موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از انتظار پنج ماهه،دیروز سفارت بهمون ایمیل زد که وقت مصاحبه امون مشخص شده و به جای آنکارا باید بریم ایروان(ارمنستان) ،جالبی اینکار اینه که سفارت بدون هماهنگی اقدام به عوض کردن محل مصاحبه کرده،ضمناً بچه های عزیز اگه هتل مناسب نزدیک به سفارت اونجا سراغ دارند به منم بگویند،به امید روزهای خوب
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلاااااااام ..... خیلی خوشحال شدم که شما پست گذاشتین دوست عزیز و قدیمیم... اتفاقا امشب همش فکر میکردم این 60 dreamer کارش چی شد یهو غیب شد ..... تا 3 ماه الی 4 ماه دیگه کارتون ردیف میشه مطمئن باشید ایشالا...
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
به به. پس دریمر دریمری که میگفتن شمایید؟ تبریک میگم دوست عزیز.
البته اصولا اینجور چیزارو که باعث تغییرات اساسی توی زندگی میشه نباید با مسئله ای مثل شانس محک زد. چه بسا به نفعتون بوده که مدتو ایران باشید و اگه مثلا پارسال میرفتید چیزهایی پیش میومد که خوشایندتون نبود.
به هر حال خیلی خوبه که شما از این فرصت استفاده کردیو رفتی عسلویه واسه کار. آخه بعضیا کارو زندگیشونو تعطیل میکننو میشینن به انتظار.
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه مهاجر سراییهای عزیز مخصوصا دریمر غریب دریمر جان امیدوارم که تو زودتر عازم شوی و همه مارو خوشحال کنی بعد از تو لادن fif دیگه تقریبا همه قدیما رفتن به امید روزهای پر از تلاشت در امریکا
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.بلاخره تاریخه مصاحبی من هم مشخس شد .منم مساله بقییه دوستان افتادم ایروان.
اول به حامی بچههای که ویزارو گرفتن تبریک میگم.امیدوارم هرجا هستن موافق باشن .
حالا امیدواران دوستان مارو مساله همیشه از کمک هاشون بی نصیب نکنن
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
فرشید جان اول بهت تبریک میگم بعدش هم اگه میشه یه کم در مورد پروندتون توضیحبیشتری بدین
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-06 ساعت 20:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-06 ساعت 20:19 توسط farshid.ok1.)
چشم .مادر بزرگم برای مادرم اقدام کرده بود،حدوده ۲۰۰۵،مادرم مجرده،و من زیر ۲۱
F1
در حال هزار بزرگترین مشکلم خروج از کشوره، مشمولم،حالا دنباله راهیم، اگه انشالا درست شد بتون خبر میدم آواخره نوامبر هم وقته مصاحبه دارم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،من اگه ۲۱ نوامبر مصاحبه داشته باشم،به نظرتون واسه ۲۹ نوامبر بلیته آمریکارو بگیرم چند درصد ریسک کردم؟:د ..بدونه احتماله اینکه کلیرنس بخورم،چون احتمالش خیلی کمه....مرسی
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-14 ساعت 16:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-14 ساعت 16:19 توسط dreamer60.)
ای ول به این نگرش مثبت
با توجه به تجربیات دوستان در صورتی که بتونید ان شا ا.. یک ضرب ویزاتون رو بگیرید از 2 الی 7 روز طول میکشه که بتونید پاسپورتتون رو تحویل بگیرید.
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
يك سري شرايط هست كه اگر فردي داشته باشه احتمال اينكه شامل بك گراند چك بشه بيشتره ولي در كل اين مورد رو نميشه با اطمينان پيش بيني كرد