موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز ،
منم حدود یه دوسالی هستش که در آمریکا زندگی میکنم و با اینکه سالها در ایران به دنبال امر مهاجرت بودم و با برنامه ریزی و تصمیم گیریهای ویژه ای پا به آمریکا گذاشتم ، وقتی که وارد این محیط شدم ، انقدر وضعیت فکریم به هم ریخت که دیگه مونده بودم چیکار کنم . در ایران من مدیر مالی و در کارم حرفه ای بودم . وقتی در اینجا خواستم به کارم ادامه بدم ، متوجه شدم که دو عامل اصلی مانع از حرکت من در سمت و سوی برنامه ریزیهام بود . اول ، زبان انگلیسی و دوم ، نداشتن گواهینامه های لازم در خصوص حرفه کاری !! . با اینکه در ایران کلاسهای زبان رو رفته بودم و پایه اولیه رو داشتم ، وقتی به اینجا رسیدم ، به اصطلاح کپ کردم و اصلاً نمی فهمیدم که این بندگان خدا چی میگن !!!! متاسفانه به ایالتی هم پا گذاشته بودم که بر عکس سایر ایالتهای خوب مثل کالیفرنیا و ویرجینیا ، هیچ امکانات آموزشی درست و درمونی نداشت . به کالج مراجعه کردم ، و تست زبان دادم و گفتن که شما باید سه ترم زبان بگذرونید . و البته نه در اینجا بلکه در یه چرچ . من رو معرفی کردن و وقتی به اونجا رفتم ، دیدم که کلاسهای ایران خیلی بهتر از اونجا بود !!!! دوباره به کالج مراجعه کردم و گفتم که من از نوع آموزش و روش زبان آموزی بهره ای نبردم و متوجه شدم که اونجا سطحی بسیار پائین داره . خلاصه سرتون رو درد نیارم ، گفتن نمیشه باید بری همونجا . گفتم خب حالا بعد از گذروندن این دوره ، باید چیکار کنم . گفتن باید بیای دوباره امتحان زبان بدی و اگه در سطح کلاسهای اینجا بودی ، میتونی بری و شروع کنی !! گفتم خوب از نظر مالی چی ؟ گفتن به دلیل اینکه شما مدرک دانشگاهی داری و در فرم ثبت نام هم اعلام کردی ، کمک هزینه به شما تعلق نمیگیره و باید وام بگیری !! خلاصه سرتون رو درد نیارم . سن و سالم هم طوری نبود که بخوام توی این دور و تسلسل قرار بگیرم . برای همین چون رزیدنت ایالت هم نشده بودم ، شهریه ها خیلی گرون بود و متاسفانه ممکن بود قادر به باز پس دادن وام نباشم . برای همین چون حرفه خانواده مادری من مکانیکی بود و بنده هم سالها در کنار اونا کار کرده بودم ، به واسطه یه دوست در یک تعمیرگاه ایرانی مشغول بکار شدم . البته با حقوقی ناچیز !!! خلاصه براتون بگم که راضی هم نیستم و احساس حقارت میکنم ، نه برای شغلم ، که خیلی هم پر درآمد هستش ، بلکه بخاطر اینکه نتونستم مثل بقیه بچه های مهاجرسرا که کلی راه بلدن ، یه راه مناسب پیدا کنم . متاسفانه به دلیل کار کردن با کارفرمای ایرانی ، وضعیت زبانم هم بهبود قابل توجهی نداشت !!! حالا که به اصطلاح رزیدنت ایالت شدم ، میخوام دوباره امتحان کنم و برم کالج ببینم میتونم یه دوره ای در زمینه علوم کامپیوتر ببینم و یه کاری رو شروع کنم ؟ واقعاً که گاهی میمونم چیکار کنم ؟ تازه با کلی برنامه ریز اومدم !!! وای بحال کسی که برنامه ریزی هم نداشته باشه و بخواد بیاد اینجا !! . دوستان کار عیب نیست . اما من و شما نباید تن به کارهایی بدیم که در حد ما نیست !! البته در بسیاری از موارد آدم مجبور میشه که کارهای خیلی پائین رو انجام بده ، تنها برای گذران موقت زندگی ، اما نمیتونیم برای مدت زیادی این کار رو بکنیم . آنچه که مهمه اینه که اول یه ایالتی رو انتخاب کنیم که امکانات بهتری رو به افرادی مثل ما بدن . دوم اینکه شمایی که خیلی جوون هستین و خیلی فرصتهای بیشتری نسبت به من دارید ، به سرعت راهتون رو پیدا کنید و یه تصمیم جدی بگیرید و یه شغل رو انتخاب کنید و ادامه بدین . خودتون رو به کارهای پائین عادت ندین ، چرا که وقتی سن شما بالاتر بره ، نه دیگه فرصتی برای داشتن لحظات طلایی در زندگی دارید و نه دیگه میتونید با توجه به وضعیت جسمانیتون به این قبیل کارها ادامه بدین . یه آقایی رو باهاش آشنا شدم که بیشتر از 12 ساله که از طریق کیس بی سرپرستی و در سن 16 سالگی اومده بود اینجا . کلی کمک دولتی و وام و غذایی گرفته بود و زبان رو هم به دلیل زندگی با خانواده ای آمریکایی که سرپرستی ایشون رو قبول کرده بودن به خوبی فرا گرفته بود . اما متاسفانه افتاده توی خط علف فروشی و این مسخره بازیها !! حالام که 28 سال داره ، نه چیزی داره و نه تونسته به دلیل این خلافهای مکررش سیتیزن بشه !!!! من گاهی افسوس میخورم که چرا باید اینطور باشه ؟ بگذریم ، هر کسی باید زندگی خودش رو بسازه . به هر صورت من فقط دنبال یه راههایی هستم ، که بتونم یه جورایی زندگیم رو بهتر از وضعیت فعلی بگذرونم . امیدوارم ، همه شما عزیزان جوون بتونید بهترین راه رو انتخاب کرده و در سرزمین فرصتها ، از بهترین لحظات زندگیتون بهره ببرید . موفق باشید.
موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز كسي درباره شغل جواهرسازي تو ايالتهاي مختلف خبر داره؟
مثلا خوداشتغالي يا كار كردن تو كارخونه ها يا كارگاهاي خصوصي
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم من از برندگان لاتاري 2014 هستم در حال حاضر دانشجوي فوق ليسانس معماري هستم ومصاحبه من ٧ ماه ديگس احتمالا مي خواستم بدونم غير از تقويت زبان تو اين فرصتي كه دارم داخل ايران چه آموزشهايي ببينم براي ادامه رشته خودم (معماري) كار در رشته خودم اميدي هست يا روند طولاني وپيچيدهاي داره؟ يه سوال ديگه خدمت عزيزان پيشكسوت دارم اينه كه براي كساني كه علاقه به سينما وتئاتر دارن و در ايران هم تا حدي كار كردن در آمريكا ميتونند ادامه بدن تا پيشرفت يا كار محاليه ؟ با تشكر پيشاپيش از همه بچه هاي مهاجرسرا به خصوص دوستاني كه بعد از رفتنشون هنوز هم با وسواس به هموطنان خودشون كمك ميكنند
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال داشتم از دوستای گل و مهربون که الان توی یو اس ای هستند و خیلی صبورانه جواب ما تازه وارد ها رو می دن !
من مهندس کامپیوتر هستم ( مدرک تحصیلیم و 5 سال سابقه کار شبکه ) . در کنار این کار آرایشگری بلدم رنگ میک آپ و.. اما هیچ مدرکی از هیچ جایی ندارم . می خوام بپرسم اونجا می توونم کار آرایشگری هم بکنم ؟ یا اگه مدرک نداشته باشیم خلاف قانون کار آن هاست ؟ ممنون
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،
آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-28 ساعت 13:07)nasim نوشته: دوستان یه سوال داشتم از دوستای گل و مهربون که الان توی یو اس ای هستند و خیلی صبورانه جواب ما تازه وارد ها رو می دن !
من مهندس کامپیوتر هستم ( مدرک تحصیلیم و 5 سال سابقه کار شبکه ) . در کنار این کار آرایشگری بلدم رنگ میک آپ و.. اما هیچ مدرکی از هیچ جایی ندارم . می خوام بپرسم اونجا می توونم کار آرایشگری هم بکنم ؟ یا اگه مدرک نداشته باشیم خلاف قانون کار آن هاست ؟ ممنون
البته با کسب اجازه از دوستان پیشکسوت من تجربه ای شنیده شده دارم که براتون بازگو میکنم .. اونجا حتی برای آرایشگری هم باید لایسنس مربوطشو دریافت کنید و جالب اینه که هر کاری هم جداگانه گواهی مربوط به خودشو داره از طرفی تا این مدارکو نداشته باشید یا به شما کار نمیدهند یا اگر هم بتوانید کارفرما رو راضی کنید و کاری بگیرید در تعطیلات آخر هفته و با ساعات محدود چون اونا هم بازرسانی دارند که به محل کارشون میان و در صورت مشاهده براشون جریمه و بار منفی داره موفق باشید.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-29 ساعت 01:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-29 ساعت 01:40 توسط romantic.)
سلام
لطفا به من نیازمند جواب بدید و خواهشن منو مفصل و کامل راهنمایی کنید
من در دوره کلیرنس ویزای نامزدی بسر میبرم.
من مربی چند رشته ورزشی هستم: کشتی جودو دفاع شخصی و... تیر اندازی و قدرت دیدم عالیه قیافه ورزشکاری دارم با گوشهای شکسته (از خودم تعریف نمی کنم میخوام دوستای عزیزم تصویری تو ذهنتون داشته باشید که بهتر کمکم کنید) جه کاری گیرم میاد مربیگری یا بادیگاردی؟
البته مدرکم دیپلم هستش و حتما ادامه تحصیل میدم رتبه 392 کنکور سراسری زبان هستم و فقط یه سال خوندم به دلیل مهاجرت به امریکا از دانشگاه امدم بیرون وحالا اگر من تو مسابقات دانشگاه های آمریکا یه مقام قهرمانی بیارم چه امتیازاتی به من تعلق میگیره؟
من ایران تو یک شرکت تجاری کار می کنم و تجارت مواد غذایی می کنیم چطور میشه اونجا تجارت کرد یعنی شرکت تجاری زد که با کشورهایی که در تحریم نیستن تجارت کرد؟ (زبان چینی و انگلیسی و تا حدی هم عربی بلدم)(کارت بازرگانی بدرد می خوره از ایران بگیرم؟)
کارهای زیادی تو آمریکا هستش که نامزدم توصیه می کنه(تقریبا 50 نفر از اقوام نامزدم تو امریکا هستن) اما متناسب با توانایی های من نیستش البته من تو ایران هر کاری کردم از عملگی و کارگری و مغنی گری گرفته (در کار بنایی حرفه اییم) تا تجارت
اما شغلی می خوام که اونجا آینده داشته باشه
حتی می خوام برم تو مسابقات سبک آزاد کتک بخورمو پول در بیارم (از کتک خوردن خوشم میاد!!!!)
چند وقتی هست که برنامه نویسی و کد نویسی رو جدی تر از سالهای قبل شروع کردم:c# , c++ , sql.net این برنامه نویسی ها رو ادامه بدم؟ کدومشون اونجا بهتره؟
چه مدارکی از کارهایی که بالا گفتم رو تهیه کنم که بدردم بخوره؟
نامزدم دانشجوی پزشکی هستش دقیقا ایالت محل زندگیمون مشخص نیست؛شما روی تکزاز به من برنامه بدید
می دونم خندتون گرفته اما اینم زندگی منه دوستان
هر کسی هر ایده ای داره هر چند خنده دار و بی ربط لطف کنید به من بگید
از راهنمایی هاتون و وقتی که واسه من میگذارید واقعا ممنونم