کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2009-12-12 ساعت 20:51)m_s_1368 نوشته:  
(2009-12-12 ساعت 18:34)sepehr_sp نوشته:  سلام و درود
یه سوال داشتم.
من یه پاسپورت دارم که سال 1386 صادر شده و باهاش رفتم مکه دانشجویی . تو صفحه اولش نوشته تا سال 1392 یعنی 2013 اعتبار داره ولی از طرفی تو صفحات بعدش نوشته : خروج فقط از تاریخ 1/4/1387 تا 1/7/1387 و فقط از مرز عزبستان بلامانع است. حالا من میخوام برم واکسنامو بزنم که اونم شماره پاسپورت میخواد . باید برم یه پاس دیگه بگیرم یا شماره همینو بدم؟ یعنی اگه یه پاس دیگه بگیرم شمارش عوض میشه؟ با همین پاس میتونم خارج بشم؟

ممنون

سلام دوست عزیز ! شما باید بری اداره گذرنامه + کارت خدمت سربازی و ازشون بخوای که این محدودیت رو براتون بردارند ، 1 روزه معمولاً آماده می شه.

m_s جان من فکر میکنم این دوستمون مشکل سربازی داره که پاسش خروج نا محدود نداره
سپهر جان این پاس تو هیچ مشکلی نداره و باهاش همه کار میتونی بکنی مخصوصا واکسیناسیون
ولی واسه خروجت برای مصاحبه و ایشالا سفر به آمریکا باید یه فکری بکنی
چون تا زمانی که کارت سربازی نداری برای هر بار خروجت باید از نظام وظیفه اجازه بگیری اونا هم تو همین پاست دوباره یه اجازه خروج به مدت معین میزنن
پس نگران پاست نباش برا سربازیت یه فکری بکن
موفق باشی
تشکر کنندگان: sepehr_sp
سلام به تمام دوستان
من رفتم اتستيتو پاستور شعبه تجريش واقع در ميدان قدس اول شريعتي سمت راست پشت ايستگاه اتوبوس
واكسن هپاتيت نوبت اول - ديفتري كزاز - را تزريق كردم واكسن MMR را نداشتند رفتم كلينيك شميرانات
يك كم پايين تر از انستيتو ( فقط يادتان باشد قبل از ساعت 12.5 فقط به كودكان MMR ميزنند)
و گواهي آن را بردم انستيتو نشان دادم و مهر مربوطه را روي كارت واكسن بين الملل زد
انستيتو ظاهرا تا ساعت 3 باز است
براي همسرم هم همينطور براي بچه هم چون كه واكسن هاش كامل بود كارت واكسنش را بردم جلو تمام
واكسنها مهر زدند كه بعدا ببرم براي ترجمه
سلام به تمام دوستان
من رفتم اتستيتو پاستور شعبه تجريش واقع در ميدان قدس اول شريعتي سمت راست پشت ايستگاه اتوبوس
واكسن هپاتيت نوبت اول - ديفتري كزاز - را تزريق كردم واكسن MMR را نداشتند رفتم كلينيك شميرانات
يك كم پايين تر از انستيتو ( فقط يادتان باشد قبل از ساعت 12.5 فقط به كودكان MMR ميزنند)
و گواهي آن را بردم انستيتو نشان دادم و مهر مربوطه را روي كارت واكسن بين الملل زد
براي همسرم هم همينطور براي بچه هم چون كه واكسن هاش كامل بود كارت واكسنش را بردم جلو تمام
از دوستان عزيزي كه اطلاعات دقيقي (در مورد واكسنهايي كه بايد اينجا يا دوبي بايد بزنيم ) دارند
خواهشمند است ما را مطلع فرمايند
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
تشکر کنندگان: Ashkan78
سلام
من تمام کارهای واکسیناسیون رو توی انیستیتو پاستور July که اقدام کردم انجام دادم . حالا وقت مصاحبه من افتاده
برای اواخر March . از لحاظ پزشکی که تأیید شده هستش ولی میخواستم بدونم ممکن دکتر در ترکیه بگه که چون تاریخ واکسن ها مربوط به 6 ماه قبل میشه باید دوباره واکسن ها رو بزنم ؟
اخه یه چیزی خوندم داخل سایت دکتر اونگان که نباید سوابق پزشکی بعضی ها 3 و بعضی دیگه تا 6 ماه
اعتبار داشته باشد مگرنه باید دوباره انجام بشه . .
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
تشکر کنندگان:
(2009-12-16 ساعت 14:56)Ziba نوشته:  سلام
من تمام کارهای واکسیناسیون رو توی انیستیتو پاستور July که اقدام کردم انجام دادم . حالا وقت مصاحبه من افتاده
برای اواخر March . از لحاظ پزشکی که تأیید شده هستش ولی میخواستم بدونم ممکن دکتر در ترکیه بگه که چون تاریخ واکسن ها مربوط به 6 ماه قبل میشه باید دوباره واکسن ها رو بزنم ؟
اخه یه چیزی خوندم داخل سایت دکتر اونگان که نباید سوابق پزشکی بعضی ها 3 و بعضی دیگه تا 6 ماه

اونی که تو سایت دکتر اونگان نوشته مربوط به تائیدیه خودشه نه کارت واکسن بین المللی شما
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
تشکر کنندگان: sh-b ، Ziba ، Monica
(2009-12-14 ساعت 17:50)matinam نوشته:  سلام به تمام دوستان
سلام به تمام دوستان
از دوستان عزيزي كه اطلاعات دقيقي (در مورد واكسنهايي كه بايد اينجا يا دوبي بايد بزنيم ) دارند
خواهشمند است ما را مطلع فرمايند

اونجا در هر صورت بهت واکسن میزنن. کمتر کسی هست که اونجا بهش واکسن نزنن
لیست واکسن هایی که باید بزنید
td یا همون دیفتری کزاز
MMR که دو نوبت معمولا زده میشه
Hepatit B که سه نوبته
Influenza اینو مطمئن نیستم اما بزنید بهتره
اینم مطمئن نیستم اما من زدم Menangittis
اونجا بنا به نظر دکتر اینا رو معمولا یکی دوتاشو میزنن:
سیاه سرفه
آبله مرغان
واکسن سرطان دهانه رحم واسه خانم های زیر 28 سال
سایر واکسن ها! (طبق چیزایی که بقیه گفتن گاهی معلوم نیست که چی بهشون زدن)
اینا هیچ کدومش ایران وجود نداره[/align]
بقیه علما نظر بدهند
The secret to a rich life is to have more beginnings than endings
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، ccpj
اگر کسی واکسن انفولانزا می خواهد بایستی باداشتن یک نسخه پزشک به 13 ابان مراجعه کرده با قیمت 10000 تومان.بقیه جاها 13000 تومان است
واکسن ام ام ار رو جنب انستیتو پاستور تجریش میزنن اما راس 12 اونجا باشید اونم روزای زوج 16 آذز هم 4 شنبه ها می زنن قبل ار 10 صبح
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: shadi
سلام دوستان،
من تمام واکسنهارو (هپاتیت،آنفولانزاو...) تا الان زدم ولی مستنداتش رو ندارم،باید چیکار کنم؟فقط از انستیتو پاستور باید گواهی بگیرم یا میشه از جای دیگرم گرفت؟
(2009-10-31 ساعت 02:05)sh-b نوشته:  nader
نه نادر جان شما برين باستور بكيد زدين شايد براتون مهر بزنن در غير اين صورت يه تست انتي بادي ميدين براي هر دو واكسنتون و جواب تستتون رو ميبرين باستور براتون كارت صادر ميكنه

ممنونم از راهنمائیت...Wink
شماره کیس:2010AS00013000
دریافت نامه قبولی:may 2009
کنسولگری:Ankara
ارسال فرمهای سری اول: JUNE 2009
کارنت شدن کیس: march 2010
دریافت نامه دوم : march 2010
مصاحبه: may 2010
دریافت کلیرنس:15july 2010
Big Grin
هر چیز که در جستن آنی ،آنی....Wink
تشکر کنندگان:
انستيتو پاستور كارت واكسيناسيون بين المللي صادر مي كنه، و در واقع شما وقتي اونجا ميريد بايد گواهي واكسيناسيون از مراكزي كه در اونها براتون واكسن تزريق شده رو همراه داشته باشيد تا پاستور طبق اونها كارت واكسيناسيون رو پر كنه... طبق گفته بچه ها ظاهرا به گفته شفاهي شما در مورد زمان زدن واكسن هم استناد مي كنن، اما اين در مواردي بوده كه مراجعه كننده فقطيكي دو تا از موارد رو گواهي نداشته، ...

به هر حال، من فكر مي كنم شما به همون انستيتو پاستور مراجعه كن و بهشون قضيه و بگو، شايد قبول كنن شايد هم... يه كار ديگه هم مي تونين بكنين اونم اينه كه به يه مركز (مثل درمانگاه ۱۶ آذر) مراجعه كنين و ازشون گواهي بگيرين ... فوقش يه دونه واكسن ام ام آر هم بزنين Wink
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
تشکر کنندگان: sh-b ، ccpj ، Shahoo52
اگر دكتر اشنا داريد ازش گواهي بگيريد و ببريد پاستور

(2009-12-23 ساعت 01:40)nader نوشته:  سلام دوستان،
من تمام واکسنهارو (هپاتیت،آنفولانزاو...) تا الان زدم ولی مستنداتش رو ندارم،باید چیکار کنم؟فقط از انستیتو پاستور باید گواهی بگیرم یا میشه از جای دیگرم گرفت؟
(2009-10-31 ساعت 02:05)sh-b نوشته:  nader
نه نادر جان شما برين باستور بكيد زدين شايد براتون مهر بزنن در غير اين صورت يه تست انتي بادي ميدين براي هر دو واكسنتون و جواب تستتون رو ميبرين باستور براتون كارت صادر ميكنه

ممنونم از راهنمائیت...Wink
تشکر کنندگان:
دوستاني كه در شهرستانها هستند مي توانند براي واكسيناسيون به مركز بهداشت و يا جمعيت هلال احمر مراجعه نمايند.
در هلال احمر واكسن هپاتيت نوبت اول 25000 ريال و واكسن مننژيت 140000 ريال.

دوستان آيا لازم هستش كه اين واكسيناسيون به تاييد انستيتو پاستور هم برسه؟
تشکر کنندگان:
بايد تو كارت بين المللي مهر بخوره و تاييد بشه

(2009-12-24 ساعت 01:39)kavoshgarnet

' نوشته:  
دوستاني كه در شهرستانها هستند مي توانند براي واكسيناسيون به مركز بهداشت و يا جمعيت هلال احمر مراجعه نمايند.

تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2009-12-16 ساعت 14:56)Ziba نوشته:  سلام

دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم کارت واکسیناسیون بین المللی 10 سال اعتبار داره و اون چیزی که شما تو سایت دکتر اونگان خوندین مربوط میشه به گواهی پزشکی که دکتر اونگان براتون صادر می کنه و اگه مثلاً بعد از دریافت گواهی ، پروسه ویزاتون بیش از 6 ماه طول بکشه باید دوباره برید و گواهی جدید بگیرین
(2009-12-24 ساعت 03:20)ana نوشته:  بايد تو كارت بين المللي مهر بخوره و تاييد بشه

(2009-12-24 ساعت 01:39)kavoshgarnet

' نوشته:  

همچنین دوستانی که تو شهرستان هستند می تونند با مراجعه به اداره بهداشت مرکزی کارت واکسینایون بین المللی نیز با نشون دادن پاسپورت دریافت بکنن . البته در این مورد روایت ها زیاده و می گن کارت واکسینایون انستیتو پاستور مورد قبوله .

کارت بین الملی که من دریافت کردم (از اداره بهداشت شهرستان) روش نوشته : "گواهی بین المللی ایمن سازی" حالا نمی دونم خودشه یا نه ؟
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
سلام، سن پسر من دو ساله و نيمه . با توجه به اينكه همه واكسنهاي روتين رو در ايران زده و كارت هم داره آيا در آنكارا نياز به زدن واكسن داره يا اينكه كارتشو قبول نمي كنن؟ آيا كلا هزينه واكسن در سفارت خيلي با ايران متفاوته؟
اگه ميشه يك برآورد از كل هزينه واكسن براي من و همسر و پسرم بديد.
و يك برآورد از ديگر آزمايشات پزشكي در آنكارا؟
كلا چقدر بايد بسلفيم؟
2010AS00013XXX ممنونم
تشکر کنندگان:
حساب نمی‌کنه. باور کنید. من بار اولی که پزشکی انجام دادم کارتم رو دید و گفت کاملی و هیچی نزد. بار بعد هم کارتم رو دید و الکی گفت باید واکسن کزاز بزنی (از آخرین کزازی که زدم نزدیک سه سال می‌گذره و کزاز دوره‌های بالغینش ده ساله‌است)! بنا بر این خیلی روی این که دقیق عمل کنن حساب نکن.

پیشنهادم اینه که محض احتیاط به اندازه نفری ۱۵۰ لیر برای هر کدوم اضافه بر مقداری که به طور منطقی (بر اساس کارت واکسن و غیره) باید بدید پول داشته باش. اومدیم و خواست زیاد بسلفین!
تشکر کنندگان: Shahoo52
(2009-12-27 ساعت 05:06)فري نوشته:  سلام، سن پسر من دو ساله و نيمه . با توجه به اينكه همه واكسنهاي روتين رو در ايران زده و كارت هم داره آيا در آنكارا نياز به زدن واكسن داره يا اينكه كارتشو قبول نمي كنن؟ آيا كلا هزينه واكسن در سفارت خيلي با ايران متفاوته؟
اگه ميشه يك برآورد از كل هزينه واكسن براي من و همسر و پسرم بديد.
و يك برآورد از ديگر آزمايشات پزشكي در آنكارا؟
كلا چقدر بايد بسلفيم؟
2010AS00013XXX ممنونم

ما هم دقیقا شرایط شما رو داریم پسر ما هم دو ساله و نیم سن داره و تمام واکسن هاش رو تو ایران زده در ضمن ترجمه کارت واکسیناسیونش رو هم برده بودیم و نشون دکتر هم دادیم اما توجه زیادی بهش نکرد و بغیر از تست سل سه تا واکسن دیگه به پسرم زد .
هزینه ما برای آزمایشات پزشکی و واکسن شد 610 دلار
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: Ashkan78

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان