سر بزنم و تجربیاتم از این سه روز که رفتم مدرسه رو به اشتراک بزارم .نمیخوام کسی رو بترسونم اما برای منی که توی ایران کلی کلاس زبان رفتم و فکر میکردم مشکل زبان اصلا ندارم مدرسه واقعا سخت بود و تنها مشکلم هم همین زبان بود Big Grin اینجا درس ها جوری بود که خودت برشون میداری مثلا من 5 تا درس برداشتم که هر 5 تاش هم فکر میکردم ابکی و اسونه اما باز هم این مشکل زبان میاد وسط و پارازیت میندازه اگر هنوز به آمریکا نیومدید الویت اولتون رو با زبان بزارید و حتی شده 24 ساعته بدون خواب فقط زبان انگلیسی کار کنید چون من واقعا این 3 روز بهم سخت گذشت و دپرس شدم جوری که توی عمرم هیچ وقت انقدری که توی این 3 روز ساکت بودم ساکت نبودم الویتتون هم با اسپیکینگ بزارید چون اینجا همه چی حرف زدنه.برای اینکه بعد از این ترسوندن یکم امید هم بدم بهتون بهتره بگم که اونقدری که توی این 3 روز زبان یاد گرفتم توی 3 سالی که توی ایران کانون زبان رفتم زبان یاد نگرفتم.توی مدرسه بچه ها دوست دارن خیلی حرف بزنن در مورد همه چیز و همه کس پس اگر نتونید باهاشون حرف بزنید توی مدرسه تنها میمونید [میشید مثل من Sad ] امیدوارم زود تر بتونم جا بیفتم و التماس دعا Big Grin

ميشه لطفا بگيد در چه مقطع تحصيلى هستيد ودر چه نوع مدرسه اى ثبت نام كرده ايد
در مدرسه عمومی با ریت 9 ثبت نام کردم کلاس 11 .
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، lighter
خب دوستان متاسفانه برای اون اشنا که قبلا توضیح داده بودم درباره اش که دیپلم داشت و میخواست بره سال اخر رو یه بار دیگه بخونه مشکل پیش اومد و گفتن حتی اگر 18 سال و 1 روزش هم باشه قبولش نمیکنن توی مدرسه . در اصل اول قبولش کردن اما بعد گفتن قبولش نمیکنن کلی هم رفتیم این ور اون ور اخر فهمیدیم قانونش اینطوری هست و اگر دیپلم داره و 18 سال به بالا هست که باید بره کالج اگر بالای 18 هست و دیپلم نداره باید بره adult school درس بخونه و دیپلمش رو بگیره که شخصا فکر میکنم چیز بدی هم نیست چون اونطوری مستقیم بری کالج باید پول بیشتری بدی اما اینطوری یکسال میخونی و دیپلم اینجا رو میگیری و میری کالج کم تر پول میدی .این قانون 18 سال که گفتم در San Jose قانون هست و ربطی به مدرسه نداره پس کاریش نمیشه کرد اما جاهای دیگه رو نمیدونم پس اول برید بپرسید.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، KIMIA2005 ، sayeh_m ، sarax2013x ، lighter ، مير منصور
دوست عزیز سرویس مدارس رایگان هستش برای مدارس public charter و public ؟؟ یا بستگی به فاصله خانه تا مدرسه داره ؟؟ شنیدم اگر فاصله خانه تا مدرسه بیشتر از 2 مایل باشه سرویس رایگان هست همینطور هستش ؟؟
هزینه دبیرستانهای private سالیانه چقدر هستش ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان