موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان گرامی
بنده آرایشگری را به طور خوب و در بعضی موارد به طور حرفه ایی بلد هستم ولی متاسفانه مدرکی ندارم .می خواستم بدونم در این زمینه کاری وجود دارد .اگر هست به چه صورت باید برای پیدا کردن کار اقدام کنم ؟ ایا سایتی در این زمینه موجود است ؟
با تشکر و سپاس فراوان
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم مطلب تکراری نباشه...
دوستان یکی از دوره های خوبی که میتونین بگذرونین و اینجا درخواست زیادی براش هست جوشکاری هست بخصوص جوش ریز و جوش در زیر مایع (مثلا اب). البته خب باید علاقه به کار فنی داشت و دید تکنیکال برای پیشرفت لازمه. گذراندن دوره در ایران باعث میشه وقتی دارید دوره رو اینطرف میگذرونید پیشرفت بهتری داشته و لایسنس رو سریعتر پاس کنید و شاید تسلط بیشترتون باعث بشه که زودتر به یک کارفرما معرفی بشید. در ضمن جوشکاری در اکثر ایالتها ذیل برنامه ورک فورس هستش که امکان کاراموزی رو بهتون میده و دروازه بازتری به بازار کاری میشه.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
2013-05-21 ساعت 12:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-21 ساعت 12:47 توسط rasarasa.)
منم معتقدم که مهاجرت یک پروسه زمانبر و البته عجیب و غریبه که هر کس در اون تجربه خاص خودش رو داره و واقعا نمیشه واسه کسی نسخه ای از تجاربمون بپیچیم ، فقط همینقدر بگم که خودتون رو برای کن فیکون شدن احتمالی زندگی شغلیتون آماده کنید ،تنها دوره ای که میشه پیشنهاد داد و و با قاطعیت گفت قبل از مهاجرت واسه همه گذروندش ضروریه دوره آموزش زبانه ،چون مهاجرت اینقدر پیچ و خم و پستی بلندی داره که خود من بعد از سه سال ونیم هنوز نمیتونم بگم که به کجا خواهم رسید .
گاهی راهی که ماقبل از مهاجرت برای خودمون متصور میشیم هیچ ربطی به زندگی بعد از مهاجرتمون نخواهد داشت مثلا یکی از دوستان من در ایران تاتر خونده بود حالا تو آمریکا داره دندونپزشک میشه ! همسرم در ایران آرشیتکت بود و عاشق رشته ش هم بود الان داره برنامه نویسی جاوا میخونه !...حالا کی میتونست قبل از مهاجرت به همسر من و دوستم بقبولونه که در آینده به این راهها خواهند رفت و این دوره ها به دردشون میخورده ؟اصلا کی میتونست پیش بینی کنه؟
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام...دوستان به نظر شما دوره نصب دوربین های امنیتی به درد بخور هست و اوضاع کاریش خوبه توی آمریکا؟
[en]William Shakespeare Said : I always feel happy, you know why? Because I don't expect anything from anyone. Expectations always hurt
Life is short ...
So love your life ...
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مدارک مایکروسافت درست دهن پر کنه اما باید دید که چه دوره ای رو گذرونده اید و چقدر مدرکتون بروزه چون سال 2012 مایکروسافت تمام مدارکش رو بروز کرد مثلا مدرک MCPD که مربوط به برنامه نویسی حرفه ای بودن الان اسمش شده MCSD و این یعنی اینکه شما باید مدرکتون رو حتما بروز کنید .
برای گرفتن مدرک هیچوفت از ایران که شرکت های هستن که بصورت سوئیچ کردن روی یک مرکز امتحان دیگه مثلا توی ترکیه ( گفتم مثلا ) از شما امتحان میگرین بهترین راه رفتن به دبی .
من خودم دارم برای MCSD میخونم به صورت شبانه روزی و به امید خدا برای امتحان میرم دبی و اگه سوادمون رسید و قبول شدیم بعدش اقدام میکنم برای مهاجرت
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام مدارک فنی حرفه ای ایران بدرد بخور هستند? من مدرک مدیر پذیرش هتل را دارم. میشه باهاش کاری گیر آورد?
** 2014000079 CN :AS تعداد افراد: ۴ نفر سفارت : آنکارا بود خواسته ایم ایروان بشه.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
كسي از دوستان اطلاع داره براي كسي كه مدرك Pharm D رو تو ايران گرفته ، براي كار به عنوان دكتر داروساز غير از آزمون FPGEE و گذراندن 1500 ساعت كارآموزي و ريز نمرات و دانشنامه و TOEFL و GRE چيز ديگري لازمه؟