موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
لیلی عزیز من هم باید این جمله ی "زدی به هدف" رو بگم! من هم خیلی بی تفاوتم!اصلا برام مهم نیست چی فکر میکنن! فقط میخوام خودم باشم!اغلب هم بهم میگن خودخواهی!!! ولی خودخواهی با این اخلاق من فرق داره!چون خودخواهی به نظر من یعنی بالا گرفتن خود و دست کم گرفتن دیگران! اما من خودمو خیلی بالا میگیرمو اعتماد به نفسم 20! ولی مردم هم جایگاه خودشونو دارنو دست کم نمیگیرمشون فقط بی تفاوتم!
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
2010-02-13 ساعت 14:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-19 ساعت 12:49 توسط یه مهاجر.)
منم خیلی رک و صریح و رو راست هستم.از دروغ خیلی بدم میاد.راستی دوستان بهمنی درباره اینکه راحت می بخشن یا نه هم نظر بدن؟؟؟ من خیلی خیلی بندرت از کسی دلخور میشم اما زمانی که دلخور شم خیلی بسختی میتونم ببخشم.خیلی روی این خصوصیتم کار کردم تا تعدیل کنم اما تا الان نشده تنها کاری که میکنم سعی میکنم ظرفیتم رو بیشتر بالا ببرم تا کمتر از کسی دلخور شم که اگه شدم بخشش طرف معجزه خواهد بود..بطور مثال من یه دوست صمیمی تو دوره راهنمائی داشتم که سر موضوعی باهاش به هم زدم هیچ کس نتونست منو متقاعد به اشتی کردن کنه حتی مشاور تربیتی مون که خیلی دوستش داشتم و براش احترام قائل بودم.
حمید درباره توداری بهمنی ها گفت و اینکه باعث میشه والدین بسختی سر از کار بچه های بهمنی در بیارن.خیلی خیلی درسته.بهمنی ها غالبا سعی می کنن مشکلاتشون رو بتنهائی حل کنن.من تو ایران که بودم توی محل کارم مشکلی برام پیش اومد که یه ماه مرخصی گرفتم تا کمی به ارامش برسم اما هر روز سر ساعت از خونه میزدم بیرون و تا بعدازظهر خونه نمی اومدم چون نمی خواستم پدرومادرم بدونن!!!!!!!!!! خلاصه پدر من که مهارت خاصی در گرفتن اعتراف داره همیشه با من مشکل داشت چون یه بهمنی وقتی واقعا نخواد کاری رو بکنه هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه وادارش کنه.
در بین دوستام هم خانومای بهمنی بیشتر از بقیه در زندگی مشترکشون اصطکاک دارن چون بهمنی ها خیلی ایده الیست هستن .کلا بهمنی ها سنت شکن هستن
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من هم خیلی رک!-خودبین!!(منظورمو که میدونین!)-جالب!!!!-به نظر دوستام و خودم! باحال lol -دوست ندارم کسی درمورده من انتقاد های الکی بگه!!! در کل من با این جمله ی : Nobody is perfect مخالفم! چون همه ی آدمها یه جور نیستن و خیلی باهم فرق دارن! چیزایی رو که یه سرایی مزیت و خوبی میدونن برای بعضیا زشته و برعکس! مثلا یک مثال کوچیک: کسی فیلم خارجی زیاد نگا میکنه خودش دوس داره و بعضیا هم میگن آره خیلی قشنگن و بهتر از داخلیان! بعضیا میگن بدرد نمیخورن آدم حوصلش سر میره!! خب برای اونایی که دوست دارن یه نقطه ی خوبه و اونایی هم که دوست ندارن نقطه ی خوبی نیست! و همینجوریه که میگن فلانی مشکل داره یا "وااااا دیدی خانم ایکس چیکار کرد؟؟ واقعا خیلی زشت بود!" و همه ی اینا رو هم باعث بوجود آمدن این جمله ی nobody's perfect میشه! به نظر من everyone are perfect و این تناقصیی و نقاط منفی هم که بوجود میاد برای اینه که همه مختلفن و انگار که توقع دارن همه مثله خودشون رفتار کنن!!!!! امیدوارم منظورمو فهمیده باشید!!!
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
خيلي جالب بود لولو جان. مرسي.
فقط در مورد زاويه 380 بيشتر توضيح ميدي؟ چون من خيلي وقته ديگه با هندسه سر و کار ندارم. زمان ما هم 360 درجه بود. الآن چرا تغيير کرده؟
ولي در کل منم تا حدود زيادي به طالعبيني اعتقاد دارم و بيشتر خصوصيات مذکور براي طالع من منطبق هست.
(2010-02-14 ساعت 20:37)looloo نوشته: مثل اینکه بگوییم زاویه 30 درجه با زاویه 410 درجه مساویه چرا که
30=380-410
و به عبارتی زاویه صفر درجه مساوی با 380 درجه
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
من اومدم يه چيزي بگم و در برم.
بهمني هاي عزيز، لطفاً به اين نکته توجه کنيد که همه خصوصيات خوب شما مورد قبول است.
اما اين همه، يک دانگ از شش دانگ خصوصيات خوبياست که متولدين آذر دارند.
ما رفتيم. فرار فرار.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.