کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2009-11-15 ساعت 16:44)akimomon نوشته:  سلام
من هنوز وقت مصاحبه شوهر و دختر 2 سال و نيمه ام نيومده ولي وكيلمون گفت كارامون را كامل كنيم
يه سوال داشتم دخترم در يكسال و نيم كه بود ابله مرغان گرفت و جايش روي صورت و دستهايش به خوبي مشهود است ايا قبول ميكنند يا گواهي از پزشكش بگيرم.
در مورد ام ام ار اخرش نفهميدم 2 بار بايد بزنيم يا يكبار؟؟؟؟
ممنون ميشم جواب بديد

دوست عزیز، طبق برنامه گسترش ایمن سازی ایران که از سال 82 در ایران اجرا می شه واکسن MMR یکبار در یکسالگی و یکبار در 6-4 سالگی ترزیق می شه. در مورد دختر کوچولوی شما بهتره با متخصص اطفال یک مشوتی بکنین. چون برای اطفال زیر 6 سال معمولا باید بین دو نوبت تزریق واکسن ام ام آر 6 ماه تا یکسال فاصله باشه. منظورم اینه که دختر شما هم شاید نباید خارج از برنامه اش (6-4 سالگی) نوبت دوم واکسن MMR رو بزنه.
اما در مورد ما بزرگسالان چون واکسن MMR زمان بچگی ما جزء برنامه کشوری نبود ، پزشکها اون موقع سلیقه ای عمل می کردن و بعضی ها این واکسن رو زدیم و بعضی ها هم نه.. ولی تزریق اون با فاصله یکماه برای ما منعی نداره هرچند توصیه به همون صورت هست که بین دو نوبتش 6 ماه تا یکسال فاصله باشه.
پروتکل واکسیناسیون آمریکا با ما خیلی فرق داره که اگه قرار بود مثل اونها واکسن بزنیم لا اقل 4-3 نوع واکسن باید می زدیم. ولی چون ما به عنوان افراد بالای 18 سال وارد اونجا می شیم یکسری از واکسنها که فقط برای نوزادان و شیرخواران تزریق می شه خود به خود حذف میشه. باور کنین که تغییر و تطبیق برنامه واکسیناسیون یک شخص با توجه به تبصره و استثناهای زیادی که داره هر پزشکی رو خیلی راحت می تونه به اشتباه بندازه. پس خیلی راحت انگ پولکی بودن به اونها نزنیم.
در مورد ما بزرگسالان اگه واکسنی بهمون زده می شه میتونه دوگانه بزرگسالان، MMR، هاتیت B، آنفلوانزا، آبله مرغان، و حتی هپاتیت A و یا فلج ااطفال تزریقی باشه.
در مورد بچه های زیر 9 سال واکسن آنفلوانزا دو بار تزریق می شه و بقیه واکسن ها رو هم بر اساس سن بچه و تطبیق با برنامه آمریکا می زنن.
ولی اگه ما به شرایط خاصی نخوریم(مثلا ممکنه یکدفعه شیوع یکی از اینها اونجا زیاد بشه یا پروتکل در مورد مسافرهای آمریکا تغییر کنه)و کارت واکسنمون هم کامل باشه یا آبله مرغان یا HPV یا انفلوانزا می خوریم
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: mohsen324 ، To USA
سلام
میشه یکی بگه که هزینه آزمایشات توی آنکارا چقدر میشه
تشکر کنندگان:
(2009-11-19 ساعت 10:44)RYRA نوشته:  سلام
میشه یکی بگه که هزینه آزمایشات توی آنکارا چقدر میشه

بستگی به این داره که دکتر بهتون چند تا آمپول بزنه همه چی دست اونگانه
2010AS3xxx
تشکر کنندگان:
من داراي 2 فرزند هستم آيا 2 روز قبل از مصاحبه آنكارا باشم براي ازمايشات كافي است
تشکر کنندگان:
(2009-11-19 ساعت 12:59)Teshniz نوشته:  من داراي 2 فرزند هستم آيا 2 روز قبل از مصاحبه آنكارا باشم براي ازمايشات كافي است

اگه فرزندانتون بین 2 تا 15 سال هستند باید حداقل 4 روز زودتر اونجا باشید به این دلیل که تست سل هفتاد و دو ساعت زمان لازم داره تا دکتر جای تست رو ببینه.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان:
ممنون از شما با توضیحات کاملتون.اما میخوام بدونم این واکسنها چند ماه اعتبار داره؟الان زدین زود نباشه یا اینکه من نزدم دیر نشه .مرسی
خانه دوست کجاست...
تشکر کنندگان:
با سلام. من واکسن دیفتری کزاز رو یک ماه حدوداً مونده به تاریخ مصاحبه، MMR و مننژیت رو حدوداً دو هفته و آنفولانزا رو یک هفته مونده به رفتن به آنکارا زدم. هپاتیت B رو هم سال 82-83 زده بودم. ظاهراً هر چی دیرتر باشه بهتره، فقط اونایی که بیشتر از یه نوبتن رو بهتره اینجا تموم کرده باشید و گرنه اونجا اگه تاریخ نوبتهای بعدی نزدیک باشه احتمالاً براتون بزنن!!! خانم اونگان هم فقط آبله مرغون رو بهم نوش جانوند!!! چون نگرفته بودم.
موفق باشید.
تشکر کنندگان:
عزیزانی که اخیرا مصاحبه بودند ایا تزریق واکسن انفولانزا هم لازمه ؟ اگه ضروریه همینجا بزنیم .
تشکر کنندگان:
ما دقیقا یک ماه پیش مصاحبه بودیم، به من زدن... در مورد ضروری بودنش مطمئن نیستم! خانوم دکتر اونگان معمولا فقط به آبله مرغان گیر میده! اما خود دکتر اونگان (که من باهاش ملاقات کردم) نمی دونم رو چه حسابی اینو بهم زد!
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: reza22
بهتره كه بزنيد تا هزينه هاي انجا پايينتر بياد.من هم زدم و پاستور وارد كارتم كرد.البته اگر الان واكسنشو پيدا بكنيد
تشکر کنندگان: reza22
يه مشكل عجيب...

من واكسنام رو زدم... كارت هم گرفتم... فقط نوبت سوم هپاتيت مونده... روي كارتم هم اسم و شماره پاسپورتم رو نوشته.

اما يكي دو ماه ديگه بايد پاسپورتم رو عوض كنم... يعني شماره پاسپورت جديد...

نگران پول واكسن ها هم نيستم كه اونجا بخوان بزنن. نگران اين هستم يه موقع اين همه واكسن ضرر نداشته باشه.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان:
من رفتم شناسنامه مو عوض کردم، اما شماره شناسنامه ام عوض نشد (شماره سریال شناسنامه عوض شد!)...
فکر نمی کنم شما هم پاسپورت عوض کنی شماره اش عوض بشه! (حالا دستمو ول کن! کار دارم!!! Big Grin)
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان:
مونيكا خانوم...

من رفتم پاسپورت قبلي ترم ر. كه الان باطل شده چك كردم. شماره اش هست R627XXXX. پاسپورت فعلي هم شماره اش هست: S32XXXXX. شما يه جورايي صحيح مي گيد، اين يه جور شماره سرياله، اما همه جاي دنيا همين شماره رو به عنوان شماره پاسپورت مي شناسن (حداقل من واسه هر جايي فرم ويزا پر كردم همين شماره رو زدم). توي كارت واكسنم هم همين شماره به جاي شماره سريال زده شده كه طبيعيه با گرفتن پاسپورت جديد، شماره پاسپورت هم عوض مي شه.

(2009-11-27 ساعت 08:15)Monica نوشته:  من رفتم شناسنامه مو عوض کردم، اما شماره شناسنامه ام عوض نشد (شماره سریال شناسنامه عوض شد!)...
فکر نمی کنم شما هم پاسپورت عوض کنی شماره اش عوض بشه! (حالا دستمو ول کن! کار دارم!!! Big Grin)
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Monica
حتما پاسپورت قبلي را هم با خود ببريد.يا بعد از گرفتن پاس جديد به پاستور زنگ بزنيد و مشكلتون را بگيد
تشکر کنندگان:
(2009-11-25 ساعت 14:56)maryam89 نوشته:  با سلام. من واکسن دیفتری کزاز رو یک ماه حدوداً مونده به تاریخ مصاحبه، MMR و مننژیت رو حدوداً دو هفته و آنفولانزا رو یک هفته مونده به رفتن به آنکارا زدم. هپاتیت B رو هم سال 82-83 زده بودم. ظاهراً هر چی دیرتر باشه بهتره، فقط اونایی که بیشتر از یه نوبتن رو بهتره اینجا تموم کرده باشید و گرنه اونجا اگه تاریخ نوبتهای بعدی نزدیک باشه احتمالاً براتون بزنن!!! خانم اونگان هم فقط آبله مرغون رو بهم نوش جانوند!!! چون نگرفته بودم.
موفق باشید.

سلام دوست عزیز. بله، در نامه دوم در لیست واکسنهایی که باید تزریق کنید اومده.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان