موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من هنوز 2 ماه به مهاجرتم مانده و خیلی احساس ناراحتی و استرس با کمی هیجان دارم.......نمیدونم شاید چون پدرم مریضه این حسو دارم و شاید هم ترسه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
حقیقت داره که امریکا بیشترین امار تجاوز به دختران رو داره؟؟تو صدای امریکا دیدم دخترای یک دانشگاه تو امریکا داشتند به سکوت مسولین بدرمورد این قضیه اعتراض میکردند میخوام بدونم حقیقت داره؟
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستام تعبیر قشنگی از زندگی تو آمریکا و ایران داشت که برای من خیلی جالب بود
دو نفر رو در نظر بگیرید که میخوان از تهران با ماشین شخصیشون برای تفریح برن شیراز. نفر اول 12 ساعت گاز ماشین رو میگیره تا برسه به شیراز و اونجا از منظره ها و مناطق زیبای شیراز لذت ببره اما مدام نگران کارهای عقب افتادش تو تهرانه و بعد از چند روز دوباره 12 ساعت بدون توقف برمیگرده. نفر دوم از زمانی که از تهران خارج میشه مسافرتشو شروع میکنه و تمام شهرهای بین راهش می ایسته و چند ساعت هم اونجا لذت میبره و دوباره راه میفته و حتی شب هم یه شهر بین راه می ایسته و چادر میزنه تو یه پارک و از همینم لذت میبره و نهایتا به شیراز میرسه و کل زمانی رو که اونجاست برای لذت و تفریحش میذاره و بعد از چند روز برمیگرده تهران .
زندگی اکثر ما ایرانی ها شبیه نفر اوله و همیشه دنبال آینده ایم و حتی تو سن 40 سالگی همچنان داریم تلاش میکنیم به هدفمون برسیم و از زمان حال زندگیمون لذت نمیبریم ، اما اکثر مردم آمریکا علاوه بر اینکه برای آینده هدف دارن از مسیر رسیدن به هدفشون هم لذت میبرن حتی اگه کمترین امکانات رو داشته باشن، من فکر میکنم کسایی که میخوان برن باید با این دید برن که فرهنگ اونجا کاملا متفاوته، و اگه میتونن تغییر بزرگی تو زندگی رو تحمل کنن برن، اما اگه کسایی هستن که اینجا همیشه تحت همایت یک نفر بودن و زندگی تنهایی اذیتشون میکرده شاید تحمل اونجا براشون سخت باشه .
البته من هم قراره برم اما اینها رو بر اساس تجربیات خیلی از دوستانی که اونجان نوشتم و ذهنیت خودمه
{وضعیت: AP } ---{مصاحبه:هفته دوم نوامبر}--- {شماره کیس: 2016AS-04xx} --- {کنسولگری: ایروان} --- {تعداد افراد : ۱} --- {ارسال فرمهای سری اول: 3 June} ---