کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
در پلی کلینیک دوبی 1 خانواده همراه با 1 پسربچه حدود 1 ساله اومده بودند. اتفاقا پدر بچه از اعضا سایت بود. تمام واکسنهاشون کامل بود با این حال دکتر گفته بود که 3 تا واکسن که در ایران نیست باید به بچه تزریق بشه. می دونم یکیش آبله مرغان بود. ولی پدر بچه با دکتر صحبت کرد تا یکی از واکسنهارو نزنن ولی تو مدارکش ثبت بشه. دکتر هم قبول کرد. قابل توجه بچه کوچولو هایی که گناه دارن تو 1 روز 3 تا واکسن بخورن.
تشکر کنندگان:
سلام

ببخشید واکسن هپاتیت هم جزو واکسناشون هست؟

ارسال شما به تاپیک مربوطه منتقل شد . لطفا سوالات خود را در تاپیک مرتبط با سوال مطرح کنید.صدرا
تشکر کنندگان:
بله . واکسن هپاتیت را هم باید بزنید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. میشه لطفا منو راهنمایی کنید
کسی هست اینجا که تیروئید داشته باشه و داروشو مصرف کنه؟ اگه به دکتره بگیم حتما باید گواهی ترجمه شده پزشک رو ببریم؟ اگه به دکتره نگیم چی میشه؟
تشکر کنندگان:
دوست عزیز

قضیه تیروئید خیلی مهم نیست، همسر من هم تیروئید داشت اما با وجود اینکه خودشون هم به دکتر گفتن، دکتر اصلا اهمیت نداده ... نگران نباش
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: hanim
با سلام ، اگر کسی بعد از گرفتن کارت واکسن بین المللی پاسپورتشو عوض کنه ، مشکلی داره؟ یا حتما باید شماره پاسپورت جدیدش روش باشه؟
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
(2010-01-02 ساعت 17:47)behroozm نوشته:  با سلام ، اگر کسی بعد از گرفتن کارت واکسن بین المللی پاسپورتشو عوض کنه ، مشکلی داره؟ یا حتما باید شماره پاسپورت جدیدش روش باشه؟

بله باید عوض کنی چون درمدارک مدیکال ثبت میشه
تشکر کنندگان: sh-b ، behroozm ، Ashkan78
سلام
کسی میدونه من باید چی کار کنم؟
من همه واکسن هامو زدم فقط هپاتنت رو ۲ مرحله زدم و مرحله سومش رو باید ۶ ماه دیگه بزنم ولی احتمالا مصاحبم زود تر باشه حالا چی کار باید کرد؟
شماره کیس: 2010AS11XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: May 24, 2009
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
(2010-01-02 ساعت 18:47)Amirali_sh نوشته:  سلام
من همه واکسن هامو زدم فقط هپاتنت رو ۲ مرحله زدم و مرحله سومش رو باید ۶ ماه دیگه بزنم ولی احتمالا مصاحبم زود تر باشه حالا چی کار باید کرد؟
ما هم همین شرایط رو داشتیم و اونجا هپاتیت مرحله سوم رو بهمون نزدن
از پاستور قبل از رفتن به مصاحبه پرسیدم: گفتن از لحاظ پزشکی مشکل داره اگه زودتر از موعد مقرر بزنن به همین دلیل بهتون مرحله سوم رو نمیزنن و همینطور هم شد.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: sh-b ، Ali Sepehr ، Amirali_sh
(2010-01-02 ساعت 20:14)seravin نوشته:  
ما هم همین شرایط رو داشتیم و اونجا هپاتیت مرحله سوم رو بهمون نزدن
از پاستور قبل از رفتن به مصاحبه پرسیدم: گفتن از لحاظ پزشکی مشکل داره اگه زودتر از موعد مقرر بزنن به همین دلیل بهتون مرحله سوم رو نمیزنن و همینطور هم شد.

سراوین جان مرسی از شما
خوشحالم کردی چون خیلی نگران بودم
راستی اونوقت براتون مشکلی پیش نیومد؟
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
چه مشکلی؟
2010AS3xxx
تشکر کنندگان:
از نظر سفارت یا دکتر
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
تشکر کنندگان:
نه خیالت راحت باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد چون اگه دکتر اونگان میتونست بزنه اصلا یه لحظه هم معطل نمیکرد و در جا میزد.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: Amirali_sh ، reza22

خیالت راحت نمیزنه ما هم همین وضعیتو داشتیم ولی نزدTongue
تشکر کنندگان:
(2009-12-03 ساعت 13:27)shahin82 نوشته:  کسی هست بدونه الان کجا انفولانزا بزنه یا داروخونه ای هست که داشته باشه واکسنشو؟ پیر شدیم از بس گشتیم دنبالش. این حاجیام دردسری شدنا واسه ما!

نمیدونیم واکسن آنفولانزا رو زدید یا خیر ولی داروخانه آلفا سر خیابان سرو داخل جردن هم من میدونم که داره.
اگه خواستید Telesh رو هم میزارم براتون
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان