کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
كاوشكرجان برو دعا كن همونم بهت مي زنه ايندفه بري اين كاري كه ميكي بكني فكر كنم بجاش بهت هوا تزريق كنه!!!!
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
تشکر کنندگان: ساسان ، kavoshgarnet
(2010-03-31 ساعت 16:40)ساشا نوشته:  كاوشكرجان برو دعا كن همونم بهت مي زنه ايندفه بري اين كاري كه ميكي بكني فكر كنم بجاش بهت هوا تزريق كنه!!!!

بابا مردم رو نترسونيد. جرات نداره. اونگان از سربزيري و نياز ايراني ها داره سوء استفاده مي كنه. اگه چند نفر جلوش بايستند خودشو جمع و جور مي كنه.
البته اميدوارم كه من اشتباه كرده باشم. من قبل از اينكه برم پيش اين دكتر توي دلم از دوستاني كه به ايشان بد مي گفتند شاكي بودم. ولي خودم هم كه رفتم نظرم عوض شد.

توي ايران .. .. .. هم دكتري جرات نداره اذيت كنه مگر طرفشو هالو فرض كنه.
تشکر کنندگان: ساشا
سلام دوستان
حالا ببینین از بیکاری آدم به چه سوال هایی فکر میکنه !!! Big Grin

بچه ها به نظرتون این واکسن هایی که دکترهای سفارت زحمت میکشن میچپونن تو رگ هامون رو میشه برد پاستور وارد کارت اصلیمون بکنن تا یکجا باشه ؟ اصلا کارت پاستور برای این واکسن ها گزینه ای داره ؟
با تشکر
تشکر کنندگان: R.F ، pashaneco
(2010-03-31 ساعت 18:33)hamed_gh نوشته:  سلام دوستان
حالا ببینین از بیکاری آدم به چه سوال هایی فکر میکنه !!! Big Grin

بچه ها به نظرتون این واکسن هایی که دکترهای سفارت زحمت میکشن میچپونن تو رگ هامون رو میشه برد پاستور وارد کارت اصلیمون بکنن تا یکجا باشه ؟ اصلا کارت پاستور برای این واکسن ها گزینه ای داره ؟
با تشکر

حالا دوستاني كه از مسائل مهاجرتي روزي 100 تا نكته كنكوري استخراج مي كنند چي؟

اتفاقا اشاره شما به جا بود.

دكترهاي سفارت واكسن هايي كه مي زنند را در كارت واكسن وارد مي كنند. در تركيه براي من كه وارد كردند.
تشکر کنندگان: ساشا ، R.F ، maryam5 ، pashaneco ، hamed_gh
(2010-03-31 ساعت 14:35)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-03-31 ساعت 02:04)ساشا نوشته:  واللا من اواخر بهمن انفولانزا زدم و بعد از دو بار دكتر رفتن و دوا درمون هنوز هم سرما خوردكي دارم. فكر كنم بجاي ويروس تضعيف شده ويروس تقويت شده زد به من!! بهر حال اكه قبلا ميدونستم اصلا نميزدم يا لااقل ايران نميزدم.

من كه مي خواستم واكسن آنفولانزا بزنم دكتر گفت اگه سرما خوردگي يا آنفولانزا داشته باشي اين واكس تشديدش مي كنه. بعد من پرسيدم كه اگر من آنفولانزا گرفته باشم و دوره نهفته آن باشه و خودم متوجه نباشم چي و دكتر هم گفت بستگي به شانس و ميزان مقاومت بدنت داره.
(2010-03-30 ساعت 16:12)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-03-30 ساعت 09:55)esmail نوشته:  
(2010-03-30 ساعت 02:22)kavoshgarnet نوشته:  
(2010-02-27 ساعت 02:10)kavoshgarnet نوشته:  در ضمن دوستان واكسن آنفولانزا براي سن بالاي 48 سال لازم است.
اين را من در صفحه اي كه دوستمان To USA لينك آن را گذاشته اند ديدم. اينجا را كليك كنيد.

كاووشگر جان ولي اين يارو اونگان به من و خانومم واكسن آنفولانزا زد!!Wink حالا بچه هايي كه فعلن وقت دارن بزنن بد نيس ولي من بودم واسه 20 دلار اين كار رو نمي كردم چون معلوم نيس تو ايران اينا چيه كه مي زنن. تي دي و ام ام آر مطمئنه چون دائم مي زنن و جاهاي معتبر هم مي زنن ولي واكسن آنفولانزا تقلبي زياد داره. در ثاني شما اونم بزنين اين اونگاني كه من ديدم رو مودش نباشه يه چيز ديگه مي كنه تو پاچه تونBig Grin حالا اونايي كه 10 روز ديگه مصاحبه دارن نگن ما دو نفريم و مي شه 40 دلار!!!! و بريم بزنيم. معلوم نيس بهتون بسازه يا نه. يكي از بچه ها تب كرده بود بعد از زدن و كمي اذيت شده بود.

احتمالا شما اجازه نداديد واكسن آبله مرغان بزنه يا واكسن كزاز سه مرحله توي كارت شما بوده و اونگان هم همان روز روي مود 180 دلار بوده بنابراين واكسن آنفولانزا بهتر بوده ديگه.

-------------
البته در مورد واكسن‌ها من فكر مي كنم واكسنهاي تقلبي و تاريخ گذشته ايران بهتر از واكسنهاي دكتر اونگان باشه.

اونگان داشت به من واكسن كزاز مي زد كه من گفتم سه بار زدم و فورا قبل از خالي كردن آمپول رو بيرون كشيد و رفت كارت مرا نگاه كرد. و پشتش را به من كرد و بعد از چند ثانيه دوباره با همان واكسن برگشت گفتم اين چيه گفت واريسلا و من تقريبا مطمئن هستم كه همان اولي بود چون دقيقا همان رنگ يعني قرمز كمرنك. و البته پول هردو را حساب كرد. در ضمن اثر آبله مرغان را هم روي صورتم بهش نشان داده بودم.

من كلا شك دارم كه اين دكتر به كسي واكسن درست حسابي بزنه و قصد دارم بزودي همين را براي Jeffry بنويسم تا بررسي كنه.
کاوشگر جان اتفاقا من از وقتی‌ برگشتم تو این فکرم که حالا که بچه‌های مهاجرسرا اینقدر فعالند چه خوب میشد میتونستیم در مورد کارهای دکتر اونگان و اجحافهأی که به ایرانیها می‌کنه یه شکایتنامه تهیه کنیم و با گرفتن امضا بفرستیم برای سفارت. چون کارهای این آقا قاعدتاً برای سفارت هم بدنامی میاره. اول از همه رفتار پرسنلش که خیلی‌ بده، توی سایتش نوشته هیچ نگران نباشید کارکنان اینجا هم به فارسی مسلطند هم به انگلیسی، ولی‌ هیچ کدوم رو بلد نبودند و تنها جوابی‌ که موقع پرسیدن سوال ازشون میگرفتیم I do`nt know بود. خود دکتر هم که اگه کسی‌ بهش میگفت آبله مرغون گرفته و جاشو نشون میداد اونقدر عصبانی‌ میشد و جوش میاورد که شروع میکرد به تهدید که این کار شما دخالت در پروسهٔ واکسیناسیونه و در روند مصاحبه و ویزا تاثیر می‌گذاره (این اتفاق برای خود منم افتاد و اول ترسیدم ولی‌ بعد فهمیدم همهٔ این صحبتها برای این بوده که من کوتاه بیام و بذارم واکسنو بهم بزنه). به یه نفر دیگه هم که یه هفتهٔ قبلش کزازو زده بود گفته بود توی آزمایش خونت مقدارشو کم نشون داده و دوباره بهش زد در صورتی‌ که یکی‌ دیگه از دوستان ما اصلا این واکسنو نزده بود و روی حرف خودش انستیتو پاستور توی کارتش نوشته بودند ولی‌ اونجا دیگه بهش نزدند که این نشون میده از طریقه آزمایش خون نمیتونند بفهمند واکسن زدی یا نه. خوب به عنوان یه ایرانی‌ بهم برخورد که چرا باید با ما اینطوری رفتار بشه و هیچکس هم هیچی‌ نگه. خلاصه اگه بچها موافقند یه فکری بکنیم.
تشکر کنندگان: رضا خسرو ، jMaster ، maryam5 ، kavoshgarnet ، sami123 ، pashaneco
دوستهای عزیز، کسی‌ میدونه آیا قبل از پایان اعتبار گزارشات پزشکی‌ می‌شه برای تمدیدش اقدام کرد یا نه؟ مثلا زمانی‌ که میریم برای گرفتن ویزا میتونیم آزمایشات رو تمدید کنیم؟
تشکر کنندگان:
من كمتر كسي از دوستان را ديدم كه از دكتر اونگان راضي باشه. و اگر با شما چنين رفتاري داشته و چنين صحبتهاي نامربوطي زده حتما بايد به سفارت گزارش بدي، خود من كه درصدد هستم گزارشي به سفارت بدهم.
من تصور نميكنم همه دوستان ايراني ما وقتي كه احساس كنند ممكن است در جايي احتمال خطر براي پروسه ويزايشان باشد حاضر به همكاري جمعي در اين مورد ياشند. به نظر من هر فرد كه احساس مي كند براي دكتر به وضوح توضيح داده و دكتر توضيح او را نديد گرفته است به سفارت بنويسد و مطمئن باشيد كه سفارت حتي با يك ايميل هم بررسي خواهد كرد و اگر تعداد ايميلها زياد باشد ترتييب اثر خواهند داد.
تشکر کنندگان: AVA61 ، pashaneco ، maryam5 ، R.F
سلام

دوستان عزيزم من امروز برای دريافت كارت بين المللی واكسيناسيون به شعبه تجريش انسيتو پاستور مراجعه كردم.برخورد مناسبی داشتند و 5 دقيقه بيشتر كارم طول نكشيد.

البته گفتم من پزشك هستم و تمام تاريخ ها رو آماده كرده بودم.اوون بنده خدا هم فقط اونارو وارد كارت كرد و ممهور فرمود.شما هم هر جایی كه واكسن ها رو زديد يه گواهی يا كارتی ببريد براتون روی كارت ثبت می كنن.

ليست واكسنها در وب سايت اصلی ( كه دو مورد آن در دسامبر 2009 حذف شده )

واسكن ها :

MMR ( دو نوبت با فاصله 1 ماه - دوز بوستر)

DT ( ديفتری و كزاز )

مننژيت ( تا دو سال ايمنی ايجاد می كند.بعد از دو سال اعتبار ندارد.در مراكز هلال احمر به باه هزينه 14.000 تومان تزريق می شود.)

هپاتيت

آنفلوآنزا ( فصلی A يا B )

در ضمن اگر سربازی رفتيد حتما قبلش براتون ديفتری، كزاز و مننژيت رو تكرار كردند.

هزينه صدور كارت :‌2.000 تومان

يكی از دوستان هم نمونه كارت اسكن شده رو خواسته بود كه براتون آپ كردم.

اسكن شده كارت واكسيناسيون

شاد و پيروز باشيد.به اميد فردای بهتر
خودم :
2010AS20583
ويزا بی ويزا Sad
اينم جزييات قضيه

سينا :
AS20126###
كنسولگری : آنكارا
فرمهای اوليه : Aug 2011
كارنت : Oct 2011
فرمهای مصاحبه : Oct 2011
مصاحبه : 23Nov11
ويزا : 24Nov11
تشکر کنندگان: maryam5 ، neli-basi ، kavoshgarnet ، pashaneco ، azin ، farzad101 ، AVA61 ، sami123 ، To USA
در مورد واکسن نکته خنده داری رو بگم که میخواستم بعدا در سفرنامه بیارم ولی
حیفم اومد. روزی که پیش دکتر برای مدیکال بودیم اولا خانم اونگان بود و غیر از 2 تا
واکسن چند تا مشت جانانه هم نثار پک و پهلو ما کرد ! که به حساب معاینه گذاشتیم
ولی از این جالب تر یک اقایی بود که قبل از ما معاینه شد و وقتی داشت حساب
میکرد به منشی اعتراض داشت که چرا اینقدر ؟ من واکسن نداشتم! خانم منشی هم پیش دکتر رفت و برگشت و دوباره اقا را برد پیش دکتر فکر میکنید چرا؟!
خانم اونگان بهش واکسناش رو زد و گفته بود پس برو حساب کن و به سلامت!
یک اصطلاحی هست به اسم "مردی و موندی" !! این واکسنها هم همون حکایته.
در ضمن من قبلا با سفارت راجع این دکتر و یکه تازی ایشان و لابراتوارشان با
سفارت مکاتبه کردم اما هیچ جوابی نیومد.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
تشکر کنندگان: shahin82 ، Ashkan.R ، Ali Sepehr ، neli-basi ، sami123 ، pashaneco ، kavoshgarnet ، hamed_gh ، R.F ، پرستو ، AVA61 ، pouya.pouya ، Shahoo52
سلام به همگی
من یک سئوال دارم کسی میدونه بیمار قلبی شرایطش چطوره ؟من فشار شریان ریه دارم .روزی نصف قرص مصرف میکنم........کمی نگرانم.
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.

شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
تشکر کنندگان:
(2010-04-04 ساعت 17:26)nana نوشته:  سلام به همگی
من یک سئوال دارم کسی میدونه بیمار قلبی شرایطش چطوره ؟من فشار شریان ریه دارم .روزی نصف قرص مصرف میکنم........کمی نگرانم.

اصلن اصلن نگران نباش. ریلکس باش. یادت باشه که تو هیچیت نیست و کاملن سالمی. فقط اگه تپش قلب و اینا می گیری پروپانول یادت نره. البته از پزشکت بپرس که چه باید بکنی و پروپانول بهت می سازه یا نه. بازم تکرار می کنم. خیالت راحته راحت باشه و نگران هیچی نباش و جواب همه بیماری هایی که داریم یا دارن اینه: نه. نه . نه. با خیال راحت تو آنکارا خوش بگذرون چون دیگه تکرار نمی شه.
موفق باشی
تشکر کنندگان: nana ، pouya.pouya
سلام دوستان
مي دانم كه دستمون زير سنگه و نبايد اختلالي ايجاد كنيم اما بياييد نامه اي خطاب به سفارت بنويسيم و همگي امضا كنيم و در اون درخواست روند دقيقي و نظارت بر اين امر واكسيناسيون داشته باشيم .
لطفا نظرتون رو بگيد يا مي تونيم يه fan توي فيس بوك درست كنيم كه همه از اين دكتر بدمون مي ياد و عضو جمع كنيم (اين كه شوخي بود)اما بايد به يك مرجعي اطلاع داد.
لطفا نظر بديد
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.

تشکر کنندگان: AVA61
دوستان سلام
من هیچ کدوم از واکسن ها رو نزدم تا الان. تصمیم دارم چند روز قبل از مصاحبه برم هموم پلی کلینیک بزنن واسم. حالا سوالم اینه که واکسن هایی مثل هپاتیت که 3 نوبتی هستند جریانشون چی می شه. آخه دکتر که روز مدیکال تست که فقط یه نوبتشو می زنه! اون وقت کارت واکسن صادر می شه؟ اصلا تکلیف نوبت های دیگه واکسن ها چی می شه؟

با سپاس از راهنماییتون
تشکر کنندگان:
(2010-04-05 ساعت 11:33)sanaz2010 نوشته:  سلام دوستان
مي دانم كه دستمون زير سنگه و نبايد اختلالي ايجاد كنيم اما بياييد نامه اي خطاب به سفارت بنويسيم و همگي امضا كنيم و در اون درخواست روند دقيقي و نظارت بر اين امر واكسيناسيون داشته باشيم .
لطفا نظرتون رو بگيد يا مي تونيم يه fan توي فيس بوك درست كنيم كه همه از اين دكتر بدمون مي ياد و عضو جمع كنيم (اين كه شوخي بود)اما بايد به يك مرجعي اطلاع داد.
لطفا نظر بديد

پيشنهاد من برگزاري يك ا..غ..ت...ش...ا...ش مسالمت آميز روبروي درب مطب دكتر اونگان و سكوت كردنه و بايستي روي پلاكارد هايي كه همراه مي بريم شعارهايي مثل :

واكسن من كو؟؟؟

اونگان حيا كن ، آمريكا رو رها كن

لا لا لاي لاي ، لا لا لاي لاي ، اونگان خدا نگهدار

اونگانه ما الاغه ، *%@&^!$(%@":#م چلاغه Big Grin

ن..ن..گ ما ، ن..ن..گ ما ، اونگان الد...نگ ما

پولا رو كي مي گيره ؟ اونگان احمق مي گيره

اونگان برو بيرون ، اونگان برو بيرون

پولاي منو گرفته ، باهاش ميره پز ميده

اونگان خائن ، آواره گردي ، تو جيب من را ، خالي بكردي ، بردي تو من را ، به اتاق خود ، زدي به من هم يك آمپول پر ، ننگ بر تو ، ننگ بر تو ، ننگ بر تو ، ننگ ، بر ، تو

بنويسيم و در آخر با قرائت قطعنامه اي خواستاري بركناريش بشيم.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پيشنهاد مي كنم بي خيال اين بحث بشين و كار رو براي بچه هاي 2011 سخت نكنين. اونگان معتمده سفارته و حالا يه پولي هم به جيب مي زنه. مطمئنم اگه به گوشش برسه كه جريان چيه حسابي حال بچه ها رو مي كنه تو قوطي! رفتار منشي اونگان با تركها هم خوب نبود. صبح اول وقتم كه حال نداره اصلن. خود دكتر هم كاري به كار شما نداره و واكسن هاش رو مي زنه با سرعت تمام! بازم مي گم سعي نكنين كار رو براي بچه هاي ديگه سخت كنين.
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، ساشا ، kavoshgarnet ، Farshid22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان