موضوعها: 0
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان یکی از حرف های خودم رو توی نقل قول دیدم گفتم یه توضیح بدم اگر زبانتون خوب نیست درس های AP برندارید من اون اول یه مطلب گذاشتم که نوشته بودم تا میتونید AP بردارید اما اشتباه از من بود معدرت میخوام اصلا برندارید اگر زبانتون خوب نیست من کلی زحمت کشیدم تا مدرسه رو راضی کنم برنامه ام رو عوض کنه البته درس های AP فیزیک مثلا که همش فرموله رو میشه یکاریش کرد اما اونای دیگه که باید خیلی فن بیان قوی داشته باشی نه پس برندارید درسته کردیتش به درد میخوره اما الکی خودتون رو بدبخت نکنید.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.خسته نباشید ببخشید من لاتاری بردم میخواستم برای درس بپرسم. اگر با مدرک دیپلم بخواهیم فیزیوتراپی را در امریکا ایالت کالیفرنیا شروع کنیم ایا مستقیم میتوانیم دانشگاه برویم برای مقطع لیسانس؟ و آیا دانشگاه های دارای رتبه بالا این ایالت برای ایم رشته را میتوانسدمعرفی نمایید مرسی
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-09-02 ساعت 08:37)KIMIA2005 نوشته: لوازم التحریر چیزی لازم هست با خودمون بیاریم شنیدم لوازم التحریر اونجا گرونه ؟؟
ما كركلند سياتل هستيم و اينجا فروشگاه هايي داره كه به جرأت مي تونم بگم از ايران خوش قيمت تره چون گيفيت جنس هم بالاست.ياد ضرري ميوفتم كه پارسال نمايشگاه لوازم التحرير بهمون زد با اون جنس هاي تقلبي و بنجل كه كلاسور و دفترش يك ماه هم دوام نياورد.فقط به اندازه ي يكي دو هفته لباس و كفش بياريد. برادرم هر چه مي گفت چيزي نيار، اينجا همه چي هست.مي گفتم هست ولي گرون. حالا به اشتباه خودم پي بردم كه الكي شش چمدون رو پر كرديم از لباس هايي كه با فرهنگ اينجا متفاوته.بعد از اون همه لباسي كه واسه دخترم اوردم ، دوباره ديروز رفتيم فروشگاه Ross و تك پوش خريديم ، چون تيپ لباس بچه هاي اينجا فرق مي كنه.برگه هاي كلاسور به دردمون نخورد. ماشين حساب مخصوص مي خواد.خلاصه اينكه همه ي وسايل رو از همين جا تهيه كنيد بهتره كه مثل هم كلاسي ها باشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
سلام... سه روزيه كه رسيديم و در هتل هستيم... تنها نگرانيم مدرسه پسرم هست كه نميدونم چه راهكاري براي ثبت نامش هست.. امسال كلاس اوليه... به اين راحتي و زودي خونه كرايه نميدن كه... ما چه كنيم؟؟؟
(اينجا اشنايي نداريم كه ادرسش رو بديم!)
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
اگر مشکل کردیت دارید تنها راهکار اینه که کرایه چند ماه رو بدید و برید تو خونه اگر مشکلتون اینه که خونه گیر نمیاد اون بحثش جداست.اگر کلاس اول دبستان هست به نظرم زیاد خودتون رو نگران نکنید و حتی اگر چند ماه دیر تر هم ثبت نام کردید مشکلی نیست(به نظر من یکسال دیر تر هم مشکلی نیست در این مقطع) اما اگر کلاس اول راهنمایی یا دبیرستان هست که سریع بدو بدو باید برید.حتی میتونید با مدرسه هم حرف بزنید بالاخره ضرر نداره.اگر ته تهش نشد برید همون نزدیک مدرسه یه هتل بگیرید ادرس هتل رو بدید این روش قانونی هست و حق ندارن ردش کنن من خودم دیدم کسایی رو که اینطوری ثبت نام کردن.اصلا من اشتباه کردم این روش رو از همون اول باید بهتون میگفتم چون درست ترین روش همین هست .نمیدونم کجا هستید اما اگر سن حوزه بودید نزدیک ما هم دبیرستان هست هم دبستان با ریت بالا میتونستید از ادرس ما استفاده کنید اگر دوستی اومد سن حوزه حتما به بنده پی ام بده در این مورد.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
مريم جون آدرس هتل رو بده و نگران نباش.
دختر خودم قرار شد به سال دوازدهم رو به جاي يك ساله ، دو ساله تموم كنه، اين جوري هم پيانو داره، هم آشپزي و هم ورزش!! مگر نه قرار بود ساعت هفت صبح كلاسش شروع بشه تا دو و نيم ظهر و بعد هم يه كلاس آنلاين تاريخ آمريكا با صد و چهل دلار بابت كلاس آنلاين بگيره.
باز هم مثل ايران مي شد همش درس و همش درس و همش درس!!
مدرسه دخترم مجانيه فقط سه دلار بابت ناهار ميده.اگه بخوره!! مدرسه نيست لامصب، ورزشگاه آزاديه!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
در اكتبر سال جارى به كاليفورنيا ميايم و براى شروع احتمالا در لاگونا نيگل ساكن ميشيم، دخترم متولد مارچ ٢٠١٠ هست و فكر كنم بأيد پيش دبستانى بره، ممكنه اگر مدرسه خوبى ميشناسيد راهنمايي كنيد لطفا؟
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
2014-09-17 ساعت 02:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-17 ساعت 02:59 توسط ps5.)
(2014-09-16 ساعت 11:26)قصه گو نوشته: مريم جون آدرس هتل رو بده و نگران نباش.
دختر خودم قرار شد به سال دوازدهم رو به جاي يك ساله ، دو ساله تموم كنه، اين جوري هم پيانو داره، هم آشپزي و هم ورزش!! مگر نه قرار بود ساعت هفت صبح كلاسش شروع بشه تا دو و نيم ظهر و بعد هم يه كلاس آنلاين تاريخ آمريكا با صد و چهل دلار بابت كلاس آنلاين بگيره.
باز هم مثل ايران مي شد همش درس و همش درس و همش درس!!
مدرسه دخترم مجانيه فقط سه دلار بابت ناهار ميده.اگه بخوره!! مدرسه نيست لامصب، ورزشگاه آزاديه!!
شما مگه تازه نیومدی ؟ پول غدا نده بابا یکم بزار این دولت کوفتی پولمون رو بده
(2014-09-16 ساعت 14:14)فريناز كبيرى نوشته: سلام،
در اكتبر سال جارى به كاليفورنيا ميايم و براى شروع احتمالا در لاگونا نيگل ساكن ميشيم، دخترم متولد مارچ ٢٠١٠ هست و فكر كنم بأيد پيش دبستانى بره، ممكنه اگر مدرسه خوبى ميشناسيد راهنمايي كنيد لطفا؟
به سایت زیر برید زیپ کد بزنید مدرسه تحویل بگیرید هر کدوم ریتش بالاتر بود برید برای ثبت نام.
greatschools.org
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگر کسی در مورد مدارس اسلامی در ایالتهای مختلف خبر داره لطفا به ما بگه که چطور فضایی بر آنها حاکم است. منظور اینه که فضای خشکی داره و مغز دانش آموز را شتسشو می دهند یا اینکه فقط از نظر اخلاقی بیشتر رعایت حال دانش اموز را می کنند و فضای سالم تر داره؟
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-10-08 ساعت 01:45)m.a.masoud نوشته: دوستان اگر کسی در مورد مدارس اسلامی در ایالتهای مختلف خبر داره لطفا به ما بگه که چطور فضایی بر آنها حاکم است. منظور اینه که فضای خشکی داره و مغز دانش آموز را شتسشو می دهند یا اینکه فقط از نظر اخلاقی بیشتر رعایت حال دانش اموز را می کنند و فضای سالم تر داره؟
والا توی مدارس عادی هم خبری نیست به خدا .اما خب سوال رو باید جواب داد دیگه ،بنده این چیزی که میگم رو خودم ندیدم و تنها شنیده هام رو میگم بهتون : تا اونجایی که من شنیدم کلا مدارس مذهبی که از نوع اسلامی و چه از نوع مسیحی یا هر مذهب دیگه ای مشکلات خودش رو داره اما در کل همشون بده چون مذهب رو وارد درس ها میکنن و تقریبا میشه گفت شما بیشتر وقتت رو صرف یادگیری اون مذهب میکنی تا درس های دیگه. تا اونجایی که من شنیدم فضای خشکی نداره (اگر از نظر معلم ها بگیم خیر اتفاقا میگن خیلی خوش اخلاق و خندون هستن)
اما ممکنه مشکلات اجتماعی بوجود بیاره برای فرزند ها و خیلی اجتماعی بار نیان.شستشوی مغزی هم به نظر من(این نظر خودم هست نه شنیده هام) هر چی در مورد دین و مذهب باشه یعنی شستشوی مغزی. موفق باشید.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
خداوندا، هيچ چيز قابل مقايسه نيست....فقط هر لحظه و هر ثانيه شكرت رو به جا ميارم، نه تنها براي خودم ، كه براي نسل فردايي كه اينجا پرورش پيدا مي كنه.
فيلم هاي هاليوودي تصويري از مدارس ارائه مي دادن كه مي گفتم اينا كي درس مي خونن! بسكه حواشي زياده! اما وضعيت مدارس از همون لحاظ (؟) هم از ايران بهتره.
هر روز يه بهانه واسه خوشحال بودن.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز در مدارس مذهبی مبحث تکامل رو در درس ساینس اصلا بحث نمیکنن ! دیگه تا اخرش رو بخون. ولی سوئ تفاهم نشه شخصا به همه نوع سلیقه و فکری احترام میگذارم.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند