موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-11 ساعت 16:26)matin86 نوشته: biparva من تجربه ى شما رو بارها داشتم و از هركس پرسيدم گفتن اسمش بختك هستش!
منم شنیدم میجن بختکه.ولی خدا کنه برای هیچ کس اتفاق نیوفته.واقعا بده.
به قول جناب چاپلین: شاید این زندگی اون مهمونی نیست که می خواستی به آن دعوت بشی،ولی حالا که دیگه دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-04 ساعت 19:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-04 ساعت 19:46 توسط AtilaE5.)
ببخش ولي كاملا مزخرف بود.
من اصلا باور نكردم حتي يك درصدشو.ببخش آرش جان.بيشتر شبيه فيلم داستاني-كمدي بود ك ...
مخصوصا اون سرباز روستايي ترسو!(فك كنم كسي ك تو روستا باشه و ساعت سه شب بره آبياري زمين بدونه كمترين نور ...) و همه خانوم هايه شهري ك ماشالله نترسن!(ما ك تو تهرانشم نديدم حتما ماله شما استثنا بوده يا بنده كورم. و يا ....
قصده بي احترامي ب خانوما ندارم ولي جو جامعه يا خانواده يا... هميشه خانومارو ترسو تر بار مياره.ما خانومايي ك دل شير دارن هم داريم ولي فك كنم از هزار تا يكي ن همشون بدو بدو برن بالاي اونجا تا جن بياد ببينن.چي بگم والله.
تو زندگيمم اينو فهميدن جيگر داشتن ب قد و هيكل و مچ نيستش.
فقط نظره شخصيه بنده هست.
جن در قرآن(يكي از سوره هايه قرآن اسمش جنه اصلا) و انجيل و تورات نيز آمده ولي اگه اعتقادي نداريد وظيفه من فقط احترام گذاشتن ب عقيده شماست.ولاغير.
بايدار باشيد و موفق
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
به قول جناب چاپلین: شاید این زندگی اون مهمونی نیست که می خواستی به آن دعوت بشی،ولی حالا که دیگه دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص
موضوعها: 1
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز خواهش به جن توهین نکنید
هیچ جنی به انسانی توهین نکرده بس احترام اونا را هم نگه بدارید با تشکر
موضوعها: 15
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
بعد این همه مدت این تاپیک هنوز ادامه داره