موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
كاوشكرجان برو دعا كن همونم بهت مي زنه ايندفه بري اين كاري كه ميكي بكني فكر كنم بجاش بهت هوا تزريق كنه!!!!
شماره کیس:2010AS000022xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:28July 2009
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 18/08/2009
تاریخ کارنت شدن کیس : JUNE 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 /Aug 4
تاریخ مصاحبه: 2010 /july 14
تاریخ دریافت کلیرنس: 36days ) - 19 Aug )
کنسولگری: Ankara
ورود به آمریکا : ۱ اکتبر
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستهای عزیز، کسی میدونه آیا قبل از پایان اعتبار گزارشات پزشکی میشه برای تمدیدش اقدام کرد یا نه؟ مثلا زمانی که میریم برای گرفتن ویزا میتونیم آزمایشات رو تمدید کنیم؟
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
2010-04-03 ساعت 00:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-03 ساعت 00:51 توسط kavoshgarnet.)
من كمتر كسي از دوستان را ديدم كه از دكتر اونگان راضي باشه. و اگر با شما چنين رفتاري داشته و چنين صحبتهاي نامربوطي زده حتما بايد به سفارت گزارش بدي، خود من كه درصدد هستم گزارشي به سفارت بدهم.
من تصور نميكنم همه دوستان ايراني ما وقتي كه احساس كنند ممكن است در جايي احتمال خطر براي پروسه ويزايشان باشد حاضر به همكاري جمعي در اين مورد ياشند. به نظر من هر فرد كه احساس مي كند براي دكتر به وضوح توضيح داده و دكتر توضيح او را نديد گرفته است به سفارت بنويسد و مطمئن باشيد كه سفارت حتي با يك ايميل هم بررسي خواهد كرد و اگر تعداد ايميلها زياد باشد ترتييب اثر خواهند داد.
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
در مورد واکسن نکته خنده داری رو بگم که میخواستم بعدا در سفرنامه بیارم ولی
حیفم اومد. روزی که پیش دکتر برای مدیکال بودیم اولا خانم اونگان بود و غیر از 2 تا
واکسن چند تا مشت جانانه هم نثار پک و پهلو ما کرد ! که به حساب معاینه گذاشتیم
ولی از این جالب تر یک اقایی بود که قبل از ما معاینه شد و وقتی داشت حساب
میکرد به منشی اعتراض داشت که چرا اینقدر ؟ من واکسن نداشتم! خانم منشی هم پیش دکتر رفت و برگشت و دوباره اقا را برد پیش دکتر فکر میکنید چرا؟!
خانم اونگان بهش واکسناش رو زد و گفته بود پس برو حساب کن و به سلامت!
یک اصطلاحی هست به اسم "مردی و موندی" !! این واکسنها هم همون حکایته.
در ضمن من قبلا با سفارت راجع این دکتر و یکه تازی ایشان و لابراتوارشان با
سفارت مکاتبه کردم اما هیچ جوابی نیومد.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من یک سئوال دارم کسی میدونه بیمار قلبی شرایطش چطوره ؟من فشار شریان ریه دارم .روزی نصف قرص مصرف میکنم........کمی نگرانم.
هر کجا که باشی این دوستانند که زندگی تو را می سازند.
شماره کیس:2010AS00020xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:6jun 2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: Aug 2009
تاریخ کارنت شدن کیس:visa bulletin fore june 2010
تاریخ دریافت نامه دوم:10 june
تاریخ مصاحبه:2010 july
تاریخ دریافت کلیرنس:29 روز بعد
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
مي دانم كه دستمون زير سنگه و نبايد اختلالي ايجاد كنيم اما بياييد نامه اي خطاب به سفارت بنويسيم و همگي امضا كنيم و در اون درخواست روند دقيقي و نظارت بر اين امر واكسيناسيون داشته باشيم .
لطفا نظرتون رو بگيد يا مي تونيم يه fan توي فيس بوك درست كنيم كه همه از اين دكتر بدمون مي ياد و عضو جمع كنيم (اين كه شوخي بود)اما بايد به يك مرجعي اطلاع داد.
لطفا نظر بديد
شماره کیس:2010as0025xxx
دریافت نامه قبولی:29 JUNE-آنكارا
ارسال فرمهای اول:August 2009
کارنت شدن :July 2010
دریافت نامه دوم:تا امروز كه نرسيده
مصاحبه:24 august
دريافت ويزا:21 Sept
هيچگاه عشق را با محبت، دلسوزي، ترحم و دوست داشتن يكي ندان، همه اينها اجزاء كوچكتر عشق هستند نه خود عشق.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من هیچ کدوم از واکسن ها رو نزدم تا الان. تصمیم دارم چند روز قبل از مصاحبه برم هموم پلی کلینیک بزنن واسم. حالا سوالم اینه که واکسن هایی مثل هپاتیت که 3 نوبتی هستند جریانشون چی می شه. آخه دکتر که روز مدیکال تست که فقط یه نوبتشو می زنه! اون وقت کارت واکسن صادر می شه؟ اصلا تکلیف نوبت های دیگه واکسن ها چی می شه؟
با سپاس از راهنماییتون
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
پيشنهاد مي كنم بي خيال اين بحث بشين و كار رو براي بچه هاي 2011 سخت نكنين. اونگان معتمده سفارته و حالا يه پولي هم به جيب مي زنه. مطمئنم اگه به گوشش برسه كه جريان چيه حسابي حال بچه ها رو مي كنه تو قوطي! رفتار منشي اونگان با تركها هم خوب نبود. صبح اول وقتم كه حال نداره اصلن. خود دكتر هم كاري به كار شما نداره و واكسن هاش رو مي زنه با سرعت تمام! بازم مي گم سعي نكنين كار رو براي بچه هاي ديگه سخت كنين.