موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی در کل منظورت اینه که لاتاری حذف بشه و ظرفیت ویزاهای خانوادگی زیاد بشه؟ این که خیلی خوبه. آخه واقعا ستمه. ببینید مثلا کسی که لاتاری برنده میشه، اگه قبل از مصاحبه عقد کنه میتونه راحت همسرشو روز مصاحبه با خودش ببره و هردوشون با هم ویزا بگیرن ولی کسی که گرین کارت داره اگه بخواد واسه همسرش اقدام کنه 3 سال طول میکشه!!! یا همین ساپورت مالی که واسه بچه های لاتاری انقدر آسانگیرانه است و واسه خانوادگیا انقدر سخت گیرانه. کلا خاری هستند در چشم من (شوخی نیمه جدی کردم)
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
آخ دست رو دلم نذار که خونه
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کلا یکسری از قوانین مهاجرت واسه من حل شده است. مثلا همین لاتاری که به قول شما توی مصاحبه و کلیرنس وضع بهتری دارن و یا همین قضیه ساپورت مالیشون. یه مورد دیگه که واسم حل نشدست تفاوت فاحش مدت زمان ویزای نامزدی و ازدواجیه. بابا همه جای دنیا واسه خانواده و روابط زوجین اهمیت بیشتری قائلن تا 2 نفر که نامزدن! نمیفهمم اصلا. تازه ساپورت مالی ویزاهای نامزدی هم مثل بچه های لاتاریه
هرکی از منظر خودش قضیه رو میبینه دیگه. من چون خودم مدتها مشکل اسپانسر داشتم از این منظر به قضیه نگاه میکنم. به قول علی آقا هم که همه چیو به عقد و عروسی ربط میدم چون خودم ویزام ازدواجیه
موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-04 ساعت 01:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-04 ساعت 02:05 توسط Acaro.)
(2012-12-04 ساعت 01:47)elahenadafy2 نوشته: کلا یکسری از قوانین مهاجرت واسه من حل شده است. مثلا همین لاتاری که به قول شما توی مصاحبه و کلیرنس وضع بهتری دارن و یا همین قضیه ساپورت مالیشون. یه مورد دیگه که واسم حل نشدست تفاوت فاحش مدت زمان ویزای نامزدی و ازدواجیه. بابا همه جای دنیا واسه خانواده و روابط زوجین اهمیت بیشتری قائلن تا 2 نفر که نامزدن! نمیفهمم اصلا. تازه ساپورت مالی ویزاهای نامزدی هم مثل بچه های لاتاریه
هرکی از منظر خودش قضیه رو میبینه دیگه. من چون خودم مدتها مشکل اسپانسر داشتم از این منظر به قضیه نگاه میکنم. به قول علی آقا هم که همه چیو به عقد و عروسی ربط میدم چون خودم ویزام ازدواجیه
الهه عزیز در مورد صحبت اولت من کمی مخالفم به نظر من و با مشاهدات چند ماه اخیر و تجربیات خودم مصاحبه و کلیرنس کیس های ازدواجی بهتر از کیس های لاتاری است (حداقل در کنسولگری ارمنستان). فعلا که تعداد قابل توجهی از کیس های لاتاری با پراسه کلیرنس مواجه میشن و تعداد انگشت شمار موفق به دریافت ویزای یکضرب میشن که خوب طبیعی است چون از زمان ارسال فرمها تا مصاحبه زمان زیادی برای بررسی پرونده اونها نبوده ٫ اگر بخاطر داشته باشید در پستی اشاره کردم که من ۸ کیلو مدرک برای اثبات رابطمون برای USCIS ارسال کردم روز مصاحبه علاوه بر اون ۸ کلیو به جرات میتونم بگم پرونده ای که جلوی آفیسر بود ۳ برابر اون مقدار بود که من در عجبم اینها چی بوده و چی هستند. پاکت زردی که به من داد بدون اغراق ۵ کیلویی می شود که مسول تحویل پاسپورت و مدارک دید که نمیتونه از زیر شیشه رد کنه دم در خروج از سفارت با من قرار گذاشت و شخصا پاکت زرد را تحویل من داد. حالا در اولین فرصت یک عکس براتون می گیرم تا با عمق فاجعه روبرو بشید راستش الان یه جورایی حمل همین مدارک باعث کمردرد من پیرمرد شده به قول بعضی از دوستان در ارمنستان منو gran pa صدا می کردند
در مورد دوم به نظر من علت کش دادن و طولانی کردن پراسه ازدواجی اینه که می خوان مطمین بشن که ازدواج صرفا از روی علاقه بوده حالا طولانی شدن این قضیه و تداوم رابطه زن و شوهر خود گواه بر این مدعا است.
در باقی موارد کاملا حق باشماست.
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-04 ساعت 03:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-04 ساعت 03:50 توسط الهه سابق.)
اینم یکی دیگه از ایرادای بنی اسراییلیشون.
ایمیل زدن بهم که عکساتون قابل قبول نیست!!! رفتم از عکاسی ایران فیلم عکس 5 در 5 استاندارد انداختم، نمیدونم چشه که میگن قابل قبول نیست. انگار فقط دلشون میخواد یه گیری داده باشن. بدی NVC اینه که موارد نقص پرونده رو یکجا نمیگه به آدم. تک تک میگه و هر کدومو که بفرستی تا برسه دستشون و بررسی کنن حداقل 1 ماه طول میکشه. نمیفهمم چرا همه مواردو یکجا نمیگن. ولی دیدم که KCC همه مواردو یکجا میگه و خلاص
نوشته:
Please provide two identical front-view color photographs with a white background as required for each visa applicant.
خوب منم صاف زل زدم توی دوربین و زمینه عکسمم سفیده و 5 در 5 هم هست و همونطور که قبلا هم چک کردم، اندازه ها، همون اندازه های قید شده توی سایته
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-04 ساعت 03:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-04 ساعت 04:21 توسط Acaro.)
به نظر من کارهای NVC از دو حالت حارج نیست یا در طی یکماه سریعا از شرش راحت میشید یا می افته روی غلطک ایراد بنی اسراییلی از تک تک مدارک ارسالی شما یه ایرادی می گیره. خوب الهه جان شما کلا انسان صبور و با تحملی هستی به امید خدا این هفت خان را هم پشت سر خواهی گذاشت البته بعضی وقت ها اشتباه هم می کنه یادم نیست چند ماه پیش از یکی از دوستان دیگه هم همین ایراد رو گرفته بود (شما خاطرت هست کدوم یکی از دوستان بود girl بود یا کاملا ) بعد معلوم شد که اصلا بیخود بوده
البته بجز سایز و بک گراند موارد زیر هم باید رعایت بشه :
نکته : برای اینکه چک کنید و یا عکستون را مطابق معیارهای درخواستی ادیت کنید از لینک زیر را استفاده کنید :
http://travel.state.gov/_res/flash/cropp...opper.html
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
کاملا بود که اول بهشون گفتن عکس ایراد داره فکر کنم بعد گفتن اشتباه شده
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-04 ساعت 11:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-04 ساعت 11:49 توسط الهه سابق.)
مرسی آکاروی عزیز بابت فرمت عکس
آره بخدا، عکسم الان جلوی رومه. هرچی نگاه میکنم هیچ مشکلی نداره. حالا امروز میرم دوباره یه عکس دیگه میندازم