کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
من بعد گرفتن نامه اول رفتم و با دادن گواهی پزشک کارت واکسنم رو گرفتم. ولی فکر کنم تا روز مصاحبه حدود 6 ماهی از تاریخش بگذره چیزی هست که بخوام تا موقع رفتن دوباره بزنم؟ به تاریخ هاش ایراد نمی گیرن؟
در ضمن من واکسن آنفولانزا نزدم اونم واجبه؟
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان:
(2010-01-03 ساعت 11:36)ساشا نوشته:  من بعد گرفتن نامه اول رفتم و با دادن گواهی پزشک کارت واکسنم رو گرفتم. ولی فکر کنم تا روز مصاحبه حدود 6 ماهی از تاریخش بگذره چیزی هست که بخوام تا موقع رفتن دوباره بزنم؟ به تاریخ هاش ایراد نمی گیرن؟
در ضمن من واکسن آنفولانزا نزدم اونم واجبه؟

اگه از پاستور گرفتی تا 10 سال اعتبار داره واکسن انفولانزا هم بسته به حال اونگان داره ولی ابله مرغان رو شاخشه
تشکر کنندگان: reza22 ، megaholding ، ساشا
آمریکا سفر بیماران ایدز به این کشور را آزاد کرد
این خبر به نقل از بی بی سی هست،
اداره مهاجرت آمریکا بعد از 22 سال جلوگیری از ورود افراد حامل ویروس اچ آی وی و یا مبتلا به بیماری ایدز به این کشور، تصمیم گرفته است به آنها اجازه دهد به آمریکا سفر کنند..
اما از امروز (4 ژانویه)، حاملان ویروس اچ آی وی و بیماران ایدز آزادند وارد آمریکا شوند.
در ماه اکتبر سال گذشته آقای اباما گفت جلوگیری از ورود حاملان ویروس اچ آی وی و بیماران ایدز "در ترس ریشه دارد نه در واقعیت
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، kavoshgarnet ، Ashkan78 ، SamiraN
(2010-01-04 ساعت 20:01)king_of_sky نوشته:  آمریکا سفر بیماران ایدز به این کشور را آزاد کرد
اداره مهاجرت آمریکا بعد از 22 سال جلوگیری از ورود افراد حامل ویروس اچ آی وی و یا مبتلا به بیماری ایدز به این کشور، تصمیم گرفته است به آنها اجازه دهد به آمریکا سفر کنند..
اما از امروز (4 ژانویه)، حاملان ویروس اچ آی وی و بیماران ایدز آزادند وارد آمریکا شوند.
در ماه اکتبر سال گذشته آقای اباما گفت جلوگیری از ورود حاملان ویروس اچ آی وی و بیماران ایدز "در ترس ریشه دارد نه در واقعیت

چند سال پيش مطب دندانپزشكي بودم كه يك نفر آمد گفت من ايدز دارم مي تونم اينجا دندانهام رو درست كنم؟ دكتره به صورت توهين آميزي بيرونش كرد. من هم بلافاصله بلند شدم و بيعانه ام رو گرفتم كه منشي دليلش رو پرسيد. گفتم شما به اين دليل از ايدز مي ترسيد كه وسايلتون رو نمي تونيد پاستوريزه كنيد پس كساني كه ايدز دارند و به شما نمي گند چي؟
ربط داشت؟ نه. نمي دانم...
به اميد روزي كه واكسن ايدز هم توليد و در دسترس همگان قرار بگيره
تشکر کنندگان: seravin ، Ali Sepehr ، hanim ، laili ، Ashkan78 ، king_of_sky ، hamed_gh ، SamiraN ، WIKIMAN ، shahin82 ، maryam5 ، Hossein81 ، Alphakiloo
اين خبر رسما در وب سايت وزارت امورخارجه آمريكا اومده.

ابن قانون قراره از همين امروز (4 ژانويه) اجرا بشه.

اطلاعات بيشتر در فايل ضميمه...

(2010-01-04 ساعت 20:01)king_of_sky نوشته:  آمریکا سفر بیماران ایدز به این کشور را آزاد کرد

فایل‌های پیوست
.pdf   HIV_Q&As.pdf (اندازه 37.85 KB / تعداد دانلود: 126)
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: seravin ، Ali Sepehr ، SamiraN
از دیروز تست HIV از کارهای پزشکی حذف شد و بجای نفری ۸۵ دلار شد نفری ۴۷.۵ دلار برای آزمایش خون و عکس بردارای از سینه،مبارکه همتون باشه ؛)
(2010-01-08 ساعت 18:20)POURIA RAHVARI نوشته:  از دیروز تست HIV از کارهای پزشکی حذف شد و بجای نفری ۸۵ دلار شد نفری ۴۷.۵ دلار برای آزمایش خون و عکس بردارای از سینه،مبارکه همتون باشه ؛)

مبارک HIV دارها باشه پوریا جان Big GrinTongue
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: hamed_gh ، ساشا
صدرا جان مبارک دوستانی که میرن مصاحبه (مدیکال) باشه چون نسبت به قبل برای آزمایش خون نفری 37.5 دلار کمتر پول میدن .
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Ali Sepehr ، sh-b ، drkamrani1 ، megaholding ، star4631
(2010-01-08 ساعت 18:48)seravin نوشته:  صدرا جان مبارک دوستانی که میرن مصاحبه (مدیکال) باشه چون نسبت به قبل برای آزمایش خون نفری 37.5 دلار کمتر پول میدن .

و یک گالن کمتر ازشون خون گرفته می شه
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
سفارت آمریکا آزمایشهای درمانگاه پاستور رو قبول میکنه؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
تشکر کنندگان:
(2010-01-09 ساعت 13:30)pouya.pouya نوشته:  سلام دوستان

بله دوست عزیز !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
تشکر کنندگان:
(2010-01-08 ساعت 18:20)POURIA RAHVARI نوشته:  از دیروز تست HIV از کارهای پزشکی حذف شد و بجای نفری ۸۵ دلار شد نفری ۴۷.۵ دلار برای آزمایش خون و عکس بردارای از سینه،مبارکه همتون باشه ؛)

باید از اوباما هم علاوه بر شما تشکر کردBig Grin
(2010-01-09 ساعت 13:30)pouya.pouya نوشته:  سلام دوستان

دوست من به جای اینکه تایپیکهارو از آخر بخونی از اول بخون دیگه از این سوالها نمیکنی کلی هم حرفه ای میشیSad
تشکر کنندگان: reza22 ، megaholding
سلام دوستان
کسانی که قصد دارند برای محکم کاری بیشتر واکسن آنفولانزای فصلی و مننژیت رو هم بزنن (چون ظاهرا ضروری نیست و فقط برای بعضی ها پزشک در دبی و آنکارا تزریق می کندشون) هلال احمر شمیرانات که در فرمانیه خیابان آقایی روبروی شهروند هستش هر دو رو با روی خوشWink انجام میده. آنفولانزا 10000 , مننژیت 14000
تشکر کنندگان: seravin ، ساشا
دوستان سلام
مطلبي بنظرم رسيد بگم.نميدونم عنوان شده يا نه ولي جهت انجام معاينه يا وقت پزشكي يا رفتن به مطب يا .... هيچ نيازي به هيچ كس يا پرداخت پول اضافي به افراد زرنگ!!!!نيست.خودتان بسادگي ميتوانيد.
فقط كليه واكسنها رو بزنيد ايران و در مورد ابله مرغان هم محكم با دكتر برخورد كنيد وگرنه حتما"ميزنه
35000 as 2009
تشکر کنندگان: drkamrani1 ، ساشا ، Hossein81
hanim جون شما مننژيت رو ميزني؟
من تو اين ماه 6 تا واكسن زدم و اصلا دلم نميخواد مننژيت رو بزنم !
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان