موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2011-08-29 ساعت 13:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-29 ساعت 13:13 توسط frozen mind.)
(2011-08-28 ساعت 23:53)sohi نوشته: ... من دو هفته دیگه مصاحبه دارم اما نامه دست اسپانسرم تو امریکاست.و این نامه رو بهم ایمیل زده و من پرینت گرفتم.ایا زمان مصاحبه همون رو ببرم کافیه؟ ...
براي آنكارا كپي كافيه.
موقع انجام آزمايشات و معاينات پزشكي قبل از مصاحبه، اين نامه رو از شما مي خوان. كپي هم باشه قبول مي كنن. من خودم كپيشو نشون دادم.
اما موقع ورود به سفارت نمي خوان و همونطور كه دوست عزيزمون behzadb57 (با اون امضاي طولاني اي كه دارن!!! اين امضائه يا پندنامه؟! ) گفتن، ماموراي ورودي سفارت فقط پاسها رو نگاه مي كنن و با ليست خودشون تطبيق ميدن.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
2011-09-03 ساعت 14:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-03 ساعت 14:42 توسط sasan_rock.)
در مورد کیس من با توجه به اینکه تاریخ تکمیل پرونده 14 ژانویه و تاریخ دریافت نامه مصاحبه در 2 سپتامبر با یه حساب سر انگشتی 231 روز طول کشید تا دعوت بشم.خیلی طولانی و طاقت فرسا بود.گرچه هنوز معلوم نیس شاید بعد این هم دردسرهای NVCتموم نشه.به امید اینکه در این مدت باقیمونده از 2011 لبهای مهاجرسراییهای با خانواده!!!!(خانوادگی) خندان بشه.
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با درود به شما دوستان
من آرش هستم و چند ماهی هست که از مطالب این سایت بهره می برم و باید بگم که تا اینجا به من کمک بسیاری کرده. راستش من هم اکنون منتظر دریافت نامه مصاحبه هستم. البته الان 10 هفته ای میشه که از زمان تکمیل مدارک گذشته و البته هنوز هیچ خبری نشده. محل مصاحبه شهر آنکاراست. من مشکلی با زمان ندارم شاید تنها یک چیز آزاردهنده هست اونم کلافگی و سردرگمی این دوران باشه. برای همین چندبار خواستم که به سفارت در آنکارا ایمیل بزنم. با اینحال گفتم در آغاز با شما گرامیان موضوع رو در میان بزارم و پیشنهاد شما رو هم در اینباره بدونم.
با سپاس
Category: F4
Priority Date: 02Aug2001
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من متاسفانه خيلي از جريان جدول ويزا بولتن سردر نياوردم. ميشه لطفا توضيح بيشتري بدين؟
باسپاس
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-04 ساعت 09:27)oldgraypuppet نوشته: من متاسفانه خيلي از جريان جدول ويزا بولتن سردر نياوردم. ميشه لطفا توضيح بيشتري بدين؟
باسپاس
سلام
همانطور که خودتون گفتید شما چند ماهی هست که از مطلب و تجربیات بقیه دوستان استفاده میکنید بدون اینکه هیچگونه اطلاعاتی راجع به خودتون در این سایت در اختیار بقیه بگذارید!!!!! چون در این تالار قسمتی هست به نام خلاصه وضعیت متقاضیان مهاجرت خانوادگی - گروه F4 و شما حتی زحمت ندادین اون رو پر کنید و الان هم بی مقدمه اومدین و دارید راجع مطلبی که بارها در همهٔ پستها راجع به اون صحبت شده یعنی ویزا بولیتن سوال میکنید!!!!!!
اگر مطالب قبلی رو با دقت مطالعه کنید حتما متوجه میشین که ویزا بولتین چی هست و چجوری میتونید کیس خودتون رو از روش دنبال کنید!!!!!
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
همانطور که خودتون گفتید شما چند ماهی هست که از مطلب و تجربیات بقیه دوستان استفاده میکنید بدون اینکه هیچگونه اطلاعاتی راجع به خودتون در این سایت در اختیار بقیه بگذارید!!!!! چون در این تالار قسمتی هست به نام خلاصه وضعیت متقاضیان مهاجرت خانوادگی - گروه F4 و شما حتی زحمت ندادین اون رو پر کنید و الان هم بی مقدمه اومدین و دارید راجع مطلبی که بارها در همهٔ پستها راجع به اون صحبت شده یعنی ویزا بولیتن سوال میکنید!!!!!!
اگر مطالب قبلی رو با دقت مطالعه کنید حتما متوجه میشین که ویزا بولتین چی هست و چجوری میتونید کیس خودتون رو از روش دنبال کنید!!!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنین کجا باید اطلاعاتم رو وارد کنم؟ ارز طریق مهاجرت خانوادگی اقدام کردم ممنون میشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنونم از طریق برادر همسرم درخواست مهاجرت شده که سیتی زن است. فکر می کنم که اف فور باشد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اطلاعاتی رو از کیس خودم نوشتم نمیدونم چیز دیگه ای هم لازم هست یا نه. مسشه که یه نگاهی بندازید ببینید اوضاعم چطوریه؟ سپاسگزارم