موضوعها: 0
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-28 ساعت 14:21)alijoon نوشته: من تمامی مطالبی را که نوشتم بسر خودم خب میخاست ولی من الان قط دو تا سوال ناتمام دارم که یکی مربوط به این تابیک نیست اون یکیم جواب ندارین خب من از شمایی که اونجا بودی کمک میخام که بهترین ایالتو برای تحصیلش معرفی کنی که هنوز جواب درستی نگرفتم مثلا بیشنهاد بده کالیفرنیا میشیگان واشنگتن نوادا و ... به هر حال نظر اونایی که اونجا بودن هم مهمه تا اینکه منی که همش از روی تبلیغو اینا دیدم
شما از ما چیزی رو میخواید که امکان نداره ما بلد باشیم. یکی مثل من دوست نداره کالیفرنیا رو یکی مثل اقا میلاد ممکنه عاشق کالیفرنیا و مدارسش باشه شما باید فکر ککنی ببینی کجا رو پسرت میپسنده و دوست داره و ارامش ذهنی خواهد داشت و همونجا بری .
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-28 ساعت 14:04)Nataliea نوشته: سلام به همه دوستان ،
بسیار مطالب عالی گفته شد در این تاپیک ممنون
اگه امکان داره کسانی که تجربه دارن خیال ما رو راحت کنند واز مدارس بچه ها در ایالت ایلینویز هم اطلاعات بدن و چه مدارسی خوبند ، کیفیت آموزش ، ناهارخوری و غذاها و...
اگه هم کسی تجربه چندین ایالت رو داره بگه آیا سبک همه مدارس در کل آمریکا اینجوری هست مدنظرم زیر سن دبیرستان است و یا اینکه ایلت به ایالت تفاوت فاحشی دارند ؟
با سپاس از همه
معمولا سیستم اموزشی یکی هست اما بعضی ایالت ها که برف و بارون خیلی زیادی دارن مدارسش بزرگ و سرپوشیده و یه جورایی سبک ایرانی اما مدرن و درجه 1 اما یه سری مدارس تو کالیفرنیا مدارس کوچیک و کلاس ها نزدیک به هم و کانتینری هست. من چندین ایالت بودم اما دو تا از ایالت هایی که بیشتر از 5 یا 6 ماه توش موندم و درس خوندم نوادا و کالیفرنیا هست که بنده شخصا نوادا رو بیشتر پسندیدم به دلیل اینکه امریکایی ها توی مدارس نوادا بیشتر بود و معمولا اونا خیلی بهتر با ادم دوست میشن و کلا ادمای پایه ای هستن.
اما از نظر کیفیت تمام مدارس عالی هستن حتی اونایی که ریت 6 یا 7 میگیرن.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
معمولا سیستم اموزشی یکی هست اما بعضی ایالت ها که برف و بارون خیلی زیادی دارن مدارسش بزرگ و سرپوشیده و یه جورایی سبک ایرانی اما مدرن و درجه ۱ اما یه سری مدارس تو کالیفرنیا مدارس کوچیک و کلاس ها نزدیک به هم و کانتینری هست. من چندین ایالت بودم اما دو تا از ایالت هایی که بیشتر از ۵ یا ۶ ماه توش موندم و درس خوندم نوادا و کالیفرنیا هست که بنده شخصا نوادا رو بیشتر پسندیدم به دلیل اینکه آمریکایی ها توی مدارس نوادا بیشتر بود و معمولا اونا خیلی بهتر با ادم دوست میشن و کلا ادمای پایه ای هستن.
اما از نظر کیفیت تمام مدارس عالی هستن حتی اونایی که ریت ۶ یا ۷ میگیرن.
[/quote]
ممنون از جوابتون
پس واسه انتخاب مدارس و منطقه ای که می خواهیم خونه بگیریم که مدرسه مدنظر توش باشه ، ریت های زیر 10 هم خوب هستن ؟
من چندین مدرسه را در ایالتهای مختلف نسبت به گرید و ریت هاشون چک کردم ، اما واقعا معیار گریدبندیها مثلا 6و9و10 را متوجه نشدم که برچه اساسی هستند ! از روی وبسایتها کیفیت آموزشیها و یا سطح بالا بودن مدرسه چطور مشخص میشه ؟!!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
معمولا سیستم اموزشی یکی هست اما بعضی ایالت ها که برف و بارون خیلی زیادی دارن مدارسش بزرگ و سرپوشیده و یه جورایی سبک ایرانی اما مدرن و درجه ۱ اما یه سری مدارس تو کالیفرنیا مدارس کوچیک و کلاس ها نزدیک به هم و کانتینری هست. من چندین ایالت بودم اما دو تا از ایالت هایی که بیشتر از ۵ یا ۶ ماه توش موندم و درس خوندم نوادا و کالیفرنیا هست که بنده شخصا نوادا رو بیشتر پسندیدم به دلیل اینکه آمریکایی ها توی مدارس نوادا بیشتر بود و معمولا اونا خیلی بهتر با ادم دوست میشن و کلا ادمای پایه ای هستن.
[/quote]
ممنون از جوابتون
پس واسه انتخاب مدارس و منطقه ای که می خواهیم خونه بگیریم که مدرسه مدنظر توش باشه ، ریت های زیر 10 هم خوب هستن ؟
من چندین مدرسه را در ایالتهای مختلف نسبت به گرید و ریت هاشون چک کردم ، اما واقعا معیار گریدبندیها مثلا 6و9و10 را متوجه نشدم که برچه اساسی هستند ! از روی وبسایتها کیفیت آموزشیها و یا سطح بالا بودن مدرسه چطور مشخص میشه ؟!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و ممنون از مطالب خوبتون
دختر من کلاس چهارمه و ما تا دو ماه دیگه میایم LA . من نگران زبان انگلیسی و اموزش هستم . لطف می کنید در مورد تعیین سطح بچه ها توضیح بدید؟ یه خواهش دیگه هم دارم سایتی هست که کتابای اموزشی دبستان رو داشته باشه برای دانلود؟ ممنونم
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-29 ساعت 11:48)Nataliea نوشته: معمولا سیستم اموزشی یکی هست اما بعضی ایالت ها که برف و بارون خیلی زیادی دارن مدارسش بزرگ و سرپوشیده و یه جورایی سبک ایرانی اما مدرن و درجه ۱ اما یه سری مدارس تو کالیفرنیا مدارس کوچیک و کلاس ها نزدیک به هم و کانتینری هست. من چندین ایالت بودم اما دو تا از ایالت هایی که بیشتر از ۵ یا ۶ ماه توش موندم و درس خوندم نوادا و کالیفرنیا هست که بنده شخصا نوادا رو بیشتر پسندیدم به دلیل اینکه آمریکایی ها توی مدارس نوادا بیشتر بود و معمولا اونا خیلی بهتر با ادم دوست میشن و کلا ادمای پایه ای هستن.
ممنون از جوابتون
پس واسه انتخاب مدارس و منطقه ای که می خواهیم خونه بگیریم که مدرسه مدنظر توش باشه ، ریت های زیر ۱۰ هم خوب هستن ؟
من چندین مدرسه را در ایالتهای مختلف نسبت به گرید و ریت هاشون چک کردم ، اما واقعا معیار گریدبندیها مثلا ۶و ۹و۱۰ را متوجه نشدم که برچه اساسی هستند ! از روی وبسایتها کیفیت آموزشیها و یا سطح بالا بودن مدرسه چطور مشخص میشه ؟!!!
[/quote]
سایت ها قضیه اش اینه که کسایی که میرن تو اون مدرسه معمولا ریت میدن بهش بعضی مدارس ممکنه خوب باشه اما هنوز زیت 6 یا7 میگیره. با اینکه ریت بندی رو قبول ندارم اما شما هر مدرسه ای بالای 7 بود رو میتونی خیالت ازش راحت راحت باشه.
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-29 ساعت 19:49)f_elena_z نوشته: سلام و ممنون از مطالب خوبتون
دختر من کلاس چهارمه و ما تا دو ماه دیگه میایم LA . من نگران زبان انگلیسی و اموزش هستم . لطف می کنید در مورد تعیین سطح بچه ها توضیح بدید؟ یه خواهش دیگه هم دارم سایتی هست که کتابای اموزشی دبستان رو داشته باشه برای دانلود؟ ممنونم
تعیین سطح بر اساس سن هست و کارنامه هایی که میبرین با خودتون. کلاس چهارمه دخترت پس اصلا نگران نباش اولش شاید براش سخت باشه اما دو سال دیگه همه رو میزاره تو جیبش من یه دوست ایرانی داشتم کلاس اول راهنمایی بود امریکا الان فارسی به زور حرف میزنه.
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-09-30 ساعت 07:00)f_elena_z نوشته: (2015-09-30 ساعت 04:21)ps5 نوشته: (2015-09-29 ساعت 19:49)f_elena_z نوشته: سلام و ممنون از مطالب خوبتون
تعیین سطح بر اساس سن هست و کارنامه هایی که میبرین با خودتون. کلاس چهارمه دخترت پس اصلا نگران نباش اولش شاید براش سخت باشه اما دو سال دیگه همه رو میزاره تو جیبش من یه دوست ایرانی داشتم کلاس اول راهنمایی بود آمریکا الان فارسی به زور حرف میزنه.
با تشکر از شما . کتابای درسی تو ایالت های مختلف فرق می کنه؟ من می خوام کتابای مدرسه رو براش دانلود کنم تا با هم کار کنیم. برای این موضوع راه حلی هست؟
بعضی کتاب ها فرق داره اما در کل مطالبش یکی هست پس فرقی نداره کتاب هایی که براش میگیرید مال کدوم ایالت هست ولی کجا کتاب ها رو بگیرید رو نمیدونم من کتاب های دبیرستان رو دیدم انلاینش رو اما مقطع های دیگه رو ندیده ام.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-01 ساعت 16:25
سلام دوستان من در لاتاری برنده شدم 13 سالمه زیانمم بعد نیست میخواستم ببینم راحت میشه اونجا ادامه تحصیل داد خیلی استرس دارم
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-10-01 ساعت 16:25)amir000 نوشته: سلام دوستان من در لاتاری برنده شدم 13 سالمه زیانمم بعد نیست میخواستم ببینم راحت میشه اونجا ادامه تحصیل داد خیلی استرس دارم
شما تنهایی که نمیشه تو لاتاری برنده بشی فکر کنم منظورت خانواده ات بوده بله خیلی راحت میشه ادامه تحصیل داد مخصوصا برای ما ایرانی ها چون تو ایران خیلی درس خوندن سخت تر از اینجاست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تاپیک خیلی خوبیه مرسی از همگی
دو پسر دارم 4 ساله و 12 ساله مشکل زبان ندارن چون ایران زندگی نمی کنیم . رو انتخاب مدرسه حساسیت خیلی زیادی دارم که فک کنم اکثرمادران ایرانی همین مدلی باشن
به امید خدا بعد از 18 ماه عازم واشنگتن دی سی هستیم اون سایت گریت اسکول خیلی عالیه ممنون از خانم پگاه ولی نمی دونم چه محله ایی رو انتخاب کنم از طرفی شنیدم شهرهای اطراف واشنینگتن مثل سیلور اسپرینگ مدارس خیلی خوبی دارن اما بازم تو انتخاب محله یا منطقه مشکل دارم .
کسی از واشنگیتن یا شهرهای اطراف نیست که بتونه راهنمایی بده ؟
یه سوال دیگه اونجا سیستم مدارس فقط امریکاییه یا ای بی IB هم دارن ؟/
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-11-19 ساعت 23:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-20 ساعت 00:01 توسط shahrad2.)
[quote='blueivy15' pid='680864' dateline='1447925977']
سلام
تاپیک خیلی خوبیه مرسی از همگی
دو پسر دارم ۴ ساله و 12 ساله مشکل زبان ندارن چون ایران زندگی نمی کنیم . رو انتخاب مدرسه حساسیت خیلی زیادی دارم که فک کنم اکثرمادران ایرانی همین مدلی باشن
به امید خدا بعد از 18 ماه عازم واشنگتن دی سی هستیم اون سایت گریت اسکول خیلی عالیه ممنون از خانم پگاه ولی نمی دونم چه محله ایی رو انتخاب کنم از طرفی شنیدم شهرهای اطراف واشنینگتن مثل سیلور اسپرینگ مدارس خیلی خوبی دارن اما بازم تو انتخاب محله یا منطقه مشکل دارم .
کسی از واشنگیتن یا شهرهای اطراف نیست که بتونه راهنمایی بده ؟
یه سوال دیگه اونجا سیستم مدارس فقط آمریکاییه یا ای بی IB هم دارن ؟/
[/quote
با سلام ما Vienna هستيم پانزده دقيقه تا دسي (فيرفكس كانتي) ازهمه لحاظ عالي
کیس نامبر:2014AS000031$$- تعداد :4نفر-تاریخ رویت :october-ارسال فرم ها:october11-تائیدیه: october16-کارنتecember 11-نامه دوم:یک هفته بعداز کارنتی-مصاحبه:هفته اول February ابوظبی-ویزا:یکضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام گلم ممنون از راهنماییات ما منتظر جواب ویزامو ن هستیم احتمال زیاد برای زمستان امسال بیایم امریکاما لوس انجلس برای ادامه زندگی ان شاالله خواهیم رفت دوبچه ۹ و۱۵ ساله دارم برای اینکه بدونیم چه منطقه ای از لوس انجلس رو برای زندگی انتخاب کنیم که مدرسه ی خوبی هم داشته باشد ممنون میشم اگر شما ساکن لوس انجلس هستید واطلاعاتی دراینمورد دارین منو راهنمایی کنین