موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-14 ساعت 17:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-14 ساعت 17:54 توسط matinam.)
سلام به تمام دوستان
من رفتم اتستيتو پاستور شعبه تجريش واقع در ميدان قدس اول شريعتي سمت راست پشت ايستگاه اتوبوس
واكسن هپاتيت نوبت اول - ديفتري كزاز - را تزريق كردم واكسن MMR را نداشتند رفتم كلينيك شميرانات
يك كم پايين تر از انستيتو ( فقط يادتان باشد قبل از ساعت 12.5 فقط به كودكان MMR ميزنند)
و گواهي آن را بردم انستيتو نشان دادم و مهر مربوطه را روي كارت واكسن بين الملل زد
انستيتو ظاهرا تا ساعت 3 باز است
براي همسرم هم همينطور براي بچه هم چون كه واكسن هاش كامل بود كارت واكسنش را بردم جلو تمام
واكسنها مهر زدند كه بعدا ببرم براي ترجمه
سلام به تمام دوستان
من رفتم اتستيتو پاستور شعبه تجريش واقع در ميدان قدس اول شريعتي سمت راست پشت ايستگاه اتوبوس
واكسن هپاتيت نوبت اول - ديفتري كزاز - را تزريق كردم واكسن MMR را نداشتند رفتم كلينيك شميرانات
يك كم پايين تر از انستيتو ( فقط يادتان باشد قبل از ساعت 12.5 فقط به كودكان MMR ميزنند)
و گواهي آن را بردم انستيتو نشان دادم و مهر مربوطه را روي كارت واكسن بين الملل زد
انستيتو ظاهرا تا ساعت 3 باز است
براي همسرم هم همينطور براي بچه هم چون كه واكسن هاش كامل بود كارت واكسنش را بردم جلو تمام
واكسنها مهر زدند كه بعدا ببرم براي ترجمه
از دوستان عزيزي كه اطلاعات دقيقي (در مورد واكسنهايي كه بايد اينجا يا دوبي بايد بزنيم ) دارند
خواهشمند است ما را مطلع فرمايند
کیس نامبر : 2010AS9000
مصاحبه : January 2010 ابوظبی
کلیرنس : 53 روز بعد
دریافت ویزا :May 2010
پرواز : Oct 2010
موضوعها: 2
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تمام کارهای واکسیناسیون رو توی انیستیتو پاستور July که اقدام کردم انجام دادم . حالا وقت مصاحبه من افتاده
برای اواخر March . از لحاظ پزشکی که تأیید شده هستش ولی میخواستم بدونم ممکن دکتر در ترکیه بگه که چون تاریخ واکسن ها مربوط به 6 ماه قبل میشه باید دوباره واکسن ها رو بزنم ؟
اخه یه چیزی خوندم داخل سایت دکتر اونگان که نباید سوابق پزشکی بعضی ها 3 و بعضی دیگه تا 6 ماه
اعتبار داشته باشد مگرنه باید دوباره انجام بشه . .
ممنون میشم راهنمائیم کنید.
موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-12-16 ساعت 14:56)Ziba نوشته: سلام
من تمام کارهای واکسیناسیون رو توی انیستیتو پاستور July که اقدام کردم انجام دادم . حالا وقت مصاحبه من افتاده
برای اواخر March . از لحاظ پزشکی که تأیید شده هستش ولی میخواستم بدونم ممکن دکتر در ترکیه بگه که چون تاریخ واکسن ها مربوط به 6 ماه قبل میشه باید دوباره واکسن ها رو بزنم ؟
اخه یه چیزی خوندم داخل سایت دکتر اونگان که نباید سوابق پزشکی بعضی ها 3 و بعضی دیگه تا 6 ماه
اونی که تو سایت دکتر اونگان نوشته مربوط به تائیدیه خودشه نه کارت واکسن بین المللی شما
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-22 ساعت 17:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-22 ساعت 17:43 توسط adl.)
اگر کسی واکسن انفولانزا می خواهد بایستی باداشتن یک نسخه پزشک به 13 ابان مراجعه کرده با قیمت 10000 تومان.بقیه جاها 13000 تومان است
واکسن ام ام ار رو جنب انستیتو پاستور تجریش میزنن اما راس 12 اونجا باشید اونم روزای زوج 16 آذز هم 4 شنبه ها می زنن قبل ار 10 صبح
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-23 ساعت 09:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-23 ساعت 09:44 توسط Monica.)
انستيتو پاستور كارت واكسيناسيون بين المللي صادر مي كنه، و در واقع شما وقتي اونجا ميريد بايد گواهي واكسيناسيون از مراكزي كه در اونها براتون واكسن تزريق شده رو همراه داشته باشيد تا پاستور طبق اونها كارت واكسيناسيون رو پر كنه... طبق گفته بچه ها ظاهرا به گفته شفاهي شما در مورد زمان زدن واكسن هم استناد مي كنن، اما اين در مواردي بوده كه مراجعه كننده فقطيكي دو تا از موارد رو گواهي نداشته، ...
به هر حال، من فكر مي كنم شما به همون انستيتو پاستور مراجعه كن و بهشون قضيه و بگو، شايد قبول كنن شايد هم... يه كار ديگه هم مي تونين بكنين اونم اينه كه به يه مركز (مثل درمانگاه ۱۶ آذر) مراجعه كنين و ازشون گواهي بگيرين ... فوقش يه دونه واكسن ام ام آر هم بزنين
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه در شهرستانها هستند مي توانند براي واكسيناسيون به مركز بهداشت و يا جمعيت هلال احمر مراجعه نمايند.
در هلال احمر واكسن هپاتيت نوبت اول 25000 ريال و واكسن مننژيت 140000 ريال.
دوستان آيا لازم هستش كه اين واكسيناسيون به تاييد انستيتو پاستور هم برسه؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2009-12-25 ساعت 11:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-12-25 ساعت 23:49 توسط farzad24.)
(2009-12-16 ساعت 14:56)Ziba نوشته: سلام
دوست عزیز تا اونجایی که من می دونم کارت واکسیناسیون بین المللی 10 سال اعتبار داره و اون چیزی که شما تو سایت دکتر اونگان خوندین مربوط میشه به گواهی پزشکی که دکتر اونگان براتون صادر می کنه و اگه مثلاً بعد از دریافت گواهی ، پروسه ویزاتون بیش از 6 ماه طول بکشه باید دوباره برید و گواهی جدید بگیرین
(2009-12-24 ساعت 03:20)ana نوشته: بايد تو كارت بين المللي مهر بخوره و تاييد بشه
(2009-12-24 ساعت 01:39)kavoshgarnet
' نوشته: دوستاني كه در شهرستانها هستند مي توانند براي واكسيناسيون به مركز بهداشت و يا جمعيت هلال احمر مراجعه نمايند.
در هلال احمر واكسن هپاتيت نوبت اول 25000 ريال و واكسن مننژيت 140000 ريال.
دوستان آيا لازم هستش كه اين واكسيناسيون به تاييد انستيتو پاستور هم برسه؟
همچنین دوستانی که تو شهرستان هستند می تونند با مراجعه به اداره بهداشت مرکزی کارت واکسینایون بین المللی نیز با نشون دادن پاسپورت دریافت بکنن . البته در این مورد روایت ها زیاده و می گن کارت واکسینایون انستیتو پاستور مورد قبوله .
کارت بین الملی که من دریافت کردم (از اداره بهداشت شهرستان) روش نوشته : "گواهی بین المللی ایمن سازی" حالا نمی دونم خودشه یا نه ؟
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، سن پسر من دو ساله و نيمه . با توجه به اينكه همه واكسنهاي روتين رو در ايران زده و كارت هم داره آيا در آنكارا نياز به زدن واكسن داره يا اينكه كارتشو قبول نمي كنن؟ آيا كلا هزينه واكسن در سفارت خيلي با ايران متفاوته؟
اگه ميشه يك برآورد از كل هزينه واكسن براي من و همسر و پسرم بديد.
و يك برآورد از ديگر آزمايشات پزشكي در آنكارا؟
كلا چقدر بايد بسلفيم؟
2010AS00013XXX ممنونم
موضوعها: 35
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
حساب نمیکنه. باور کنید. من بار اولی که پزشکی انجام دادم کارتم رو دید و گفت کاملی و هیچی نزد. بار بعد هم کارتم رو دید و الکی گفت باید واکسن کزاز بزنی (از آخرین کزازی که زدم نزدیک سه سال میگذره و کزاز دورههای بالغینش ده سالهاست)! بنا بر این خیلی روی این که دقیق عمل کنن حساب نکن.
پیشنهادم اینه که محض احتیاط به اندازه نفری ۱۵۰ لیر برای هر کدوم اضافه بر مقداری که به طور منطقی (بر اساس کارت واکسن و غیره) باید بدید پول داشته باش. اومدیم و خواست زیاد بسلفین!