کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2010-03-12 ساعت 14:44)R.F نوشته:  
(2010-03-12 ساعت 14:36)esmail نوشته:  
(2010-03-12 ساعت 14:06)balot نوشته:  سلاه به همه
هزینه کارهای پزشکی و واکسن برای یه نفر در ترکیه چقدر هزینه داره

اونطور که بچه ها گفتن 180 تا 230 دلار برای هر نفر

البته این قیمت متغیر هست چون بستگی داره دکتر دلش بخواد چندتا واکسن بهتون بزنه.
هر چی بیشتر بزنه این مبلغ بالاتر میره!

تذکر واردی بود. ممکنه هزینه بالاتر هم بشه گرچه تا حالا تجربه نشده باشه. بنابراین پیشنهاد می شه پول به حد کافی همراه دوستان باشه. دوستان با تجربه لطف کنن و بگن چقدر پول همراه باشه واسه مدیکال برای هر نفر ریسک پایینتره.
مرسی
تشکر کنندگان: R.F ، balot
اگر همه واکسناتون کامل ایران زده باشید یک واکسن زنا یا همان آبله مرغان بهتون میزنه برای من یک واکسن زنا فقط زد که هزینه واکسن با ويزيت دكتر130$ شد و آزمایش خون و عکس ریه هم جدا هست که برای همه یکسان هست
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان:
(2010-03-12 ساعت 17:54)esmail نوشته:  

تذکر واردی بود. ممکنه هزینه بالاتر هم بشه گرچه تا حالا تجربه نشده باشه. بنابراین پیشنهاد می شه پول به حد کافی همراه دوستان باشه. دوستان با تجربه لطف کنن و بگن چقدر پول همراه باشه واسه مدیکال برای هر نفر ریسک پایینتره.
مرسی
اگه میشه لطف کنید بگین غیر از این واکسن هائی که پاستور تائید میکنه چقدرکل هزینه مدیکال و واکسن میشه،دوستانی که رفتن لطفا جواب بدن
تشکر کنندگان:
(2010-03-13 ساعت 13:44)balot نوشته:  
(2010-03-12 ساعت 17:54)esmail نوشته:  

مرسی
اگه میشه لطف کنید بگین غیر از این واکسن هائی که پاستور تائید میکنه چقدرکل هزینه مدیکال و واکسن میشه،دوستانی که رفتن لطفا جواب بدن
براي آزمايش خون و عكس قفسه سينه 72 لير ويك واكسن آبله مرغان و ويزيت دكتر 130$ فكركنم روهم رفته براي من شد 180$ من فكر ميكردم 47 لير براي معاينات وآزمايش خون دادم درصورتي كه 72 لير شد
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: megaholding ، balot
کل هزینه دکتر یا180 دلار میشه یا 230 دلار این سلیقه دکتر شما هم هیچ اعتراضی هم نمی تونید بکنید در انکارا البته
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: megaholding ، balot ، esmail ، m.memari
سلام به تمام دوستان
من ميخواستم بدنم با داشتن ژاس آمريكايي براي اولين ورود به آمريكا آيا نيازي
به زدن انواع واكسن ها يا ترجمه واكسنهاي زده شده و .... هست يا نه؟
تشکر کنندگان:
سلام
هرچند من باید برم تو بخش مهاجرت خانوادگی ، ولی خب من همین امروز رفتم پاستور تجریش و کارت واکسیناسیونمو گرفتم . چون همه رو زده بودم به جز یک نوبت mmr که اونم امروز فردا میرم مطب یک دکتر اطفال ، بعد میرم پاستور تا وارد کارتم بکنند.

از اطلاعاتی که در اختیار من گذاشتید سپاسگذارم
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
تشکر کنندگان: ساشا
(2010-03-14 ساعت 16:02)pashaneco نوشته:  سلام
هرچند من باید برم تو بخش مهاجرت خانوادگی ، ولی خب من همین امروز رفتم پاستور تجریش و کارت واکسیناسیونمو گرفتم . چون همه رو زده بودم به جز یک نوبت mmr که اونم امروز فردا میرم مطب یک دکتر اطفال ، بعد میرم پاستور تا وارد کارتم بکنند.

ام ام ار همون بغل پاستور تجریش روزهای دوشنبه یا چهارشنبه 12 به بعد یا بیمارستان شهدا می تونی بزنی
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: sh-b
(2010-03-14 ساعت 17:17)adl نوشته:  
(2010-03-14 ساعت 16:02)pashaneco نوشته:  سلام

ام ام ار همون بغل پاستور تجریش روزهای دوشنبه یا چهارشنبه 12 به بعد یا بیمارستان شهدا می تونی بزنی

اتفاقا رفتم مرکز بهداشت طالقانی( چند متر پایین تر از پاستور) ولی گفت باید بیای بایستی ، شاید بهت برسه. گفت بهتره بری مطب دکتر بزنی
ضمنا جهت تکمیل اطلاعات قبلی :
برای صدور کارت گواهی واکسیناسیون بین المللی ، مبلغ 2000 تومان به همراه داشته باشید
اگر برای خدمت سربازی و یا معافیت اقدام نموده اید ، برگه مربوط به واکسیناسیون را به پاستور ارائه دهید.
به پاستور بگویید که در سال 2003 ( دوران دبیرستان من ) یک دور واکسن mmr را به شما تزریق کرده اند.
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من 31 سالم و در 17 دسامبر 2003 ام ام آر را زدم و 12 آپریل وقت سفارتم و 8 آپریل وقت معاینه پزشکی من هست در آنکارا.و کارت زرد واکسن را از پاستور گرفتم و 10 مارچ واکسن ام ام ار را زدم کسی از دوستان اطلاع دقیق داره که من دوباره چه وقت ام ام آر را باید بزنم؟ و آنکارا دوباره زده میشه یا نه؟واکسن ام ام آر به فاصله 1 ماه هست یا 6 ماه؟ممنون اگر مراراهنمایی کنید.
تشکر کنندگان:
(2010-03-14 ساعت 20:54)susan نوشته:  سلام دوستان من 31 سالم و در 17 دسامبر 2003 ام ام آر را زدم و 12 آپریل وقت سفارتم و 8 آپریل وقت معاینه پزشکی من هست در آنکارا.و کارت زرد واکسن را از پاستور گرفتم و 10 مارچ واکسن ام ام ار را زدم کسی از دوستان اطلاع دقیق داره که من دوباره چه وقت ام ام آر را باید بزنم؟ و آنکارا دوباره زده میشه یا نه؟واکسن ام ام آر به فاصله 1 ماه هست یا 6 ماه؟ممنون اگر مراراهنمایی کنید.

واکسن ام ام ار فاصله ببین دو تزریق 1 ماه اما اگه به اون دکتری که اولیرو براتون زد میگفتین خودش براتون مهر دومیرم میزد دقیقا مثل من
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
تشکر کنندگان:
(2010-03-14 ساعت 21:25)sh-b نوشته:  
(2010-03-14 ساعت 20:54)susan نوشته:  سلام دوستان من 31 سالم و در 17 دسامبر 2003 ام ام آر را زدم و 12 آپریل وقت سفارتم و 8 آپریل وقت معاینه پزشکی من هست در آنکارا.و کارت زرد واکسن را از پاستور گرفتم و 10 مارچ واکسن ام ام ار را زدم کسی از دوستان اطلاع دقیق داره که من دوباره چه وقت ام ام آر را باید بزنم؟ و آنکارا دوباره زده میشه یا نه؟واکسن ام ام آر به فاصله 1 ماه هست یا 6 ماه؟ممنون اگر مراراهنمایی کنید.

واکسن ام ام ار فاصله ببین دو تزریق 1 ماه اما اگه به اون دکتری که اولیرو براتون زد میگفتین خودش براتون مهر دومیرم میزد دقیقا مثل من

یعنی دوباره باید بزنم و میشه در ترکیه یا 7 آپریل هم میتونم بزنم؟ممنون
تشکر کنندگان:
susan جان چون شما یک نوبت از واکسن mmr در سال 2003 زدید ویک نوبت هم مارچ امسال بنابراین دیگه احتیاجی نیست که واکسن بزنید چون واکسن mmr در کل 2 نوبت هست بنابراین برید همانجایی که تازگی واکسن mmr زدید که فکر کنم کلینک 16 آذر باشه موضوع بگید اونها بهتون گواهی میدن و گواهی ببرید پاستور که مهر دوم این واکسن هم در کارت واکسنتون بزنند در ضمن هزینه واکسن در ترکیه خیلی بالاست بنابراین سعی کنید اینجا واکسناتون کامل کنیدShy
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان:
(2010-03-15 ساعت 00:54)maryam5 نوشته:  
susan جان چون شما یک نوبت از واکسن mmr در سال 2003 زدید ویک نوبت هم مارچ امسال بنابراین دیگه احتیاجی نیست که واکسن بزنید چون واکسن mmr در کل 2 نوبت هست بنابراین برید همانجایی که تازگی واکسن mmr زدید که فکر کنم کلینک 16 آذر باشه موضوع بگید اونها بهتون گواهی میدن و گواهی ببرید پاستور که مهر دوم این واکسن هم در کارت واکسنتون بزنند در ضمن هزینه واکسن در ترکیه خیلی بالاست بنابراین سعی کنید اینجا واکسناتون کامل کنیدShy
mmr خیلی گرونه. یکی از مراجعین تو پاستور که گرین کارتی بود برای تکمیل واکسن هاش اومده بود می گفت 200 دلارهSad راست گفته؟
اگه همچین چیزی هست بر و بچس هوای جیب رو شدید داشته باشن و برین 16 آذر مساله رو حل کنین.
تشکر کنندگان:
esmail عزیز بسیار سپاسگزارم.
تشکر کنندگان: esmail

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان