موضوعها: 4
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ،
یه سوال فوری دارم ازتون
ما داریم چند روز دیگه میریم مالزی ( کوالالامپور ) که اونجا بقیه مدت رو منتظر بمونیم و همچنین زبانمون رو هم قوی کنیم ... و همچنین من مشکل 16 سالگی و سر-بازی و ....
حالا یه سوال : دقیقاً قضیه ی ما رو که میدونید ، ما هنوز مدارکمون تموم نشده و NVC گفته که وقتی مدارک کامل شه 6-8 هفته بعدش نامه مصاحبه میاد ...
حالا ما میخوایم مصاحبمون رو از ناپل به کوالالامپور تغییر بدیم ، میشه ؟ چقدر کارمون طول میکشه ؟ ..... ؟
مممنون
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بلاخره این نامه مصاحبه آمد، NOV ۲۰۱۰ باید بریم مصاحبه
موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که پست الکترونیک ابداع شده وگرنه....!!!!!!نامه انتخاب ادرس من که به تاریخ دوم جون بود امروز یعنی 20 اکتبر!!!!!!!!!!!!!!!!!!به دستم رسید (توجه کنید که الان دی اس-230 رو هم فرستادم و منتظر وقت مصاحبه هستم!!!).واقعا دست مریزاد به پست ایران گرچه مطمئن هستم که عمدا این کار رو میکنن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه
من امیدوار بودم در اینجا اطلاعاتی راجع به مدت زمان انتظار پیدا کنم ولی متاسفانه موفق نشدم .
میخواستم شرایط را توضیح بدم و اگر کسی اطلاعاتی دارد در اینجا بگذارد.
پرونده ما f3 هست و P.D ما در oct کارنت شد ولی قبل از آن در 17 sep کیس ما کامل شد و ما منتظر وقت مصاحبه ماندیم طبق تجربیات بقیه ما باید تا الان وقت مصاحبه را حداقل برای ماه november گرفته باشیم ولی در حال حاضر بعد از گذشت 6 هفته هیچ خبری نیست .
اگر کسی در وضعیت مشابه قرار دارد یا داشته لطفا به من اطلاعات بدهید .
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
من هم میخواستم به نوبه خودم مراحل فرستادن فرمهای مورد نیاز ان وای سی را بگم :
۱-فرستادن فرم choice of agent & addressدر تاریخ ۲۵ July
۲-فرستادن فرم I864 در تاریخ ۱۹ August
۳-فرستادن فرم DS230در تاریخ ۲ September
۴-کامل شدن پرونده در تاریخ 20 October
۵-تاریخ کورنت شدن کیس: ماه September
من الان منتظر نامهٔ مصاحبه هستم و محل مصاحبه هم ابوظبی هست ولی فعلا که خبری نیست...
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من واقعا دیگه از انا ناامید شدم ، قبلا اینجا نوشته بودم کیس ما در 17 september کامل شده بود و منتظر مصاحبه بودیم و هیچ خبری هم نبود امروز من با nvc تماس گرفتم و با کمال تعجب auto answer به من گفت که کیس ما در تاریخ 27 october یعنی همین چند روز پیش کامل شده به نظر شما این چه معنی میده ؟
من واقا دیگه تحمل ندارم خیلی بازیه مسخریه در حالی که فکر میکنی همه چیز خوبه همه چیز عوض میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ .
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
2010-10-31 ساعت 13:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-31 ساعت 13:45 توسط hasti_banoo.)
دوست عزیز ، سارا خانم
شما هنوز مسیری طولانی تا زمان مصاحبه دارید که در خوش بینانه ترین حالت 2.5 تا 3 ماه دیگه خواهد بود . تازه بعد از مصاحبه هم اگر مشمول کلیرنس بشین که به هیچ عنوان نمیشه پیش بینی کرد کی نتیجه اش خواهد آمد. پس اولا نگران نباشید چون مشکلی در کار نیست فقط برمی گرده به کار NVC و روال اداری اونها که گاهی دست کمی از ادارات داخلی خودمون نداره و ثانیا فقط صبر کنید چون هیچ حساب و کتابی نداره که دقیقا کی وقت مصاحبه بدن، کی مصاحبه شوید و کی ویزای خودتون رو دریافت کنید. اونچه که ما در اینجا می نویسیم یا در سایتهای دیگه مطرح میشه فقط تخمین های ناشی از تجربیات فردی است. گاهی برنامه طبق روال و مدت تخمین زده شده پیش نمی رود
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من بیشتر از سه هفته است که فرم Affidavit of support و Choice of address and agent رو ارسال کردم می خواستم بدونم :
کی فرم DS-230 رو از من می خوان ؟
من الان سربازم و کارت پایان خدمتو دو ماه دیگه می گیرم، در نتیجه دو ماه دیگه میتونم پاسپورت بگیرم. احتمال داره کپی پاسپورت رو الان از من نخوان؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.
راستی نوع ویزا F1 خانوادگی می باشد.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara