موضوعها: 2
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
با درود خدمت تمام دوستان عزیز
حالا حدود سه ماه هست که گیاه خواری رو شروع کردم و حدود یک ماه هست که با گوشت آبزیان هم وداع کردم
کاملا احساس سلامت میکنم و به طور کلی روحیه ام بهتر شده
تو این چند وقت دو تا از دوستام و خانواده خواهرم هم به گیاه خواری رو آوردن که اونها هم کاملا راضی هستن
البته دامادمون چند روز اول یه مقدار سر درد داشت که خودش هم مطمئن نبود به خاطر عدم مصرف گوشت باشه ولی به هر حال حالا خیلی راضیه
در کل امتحان کردنش رو به دوستانم توصیه میکنم
موفق باشید
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واقعاً خیلی خوشحال شدم looloo جان واقعاً آدم وقتی با گیاهان سیر میشه احتیاجی به کشتن حیوانات به این صورت هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 19
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
من دارم گیاه خوارها رو تحریک میکنم برن گوشت بخورن گیاهخوری شون بشکنه .
و در واقع در جواب سوالتون باید بگم که واقعا برام سخته . امروز سر کلاس زبان از اول تا آخرش خندیدم که دیگه کل کلاس هم شروع کردن خندیدن و کلاس یه ربعی رو هوا بود .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
شیما جان از پاسخ ات ممنون!
اولین سوال اینکه،به نظر شما لازم است برای شروع به یک متخصص تغذیه مراجعه کنم و از راهنمایی های او بهره ببرم؟خصوصا" این که اکثر اناث خانواده ی ما از کم خونی رنج می برند.(البته من به رسم رایج در ایران که تا چند روز قبل از مرگ کسی چک آپ نمی کند،از نوزادی تا کنون تست خون نداده ام!!!و مطمئن نيستم.)
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
حتما قبل از تغییر اساسی برنامه غذائی یه چک اپ کل انجام بدین و با پزشک مشورت کنین چون ممکنه در ازمایش چیزی مشخص شه که شا قادر به تغییر ناگهانی برنامه غذائی نباشین
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گیاهخوار و خام خوار .آیا برای تهیه غذای خودتون مشکلی ندارید.منظورم اینه که همه جا میشه محصولات ارگانیگ خرید یا نه؟
خانه دوست کجاست...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من گرچه هنوز چک آپ نداشته ام و به پزشک مراجعه نکرده ام؛به لطف تصاویری که در سایت های حمایت از حقوق حیوانات دیده ام؛توانایی گوشت خوردن ندارم.مثلا" همین امروز،برای ناهار ته چین(که غذای مورد علاقه من است)تهیه شده بود اما با دیدن گوشت،همه ی آن تصاویر مانند فیلمی از جلوی چشمانم عبور کرد و من همان جا توقف کردم و تنها برای این که احساسات مادرم را جریحه دار نکرده باشم(آن غذا را مخصوص من درست کرده بود.) چند قاشق از برنج را به درون حلقم ریختم!
باید هر چه سریع تر کارهای قبل از شروع رژیم جدید را انجام دهم.