موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-10 ساعت 02:55)milad1995 نوشته: [quote='Reza20002' pid='532748' dateline='1407607533']
نقل قول:ممنون از پاسخت
ممکنه در خصوص شهریه سالیانه اینگونه مدارس و بخصوص اگر در خصوص ابتدایی هم می دونی بما بگی؟
مدرسه Public و Charter Public کلاً مجانی هست حتی نهار و تغذیه هم مجانی میدن. ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان هم نداره همگی رایگان هستند.
میلاد
آیا ورود به مدارس چارتر پابلیک مشمول شرایط خاصی است؟
مثلا برای فرزندان ما که برای اولین بار به آمریکا می آیند ، مشکلی برای ورود به اینگونه مدارس وجود ندارد؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در حال رفتن به امریکا برای گرفتن گرین کارت میباشم میخواستم سوال کنم که ایا بلافاصله بعد از گرفتن گرین کارت میتوانم به ایران برگردم و مثلا 2 سال در ایران بمانم یا اینکه گرین کارت باطل میشود؟ و ایا میتوانم از گرین کارت سفید استفاده کنم ؟ لطفا در مورد شرایط گرین کارت سفید توضیح دهید.
متشکرم
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-11 ساعت 13:59)ronaldmog نوشته: سلام
من در حال رفتن به آمریکا برای گرفتن گرین کارت میباشم میخواستم سوال کنم که ایا بلافاصله بعد از گرفتن گرین کارت میتوانم به ایران برگردم و مثلا 2 سال در ایران بمانم یا اینکه گرین کارت باطل میشود؟ و ایا میتوانم از گرین کارت سفید استفاده کنم ؟ لطفا در مورد شرایط گرین کارت سفید توضیح دهید.
متشکرم
اینجا جای مناسبی برای این سوال نیست در تایپیک های دیگه این سوال رو مطرح کنید فقط یک نکته رو بگم که اون چیزی که میگید پاس سفید هست نه گرین کارت سفید .
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برای ثبت نام در سال دواردهم دبیرستان امریکا ایا فقط ترجمه شده ی دیپلم کافی است یا اصل دیپلم به زبان فارسی را میحواهند ؟؟؟
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي اطلاعي از وضعيت اين دو دبستان در لوس آنجلس داره؟ هردو گريد ١٠ هستند
Westwood Elementary school
Fairburn Avenue Elementary School
مرسي
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-21 ساعت 15:19)Elahvision نوشته: دوستان كسي اطلاعي از وضعيت اين دو دبستان در لوس آنجلس داره؟ هردو گريد ١٠ هستند
Westwood Elementary school
Fairburn Avenue Elementary School
مرسي
من شخصا فکر میکنم Westwood Elementary school بهتره چون charter هست اما در کل هر دو خوبه و ببینید کدوم نزدیک تر هست توی همون ثبت نام کنید.
میتونید اطلاعات بیشتر رو در مورد مدرسه در این سایت ببینید http://www.greatschools.org/
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
خب دوستان متاسفانه برای اون اشنا که قبلا توضیح داده بودم درباره اش که دیپلم داشت و میخواست بره سال اخر رو یه بار دیگه بخونه مشکل پیش اومد و گفتن حتی اگر 18 سال و 1 روزش هم باشه قبولش نمیکنن توی مدرسه . در اصل اول قبولش کردن اما بعد گفتن قبولش نمیکنن کلی هم رفتیم این ور اون ور اخر فهمیدیم قانونش اینطوری هست و اگر دیپلم داره و 18 سال به بالا هست که باید بره کالج اگر بالای 18 هست و دیپلم نداره باید بره adult school درس بخونه و دیپلمش رو بگیره که شخصا فکر میکنم چیز بدی هم نیست چون اونطوری مستقیم بری کالج باید پول بیشتری بدی اما اینطوری یکسال میخونی و دیپلم اینجا رو میگیری و میری کالج کم تر پول میدی .این قانون 18 سال که گفتم در San Jose قانون هست و ربطی به مدرسه نداره پس کاریش نمیشه کرد اما جاهای دیگه رو نمیدونم پس اول برید بپرسید.
موضوعها: 2
رتبه:
170
2 تشکر در 1 ارسال
2014-08-23 ساعت 20:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-23 ساعت 21:00 توسط KIMIA2005.)
دوست عزیز سرویس مدارس رایگان هستش برای مدارس public charter و public ؟؟ یا بستگی به فاصله خانه تا مدرسه داره ؟؟ شنیدم اگر فاصله خانه تا مدرسه بیشتر از 2 مایل باشه سرویس رایگان هست همینطور هستش ؟؟
هزینه دبیرستانهای private سالیانه چقدر هستش ؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند