کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
هیچ فرقی نمیکنه یکبار زدید یا دوبار انفولانزا زدید یا نزدید دکتر از 180 تا 230 دلار ازتون میگیره البته با کارت واکسن طبق تجربه خودم و دوستان همراهم به نتیجه رسیدیم . اگر کسی خلاف اینو میگه بنویسه
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
تشکر کنندگان: laili ، soheilbadami ، ساسان
(2010-03-17 ساعت 12:13)pashaneco نوشته:  
(2010-03-17 ساعت 11:12)neli-basi نوشته:  سلام بچه ها .بالاخره پروژه زدن نوبت دوم واكسن MMR ما هم امروز انجام شد .ما نوبت اول رو سال 2003 زده بوديم و نوبت دوم رو تزريق كرديم.نفري 6 هزيار تومن تو كلينيك 16 اذر كه روزاي زوج تزريق مي شه.جهت محكم كاري واكسن انفولانزا هم نفري 9000 تومن زديم .فقط مونده رسيدشو ببريم ايسيتو پاستور كه مهر بشه.
به اميد موفقيت براي همه دوستان

پس اگه نوبت اول 2003 باشه و نوبت دوم رو امروز بزنیم قبوله؟
نمیگن فاصله بین دو نوبت زیاد بوده؟

ما كه چهارشنبه كلينيك 16 اذر بوديم خانمي كه مسئول تزريق واكسن بود از ما پرسيد تو طرح سالانه سال 82 mmr زديد كه ما هم گفتيم بله سال 2003 تزريق كرديم و اونم نوبت دوم رو برامون زد و ما هم رسيدشو برديمم تجريش مهر زد برامون
شماره کیس:2010AS00013500حدودا
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-16-2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE-23-2009
تاریخ کارنت شدن کیس:2010/02/05
تاریخ دریافت نامه دوم:march 2010
تاریخ مصاحبه:2010/04/19
تاریخ دریافت کلیرنس:2010/05/21
جمع تقریبی هزینه ها: 3,5 mıllıon toman
تشکر کنندگان: R.F ، farzad101
من هنوز MMR نزدم و تا 18 فروردین وقت دارم که بزنم چون بعدش داریم میریم آنکارا برای مصاحبه. میخواستم تجربیاتمو تا این مرحله در اختیار سایر دوستان بگذارم:
1- بیمارستان شهدا تجریش در حال عملیات ساختمانیه، فعلا که بسته است و اطلاعات بیمارستان گفت تا 15 فروردین بسته است
2- یه درمونگاه تو سعادت آباد بنام ماهان ( میدان بوستان ) ظاهرا می زد ولی تا 5 فروردین کسی پاسخ گو نیست
3- درمونگاه روزبه تو بولوار سعادت آباد گفت به بزرگ سال نمی زنیم مگر اینکه خودتون واکسنو بخرید بیارید ما بزنیم
4- داروخانه 13 آبان گفت ما واکسن نمی فروشیم برید هلال احمر
5- هلال احمر هم گفت ما هم واکسن نمی فروشیم برید 13 آبان ! گفتیم رفتیم آلردی !
6- انیستیتو پاستور مرکزی تو میدان پاستور فعلا تا پایان تغطیلات یعنی 7 فروردین بسته است
7- قبل از غید رفتیم کلنیک طالقانی پائین تر از پاستور تجریش گفت ما به هیچ وجه به بزرگ سال قبل از ظهر نمی زنیم اینو شهدا هم گفت چون MMR حق بچه هاست و اولویت با اوناست اگه اضافه اومد به بزرگها هم می زنند.
8- یه آزمایشگاه روبروی کلنیک طالقانی هست که ما رفتیم تیتر هپاتیت گرفتیم گفت ایمنیتون بالاست (بالای <30 ) و نیازی به هپاتیت ندارید اینو نوشت آوردیم نشون پاستور دادیم قبول کرد و دو تا مهر جانانه رو کارت زرد زد
9- بهترین جای پارک در تجریش پارکینگ طبقاتی شهرداریه که بعد از میدون قدس به سمت نیاوران که برید ورودیش اونجاست ضمنا همیشه تعداد جای خالی رو روی یه LCD قبل از میدون و یکی هم کنار خود پارکینگ میزنه

موفق باشید
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، farzad101 ، hasti_banoo ، sh-b
من چند ماه پيش رفتم انستيتو پاستور واسه همه واكسن ها (من جمله M.M.R). گفتند M.M.R رو بايد بريد مطب يه دكتر بزنيد و گواهي بياريد تا توي كارتتون وارد كنيم. اگه هم دكتر نمي شناسيد، معرفي كنيم. من هم خواستم معرفي كنند كه اين آقا رو معرفي كردند:

دكتر محمدتقي مجنون

آدرس: خيابان جمهوري، خيابان گلشن، نبش آذربايجان، پلاك 32

تلفن: 66432268 و 66919493
فكس: 66919494

اين آقاي دكتر واكسن ها رو داده دست خانم منشي و ايشون تزريق مي كنن. يك سري گواهي از قبل نوشته شده بدون نام و تاريخ هم داده به خانوم منشي كه ايشون زحمت مي كشن و اسم و تاريخ مي نويسن روش.

مطب صبح و عصر بازه اما براي اطمينان از موجود بودن واكسن بهتره قبل از اين كه تشريف ببريد، زنگ بزنيد.

واكس M.M.R دو بار بايد تزريق بشه كه فاصله بين دو تزريق يك ماه هست و هر وعده به قيمت پارسال 11 هزار تومن براتون آب مي خوره.

علي رغم گران بودن، امتياز اينجا اينه كه نزديك انستيتو پاستور هست و وقتتون كمتر تلف مي شه.

(2010-03-23 ساعت 20:41)Arash52 نوشته:  من هنوز MMR نزدم و تا 18 فروردین وقت دارم که بزنم چون بعدش داریم میریم آنکارا برای مصاحبه. میخواستم تجربیاتمو تا این مرحله در اختیار سایر دوستان بگذارم:
1- بیمارستان شهدا تجریش در حال عملیات ساختمانیه، فعلا که بسته است و اطلاعات بیمارستان گفت تا 15 فروردین بسته است
2- یه درمونگاه تو سعادت آباد بنام ماهان ( میدان بوستان ) ظاهرا می زد ولی تا 5 فروردین کسی پاسخ گو نیست
3- درمونگاه روزبه تو بولوار سعادت آباد گفت به بزرگ سال نمی زنیم مگر اینکه خودتون واکسنو بخرید بیارید ما بزنیم
4- داروخانه 13 آبان گفت ما واکسن نمی فروشیم برید هلال احمر
5- هلال احمر هم گفت ما هم واکسن نمی فروشیم برید 13 آبان ! گفتیم رفتیم آلردی !
6- انیستیتو پاستور مرکزی تو میدان پاستور فعلا تا پایان تغطیلات یعنی 7 فروردین بسته است
7- قبل از غید رفتیم کلنیک طالقانی پائین تر از پاستور تجریش گفت ما به هیچ وجه به بزرگ سال قبل از ظهر نمی زنیم اینو شهدا هم گفت چون MMR حق بچه هاست و اولویت با اوناست اگه اضافه اومد به بزرگها هم می زنند.
8- یه آزمایشگاه روبروی کلنیک طالقانی هست که ما رفتیم تیتر هپاتیت گرفتیم گفت ایمنیتون بالاست (بالای <30 ) و نیازی به هپاتیت ندارید اینو نوشت آوردیم نشون پاستور دادیم قبول کرد و دو تا مهر جانانه رو کارت زرد زد
9- بهترین جای پارک در تجریش پارکینگ طبقاتی شهرداریه که بعد از میدون قدس به سمت نیاوران که برید ورودیش اونجاست ضمنا همیشه تعداد جای خالی رو روی یه LCD قبل از میدون و یکی هم کنار خود پارکینگ میزنه

موفق باشید
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، farzad101 ، soheilbadami ، ساسان ، maryam5
با سلام به همگي

اگر از ناحيه كمر مورد عمل جراحي قرار گرفته باشيم آيا ممكنه دكتر موقع آزمايشات ومعاينه متوجه اين موضوع بشه از افرادي

كه آنكارا رفتن اگر راهنمايي كنند ممنون ميشم

سال خوبي داشته باشيد
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

تشکر کنندگان: ساسان
سلام
یک سوال:
برای افراد بالای 50 سال چه واکسنهایی لازمه زده بشه؟ آیا با افراد دیگه فرق داره؟ اگه میشه یه لینکی بهم معرفی کنید که لیست واکسنهای مورد نیاز رو نوشته باشه یا اینکه اینجا بنویسید.
ممنون.
شماره کیس:2010AS000135xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 12
تاریخ کارنت شدن کیس:Feb 8th
تاریخ مصاحبه: April
تاریخ دریافت کلیرنس: May 20
تاریخ دریافت ویزا : May 26
تاریخ رستگاری : Unknown
جمع تقریبی هزینه ها:10میلیون تومان-3نفر
تشکر کنندگان:
(2010-03-30 ساعت 01:57)TheBoyInCage نوشته:  سلام
یک سوال:
برای افراد بالای 50 سال چه واکسنهایی لازمه زده بشه؟ آیا با افراد دیگه فرق داره؟ اگه میشه یه لینکی بهم معرفی کنید که لیست واکسنهای مورد نیاز رو نوشته باشه یا اینکه اینجا بنویسید.
ممنون.

يكي از دوستان لينكي در همين صفحه داده بود و گمان كنم بعد از نيمه فوريه بود الان كلمه كليدي از آن يادم نيست ولي مي توانيم با هم صفحه به صفحه جستجو كنيم اگر من آن را پيدا كردم سريع پست مي كنم.
تشکر کنندگان: TheBoyInCage
(2010-02-27 ساعت 02:10)kavoshgarnet نوشته:  در ضمن دوستان واكسن آنفولانزا براي سن بالاي 48 سال لازم است.
اين را من در صفحه اي كه دوستمان To USA لينك آن را گذاشته اند ديدم. اينجا را كليك كنيد.
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، jMaster ، R.F ، TheBoyInCage ، maryam5
(2010-03-30 ساعت 02:22)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-27 ساعت 02:10)kavoshgarnet نوشته:  در ضمن دوستان واكسن آنفولانزا براي سن بالاي 48 سال لازم است.
اين را من در صفحه اي كه دوستمان To USA لينك آن را گذاشته اند ديدم. اينجا را كليك كنيد.

كاووشگر جان ولي اين يارو اونگان به من و خانومم واكسن آنفولانزا زد!!Wink حالا بچه هايي كه فعلن وقت دارن بزنن بد نيس ولي من بودم واسه 20 دلار اين كار رو نمي كردم چون معلوم نيس تو ايران اينا چيه كه مي زنن. تي دي و ام ام آر مطمئنه چون دائم مي زنن و جاهاي معتبر هم مي زنن ولي واكسن آنفولانزا تقلبي زياد داره. در ثاني شما اونم بزنين اين اونگاني كه من ديدم رو مودش نباشه يه چيز ديگه مي كنه تو پاچه تونBig Grin حالا اونايي كه 10 روز ديگه مصاحبه دارن نگن ما دو نفريم و مي شه 40 دلار!!!! و بريم بزنيم. معلوم نيس بهتون بسازه يا نه. يكي از بچه ها تب كرده بود بعد از زدن و كمي اذيت شده بود.
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2010-03-30 ساعت 09:55)esmail نوشته:  

كاووشگر جان ولي اين يارو اونگان به من و خانومم واكسن آنفولانزا زد!!Wink حالا بچه هايي كه فعلن وقت دارن بزنن بد نيس ولي من بودم واسه 20 دلار اين كار رو نمي كردم چون معلوم نيس تو ايران اينا چيه كه مي زنن. تي دي و ام ام آر مطمئنه چون دائم مي زنن و جاهاي معتبر هم مي زنن ولي واكسن آنفولانزا تقلبي زياد داره. در ثاني شما اونم بزنين اين اونگاني كه من ديدم رو مودش نباشه يه چيز ديگه مي كنه تو پاچه تونBig Grin حالا اونايي كه 10 روز ديگه مصاحبه دارن نگن ما دو نفريم و مي شه 40 دلار!!!! و بريم بزنيم. معلوم نيس بهتون بسازه يا نه. يكي از بچه ها تب كرده بود بعد از زدن و كمي اذيت شده بود.

احتمالا شما اجازه نداديد واكسن آبله مرغان بزنه يا واكسن كزاز سه مرحله توي كارت شما بوده و اونگان هم همان روز روي مود 180 دلار بوده بنابراين واكسن آنفولانزا بهتر بوده ديگه.
تشکر کنندگان: pashaneco ، maryam5
واللا من اواخر بهمن انفولانزا زدم و بعد از دو بار دكتر رفتن و دوا درمون هنوز هم سرما خوردكي دارم. فكر كنم بجاي ويروس تضعيف شده ويروس تقويت شده زد به من!! بهر حال اكه قبلا ميدونستم اصلا نميزدم يا لااقل ايران نميزدم.
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: usagreen ، kavoshgarnet ، R.F ، ساسان
(2010-03-31 ساعت 02:04)ساشا نوشته:  واللا من اواخر بهمن انفولانزا زدم و بعد از دو بار دكتر رفتن و دوا درمون هنوز هم سرما خوردكي دارم. فكر كنم بجاي ويروس تضعيف شده ويروس تقويت شده زد به من!! بهر حال اكه قبلا ميدونستم اصلا نميزدم يا لااقل ايران نميزدم.
ساشا جان ما 15 نوع ويروس آنفلوانزا داريم بنابراين همه افراد انتظار دارن كه با زدن واكسن آنفلوانزا ديگه آنفلوانزا نگيرند در صورتي كه همچين چيزي غير ممكن هست و معمولاً واكسن آنفلوانزا واكسني هست كه بر عليه شايع ترين ويروس همان سال ساخته ميشه بنابراين قطعاً شما به يك نوع ديگه ويروس آنفلوانزا مبتلا شديSmile
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، kavoshgarnet ، ساشا
(2010-03-31 ساعت 02:04)ساشا نوشته:  واللا من اواخر بهمن انفولانزا زدم و بعد از دو بار دكتر رفتن و دوا درمون هنوز هم سرما خوردكي دارم. فكر كنم بجاي ويروس تضعيف شده ويروس تقويت شده زد به من!! بهر حال اكه قبلا ميدونستم اصلا نميزدم يا لااقل ايران نميزدم.

من كه مي خواستم واكسن آنفولانزا بزنم دكتر گفت اگه سرما خوردگي يا آنفولانزا داشته باشي اين واكس تشديدش مي كنه. بعد من پرسيدم كه اگر من آنفولانزا گرفته باشم و دوره نهفته آن باشه و خودم متوجه نباشم چي و دكتر هم گفت بستگي به شانس و ميزان مقاومت بدنت داره.
(2010-03-30 ساعت 16:12)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-03-30 ساعت 09:55)esmail نوشته:  

احتمالا شما اجازه نداديد واكسن آبله مرغان بزنه يا واكسن كزاز سه مرحله توي كارت شما بوده و اونگان هم همان روز روي مود 180 دلار بوده بنابراين واكسن آنفولانزا بهتر بوده ديگه.

-------------
البته در مورد واكسن‌ها من فكر مي كنم واكسنهاي تقلبي و تاريخ گذشته ايران بهتر از واكسنهاي دكتر اونگان باشه.

اونگان داشت به من واكسن كزاز مي زد كه من گفتم سه بار زدم و فورا قبل از خالي كردن آمپول رو بيرون كشيد و رفت كارت مرا نگاه كرد. و پشتش را به من كرد و بعد از چند ثانيه دوباره با همان واكسن برگشت گفتم اين چيه گفت واريسلا و من تقريبا مطمئن هستم كه همان اولي بود چون دقيقا همان رنگ يعني قرمز كمرنك. و البته پول هردو را حساب كرد. در ضمن اثر آبله مرغان را هم روي صورتم بهش نشان داده بودم.

من كلا شك دارم كه اين دكتر به كسي واكسن درست حسابي بزنه و قصد دارم بزودي همين را براي Jeffry بنويسم تا بررسي كنه.
تشکر کنندگان: maryam5 ، ساشا ، Ashkan78 ، R.F ، ساسان ، AVA61 ، رضا خسرو
کلا ترکیه جایی هست که توش زیاد کلاه برداری می شه. من اولین باری که پامو اونجا گذاشنم فکر می کردم با آدمهایی عین آذری های خودمون و حنی با فرهنگ تر روبرو هستم. اما صداقت و صفای آذری های ایران کجا و رفتار ترک ها کجا. از دکترش گرفته تا راننده تاکسی و هتل دار.

من بهترین روزهای زندگیمو با آذری ها در تبریز، ارومیه، و ماکو گذروندم و بدترین روزهای عمرم رو در استانبول، آدانا و اسکندرون با ترک ها!!!
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: ساسان ، maryam5 ، AVA61
(2010-03-31 ساعت 15:16)Ashkan78 نوشته:  کلا ترکیه جایی هست که توش زیاد کلاه برداری می شه. من اولین باری که پامو اونجا گذاشنم فکر می کردم با آدمهایی عین آذری های خودمون و حنی با فرهنگ تر روبرو هستم. اما صداقت و صفای آذری های ایران کجا و رفتار ترک ها کجا. از دکترش گرفته تا راننده تاکسی و هتل دار.

من بهترین روزهای زندگیمو با آذری ها در تبریز، ارومیه، و ماکو گذروندم و بدترین روزهای عمرم رو در استانبول، آدانا و اسکندرون با ترک ها!!!

نه من مردمان آنكارا را بسيار خوب ديدم هرچند كه من هم شنيدم استانبول كلاهبردار زياد هست ولي آنكارا خيلي مردمان خوبي داشت. ولي خوب كلاه بردار هم داشت حتي من يك مورد صرافي هم ديدم. ولي متوسط جامعه آنكارا را كه در نظر بگيري روي‌هم‌رفته خوب بودند. ولي من نسبت به اونگان بدبين هستم. اگر دفعه بعد احيانا لازم بشه برم پيشش حتما بررسي كامل مي كنم و شيشه آمپول يا واكسن هاش رو ازش مي گيرم و نگاه مي كنم.

از دوستان هم مي خوام كه اينكار رو بكنند اگه مشكلي مشاهده كردند حتما به سفارت گزارش بدهند.
تشکر کنندگان: ساشا ، ساسان ، maryam5 ، AVA61 ، Ashkan78

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان