موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2011-08-04 ساعت 10:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-04 ساعت 10:53 توسط frozen mind.)
(2011-08-04 ساعت 02:05)sohi نوشته: حالا يه كم قضيه خطري نميشه،به خاطر اين اوضاع عقبكرد ويزا بولتن؟
اخه اول ميخايم سوال كنيم بعد كه ديديم مشكلي به وجود نمياد ازشون واسه عقب انداختن وقت مجدد درخواست كنيم
عقب انداختن مصاحبه کاملا امکانپذیره و حتی از همین الآن می تونن تاریخ جدید مصاحبه رو به شما بگن، اما توجه داشته باشید که گرفتن ویزا دقیقا تابع وضعیت ویزا بولتن در هنگام مصاحبه - یا کلیر شدن - هست.
از روند پرونده من درس بگیرین: موقعی که رفتم مصاحبه٬ پرونده ام هنوز کارنت بود و حتی cut-off date ویزا بولتن از PD من حدود یک سال گذشته بود٬ اگر FBI Check بهم نمی خورد، همون موقع می تونستم ویزامو بگیرم یا اگر کلیرنسم 2 هفته ای میامد، باز هم ویزا می گرفتم. اما وقتی بعد از 64 روز کلیرنسم اومد، ویزا بولتن یک سال هم از PD من عقبتر رفته بود، بنابراین باید دوباره منتظر بشم تا کی کارنت میشم تا بتونم ویزامو بگیرم.
حالا خود دانید! از ما گفتن و از شما عبرت گرفتن!
اگر از سفارت یا NVC بپرسین که مشکلی پیش میاد یا نه، یا جواب مبهم میدن یا در بهترین حالت چیزی رو که من و rbadboy85 عزیز به شما گفتیم، میگن.
در ضمن، وقتی من شروع به نوشتن جواب کردم، هنوز جواب rbadboy85 عزیز درج نشده بود، چون این پنجره رو مدتی قبل باز کرده بودم. خلاصه از این که جوابم تکراریه منو ببخشین!
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-04 ساعت 16:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-04 ساعت 17:08 توسط sohi.)
(2011-08-04 ساعت 16:34)پريچهر رحيمي نوشته: (2011-08-04 ساعت 01:34)sohi نوشته: سلام
ايا ميشه ٤،٥ ماه از سفارت مهلت خواست كه دير تر بريم واسه مصاحبه؟به طوري كه از الان اون وقت رو بدن ؟
آره خوب چرا نميشه عزيزم ولي يه سوال؟ چرا؟به خاطر يك هفته ميخواي مصابه نري؟ خود ويزا 6 ماه اعتبار داره به خاطر اين مسائل و عقبگرد ويزا بولتن اصلا ارزششو نداره كه مصاحبتو عقب بندازي خيلي ريسكه
ويزا 6 ماه اعتبار داره انشالله كه بهت بدن مي توني چند ماه ديگه بري اونور
وقتي ميرن واسه مصاحبه از كجا معلوم به fbi چك نخوري اين خودش مي دوني چقدر كار آدمو عقب ميندازه!!
در ثاني من فكر ميكردم خانم گل شما كتگوريه f1 هستي سنتون اصلا در اين كتگوري مهم نيست ولي f2a خيلي خطري شد قضيت شما فرمودين بالا 21 هستي حتي 21 سالو يك روز خدايي نكرده به f2b منتقلتون ميكنند در مورد cspa نميدونم شامل اين كتگوري ميشه يا نه از سامبا حتما راجبش پرسه جو كن و ديگه بايد priority date و approval notice تاريخاشونو دقيق پيدا كني مدارك خواستن درج شدن نام در نامه مصاحبه مهم نيس مهم كنسول سفارت وقتي مي خواد به پروندتون رسيدگي كنه ولي خودت گفتي آخرين نامه اي كه به دستت اومد كتگوريه f2a بود متاسفانه اين گروه و كتگوريه f4 فرزند بالا 21 نمي تونه ويزا بگيره مگر با اينكه با قانون cspa سنتون فريز بشه و كاملا زير 21 بياد حتما از سامبا جان در كتگوريه f2b آمارشو بگير
اصلا دوست ندارم با اين مشكل مواجه شي عزيزم
عزیزم من کی گفتم بالای 21 سال هستم؟چرا سنمو بالا میبرن؟!
من زیر21 سال هستم.هنوز خیلی موند بالای 21 سال بشم!
به خاطره 1 هفته نیست،به خاطره 5،4 ماهه.
فکر نمیکنم fbi چک بخورم،چون زیره 21 سالم ،دخترم!،ت حالا هم کار نکردم!اخه چه دلیلی میتونه داشته باشه؟
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....
"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
من ناراحت نشدم،اما اينم ببينين. http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1958&page=2
؛)
حالا هر جي!
با اون دلايلي كه نوشتم،ممكنه fbi جك بم بدن؟
موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان. با عرض معذرت رای داده شده از طرف من یک شیطنت از طرف استکبار جهانی بوده و اینجانب اذعان میدارم که هنوووووووووووووووز از نامه مصاحبه خبری یوخده!!!
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-08-20 ساعت 20:48)sasan_rock نوشته: البته کیس من از 14 ژانویه2011 !!! completeهستش.فقط یه مشکل خیلییییییییی کوچولو داره که کارنت نیس!!!!!!!!!!!!!!!اونم تا یک سال حل میشه(ایشالا زبونم بره لای چرخ گوشت!) .آخه اگه قراره F4پیشرفت کنه باید نامه من قبل از آپدیت بیاد.اگه نیومد یعنی F4این ماه رو هم مالیده!!به به!چه شود حال من اگر این یابو (ویزا بولتن) جلو نرود!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ساسان جان کیس شما تکمیله اما مطمئنم که هر وقت دوباره کارنت شدین باید مدارک جدید مالیاتی اسپانسرتون رو به سفارت تحویل بدین.
شما قبلا برای تکمیل شدن پرونده تون قاعدتا مدارک مالیاتی سال 2009 رو تحویل سفارت دادین. اگر اشتباه نکنم مردم آمریکا باید تا آخر مارچ 2011 اظهارنامه های ملیاتی 2010 رو پر می کردن. بنابراین حالا باید مدارک 2010 رو به سفارت تحویل بدین.
نظر دوستان در این مورد چیه؟
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
نمیدونستم این سوالم رو کجا بپرسم،اگه اشتباه شد ببخشید!
من دو هفته دیگه مصاحبه دارم اما نامه دست اسپانسرم تو امریکاست.و این نامه رو بهم ایمیل زده و من پرینت گرفتم.ایا زمان مصاحبه همون رو ببرم کافیه؟یا باید منتظر وایستم نامه اصلیش واسه خودم بیاد؟