کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
بچه ها من ديروز به كلينيك 16 اذر زنگ زدم گفتن روزاي زوج از 8.5 تا 12 MMR تزريق مي كنن.قبلا فقط چهارشنبه ها تزريق مي كردن.راستي كسي براي واكسن انفولانزا اقدامي كرده؟
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان:
(2010-03-15 ساعت 10:04)neli-basi نوشته:  بچه ها من ديروز به كلينيك 16 اذر زنگ زدم گفتن روزاي زوج از 8.5 تا 12 MMR تزريق مي كنن.قبلا فقط چهارشنبه ها تزريق مي كردن.راستي كسي براي واكسن انفولانزا اقدامي كرده؟
تزريق واكسن آنفلوانزا ضروري نيست وفقط براي افراد بالاي 50 سال و كودكان هست
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: R.F ، neli-basi
سلام به همگی
یک تجربه خوب واسه این که مقداری دلتون خنک بشه از دست این نادکتر اونگان این هست که هر روز مادامی که انکارا هستید برید مطبش و اب پرتقال
بخورید ما که این کار رو کردیم کلی هم حال میداد چون ما رو خیلی اذیت کرد
ما 14 روز انکارا بودیم و روز های اخر یک پارک خوبی کنار مطبش بود بچه ام رو
می بوردم اونجا و بعد با گز و قطاب که داشتیم میرفتیم مطب و بساط عصرانه رو
ردیف میکردیم.
بچه ها نگران نباشید سال دیگه که همتون امریکا هستید میفهمید که بی خود نگران بودید
اگر پدر و مادر و عزیزاتون نمی تونند با شما بیان امریکا تو این مدت خیلی بهشون برسید. این روزها دیگه تکرار نمیشند. بعدش دیگه خانواده هامون میشن یک تصویر تو مانیتور با skype. قدر این روز هاتون زو بدونید.
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
تشکر کنندگان: maryam5 ، اليزا ، SamiraN
سلام به همگی
راستش من و مادرم از 7 ماه پیش شروع کردیم به زدن واکسن هامون 3 دوره هپاتیت رو کامل زدیم , TD رو هم زدیم و حدود 2 ماه و نیم پیش هم یک دوره mmr رو زدیم و وقتی به دکتر گفتیم واسه دوره دومش کی بیایم گفت فکر نمیکنم نیازی باشه و همین یک باری که زدین کافی هستش ! حالا میخوام ببینم باید چی کار کنیم ایا باید یک بار دیگه هم mmr رو بزنیم و کی باید بزنیم ؟؟

درضمن ما وقتی برای تزریق اخرین دوره هپاتیت رفته بودیم حلال اهمر بهمون گفت که باید مننژیت و انفولانزارو هم بزنید !!! حلا این دو تا واکسن واقعا لازم هستن و باید همینجا بزنیم ؟؟ و اگه نزنیم دکتر اونگان بهمون میزنه ؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
تشکر کنندگان: SamiraN
(2010-03-15 ساعت 13:15)ramin2010 نوشته:  سلام به همگی
راستش من و مادرم از 7 ماه پیش شروع کردیم به زدن واکسن هامون 3 دوره هپاتیت رو کامل زدیم , TD رو هم زدیم و حدود 2 ماه و نیم پیش هم یک دوره mmr رو زدیم و وقتی به دکتر گفتیم واسه دوره دومش کی بیایم گفت فکر نمیکنم نیازی باشه و همین یک باری که زدین کافی هستش ! حالا میخوام ببینم باید چی کار کنیم ایا باید یک بار دیگه هم mmr رو بزنیم و کی باید بزنیم ؟؟

درضمن ما وقتی برای تزریق اخرین دوره هپاتیت رفته بودیم حلال اهمر بهمون گفت که باید مننژیت و انفولانزارو هم بزنید !!! حلا این دو تا واکسن واقعا لازم هستن و باید همینجا بزنیم ؟؟ و اگه نزنیم دکتر اونگان بهمون میزنه ؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
ما هم تو 16 آذر گير يكي افتاده بوديم كه مي گفت الا و بلا دومي اش رو نمي زنم. يعني اوليش رو زديم و نامه براي پاستور گرفتيم. يك ماه بعد براي دومي رفتيم و طرف عوض شده بود و يكي ديگه جاش بود. خلاصه پروتكل هاي پزشكي اش گل كرد و ... ولي من اصرار كردم و زد و خلاصه تموم شد.
به ما گفته بودن ام ام آر به فاصله يكماه. حالا نمي دونم واسه شما چطوري مي شه. اگر يارو مي گه لازم نيست بگين پس درست به تاريخ يك ماه بعد از اولين تزريق نامه بده كه تزريق شده و ببرين پاستور. اگه هم نشد پسره تو پاستور آدم باحاليه. ماجرا رو بگين خودش يكماه بعد از اولين تزريق مهر و تاريخ دومي رو هم مي زنه.
ما كه نفهميدم mmr چنده بالاخره ولي مي گن گرونه. پس مي ارزه يه كم وقت بگذارين.
بچه ها كه مي گن آنفولانزا براي بالاي 50 سال لازمه. بقيه اش رو نمي دونم.
اين كه اونگان چي مي زنه هم واضح نيست.
تشکر کنندگان: ramin2010 ، SamiraN
من هرچی گشتم جایی رو واسه mmr پیدا نکردم به 10-15 جا هم زنگ زدم.
خلاصه اینکه با مادرم رفتیم درمانگاه هگمتانه ( اکباتان ، فاز یک ، جنب سوپر 7 ، تلفن : 44652592 ) و با 8000 تومان قضیه را حل کردیم. هر روز از صبح تا ساعت 30/13 میتونید برید.
ضمنا یک مطب دکتر اطفال هم نزدیک خونمون تو ظفر هست که میزنه ، ولی 22000 تومان میگیره.
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
تشکر کنندگان:
(2010-03-15 ساعت 14:27)pashaneco نوشته:  من هرچی گشتم جایی رو واسه mmr پیدا نکردم به 10-15 جا هم زنگ زدم.
خلاصه اینکه با مادرم رفتیم درمانگاه هگمتانه ( اکباتان ، فاز یک ، جنب سوپر 7 ، تلفن : 44652592 ) و با 8000 تومان قضیه را حل کردیم. هر روز از صبح تا ساعت 30/13 میتونید برید.
ضمنا یک مطب دکتر اطفال هم نزدیک خونمون تو ظفر هست که میزنه ، ولی 22000 تومان میگیره.

كيلينيك دانشگاه تهران در 16 آذر mmr مي زنه و انطور كه بچه ها گفتن روزهاي زوج شده. تلفنش هم يه كم سرچ كنين پيدا مي كنين.
اين رو براي بچه هايي كه هنوز نزدن نوشتم.
دكترهاي اطفال هم مي زنن ولي به جز هزينه اش اصلن توصيه نمي شه چون واكسنهاي كيلينيك هايي مثل 16 آذر به روزه. درمانگاهها چون زياد مراجع دارن بهتر هستن
تشکر کنندگان:
(2010-03-15 ساعت 14:27)pashaneco نوشته:  من هرچی گشتم جایی رو واسه mmr پیدا نکردم به 10-15 جا هم زنگ زدم.
قابل توجه دوستاني که هنوز واکسن mmr را نزده اند:

بيمارستان شهداي تجريش روزهاي يکشنبه و سه شنبه از ساعت 12:30 تا 13:30 اين واکسن را رايگان تزريق ميکند.
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
تشکر کنندگان: esmail ، R.F ، hamed_gh ، farzad101 ، soltan
(2010-03-15 ساعت 14:48)اليزا نوشته:  

بيمارستان شهداي تجريش روزهاي يکشنبه و سه شنبه از ساعت 12:30 تا 13:30 اين واکسن را رايگان تزريق ميکند.

يه چيز خارج از موضوع بگم. بعد از گسترش اينترنت و اين حرفا تو حوزه هاي مختلف بحث هايي مطرح شد كه سرعت انتقال اطلاعات چه تاثيراتي در آينده خواهد داشت و از اين حرفا. ولي يه چيزي كه من لمس كردم اين بوده: تبادل اطلاعات و سرعت در انتقال اطلاعات صحيح هزينه ها رو كاهش مي ده و خطاها رو كم مي كنه كه خود خطا هم هزينه داره. اين يعني

admin جان هر كجا هستي هميشه شاد باشي و هر آرزويي داري بهش برسي و هميشه در حال رشد و پيشرفت باشي. مرسي. مرسي . مرسي.
تشکر کنندگان: adl ، اليزا ، R.F ، farzad101
(2010-03-15 ساعت 14:48)اليزا نوشته:  

من شنبه 22 اسفند به بیمارستان شهدای تجریش جهت واکسن MMR مراجعه کردم و محض اطلاع قسمت فوق از 22 اسفند لغایت 14 فروردین جهت تعمیرات تعطیله.
شما به همان اندازه که بخواهید کوچک ، و به همان اندازه که آرزو کنید بزرگ می شوید.
شماره کیس: 2010AS000107xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Feb 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 09Feb 2010
تاریخ مصاحبه: 30March
تاریخ دریافت کلیرنس:14May 2010
تشکر کنندگان: payman R ، pjfreeboy
دوستان عزیز سلام
من واکسن MMR رو زدم اما خانمی که اون رو تزریق کرد گفت ما فقط یک نوبت می زنیم و نیاز نیست یک ماه دیگه برای تزریق بیاید از اون جا که خیلی حرف شو هستیم یه ماهه بعد دیگه مراجعه نکردیم الان سه ماه از اون تاریخ گذشته و ما متنبه شدیم که باید دو نوبت می زدم ، کارت بین المللی پاستور رو هم گرفتم ( ما شهرستان هستیم ) حالا با توجه به اینکه تاریخ تزریق اول سه ماه گذشته الان می تونم برم یه نوبت دیگه تزریق کنم ؟
پاستور تاریخ یه ماهه بعد رو می زنه ؟
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها .بالاخره پروژه زدن نوبت دوم واكسن MMR ما هم امروز انجام شد .ما نوبت اول رو سال 2003 زده بوديم و نوبت دوم رو تزريق كرديم.نفري 6 هزيار تومن تو كلينيك 16 اذر كه روزاي زوج تزريق مي شه.جهت محكم كاري واكسن انفولانزا هم نفري 9000 تومن زديم .فقط مونده رسيدشو ببريم ايسيتو پاستور كه مهر بشه.
به اميد موفقيت براي همه دوستان
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان: R.F ، farzad101
(2010-03-17 ساعت 11:12)neli-basi نوشته:  سلام بچه ها .بالاخره پروژه زدن نوبت دوم واكسن MMR ما هم امروز انجام شد .ما نوبت اول رو سال 2003 زده بوديم و نوبت دوم رو تزريق كرديم.نفري 6 هزيار تومن تو كلينيك 16 اذر كه روزاي زوج تزريق مي شه.جهت محكم كاري واكسن انفولانزا هم نفري 9000 تومن زديم .فقط مونده رسيدشو ببريم ايسيتو پاستور كه مهر بشه.
به اميد موفقيت براي همه دوستان

پس اگه نوبت اول 2003 باشه و نوبت دوم رو امروز بزنیم قبوله؟
نمیگن فاصله بین دو نوبت زیاد بوده؟
آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم
یار در خانه و ما گرد جهان میگردیم
تشکر کنندگان:
با سلام
این 2 نوبته بودن mmr رو یکی رفرنس بده تا بدونیم جریان چیه
ما که جایی ندیدیم و 1 متخصص هم به ما گفت که یاد اور نداره و ضروری
نیست . ما 1 بار زدیم حالا داریم میریم انکارا ببینیم اوران جان قبول میکنه؟!
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان:
(2010-03-17 ساعت 21:54)soheilbadami نوشته:  با سلام
این 2 نوبته بودن mmr رو یکی رفرنس بده تا بدونیم جریان چیه
ما که جایی ندیدیم و 1 متخصص هم به ما گفت که یاد اور نداره و ضروری
نیست . ما 1 بار زدیم حالا داریم میریم انکارا ببینیم اوران جان قبول میکنه؟!

منم یادآوری mmr رو نزده بودم ولی دکی جون تو آنکارا زحمتش رو کشیدSmile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
تشکر کنندگان: soheilbadami ، ساسان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان