موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
وای من هم برنامشون رو دیدم ,خیلی دلم میخواست این کار رو انجام بدم ولی ۳ روز بیشتر نتونستم ! روز سوم تا شب دیگه حالم بد شد ! بدن من اصلا همکاری نکرد با این موضوع , کاملا متوجه شدم که حد اقل به یک وعده غذای گرم و پخته شده در روز حتما نیاز دارم ! البته اصلا حس گرسنگی یا این که سخت بگذره برام نبود , ولی از درون احساس خوبی نداشتم ! شما امتحان کنید ببینید چه طور پیش میره ,ایشالا نتیجه خوب بگیرید ! این هم یک مدل خود کاویه که بیشتر با خودمون و حس هامون آشنا میشیم , جالب اینه که وقتی بعد از یک مدت بدنمون پاک سازی میشه , بینشمون هم تغییر میکنه و دلمون میخواد این پاکسازی رو گسترده تر در زندگی انجام بدیم و هرچه طبیعی تر و سالم تر زندگی کنیم .من این تغییر رو کاملا دیدم !
سلام و شب بخیر
ببینم شما در جلسات این انجمن شرکت کردین؟
و از راهنمایی ها و دستوراتشون پیروی کردین یا خودتون خام گیاهخواری رو شروع کردین ؟ خیلی جالب بود که توو سخنرانی خانم حسینی میگفت : بعد از یه مدت خلق و خوی مهربانتر و بخشنده تر و شاداب تری خواهید گرفت
CN:2016as00004### رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم : July کنسولگری: انکارا تغییر به ایروان
کارنت : 8 ژانویه 2016
نامه دوم : 26 ژانویه
تعداد نفرات: ۳ نفر
مصاحبه: هفته چهارم مارس- سه شنبه بعدازظهر
مدیکال : به دلیل داشتن فرزند زیر ۱۲ سال ۴ روز قبل از مصاحبه
نتیجه : ویزای یکضرب برای کل اعضای کیس- تحویل پاس و ویزا جمعه ساعت 12
ورود به آمریکا:۳۱ جولای۲۰۱۶ مقصد : کالیفرنیا
دریافت سوشال : ۱۰ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت : ۴۳ روز پس از ورود
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
خوب اجازه بدید منم کمی از تجربیات این چند وقتهام برای شما بگویم.
ابتدا به شما توصیه میکنم کتاب "قابلمهات را فراموش کن" را تهیه و مطالعه کنید، بیشتر این چیزهای به دردنخوری را که ما از آنها به امید کسب انرژی استفاده میکنیم را مورد بررسی دقیق قرار داده و به شما میگوید چه بلاهایی را سر قسمتهای مختلف بدن میآورند. مطالعه این کتاب را حتما به شما توصیه میکنم.
خود من از تغذیهام راضی نبودم. البته نه به خاطر چاقی یا لاغری، قد من ۱۸۷ است و وزن من ۷۹ کیلوگرم بود. منتها من از خوردن غذاها لذت زیادی نمیبردم. بیماری خاصی هم نداشتم ولی دوست داشتم این غذاها به صورت قرصی در میآمد و من آنها را با جرعهای آب در حلقوم مبارک میانداختم و راحت میشدم. از این رو پس از مطالعهی این کتاب و با علاقهی قبلی که به میوهها داشتم شروع به انجام تغذیهی صحیح گرفتم. نویسندهی این کتاب به شما میگوید که در حدود ۸۰ درصد از میوهها و ۲۰ درصد از مغرهای خوراکی استفاده کنید! مگر میشود؟! بله میشود، و وقتی که شما در این رژیم ماندید و حس و حالتان را با قبل از رژیم قیاس کردید دیگر برای شما سخت است که به روال گذشتهاتان برگردید چرا که شما چیزی را تجربه کردهاید که دیگران آن را حتی لمس نکردهاند! نحوهی وارد شدن به این رژیم برای هر کسی متفاوت است که در این کتاب به خوبی توضیح داده شده است. من با خواندن این کتاب به یکباره رژیم غذایی خود را اصلاح کردم و در حدود ۳ ماه به صورت کامل از آن پیروی کردم. من یک انسان خوابالود با احساسی سرتاسر از کوفتگی بدن بودم. حتی گاهی روزها که بیشتر استراحت میکردم این حس کوفتگی بیشتر میشد، ماساژ حس خوبی نصیب من میکرد ولی آن موقتی بود. بعد از اجرای این رژیم حالا هیچ کدام از این احساسات بد در من وجود نداشت. خواب من از ۹ الی ۱۰ ساعت به ۶ الی ۷ ساعت رسید و تا انتهای شب حس سرزندگی داشتم.
بله سختی دارد، ولی منافعی که کسب میکنید خیلی بیشتر از سختیهایش است. وزن من در طول این مدت ۱۴ کیلو کم شد! چربیهای اندکی که دور شکمم داشتم همگی از بین رفتند ولی صورتم که لاغرتر شده بود کمی توی ذوق میزد، به هر دوست و آشنایی که سر میزدم با سوالات مختلف بمباران میشدم و باید به آنها ثابت میکردم که من معتاد! نیستم فقط رژیم من تغییر کرده است! بعد از کمی ممارست در این ٰرژیم و اصلاح ساعت به خواب رفتم و... حتی فرم صورت بنده هم بهتر شد. شما وقتی این رژیم را آغاز می کنید همه میخواهند به شما ثابت کنند که اشتباه میکنید! ولی به آنها نگاه کنید که چهرههای زرده وزاری دارند و هر کدام به گونه ای با بیماریهای مختلف دست به گریبانند! از کسی که خودش چنین احساسی را ترجبه نکرده است چه انتظاری دارید؟! باید ثابت قدم باشید و ادامه بدهید حتی اگر شده چندین بار آن کتاب را بخوانید. من متاسفانه چند ماهی است که بیش از هر وقتی دله شدهام! یعنی اینکه بعضی از غذاها به مذاق من خوش میآیند! و من بدم نمیآید که ناخنکی بر آنها بزنم! ولی این حس گذرا است. چرا که بعد از تناول آنها، سروکلهی حالتهای ناخوشایند پیدا میشود و من خود را سرزنش میکنم.
در حال حاضر هر چند روز یکبار من غذای پختهی خانهای میخورم. ولی در حال ترک آن هستم. دلیل آن شاید تغییر رژیم یکضرب من به خامگیاهخواری باشد. پس شما آهسته آهسته شروع کنید و از این موهبت لذت ببرید.