موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-19 ساعت 12:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-19 ساعت 12:32 توسط sara_stones.)
با سلام
الان تقریبا 7 هفته از کامل شدن کیس ما میگذرد و هیچ خبری از وقت مصاحبه نیست و من جایی خوندم که این عقب رفتن کیسها روی کیسهایی که هنوز وقت مصاحبه نگرفتن تاثیر میگذارد ، کسی هست که با nvc تماس گرفته باشد و اطلاعاتی داشته باشد .
f3 ابا توجه به این عقب گرد یک سال و اندی به عقب رفته این چقدر روی وقت مصاحبه ها تاثیر میگذارد ؟
البته دوستان اگه بخواهم دقیق تر بگم این 3شنبه 8هفته از کامل شدن کیس ما میگذرد.
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سارا،
من هم دقیقا الان نزدیک ۹ هفته از اپرو شدن مدارکم گذشته ولی هنوز هیچ خبری نشده، در حالی که خیلیها بد از ۱ ماه ۱ ماه نیم نامشون اومده!
من حدود ۳ هفته پیش که زنگ زدم، ان وای سی گفت که سفارت الان خیلی شلوغه من چون ابوظبی مصاحبه دارم گفت به خاطره ازدیاد ایرانیها سفارت شلوغه ولی باز به نسبت آنکارا بهتره ،آنکارا که خیلی شلوغه و خیلی کند پیش میره!!! همونطور که rozollina گفت!
ولی من هم فکر نمیکنم ربطی به موضوع عقبگرد visa bulitanداشته باشه بلکه بخاطر نزدیک شدن ساله نو میلادی و فکر کنم بخاطر اینکه پروندها با صورت وحشتناکی یهو جلو رفت و این باعث شلوغی شد متاسفانه
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوباره
امیدوارم که این قضیه فقط به خاطر شلوغی باشه پرونده ما هم در آنکارا قراره بررسی بشه ولی به نظر عجیب میاد که این همه طول کشیده.
در مورد این که گفتن تا ماه اینده صبر کنید خیلی حرف تکراری هست الان من تقریبا از نوامبر با هاشون تماس میگیرم و هر دفعه همین را گفتن
حالا من 3 شنبه که 8 هفته کامل بشه باهاشون تماس میگیرم ولی شما هم بچه ها اگر خبر جدیدی داشتید اطلاع دهید .
موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
بالاخره پیغام تلفن گویای nvcدر مورد اینجانب عوض شد و اعلام فرمودند که همه مدارکrecive شده و منتظر ایمیل باشید.به نظرتون این زمان برای وقت گرفتن از سفارت در آنکارا هستش یا باز اذیت میکنن ؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها،
منم بعد از گذشته ۹ هفته از کامل شدن کیسم با ان وای سی دیشب تماس گرفتم و دقیقا همون چیزایی که به rozollina گفت بود رو به من گفت که ما معمولاً در یک بازه زمانی وقتای ماه بعد رو اعلام میکنیم، یعنی از ۱۵ تا ۲۰ دسامبر وقتای ژانویه رو اعلام میکنیم و شما باید صبر کنین تا ۱۵ ژانویه تا وقتای feb اعلام شه ممکن تا jan۱۵ نامتون بیاد....من هم بسیار غمگین شدم
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
شما عزیزان که کار پروندتان تمام است و فقط منتظر زمان مصاحبه هستید 11 هفته یا بیشتر است هیچ خبری از زمان مصاحبه نیست ! خدا بداد من و امثال من برسد که هنوز 2 سال و با عقب رفتن ویزا بولتن 3 سال هنوز به کارنت شدن مانده است !!
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
من یکسری مدارک رو دوباره فرستادم و پیغام تلفن عوض شد با این مضمون که 6 تا 8 هفته طول میکشه تا نتیجه اعلام بشه اما وقتی با افیسر صحبت کردم گفت نگران نباشم 20 تا 25 روزه نتیجه اعلام میشه.زیاد نگران نباشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشيد امكان دارد شماره تلفن گوياي NVC را برايم بنويسيد؟؟؟آيا بجز case number سوال ديگري هم مي پرسند؟؟؟
با تشكر فراوان