موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-10 ساعت 10:54)laili نوشته: (2010-02-10 ساعت 09:55)NAV!D نوشته: مهدی جان این عضو سابقه دارت منو کشته....................
نوید این نقطه ها رو از من یاد گرفتی ها.........اینها کپی رایت دارند حواست و جمع کن ......سوت میکنم...
ليلي من شمردم، تعدادش مساوي نبود. پس نميتوني کسي رو "سو" کني. ختم دادگاه رو اعلام ميکنم.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 19
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
مهدی جان ممنونم . من شما رو به عنوان وکیل شخصی استخدام خواهم کرد و میرم و برات میارم مداد رنگی های زیبا.....
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-10 ساعت 11:13)laili نوشته: بچه ها یه سوال میپرسم میدونم جاش اینجا نیست اما بعد از جواب پستم و پاک میکنم... ببخشیدها چند روزه میخوام بپرسم روم نمیشه...این علامت 999 زرده که دو نفر دارن تعظیم میکنند و زیر پستهای مهدی و صدرا و بعضی های دیگه هست چیه؟
من شما رو به جرم اهانت به آرم باشگاه فرهنگي ورزشي سپاهان(999) بازداشت مينمايم. شما ميتونين سکوت اختيار کنين و وکيل بگيرين.
(اينم بگم که اون آدما، نمادي از تيمهاي پرسپوليس و استقلال هستند که دارن به سپاهان تعظيم ميکنن)
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 19
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
والله لیلی خانم از این کارهاست $#%#$^%#$^% که متعصب های فوتبال میکنن .
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
حالا که سارا و شیما منو با آذریها تنها گذاشتند و منم زورم بهشون نمی رسه، منم تایک هفته می رم مسافرت!
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
منم اینجام بهمن ماهی ها کم نمیارنا p: راستی من قبلا خونده بودم که خوش شانسیه بهمنیا به خاطره مثبت اندیشیشونه! درباره ی رفیق بازی هم من خیلی دوست دارم یه عالمه دوست دوروبره خودم داشته باشم! اما دوست صمیمیم فقط یک نفر هست و Lexingtone عزیز من نمیدونم دختر شما چند سالش هست اما اگر تین ایجر هستند خودم هم مثله دخترتون هستم و اگه پشت کامپیوتر و تو اینترنت باشم نه گشنم میشه نه خواب نه دسشویی........d: به نظر من اینکه بهمنی ها تعداد دوستای صمیمیشون یکی دوتاس اینه که تمام جهات اخلاقیه کسیو که میخوان به عنوان دوست صمیمیشون انتخاب کنن در نظر میگیرن که عینه خودشون باشه! در مورده من که این صدق میکنه!
موضوعها: 13
رتبه:
50
1 تشکر در 0 ارسال
Noisiervampireعزیز و یا N0!$!eRv@mp!eR و یا خیلی صحیح تر بگم، «نگین»خانم، ممنونم که اسمت رو به ما گفتی؛ ولی راستش رو بخواهید من از زبان و رسم الخط زبان«خون آشام»ان اطلاع زیادی ندارم و حتی اگر بگید تلفظش هم میشه چی؟ فکر نکنم بتونم آنرا صحیح تلفظ کنم. ولی برام جالب بود که احتمال داره که بهمنی ها هم علاقمند به این اسم های ناشناخته ی خون آشامی باشند..... در ضمن دختر من همین روزها سالروز تولدش بود و راستش خودم هم گیج شدم بالاخره چند سالشه؟؟
آخه توی آمریکا به محض پرشدن یک سال زندگی، اونرو میشمارند؛ در حالیکه توی ایران همینکه پا به سال جدید میگذارند، آن سال را نیز جزو تعداد سالهای عمرشون حساب میکنند؛ بعبارتی دیگر دختر من الان یازده سال آمریکایی و دوازده سال ایرانی است .... عجب !!! مردم وقتی میشنوند خودشون چندسالشونه، احساس میکنند که پیر شدند و من با شنیدن سن دخترم احساس کردم که پیر شدم... ولی باز بقول آمریکاییها همه اش عدده ، و سن و سال مهم نیست، اونچه که مهمه کیفیت زندگیه که الحمدالله من نه کمیتش رو فهمیدم و نه کیفیتش رو ...!! ای جوونی کجایی که ... جوونی هم نداشتیم آخه !! تا بود جنگ و شهید و کوپن و ... حالا هم غربت و خواص خاص خود.... خب مثل اینکه زیاد تر از کوپنم نوشتم....پیروز باشید....یکبار دیگه تولّد همه ی بهمنی ها را تبریک میگم و امیدوارم که این بهمن ماه، در تاریخ کشورمان ثبت همیشه گی بشود.......بدرود ..... ارادتمند حمید
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
من بهمنی نیستم ولی چون حق آب وگل در مورد یه بهمنی دارم به خودم اجازه دادم اظهار نظر کنم...بهمنی ها اصلا مثل دیگران فکر نمیکنند و یه روش فکری خاص خودشون و دارند یعنی نه میتونی بگی مثبت فکر میکنند نه منفی....اونجوری فکر میکنند که خودشون دلشون میخواد...
در مورد رفیق بازی هم قبول دارم اصلا رفیق باز نیستند و خلوت خودشون و به هر چیزی ترجیح میدن....برای همین کلا توی کارهای فردی موفق ترند تا جمعی....در هر صورت شخصیت پیچیده ای دارند که فقط باید باهاشون خیلی نزدیک باشی تا بتونی بشناسیشون.یکی دیگه از خصوصیات بارزشون اهمیت ندادن به مردمه....یعنی با وجودی که خیلی در مورد اطرافیانشون مهربون هستند اما نظر مردم تاثیر زیادی روشون نداره و همون کاری رو میکنند که دوست دارند...
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
2010-02-11 ساعت 21:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-02-11 ساعت 21:53 توسط یه مهاجر.)
لیلی درست زد به هدف. بی تفاوت بودن به مردم...............معمولا از اطرافیان نه تاثیر منفی و نه تاثیر مثبت میگیرن و شدیدا مستقل عمل می کنن.............ضعف در کار گروهی هم درست گفتی.در مورد من خیلی درسته.من تو محل کارم حاضرم همه کارا رو بتنهائی انجام بدم اما مشارکتی نداشته باشم شاید این برمیگرده به اعتماد بنفس بیش از حد بهمنی ها که باعث میشه خیلی وقتا خیلی خودشون رو قبول داشته باشن و خودشون رو از کمک گرفتن از دیگران بی نیاز حس کنن.من وقتی مجبور به شرکت تو کارای گروهی باشم همش نگرانم بعضیا کارو درست بلد نباشن و وقت بقیه رو تلف کنن
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
گفتم که من مطالعات زیادی در مورد این ماه دارم
اینقدر که من متولدین این ماه و میشناسم و به نقاط ضعف و قوتشون آشنام و میدونم خط فکریشون چیه خودم در مورد خودم این اطلاعات و ندارم
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.