2015-09-19 ساعت 06:31
می خواستم از دو دوست عزیز milad و ps5 تشکر کنم به خاطر پست هاس خوبشون! همچنان منتظر پست های مفیدتون هستیم. به شخصه بسیار از پست هاتون یاد گرفتم.
CR1
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
آموزش در مدارس آمریکا
|
2015-09-19 ساعت 06:31
می خواستم از دو دوست عزیز milad و ps5 تشکر کنم به خاطر پست هاس خوبشون! همچنان منتظر پست های مفیدتون هستیم. به شخصه بسیار از پست هاتون یاد گرفتم.
CR1
2015-09-19 ساعت 09:28
(2015-09-12 ساعت 01:03)houshym نوشته: دوستاندوستان عزیز ما میخواهیم توی سانفرانسیکو یا سیلیکون ولی باشیم از کسانی که اونجا هستن کسی هست راهنمایی کنه که یه مدرسه که دبستان و راهنمایی با هم باشه کدام است؟
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
اشنایی با مدارس امریکا
قسمت 2 خب این دفعه یکم میخوایم در مورد مشاور ها توی مدارس حرف بزنیم خیلی ساده ساده اگر بخوام در مورد شغلشون حرف بزنیم این میشه که هر کاری دانش اموز داره باید بره پیش مشاورش تمام. مشکل با برنامه کلاسی؟ مشاور. یکی اذیتت میکنه تو مدرسه؟ مشاور. اسمت توی لیست معلم نیست؟ مشاور. فرم غذای مجانی رو میخوای؟ مشاور (بعضی موقع ها رم دست مشاور نیست و از افیس باید بگیرید اما معمولا مشاور فرم رو داره و کمکت میکنه پرش کنی) پول تست رو نمیتونی بدی؟ مشاور. ادرست عوض شده؟ مشاور میخوای پشتت رو بخارونی؟ مشاور در کل هر کاری دارید میتونید برید پیش مشاور. وظیفه مشاور اینه که شما رو توی همه چی راهنمایی کنه. سعی کنید وقتی ثبت نام میکنید خودتون کلاس ها رو انتخاب نکنید و برید پیش مشاور و بزارید اون کمکتون کنه برای انتخاب درس چون دسترسی کامل به نمراتتون داره و میتونه ببینه چه کردیت هایی دارید و اون کلاس ها رو دیگه بهتون نده.اگر توی لانچ پروگرم باشید به شما یه کمک هزینه برای تست های مختلف مثل SAT یا ACT داده میشه اما باید حتما مشاور رو ببنید تا بهتون این کمک هزینه رو که در قالب یه کد ساده هست رو بده. راستی یادم رفت این رو بگم معمولا اگر مدرسه بزرگ باشه برای هر مقطع تحصیلی دو مشاور هست مثلا سال اولی ها دو تا سال دومی ها دو تا و ..... وقتی میرید مشاور رو ببنید معمولا میپرسن اسمتون رو و این که کدوم گرید هستید تا ببینن کدوم مشاور برای شما هست. و حالا بهترین پارت که Cafeteria هست معمولا همه ما ایرانی ها دفعه اول میترسیم وقتی واردش میشیم چون مثل یه رستوران شیک ایران هست و نمیدونیم چکار باید بکنیم و چجوری غدا بگیریم. مدرسه اولی بنده یک دونه دستگاه بیشتر نداشت و میرفتی شماره دانش اموزی (که وقتی ثبت نامت تموم بشه و برنامه کلاسی رو بهت میدن بالای برنامه کلاسی معمولا بعد از اسمتون نوشته شده مثلا student ID:222222) ) رو میزدی و میرفتی توی یه اتاق دیگه که غذا ها همش اونجا بود و میتونستی هر چی میخوای برداری و یه جورایی سلف سرویس بود. مدرسه دوم بنده 8 تا دستگاه داشت که شماره ات رو میزدی توش و یک نفر پشتش بود که چک میکرد اسمت رو و بعد سفارشت رو میدادی مثلا میگفتی یه ساندویچ میخوای و شیر و ابمیوه و..... اگر لانچ مجانی داشته باشید که ازتون پولی نمیگیره اگر نداشته باشید که بعد از اینکه سفارش دادید میگه کل چیزی که خریدین فلان قدر شده و پل رو میدین و خلاص. بعضی ها هم پول چند ماه یا حتی 1 سال رو از قبل و اینترنتی میدن اینطوری وقتی سفارش میدی مثل اینه که کارت میکشی و پول خود به خود کم میشه و نمیخواد پول نقد با خودت داشته باشی. من دفعه اول خیلی ترس داشتم چون هیچ کدوم از اینا رو بلد نبودم و راستش رو بخواید انقدر ترسیده بودم که حتی پام رو نزاشتم توی Cafeteria و روز اول گشنه برگشتم خونه و دروغ گفتم و گفتم غدا خوردم بعد که فهمیدم چقدر ساده بوده کلی سرزنش کردم خودم رو. مسئله دیگه اجازه گرفتن برای بیرون رفتن از کلاس هست . همه چیز بستگی به معلم داره خود بنده یه معلم داشتم که اصلا نباید اجازه میگرفتی و فقط باید یه کارتی که روش اسم معلم و شماره کلاس بود رو برمیداشتی و میرفتی و یه کلاس دیگه داشتم که معلم اصلا نمیزاشت بریم از کلاس بیرون مگر اینکه قبول میکردیم 5 نمره منفی بهمون بده. اما معمولا اینطوری هست که شما اول سال یه پلنر میگیری و صفحات اخر یه بخشی داره به اسم Hall Pass که چند بخش شده یکیش میگه پرا میخوای بری ؟ یکیش میگه کجا رو از کجا میخوای بری ؟ و در ساعت خروج رو باید بزنی و بدی معلم امضا کنه اینطوری شما اجازه خارج شدن داری و وقتی برگشتی باید ساعت وارد شدن رو وارد کنی و به معلم نشون بدی(اما معمولا نمیخواد همین که معلم امضا کنه و شما خارج بشی بسه وقتی برگشتید یه راست برید بشینید سر جاتون مگر اینکه خود معلم بهت گیر بده که معمولا اگر کم تر از 10 دقیقه باشه چیزی نمیگه بیشتر از 10 دقیقه باشه دیگه من نمیدونم چی بگم چه برسه معلم ) خب اینم از این قسمت شاید قسمت سومی بزارم در مورد اینکه چجوری با یه دختر مثل یه دوست معمولی رفتار کنید قبول داشته باشید یا نه کسایی که از کشور هایی میان که مدارس دختر و پسر جدا هست خیلی طول میکشه براشون که عادت کنن به اینکه با دختر ها درس بخونن و یا اگر دختر هستن با پسر ها درس بخونن(برای پسر ها سخت تر هست تا دختر ها) یا اینکه فقط به چشم یه دوست بهشون نگاه کنن. اگر در مورد موضوع خاصی هم میخواید صحبت کنم همین جا بگید یا اینکه پ.خ بدید به بنده.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
2015-09-20 ساعت 21:32
سلام ميشه لطفا بگين اين كدوم مدرسه تو كدوم ايالت هستش ايا همه مدارس اينجورين؟
EB3
interwove:september20/2016 AP
2015-09-21 ساعت 05:30
(2015-09-20 ساعت 21:32)alirezadehghan2000 نوشته: سلام ميشه لطفا بگين اين كدوم مدرسه تو كدوم ايالت هستش ايا همه مدارس اينجورين؟ اگر عکس ها رو اگر میگی که رندوم از تو گوگل اوردم اما در کل تجربه بنده توی یه دونه از مدارس کالیفرنیا این بوده که سلف سرویس هست و توی یکی از مدارس نوادا هم اینه که باید بهشون بگی و خودشون بهت میدن هر چی بخوای. و تمام مدارس امریکا همینطوری هست دیگه غیر از این 2 نوع دیگه ای فکر نکنم باشه !!! اون عکس دومی هم دقیقا مثل مدرسه ای هست که الان میرم تازه یکم هم کوچیکتر.
تشکر کنندگان: nora
2015-09-22 ساعت 12:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-09-22 ساعت 12:58 توسط دریای خروشان.)
سلام .من تازه وارد شدم .لطف می کنید چند تا مدرسه خوب با رنت بالا در ارواین ویا لس آنجلس معرفی کنید .دختر من میره کلاس 9 در ایران .وهمینطور محله های خوب در این دو شهر .
ترجیحا رنت 10 باشه ممنون میشم .
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر 3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه 4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی 5-وضعیت:ap
2015-09-23 ساعت 04:18
(2015-09-22 ساعت 12:57)دریای خروشان نوشته: سلام .من تازه وارد شدم .لطف می کنید چند تا مدرسه خوب با رنت بالا در ارواین ویا لس آنجلس معرفی کنید .دختر من میره کلاس ۹ در ایران .وهمینطور محله های خوب در این دو شهر .میره کلاس 9 در ایران یا اینجا؟!! منطقه ارواین با لس انجلس خیلی فرق داره بالاخره کدومش ؟ اگر هنوز جایی شاکن نشدین به فکر مدرسه نباشین اول یه جا ساکن بشید که به چیزای دیگه خوب دسترسی داشته باشید و بعد توی همون منطقه دنبال مدرسه خوب بگیردید.
2015-09-24 ساعت 12:34
سلام من به زودی به امریکا سفر میکنم ایالت کالیفرنیا لس انجلس چند تا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین
1 بهتره برای مدرسه بسرم که 16 سالشه کجا برم یعنی ترجیح میدم میدم مدرسه غذاهاش اسلامی باشه و یک نکته من و همسرم میخاهیم بسرمونو بزاریم و خودمون برگردیم ایران. 2 ایا بهتره که براش خونه اجاره کنیم با یک هم اتاقی یا اینکه بانسیون بگیریم یا مدرسه شبانه روزی که خوابگاه داشته باشه و یک مدرسه که ایرانیم داشته توش معرفی کنین ترجیجا خیلی ممنون میشم جواب بدین
2015-09-24 ساعت 13:03
سلام دوست عزیز میخاستم ازت یه خواهشی بکنم و اینکه میخاستم یک وکیل عالییی برام بیدا کنی چون من میخام از طریق سرمایه گداری برم و خودتم میدونی که بولش نزدیک به 2 میلیارد هست و اینکه بهترین ایالت برای تحصیل در مقطع دبیرستان کجاست بسرم 16 سالش میشه اونموقع الان 15 سالشه بس خیلی ممنون میشم راهنمایی کنی به خصوص وکیل و در ضمن زبان بسرم هم خوب هست هفت سال کلاس زبان رفته
ممنون
2015-09-24 ساعت 13:49
(2015-09-24 ساعت 13:03)alijoon نوشته: سلام دوست عزیز میخاستم ازت یه خواهشی بکنم و اینکه میخاستم یک وکیل عالییی برام بیدا کنی چون من میخام از طریق سرمایه گداری برم و خودتم میدونی که بولش نزدیک به ۲ میلیارد هست و اینکه بهترین ایالت برای تحصیل در مقطع دبیرستان کجاست بسرم 16 سالش میشه اونموقع الان 15 سالشه بس خیلی ممنون میشم راهنمایی کنی به خصوص وکیل و در ضمن زبان بسرم هم خوب هست هفت سال کلاس زبان رفته پیشنهاد میکنم به تایپیک های دیگه یه سر بزنید اینجا فقط در مورد مدرسه ما راهنمایی میکنیم. تایپیک در مورد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری وجود داره میتونید برید اونجا و سوال بفرمایید. از اونجایی که گفتین میخواید مدرسه غذای اسلامی داشته باشه و ایرانی باشه تو مدرسه احتمال میدم شما باید ادم اهل دین باشید. نکته اینه که اگر مدرسه خوب میخواید حداقل باید بزارید فرزندتون هر جوری خودش میخواد باشه و توی هیچ چیزی بهش فشار نیارید میتونید به مبلغ معینی ماهیانه براش گنار بزارید فقط برای غدا و اینطوری لازم نیست تو مدرسه غذا بخوره و میتونه بره بیرون و اگر لس انجلس باشه که رستوران های عربی و ایرانی خیلی زیاده که بیشترشون غداهاشون با گوشت هلال هست (معمولا مال ایرانی ها نیست و متاسفانه ممکنه دروغ بگن هلاله اما رستوران های عربی تضمین شده اس هلال بودنش) اما باز نظر من اینه که اگر میفرستین فرزندتون رو بزارید همه چی رو اینجا امتحان کنه هنوز کسی از خوردن غدای غیر اسلامی نمرده و تا حد ممکن از مدارسی که ایرانی زیاد داره دور نگهش دارید. اگر فقط برای درس میخواید بفرستیدش که ایران خیلی بهتره از نطر سطح درسی. پس اول ببینید هدف شما از فرستادن بچه تون به امریکا چی هست و مهم تر از همه فرزندتون دوست داره چجوری اینجا زندگی کنه.
2015-09-25 ساعت 11:26
سلام دوست عزیز مطالبیتون خیلی مفید هست ولی از اون جایی که میخاد برای اولین بار وارد مدرسه ای در خارج از کشور بشه و شمام توصیه میکنین که مدارس ایرانی نره میتونین یک مدرسه ای معرفی کنید که لاقل چندتا ایرانی داشته باشه و بسرم بتونه مثلا یک سری مواردی در مورد قوانینو این چیزا رو برای استارت بفهمه که دیگه ناراحت نباشه از اینکه اونجا کسیرو نداره و همش تنهاس
2015-09-25 ساعت 11:53
(2015-09-25 ساعت 11:26)alijoon نوشته: سلام دوست عزیز مطالبیتون خیلی مفید هست ولی از اون جایی که میخاد برای اولین بار وارد مدرسه ای در خارج از کشور بشه و شمام توصیه میکنین که مدارس ایرانی نره میتونین یک مدرسه ای معرفی کنید که لاقل چندتا ایرانی داشته باشه و بسرم بتونه مثلا یک سری مواردی در مورد قوانینو این چیزا رو برای استارت بفهمه که دیگه ناراحت نباشه از اینکه اونجا کسیرو نداره و همش تنهاس بنده تجربه ام رو بهتون گفتم مطمئن باشید ایرانی ها کمکی بهتون نمیکنن بلکه بد تر جلوی سوشیال شدن فرزندتون رو میگیرن بنده اولین مدرسه ام پر بود از ایرانی ها و مادر و پدر هم هیچی از مدارس و یا حتی امریکا نمیدونستن و هنوز هم نمیدونن در خیلی از مواقع و یه جورایی بنده هم تنها بودم مطمئن باشید امریکایی ها بهتر کمک میکنن تو این موارد و بار دیگه میگم از اونجایی که به نظر میرسه وضع مالی بدی نداری بهتره فرزندتون رو بفرستید هر جایی که خودش به نظرش خوب میاد که من پیشنهاد میکنم لس انجلس رو از لیستت خط بزن. تقریبا تمامی مدارس شبیه هم هست پس هرجایی بفرستی فرزندت رو خیلی خوبه و نگران هیچی نمیخواد باشی یه سری بزنامه ها هست که خانواده های امریکایی تینیجر هایی که از کشور های دیگه میان رو ازشون مراقبت میکنن و سعی میکنن با فرهنگ امریکا اشناشون کنن و بعضی موقع ها مجانی بعضی موقع ها هم یه پولی میگیرن اگر جایی رو نداره فرزندتون میتونید از این برنامه هم استفاده کنید و معمولا این خانواده ها خودشون بچه دارن و اگر بجه هاشون هم سن بچه های شما باشن با هم میرن مدرسه و دیگه تنها نیست فرزندتون. معمولا ما ایرانی ها احساس امنیت نمیکنیم وقتی برای اولین بار در مورد همچین برنامه ای میشنویم اما خانواده هایی که توی این برنامه هستن از فیلتر های خیلی سنگینی رد شدن و از پدر و مادر خود ادم هم بهتر رفتار میکنن با بچه ها و هر هفته دولت باهاشون در تماس هست که ببینه اوضاع چجوری هست و.... همه این ها رو میتونید با پیدا کردن وکیلی توی امریکا ازش سوال کنید. موفق باشید.
2015-09-27 ساعت 01:16
(2015-09-26 ساعت 14:06)alijoon نوشته:(2015-09-25 ساعت 12:19)alijoon نوشته: دوست عزیز واقعا مطالبتون به من کمک میکنه بنده خودم نظرم اینه بسرمو بزارم آمریکا و خودم به ایران برگردم چون شغلم تو ایران گرفته به نظر شما که اونجا بودی و تجربیات زیادیم داری کدام ایالت و شهر بهترین جا برای بسرم هست چون اینده بسرم برام از همه چیز مهم تر هست و ایا براش یک هم اتاقی بیدا کنم و خونه بگیرم یا مدارس شبانه روزی که خوابگاه دارن بهتره یا اینکه بانسیون و اینکه یک مدرسه خوب معرفی کنین که بفرستمش دوست عزیز جوابتون رو ندادم چون شما تمام سوالت شبیه هم بود و قبلا جوابت رو دادم اما باز همون سوال رو به یه شکل دیگه میپرسی . قبلا هم گفتم من نمیتونم بهت بگم کجا خوبه شما خودت باید با پسرت حرف بزنی و یه سرچی بکنید و با یه وکیل توی خود امریکا حرف بزنید و در اخر خودتون تصمیم بگیرید کجا خوبه.
تشکر کنندگان: nora
2015-09-28 ساعت 14:04
سلام به همه دوستان ،
بسیار مطالب عالی گفته شد در این تاپیک ممنون اگه امکان داره کسانی که تجربه دارن خیال ما رو راحت کنند واز مدارس بچه ها در ایالت ایلینویز هم اطلاعات بدن و چه مدارسی خوبند ، کیفیت آموزش ، ناهارخوری و غذاها و... اگه هم کسی تجربه چندین ایالت رو داره بگه آیا سبک همه مدارس در کل امریکا اینجوری هست مدنظرم زیر سن دبیرستان است و یا اینکه ایلت به ایالت تفاوت فاحشی دارند ؟ با سپاس از همه
2015-09-28 ساعت 14:21
من تمامی مطالبی را که نوشتم بسر خودم خب میخاست ولی من الان قط دو تا سوال ناتمام دارم که یکی مربوط به این تابیک نیست اون یکیم جواب ندارین خب من از شمایی که اونجا بودی کمک میخام که بهترین ایالتو برای تحصیلش معرفی کنی که هنوز جواب درستی نگرفتم مثلا بیشنهاد بده کالیفرنیا میشیگان واشنگتن نوادا و ... به هر حال نظر اونایی که اونجا بودن هم مهمه تا اینکه منی که همش از روی تبلیغو اینا دیدم
|