کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آموزش در مدارس آمریکا
(2015-11-19 ساعت 23:56)shahrad2 نوشته:  [quote='blueivy15' pid='680864' dateline='1447925977']
سلام
تاپیک خیلی خوبیه مرسی از همگی

دو پسر دارم ۴ ساله و 12 ساله مشکل زبان ندارن چون ایران زندگی نمی کنیم . رو انتخاب مدرسه حساسیت خیلی زیادی دارم که فک کنم اکثرمادران ایرانی همین مدلی باشن
به امید خدا بعد از 18 ماه عازم واشنگتن دی سی هستیم اون سایت گریت اسکول خیلی عالیه ممنون از خانم پگاه ولی نمی دونم چه محله ایی رو انتخاب کنم از طرفی شنیدم شهرهای اطراف واشنینگتن مثل سیلور اسپرینگ مدارس خیلی خوبی دارن اما بازم تو انتخاب محله یا منطقه مشکل دارم .
کسی از واشنگیتن یا شهرهای اطراف نیست که بتونه راهنمایی بده ؟
یه سوال دیگه اونجا سیستم مدارس فقط آمریکاییه یا ای بی IB هم دارن ؟/
[/quote
با سلام ما Vienna هستيم پانزده دقيقه تا دسي (فيرفكس كانتي) ازهمه لحاظ عالي
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام shahrad2 ممنون
اسم محله یا مدرسه خاصی رو می تونید بگید؟ مدارس دولتی اونجا رو پیشنهاد میدید یا خصوصی ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
پسر من ۳ سالشه و ما توی پلانو تگزاس هستیم الان می ره مانتسوری البته چون منیجر. اونجا یه خانم ایرانی بودن من ثبت نامش کردم ولی الان می خوام بفرستمش جایی که هزینه ای براش ندم یه مهد دولتی اینجا ماهی ۹۰۰دلار دارم پرداخت می کنم می شه بهم بگید چکا. کنم و ایا کسی بوده که بچه را مهد دولتی فرستاده باشه بدون هیچ هزینه ای؟؟
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام

تبریک به خودم کل تاپیک رو خوندم ممنون از همه عزیزانی که لطف کر دن و اطاعات با ارزش و تجربیاتشون و در اختیار بقیه گذاشتن

اقای میلاد 1995 پی اس 5 و خانم سایه ام به ابنجا سر نمی زنید؟؟
من خیلی سوال دارم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-23 ساعت 16:53)blueivy15 نوشته:  سلام

تبریک به خودم کل تاپیک رو خوندم ممنون از همه عزیزانی که لطف کر دن و اطاعات با ارزش و تجربیاتشون و در اختیار بقیه گذاشتن

اقای میلاد 1995 پی اس ۵ و خانم سایه ام به ابنجا سر نمی زنید؟؟
من خیلی سوال دارم Smile

ما همیشه اینجاییم Smile
سوالتون چیه؟
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
(2015-11-22 ساعت 22:31)Memolk نوشته:  پسر من ۳ سالشه و ما توی پلانو تگزاس هستیم الان می ره مانت******* البته چون منیجر. اونجا یه خانم ایرانی بودن من ثبت نامش کردم ولی الان می خوام بفرستمش جایی که هزینه ای براش ندم یه مهد دولتی اینجا ماهی ۹۰۰دلار دارم پرداخت می کنم می شه بهم بگید چکا. کنم و ایا کسی بوده که بچه را مهد دولتی فرستاده باشه بدون هیچ هزینه ای؟؟

به خاطر اینکه پسرتون 3 سالش هست موضوع یکم پیچیده تر میشه چون هر چی کوچیک باشه مراقبت ازش سخت تره و متاسفانه فانون خاصی هم نیست براش که بگیم قانون میگه مجانی هست یا نیست. اما یک راه هست که بتونید کم تر پرداخت کنید طبق قانون هیچ فرقی نمیکنه چه مقطعی باشی (مهد کودک دبستان دبیرستان) وقتی که درامد زیادی نداشته باشید و یا زبانی که توی خونه حرف زده میشه انگلیسی نباشه مدرسه میتونه درخواست کمک بیشتری از منظقه بکنه و شما میتونید یه سری هزینه ها رو waive کنید یا کم تر بدید. حتما بپرسید در این مورد تا خودشون راهنماییتون کنن.
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
(2015-11-24 ساعت 11:21)ps5 نوشته:  

من خیلی سوال دارم Smile

ما همیشه اینجاییم Smile
سوالتون چیه؟

سلام چقد خوب که اینجایید
من بیشتر نگران تحصیل پسرم هستم دوازده سالشه و گرید هفت داره می خونه طبق براورد خودم گرید 9 باید اونجا باشه به امید خدا
بیش از یک هفته است که تو سایت های مختلف دنبال یه دبیرستان خوب و مناسبم با توجه به چیزی که از این سایت دستگیرم شد مجله های خوب و گرون مدارس خوبی هم باید داشته باشند اما اصلا اینطوری نبود بخصوص در مورد دبیرستان یا مثلا مدارس با ریت های بالا رو چک می کردم اکثریت سیاه پوست بودن (نژاد پرست نیستم ولی ترجیح می دم مخنلط باشن )
مدارس خصوصی رو هم چک کردم قیمت ها خیلی بالا بود
در مورد واشینگتن دی سی اطلاعاتی دارید ؟ جورج تاون و چک می کردم ظاهرا برای خانواده با بچه مجله امن و خوبیه شما چیزی شنیدید؟؟

یه سوال دیگه که البته بی ربطه به تاپیک فقط با توجه به مسایل پیش امده (داعش) دیدگاه و نگاه مردم نسبت به مردم خاورمیانه تغییر نکرده ؟

ببخشید خیلی طولانی شد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-24 ساعت 11:33)ps5 نوشته:  
(2015-11-22 ساعت 22:31)Memolk نوشته:  پسر من ۳ سالشه و ما توی پلانو تگزاس هستیم الان می ره مانت******* البته چون منیجر. اونجا یه خانم ایرانی بودن من ثبت نامش کردم ولی الان می خوام بفرستمش جایی که هزینه ای براش ندم یه مهد دولتی اینجا ماهی ۹۰۰دلار دارم پرداخت می کنم می شه بهم بگید چکا. کنم و ایا کسی بوده که بچه را مهد دولتی فرستاده باشه بدون هیچ هزینه ای؟؟

به خاطر اینکه پسرتون ۳ سالش هست موضوع یکم پیچیده تر میشه چون هر چی کوچیک باشه مراقبت ازش سخت تره و متاسفانه فانون خاصی هم نیست براش که بگیم قانون میگه مجانی هست یا نیست. اما یک راه هست که بتونید کم تر پرداخت کنید طبق قانون هیچ فرقی نمیکنه چه مقطعی باشی (مهد کودک دبستان دبیرستان) وقتی که درامد زیادی نداشته باشید و یا زبانی که توی خونه حرف زده میشه انگلیسی نباشه مدرسه میتونه درخواست کمک بیشتری از منظقه بکنه و شما میتونید یه سری هزینه ها رو waive کنید یا کم تر بدید. حتما بپرسید در این مورد تا خودشون راهنماییتون کنن.

ممنون خودم پرس و. جو کردم تقریبا هیچ راهی نداره تا سال دیگه این هزینه روی دوش ماست و باید پرداخت کنیم از سال دیگه رایگانه.فقط می شه فرستادش home care که یه کوچولو هزینش فرق می کنه نه خیلی مثلا ماهی ۲۰۰ دلار که همسرم مخالفه.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-24 ساعت 14:58)blueivy15 نوشته:  

من خیلی سوال دارم Smile

ما همیشه اینجاییم Smile
سوالتون چیه؟

سلام چقد خوب که اینجایید
من بیشتر نگران تحصیل پسرم هستم دوازده سالشه و گرید هفت داره می خونه طبق براورد خودم گرید ۹ باید اونجا باشه به امید خدا
بیش از یک هفته است که تو سایت های مختلف دنبال یه دبیرستان خوب و مناسبم با توجه به چیزی که از این سایت دستگیرم شد مجله های خوب و گرون مدارس خوبی هم باید داشته باشند اما اصلا اینطوری نبود بخصوص در مورد دبیرستان یا مثلا مدارس با ریت های بالا رو چک می کردم اکثریت سیاه پوست بودن (نژاد پرست نیستم ولی ترجیح می دم مخنلط باشن )
در مورد واشینگتن دی سی اطلاعاتی دارید ؟ جورج تاون و چک می کردم ظاهرا برای خانواده با بچه مجله امن و خوبیه شما چیزی شنیدید؟؟

یه سوال دیگه که البته بی ربطه به تاپیک فقط با توجه به مسایل پیش امده (داعش) دیدگاه و نگاه مردم نسبت به مردم خاورمیانه تغییر نکرده ؟

ببخشید خیلی طولانی شد

در مورد واشنگتن خیلی نمیدونم اما دو نکته رو در نظر داشته باش هیچ وقت پسرت رو مدرسه خصوصی نفرست و اگر مدارس بیشتر دانش اموز هاش سیاه هستن برای پسرت بهتره اتفاقا، کلا اگر با سیاه پوست ها دوست بشی تفریح هاشون جالب تره و بشتر احساس ارامش میکنی فقط باید حواست باشه که درس رو بخونی چون خیلی از این سیاه پوست ها فقط به فکر اسپورت هستن و براشون درس مهم نیست.

نظر مردم هم در مورد خاورمیانه اصلا عوض نشده بنده در کلاس AP Government هستم و همه توی کلاسمون مخالف این بودن که پناهجویان سوریه ای رو میخوان راه ندن و همه صداشون در اومده بود و توی این کلاس هم معمولا همه جز نخبه های مدرسه هستن که از همه چیز سیاست سر درمیارن.پس میفهمیم که اصلا مردم(حداقل جوون ها) اصلا نظر بدی ندارن و تازه ساپورت هم میکنن مردم خارمیانه رو.

(2015-11-24 ساعت 21:02)Memolk نوشته:  

به خاطر اینکه پسرتون ۳ سالش هست موضوع یکم پیچیده تر میشه چون هر چی کوچیک باشه مراقبت ازش سخت تره و متاسفانه فانون خاصی هم نیست براش که بگیم قانون میگه مجانی هست یا نیست. اما یک راه هست که بتونید کم تر پرداخت کنید طبق قانون هیچ فرقی نمیکنه چه مقطعی باشی (مهد کودک دبستان دبیرستان) وقتی که درامد زیادی نداشته باشید و یا زبانی که توی خونه حرف زده میشه انگلیسی نباشه مدرسه میتونه درخواست کمک بیشتری از منظقه بکنه و شما میتونید یه سری هزینه ها رو waive کنید یا کم تر بدید. حتما بپرسید در این مورد تا خودشون راهنماییتون کنن.

ممنون خودم پرس و. جو کردم تقریبا هیچ راهی نداره تا سال دیگه این هزینه روی دوش ماست و باید پرداخت کنیم از سال دیگه رایگانه.فقط می شه فرستادش home care که یه کوچولو هزینش فرق می کنه نه خیلی مثلا ماهی ۲۰۰ دلار که همسرم مخالفه.

اگر سال دیگه هزینه ها رایگان میشه پس دیگه مجبورید تا سال دیگه رو بسازید همینطوری و بنده با همسر شما موافقم به خاطر 200 دلار نمی ارزه .
پاسخ
تشکر کنندگان: Memolk ، nora
(2015-11-25 ساعت 07:18)ps5 نوشته:  
(2015-11-24 ساعت 14:58)blueivy15 نوشته:  

من خیلی سوال دارم Smile

ما همیشه اینجاییم Smile
سوالتون چیه؟

سلام چقد خوب که اینجایید
من بیشتر نگران تحصیل پسرم هستم دوازده سالشه و گرید هفت داره می خونه طبق براورد خودم گرید ۹ باید اونجا باشه به امید خدا

ببخشید خیلی طولانی شد

در مورد واشنگتن خیلی نمیدونم اما دو نکته رو در نظر داشته باش هیچ وقت پسرت رو مدرسه خصوصی نفرست و اگر مدارس بیشتر دانش اموز هاش سیاه هستن برای پسرت بهتره اتفاقا، کلا اگر با سیاه پوست ها دوست بشی تفریح هاشون جالب تره و بشتر احساس ارامش میکنی فقط باید حواست باشه که درس رو بخونی چون خیلی از این سیاه پوست ها فقط به فکر اسپورت هستن و براشون درس مهم نیست.

نظر مردم هم در مورد خاورمیانه اصلا عوض نشده بنده در کلاس AP Government هستم و همه توی کلاسمون مخالف این بودن که پناهجویان *******ه ای رو میخوان راه ندن و همه صداشون در اومده بود و توی این کلاس هم معمولا همه جز نخبه های مدرسه هستن که از همه چیز سیاست سر درمیارن.پس میفهمیم که اصلا مردم(حداقل جوون ها) اصلا نظر بدی ندارن و تازه ساپورت هم میکنن مردم خارمیانه رو.

(2015-11-24 ساعت 21:02)Memolk نوشته:  

اگر سال دیگه هزینه ها رایگان میشه پس دیگه مجبورید تا سال دیگه رو بسازید همینطوری و بنده با همسر شما موافقم به خاطر 200 دلار نمی ارزه .
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون خیلی لطف کردید . ایشالا همیشه همین قدر روشنفکر و عاقل بمونن.
پاسخ
تشکر کنندگان: ps5
من ايالت illinois رو چك كردم. محدوديت سني براي مهد كودك رايگان وجود نداره و بستگي به درآمد شما داره كه اگر از يك حد مشخصي كمتر باشه، ماهيانه حدود 1 الي 2 دلار بابت مهد كودك از شما مي گيرند و اين يعني مجاني.
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
مصاحبه: Jan 2012
دریافت ویزا: Mar 2012
هزینه ها: خيلي زياد
ورود به آمریکا: May 2012
دریافت گرین کارت: Jun 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، ps5 ، pouyasanat
سلام من دبیر ادبیات هستم می خواستم ببینم می تونم تو مدارس امریکا درس بدم البته شنیدم مدارس فارسی زبان هم در بعضی از ایالت ها وجود داره البته من خانم هستم وبیست وسه سال سابقه تدریس در ایران دارم هنوز هم امریکا نیومدم خوشحال می شم کمک کنید
CN:2016as00004###            رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July           کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
سلام من سوالمو توی تایپیک دیگه پرسیدم جواب درستی نگرفتم ! آیا کسی از دوستان در باره دانش اموز دبیرستانی که از اینجا به ایران برمیگرده از نظر ادامه تحصیلات اطلاعاتی داره? چطور وازکجا میتونم اطلاعات درست بدست بیارم ! بالخره هستن عده ای که برای فرصت مطالعاتی و کار میان و برمیگردن ! خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-01 ساعت 20:02)omid40 نوشته:  سلام من دبیر ادبیات هستم می خواستم ببینم می تونم تو مدارس آمریکا درس بدم البته شنیدم مدارس فارسی زبان هم در بعضی از ایالت ها وجود داره البته من خانم هستم وبیست وسه سال سابقه تدریس در ایران دارم هنوز هم آمریکا نیومدم خوشحال می شم کمک کنید

یکسری مدارس خصوصی توی کالیفرنیا هست که به بچه های ایرانی که توی امریکا به دنیا اومدن فارسی یاد میدن که یجورایی مثل کلاس زبان خودمونه... مراحلش رو نمیدونم چجوری هست و از کجا باید اقدام کنید اما میدونم باید لایسنس تدریس بگیرید و بعد اون موقع میتونید شروع کنید به درس دادن اما خب باید این موضوع رو در نظر بگیرید که کسی که میخواد ادبیات فارسی یاد بده باید ادبیات انگلیسی رو هم خوب بلد باشه که یجورایی برای کسایی که زبان مادریشون انگلیسی هست سخته چه برسه به بقیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: omid40 ، قصه گو ، sahar2016

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان