موضوعها: 2
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-12 ساعت 13:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-12 ساعت 13:52 توسط looloo.)
با درود
دوستان عزیز قصد دارم در این تاپیک گزارش روند گیاه خوار شدن خودم رو بنویسم این کار به چند دلیل انجام میشه
1- ایجاد انگیزه مضاعف
2- دریافت نظرات و انتقادات و همفکری دوستان
3- از اونجا که من مجردم و مستقل زندگی میکنم فکر میکنم نیاز مبرمی به کمک دوستان گیاه خوار در زمینه طبخ انواع غذاهای گیاهی دارم
4- به وجود آمدن منبع عملی برای روند گیاه خوار شدن که شاید در آینده تجربه خوبی باشه برای کسانی که دوست دارن این کار رو شروع کنند
در ضمن دوستان مطمئن باشید که قطعا تمام واقعیت رو میگم حالا هر چی که باشه
از دیروز بعد از ظهر شروع کنیم
بعد از مراجعه به اطاقم یه نیمرو درست کردم و صبح هم چای و پنیر و پسته خوردم
البته تا حالاش که سخت نبود چون راستش اگه گیاه خواری رو هنوزم شروع نکرده بودم فکر میکنم برنامه غذلییم جز این نبود
فقط یه مقدار سوسیس و کالواس تو یخچال داشتم که دیشب غذای لذیذی شد برای خانم گربه که فکر کنم با بچه هاش کلی دعام کردن
حالا هم که موقع نهار شده و من نهار رو معمولا از یه رستوران سفارش میدم که برام میارن میخوام کلم پولو سفارش کنم
ولی فکر کنم روزای بعد با مشکل مواجه شم چون غذاهایی که بدون گوشت باشن خیلی کمه مخصوصا وقتی بیشتر وقتا بخوای بیرون از خونه غذا بخوری
البته تو این مرحله من فقط گوشت قرمز و مرغ و کلا پرنده ها رو تحریم میکنم و تا وقتی که آبزیان دریایی رو دارم فکر میکنم دستم بازتر باشه
ادامه دارد ...
موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
نیمرو !!!!!!!!!!!!
خب نیمرو که گیاه خواری نمیشه!!!!!!!
تخمِ مرغ ه!!!
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
2010-01-13 ساعت 00:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-13 ساعت 00:08 توسط payam_prz.)
لولو جان سعی کن به بدنت بیاموزی مثل همه جانوران گیاهخوار "سلولز" گیاهی را به قند و انرژی تبدیل کنی. البته چون انسان موجودی ذاتا گیاهخواره نباید این موضوع خیلی سخت باشه فقط یه کم دانشمندان در این مورد گیر کردند.
ضمنا روش کاشت داشت و برداشت انواع غله و سبزیجات در قطب شمال هم برای اسکیموهای گیاهخوار مفید به نظر میاد.
---
ولی بدون شوخی و جدی جدی من فکر میکنم سالمترین رژیم غذایی در قرن 21، حذف گوشت قرمز و سفید و استفاده از سبزیجات و لبنیات و ماهی و قرصهای مکمل هست. (این جدیترین جمله ای بود که من تا به حال نوشته بودم)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
و اما امروز
حقیقتش دیروز نهار کلم پولو نخوردم آخرین لحظه فهمیدم تو کلم پولوشون گوشت هست که مجبور شدم بیخیالش شم د عوض ساندوچ کتلت خوردم که خیلی هم بد نبود
شب موقع رفتن به خونه یه مقدار میوه که شامل هویج ، لیمو شیرین ، موز ، پرتقال ، سیب ، شلغم ، بود گرفتم و شاید برای اولین بار تو زندگیم شام رو با همین میوه ها سر کردم ( البته این که میگم برای اولین بار تو زندگیم به این معنا نیست که همیشه کباب سلطانی و بوغلمون و لازانیا با سس مخصوص میخوردم بلکه از اون جهت میگم که من حتی حاضر بودم گشنه بخوابم ولی با میوه شکمم رو پر نکنم ) آخه هیچ وقت به میوه علاقه ای نداشتم و گاها که دیگه میوه خونم خیلی پایین میومد فقط آب میوه میخوردم
مادرم هر وقت میگفت تو چرا اصلا میوه نمیخوری میگفتم ( میوه آبه، آبم اگه قوت داشت قورباقه زنجیر میپوکوند )
البته هنوز هیچ کدوم از اطرافیانم متوجه این تصمیم من نشدن مثلا اگه همین مادرم این موضوع رو بفهمه فکر کنم از تعجب شاخ دربیاره
بگذریم
دیشب ساعتهای دو بعد از نصفه شب ناگهان آنچنان تب و لرزی اومد سراغم که تا حالا کمتر اینجوریشو دیده بودم خلاصه هر چی پتو داشتیم انداختم روم
البته فکر نمیکنم این قضیه ربطی به گیاه خواری باشه چون چند روزی هست که یه مقدار احساس کسالت دارم
به هر حال صبح یه دوش گرفتم و یه مقدار کیک و یکی دو تا لیمو شیرین خوردم و اومدم در مغازه که الآنم در خدمت شما هستم ساعت حدودای 13:00 هست
تا فردا ...
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
حمید جان من گفتم که سالمترین رژیم غذایی به نظر من چی هست اما نگفتم باید اون را رعایت کرد. اتفاقا خود بنده انواع اقسام بلاهای ممکن را چه از نظر خوردنی و نوشیدنی و دارویی و بی تحرکی به سر بدن عزیز میارم بلکه یه خورده عرض زندگی را از طولش بیشتر کنیم.
در ضمن این راهی که لولو داره میره ما سالها پیش رفتیم و دیدیم آخرش ترکستان که هیچ کنگو هم نیست. الان بهتون میگم آخر و عاقبت لولو چی میشه.... به زودی در یک عملیات انتحاری اینقدر گوشت و کباب میخوره که از چشماش میزنه بیرون.... حالا صبر کنید.
---------
موضوع دیگه هم این که دوستان عزیز بدون کوچکترین عذاب وجدان گوشت بخورید و کیف کنید که عیسی مسیح هم گوشتخوار بود. با نخوردن گوشت، اسیدهای آمینه ضروری و کوبالامین به شما کمتر میرسه و در دراز مدت میفهمید چه بر سر خودتون آوردید. اگر انسان گیاهخوار بود الان میتونست با خوردن برگ درختان خودشو سیر کنه اما سیستم گوارشی انسان کاملا با سیستم گوارشی گیاهخواران متفاوته و آنزیمهای لازم را هم تولید نمیکنه. انسان در عرض چهل میلیون سال از میمون جهش پیدا کرده و میمون هم یک موجو همه چیز خواره.
همانطور که زیاد خوردن گوشت مضره، نخوردنش هم آسیب زننده است و اینو دیگه همه دکترها و دانشمندان مرتبط با تغذیه میدونند وگرنه همه میرفتن گیاهخوار میشدن.
لطفا و خواهشا بحث علمی بیخود وسط نکشید. علم در مقابل غریزه کور است و همانطور که شیر یا گرگ با گوشت و خون تغذیه میکنه، انسان هم مزه گوشت را میشناسه و سیستم چشایی اون به راحتی آن را میپذیره. وگرنه چرا مزه علف یا برگ درختو و روزنامه پاره را دوست نداره؟
شیما خانم اینجا گفتگوی آزاده و دوستان تو تاپیکها میچرخند و کانال عوض میکنند. عقیده شما در مورد گیاهخواری بسیار محترمه همانطور که من برای تمام بودایی ها (که گیاهخوار هم هستند) احترام قائلم. لطفا اظهار نظر من و دوستان را جدی نگیرید و به تبلیغ خودتون ادامه بدید شاید برخی "حتی خود من" اگر دلایلتون قانع کننده بود خواستند امتحانی بکنند. امیدوارم در این راه موفق باشید.
موضوعها: 13
رتبه:
50
1 تشکر در 0 ارسال
در ادامه ی فرمایش پیام عزیز،
نه تنها نظراتتان محترم است ، بلکه بسیار هم آموزنده، فعلا ً من هم لج میکنم و هم مطالب شما را میخوانم و هم کباب را (از هرنوعش که گیرم بیاد) به نیش میکشم.
فقط یک شوخی بود و بس و باز منتظر نوشته ها و نظرات بعدی شما هستیم.
در ضمن توصیه ی من به مهاجران و مسافران جدید آمریکا این است که یک سری کلاس مقاومت در برابر وسوسه ی شکم و دیدن انواع غذاها و رستورانها، دیده باشند و تشریف بیاورند، وگرنه مثل من از فرط پیشروی علم در فضای شکم، دچار کمر درد خواهند شد.
راستی پیام جان، هستی بریم اون رستوران بوفه ای محله تون !!؟؟
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
حمید جان اومدی این ورا بیا با هم میریم به اندازه دو تا گاوداری و سه تا مرغداری گوشت میخوریم.