کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
کسی هست بدونه الان کجا انفولانزا بزنه یا داروخونه ای هست که داشته باشه واکسنشو؟ پیر شدیم از بس گشتیم دنبالش. این حاجیام دردسری شدنا واسه ما!
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
سلام
كليه دوستان عزيزي كه در ابوظبي مصاحبه دارند كليك بفرمايند

http://www.mideastpolyclinic.co.ae/gcard.htm
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان:
آنفلوانزای فصلی برای بالای 18 سال؟ این هم اجباری شد؟Sad خیلی باید خوش شانس باشه آدم الان بتونه گیر بیاره چون بسیار کمیاب شده برای اینکه ملت فکر می کنن رو H1N1 هم اثثر دارهBig Grin الان فقط بیمارستانها و بعضی مراکز درمانی و نگهداری مثل بهزیستی سهمیه دارن

(2009-12-03 ساعت 13:27)shahin82 نوشته:  کسی هست بدونه الان کجا انفولانزا بزنه یا داروخونه ای هست که داشته باشه واکسنشو؟ پیر شدیم از بس گشتیم دنبالش. این حاجیام دردسری شدنا واسه ما!
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

تشکر کنندگان: shahin82
بابا 1 دکتر اشنا ندارین واستون گواهی کنه؟!
با 1 ویزیت هم کار راه میفته ها !
فکر کنین زدین اینو .مگه سالهای پیش میزدید؟!
صد البته اگه بود و ادم میزد فبها ولی حالا که نیست دیگه
این رو هم بدونید که واکسن بیماریهای ویروسی برای همه مفید نیست
حتی برای بعضی سیستمهای دفاعی مضر هم هست که بحث مفصلی داره.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان:
(2009-12-04 ساعت 17:08)sam_hash نوشته:  آنفلوانزای فصلی برای بالای 18 سال؟ این هم اجباری شد؟Sad خیلی باید خوش شانس باشه آدم الان بتونه گیر بیاره چون بسیار کمیاب شده برای اینکه ملت فکر می کنن رو H1N1 هم اثثر دارهBig Grin الان فقط بیمارستانها و بعضی مراکز درمانی و نگهداری مثل بهزیستی سهمیه دارن

(2009-12-03 ساعت 13:27)shahin82 نوشته:  کسی هست بدونه الان کجا انفولانزا بزنه یا داروخونه ای هست که داشته باشه واکسنشو؟ پیر شدیم از بس گشتیم دنبالش. این حاجیام دردسری شدنا واسه ما!

من چند وقت پیش رفتم پاستور میدان قدس و خیلی راحت واکسن آنفولانزا زدم فکر کنم هنوز داشته باشن ، شمارشو راحت از 118 میتونین بگیرین
ولی این واکسن روی A1 تاثیری نداره چون خودم 2 هفته بعد گرفتم
(2009-12-05 ساعت 15:53)hamed_gh نوشته:  
(2009-12-04 ساعت 17:08)sam_hash نوشته:  آنفلوانزای فصلی برای بالای 18 سال؟ این هم اجباری شد؟Sad خیلی باید خوش شانس باشه آدم الان بتونه گیر بیاره چون بسیار کمیاب شده برای اینکه ملت فکر می کنن رو H1N1 هم اثثر دارهBig Grin الان فقط بیمارستانها و بعضی مراکز درمانی و نگهداری مثل بهزیستی سهمیه دارن

من چند وقت پیش رفتم پاستور میدان قدس و خیلی راحت واکسن آنفولانزا زدم فکر کنم هنوز داشته باشن ، شمارشو راحت از 118 میتونین بگیرین

من صبح امروز 14/9/88 پاستور تجریش رفتم برای کارت بین الملل -واکسن انفولانزا نداشت و پزشک مقیم گفت که برای بالای 50 سال معمولا این واکسن را ترکیه می زنن.
تشکر کنندگان:
(2009-12-05 ساعت 19:17)reza22 نوشته:  

من صبح امروز 14/9/88 پاستور تجریش رفتم برای کارت بین الملل -واکسن انفولانزا نداشت و پزشک مقیم گفت که برای بالای 50 سال معمولا این واکسن را ترکیه می زنن.

با سلام. یه سر بزنید هلال احمر که نزدیکای میدون انقلابه. اگه داشته باشن حتماً همکاری می کنند. ما دقیقاً همون موقع حاجی ها رفتیم و وقتی فهمیدند قضیه چیه باهامون همکاری کردن. این در حالی بود که اولش زنگ زدیم ازشون پرسیدیم گفتن برید وزارت بهداشت. اما بعد حتی برای مامانم هم تزریق کردن. به هر حال اونجا ممکنه گیرتون بیاد. ولی قبلش یه زنگ بزنید ببینید اصلاً دارن یا خیر.
شماره کیس: AS20100000###
تاریخ مصاحبه:16 نوامبر
محل: آنکارا
تاریخ دریافت ویزا:17 نوامبر

[عکس: http://www.pic4ever.com/images/157fs837411.gif]
معمولا دکترهای عمومی و اطفال, پائیز هر سال مقدار زیادی برای مریضهاشون تهیه میکنند ....میتونید بهشون زنگ بزنید و سوال کنید....دکتر دختر من همیشه داشت و میزد .ولی امسال نمیدونم با این وضعیت هنوز داشته باشه یا نه...اگه کسی خواست من شماره اش و میدم ازش بپرسید.....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: babakped ، shahin82
از دوستان عزیز میخوام که منو راهنمایی کنین ما شماره کیسمون 25xxx
هستش خانم من باردار هستش حدودا 15 خرداد بدنیا میاد با این روال کارنت شدن فکر کنم شماره ما همون وقتا کارنت بشه میخوام بدونم کی باید بهkcc اطلاع بدم و ایا مدارک بچه رو بفرستم یا با خودم ببرم سفارت و اینکه خانم من کارت واکسن نداره و الا ن چون باردار هستش بهش واکسن نمیزنند و با توجه به اینکه مثلا واکسن هپاتیت طی 3دوره چند ماهه باید تزریق بشه پس عملا قبل مصاحبه هم نمیشه زد و همینطور برای واکسنهای نوزاد هم لطفا راهنمایی کنید.
شماره کیس: 2010AS00025XXX
تاریخ دریافت نامه قبول--2009-30JUNE
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009-05-JULY
تاریخ کارنت شدن کیس:jun-15-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:1aug
تاریخ مصاحبه:2010-25-aug
تاریخ دریافت کلیرنس:13sep
تاريخ دريافت ويزا 17sep
تشکر کنندگان:
بابک جان
در مورد فرستادن مدارک فرزندتون به کی سی سی جوابتون رو در تاپیک "تولد فرزند بعد از قبول شدن در لاتاری" دادم
در مورد واکسیناسیون هم نگران نباشید تنها مسئله ای که ممکنه براتون بوجود بیاد هزینه بیشتر برای تست مدیکاله چون اگر کارت واکسن نداشته باشید دکتر خودش واکسن ها رو بهتون میزنه در ضمن برای فرزندتون هم با توجه به سنش در زمان مصاحبه ( حدود یکی و دو ماه ) فکر میکنم فقط با یه معاینه پزشکی مسئله حل بشه.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان:
سلام و درود
یه سوال داشتم.
من یه پاسپورت دارم که سال 1386 صادر شده و باهاش رفتم مکه دانشجویی . تو صفحه اولش نوشته تا سال 1392 یعنی 2013 اعتبار داره ولی از طرفی تو صفحات بعدش نوشته : خروج فقط از تاریخ 1/4/1387 تا 1/7/1387 و فقط از مرز عزبستان بلامانع است. حالا من میخوام برم واکسنامو بزنم که اونم شماره پاسپورت میخواد . باید برم یه پاس دیگه بگیرم یا شماره همینو بدم؟ یعنی اگه یه پاس دیگه بگیرم شمارش عوض میشه؟ با همین پاس میتونم خارج بشم؟

ممنون
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
تشکر کنندگان:
(2009-12-06 ساعت 02:06)maryam89 نوشته:  
(2009-12-05 ساعت 19:17)reza22 نوشته:  

با سلام. یه سر بزنید هلال احمر که نزدیکای میدون انقلابه. اگه داشته باشن حتماً همکاری می کنند. ما دقیقاً همون موقع حاجی ها رفتیم و وقتی فهمیدند قضیه چیه باهامون همکاری کردن. این در حالی بود که اولش زنگ زدیم ازشون پرسیدیم گفتن برید وزارت بهداشت. اما بعد حتی برای مامانم هم تزریق کردن. به هر حال اونجا ممکنه گیرتون بیاد. ولی قبلش یه زنگ بزنید ببینید اصلاً دارن یا خیر.

واقعا آدم روحیه میگیره این همه دوست اینجا پیدا میکنه Smile بالاخره بعد از 3 هفته شانسی 1 دونه واکسن آنفولانزای آلمانی پیدا کردم به قیمت 13000 تومن! امروزم رفتم زدم. راستی واکسن مننژیت هم باید بزنیم حتما؟؟ پاستور میگه لازم نیست. اینجا یه چیز دیگه خوندم! چکار کنم الان؟
[font=Courier]Don't dream your life, Live your dream[/font]
تشکر کنندگان:
زدن واکسن مننژیت حتی اگه لازم هم نباشه ضرری نداره.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان:
قابل توجه دوستان
واکسن انفولانزای فصلی در داروخانه 13 ابان خ کریمخان با نسخه پزشک موجود است. قیمت 10000 تومان (21/9/88)
تشکر کنندگان: maryam5 ، seravin ، Ashkan78 ، shahin82 ، masih
(2009-12-12 ساعت 18:34)sepehr_sp نوشته:  سلام و درود
یه سوال داشتم.
من یه پاسپورت دارم که سال 1386 صادر شده و باهاش رفتم مکه دانشجویی . تو صفحه اولش نوشته تا سال 1392 یعنی 2013 اعتبار داره ولی از طرفی تو صفحات بعدش نوشته : خروج فقط از تاریخ 1/4/1387 تا 1/7/1387 و فقط از مرز عزبستان بلامانع است. حالا من میخوام برم واکسنامو بزنم که اونم شماره پاسپورت میخواد . باید برم یه پاس دیگه بگیرم یا شماره همینو بدم؟ یعنی اگه یه پاس دیگه بگیرم شمارش عوض میشه؟ با همین پاس میتونم خارج بشم؟

ممنون

سلام دوست عزیز ! شما باید بری اداره گذرنامه + کارت خدمت سربازی و ازشون بخوای که این محدودیت رو براتون بردارند ، 1 روزه معمولاً آماده می شه.
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان