موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2010-04-28 ساعت 22:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-04-28 ساعت 22:37 توسط soroush2031.)
خیلی با مزه بود.کشتن حیوانات با حفظ حقوق آنها و احترام.
تصور کنید به یک آقای گاو تلفن میکنند که :الو سلام علیکم.جناب گاو .؟
بله خودم هستم
بی زحمت یه تک پا تشریف بیارید کشتارگاه یه عرض کوچیکی داریم .تاکسی دم طویله منتظرتونه.به خانواده هم بفرمائید دیگه بر نمیگردید.
خانه دوست کجاست...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من دوست دارم گیاهخواری رو با دید دیگه ای نگاه کنیم خیلی از افرادی که این روزا گیاهخوار میشوند دلیلشان سلامتی است.
ولی من دلیل گیاهخواری خود را رابطه ناگسستنی جانداران و طبیعت میدانم
طبق مطالعاتی که داشتم میکانیزم بدنی انسان به هیچ عنوان برای گوشتخواری آفریده نشده.
و وقتی با گیاهان کاملن سیر میشوم احتیاجی به کشتن حیوانات با این سبک و سیاق نمیبینم.
به قول صادق هدایت اگر گوشتخواری باید بتوانی براحتی گوشت خام نیز بخوری
چرا هزارگونه تفت میدهی و ادویه های مختلف اضافه میکنی تا گوشت را بخوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-04 ساعت 15:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-04 ساعت 18:22 توسط loony.)
طبق تحقیقات جدید نحوه کشتن و نحوه زندگی حیوان بر روی گوشت او اثر میگذارد. یعنی چه بخواهید چه نخواهید چه اعتقاد داشته باشید چه نداشته باشید بدن شما مورد تهدید قرار میگیره. به همین دلیل هم از ایران که خارج بشم بغیر از گوشت حیوانات دریایی فکر نکنم چیزی بخورم . به همین دلیل هم از الان برنامه غذاییمان را تغییر دادیم و بیشتر از سبزیجات استفاده میکنیم. حالا دوستان عزیز اگر میتوانند کمی دستور آشپزی هم بگذارند که بتوانیم استفاده کنیم خیلی ممنون میشوم.
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-06 ساعت 12:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-06 ساعت 12:38 توسط mehran_rouzbehi.)
متاستفانه یک اشکال در دنیای مجازی برخلاف کلی مزیتش این هست که ما آدما باید چند رسانه رو باهم تلفیق کنیم تا منظورمونو برسونیم و در دنیای مجازی که ما الان در اون به بحث میپردازیم فقط از طریق نوشتاری دلایلمونو میاریم.
دوست عزیز من فکر میکنم دلایلی که آوردم برای گیاهخواری کاملن منطقیه من فقط میخواستم به مهم ترین دلیلمون برای رو آوردن به گیاهخواری بپردازم. کا اونم این هست که ما آدما ذاتاً گیاهخواریم و وقتی با خوردن گیاه ها سیر میشویم پس چرا حیوانات رو بکشیم .
و این دلیل حدوداً نمیتونه کامل باشه که انسان ذاتاً نمیتونه گوشتخوار باشه چون برخلاف خوردن گیاهان برای خوردن گوشت احتیاج به اضافه کردن کلی افزودنیه
اگه این منطق نیست شما منطق بیارید با کمال میل پذیرا هستم
و درمورد دستورات غذاهای گیاهی میتوانید تمامیه خورشتهایی که میخورید رو باقارچ درست کنید. D:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چه جالب! من نمیدونستم مهاجرسرا هم تاپیک گیاه خواری داره...چقدر خوشحال شدم