موضوعها: 111
رتبه:
110
2 تشکر در 0 ارسال
من روزهای اول دانشگاه رفته بودم دفتر یکی از استادها و راجع به یک مساله باهاش بحث می کردم و هر جا توی معادلات y بود به جای "وای" به عادت ایران میگفتم "ایگرگ"! بعد از یک ربع که مخش را خوردم از حالت چهره اش فهمیدم یک جای کار میلنگه! یهویی یادم اومد چه سوتی دادم و بهش گفتم جریان چیه.
لطفا هرگونه سوال مرتبط با موضوعات مهاجرت را در انجمن مطرح کنید، از پاسخ به پیامهای خصوصی و ایمیل در موارد فوق معذورم
".We do not inherit the Earth from our Ancestors, we borrow it from our Children"
موضوعها: 4
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
من که تو این یکماه سوتی از خودم یادم نمیاد شاید هم دادم ولی نفهمیدم آخه انگلیسی خیلی قاطی پاطی بلغور می کنم ولی یه سوتی از خانمم بگم.اوایل که دنبال خونه می گشتیم برای دیدن یه مجموعه رفته بودیم که طبق معمول مدیر اونجا داشت خونه ها و محوطه رو نشون می داد.اون یه جوون بور و قدبلند بود که به خاطر بزرگ بودن اونجا یکم راهها رو گم می کرد. خانمم که با من دنبالش می رفتیم اول گفت : قیافش می خوره از این روسها باشه. یکم که جلوتر رفتیم گفت: بابا این خودش اینجاها رو بلد نیست و یکم دیگه پشت سرش غرغر کرد.یکم دیگه که رفتیم طرف برای اینکه کار به جاهای باریکتر نکشه برگشت به انگلیسی گفت البته مادر منم ایرانیه و فارسی خوب می فهمم ولی یکم بلدم حرف بزنم. اینجا بود که خانمم که کلی خجالت کشیده بود پشت من قایم شد.
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
من اولین باری که رفته بودم فروشگاه مواد غذایی خرید کنم، فروشنده که مکزیکی هم بود خیلی سریع بمن یه چیزی گفت مثل این: بج اور پجتیک!!!!
منهم که نفهیدم چی میگه، گفتم هیچ کدام!!!!!!
خیلی تعجب کرد مانده بود چی بگه!! بعد فهمید من نفهمیدم، شمرده گفت: ? bag or plastic
یعنی میخواهید خریدتون را در کیسه پلاستیکی بگذارم یا پاکت؟.............
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 9
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2010-01-31 ساعت 00:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-31 ساعت 00:51 توسط Parslottery.)
خدایی هیج کدومتون ادعای سوتی دادنتون نشه که مطمن باشید کم میارید. قبلا بهم میگفتن سوتعلی، حالا بهتر شدم...
برای اولین بار که رفته بودم پای صندوق ( مکدونالد) سفارش بدم، یه تیکه ( نه سوتی) اومدم که خودم هنوز دارم حال میکنم، به همه بچه ها گفتیم آقا بشنین ما سفارش میدیم، عین مرد رفتیم پای صندوق و سفازش دادیم، بعد که غذا رو اوردیم دیدم "نی" برای نوشابه ها نداده.
منم ادعااا، دو سه روزه اومدم فکر کردم دیگه زبانم خدا شده، رفتم به طرف گفتم
Excuse me may I have a NEEDLE
Needle????
هاا؟؟؟؟؟؟؟
طرف مونده بود بابا این معتادا اشتباهی اومدن اینجا فکر کردند ....
من هم توی فکر این بودم چرا طرف شک شده !!
رفیقیمون گفت خدا خیرت بده نیدل چیه(تازه فهمیدم چه گندی زدم) ، رفیقمون هم اومد سوتی من رو درست کنه، گفت :
Sorry, we need pipe
من دیگه اینجا گفتم طرف 100% گند زده به خودش و مطمن شده ما معتادیم.
در عین ناباوری طرف، دیدم یکی از همکاراش که سن بالاتری داشت اومد و چند تا "نی" گذاشت جلومون و پرسید منظورتون Straw هستش؟؟
ماهم سرمون و مثله بز انداختیم پایین و نی ها رو چنگ زدیم و ده برووو
خلاصه نتیجه گیری اخلاقی: اگر بار اولتون میخواین یک کاری بکنید، زیاد جو نگیرتون که همه کار بلدین و.... ، از بقیه دوستان هم کمک بگیرید بد نیست.
من سوات ندارم امزا بزارم. نمیشه انگشط بزنم؟؟ په ای چه وب صاتی یه