موضوعها: 0
رتبه:
3
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
حس ششم میتونه در همه افراد باشه و ممکنه در شما قوی هم باشه . منم دارم اما زیاد بهش توجه نمیکنم.
در مورد رفاقت خانمها دقیقا منظور من دوستی با کل بود که سطحی است اما بهمنی ها در نگهداری دوست واقعا موفق هستند. بی شک هر بهمنی چند دوست بسیار نزدیک داره. بعضی اوقات در محاوره کلمه دوست و آشنا هر دو به یک دید عنوان میشه.
ببخشید اگر برای کوتاه شدن متن کمی نامفهوم یا ناقص نوشته بودم.
راستی این برداشت شخصی من از اطرافیانم هست که بین زن و مرد بهمن کمتر دوستی عمیق پیدا میشه و اکثرا بعد از مدتی به مشکل میخورن حتی زن و شوهر
و اصولا نادر هستند زن و شوهر بهمنی!!
آیا نجات دهنده ای هست؟
موضوعها: 4
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بهمنی های عزیز، سلام یک بهمنی را پذیرا باشید.
بنده متولد فردا هستم!
سوالی بود در خدمتم!
موضوعها: 2
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
jmaster عزیز. تولدت مبارک!
موضوعها: 19
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
jmaster تولدت مبارک.
آخر آنچه که نباید بشود شد . بهمنی ها کو.د.ت.ا رو شکل دادند و در حال انجام هستند روز به روزهم تعدادشون بیشتر میشه . عامل های براند.ا.زی هم شناسایی شدند . خیلی خب . اشکال نداره . ما هم یه انجمن فداییان ادمین میزنیم. یا بهتر بگم طرفداران مهاجرسرا.هیچ خیالی نیست .
از پیام هم که خبری نیست . به نظر شما چه اتفاقی افتاده ؟ به کسی که بدترین پیش بینی رو برای پیام بکنه و دردناک ترین و فجیع ترین اتفاق رو برای پیام حدس بزنه به قید قرعه جایزه ای نفیس تقدیم میشود .
لیلی خانم شما یه چیزی بگید ...............
موضوعها: 2
رتبه:
36
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-02-16 ساعت 21:46)NAV!D نوشته: jmaster تولدت مبارک.
آخر آنچه که نباید بشود شد . بهمنی ها کو.د.ت.ا رو شکل دادند و در حال انجام هستند روز به روزهم تعدادشون بیشتر میشه .
نويد جون، با اين وضعيت که جمعيت متولدين بهمن داره بصورت تصاعد هندسي ميره بالا، فکر کنم مجبور بشيم تا اطلاع ثانوي، ما هم بگيم بهمني هستيم.
فقط در اسرع وقت يه جلسه اضطراري بذار تا با بقيه فدائيان يه شور و مشورتي بکنيم و تصميم بگيريم که چه بلايي به سر اين عاملان بر..اندا.ز.ي بياريم.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
موضوعها: 5
رتبه:
43
7 تشکر در 0 ارسال
jmaster و شیمای عزیز تولد هر دو رو تبریک می گم. من خودم که به بهمنی بودن خودم افتخار می کنم و واقعا شخصیت این ماه رو می پسندم.(مخففش همون خودشیفته هستش!)
منم واقعا با نظر سارا موافقم چون منم با اینکه مادر و برادرم متولد آذر هستند ولی واقعا بعضی وقتها فکر می کنم اصلا نمی شناسمشون!! گاهی وقتها ارتباط برقرار کردن باهاشون واسم خیلی سخت می شه. اصلا بحث خوب و بد نیست ها ولی با تمام اخلاقهای خوب یه اخلاقی دارند که من واسم غیرقابل تحمله و اون دمدمی مزاج بودن اونهاست..! البته بازم نمی شه کلی گفت ولی با آذریهایی که من برخورد داشتم همهشون اینطوری بودن و این نقطه 180 درجه مخالف منه!
ولی شیما جان به نکته خوبی اشاره کرد و اون آمار بالای مهاجرت متولدین بهمن ماهیه که کاملا برمی گرده به شخصیتشون که کاملا مستقل هستند و کلا ثابت بودن و یکنواختی رو دوست ندارند و همین طور به این موضوع که می تونند با هر جا و هر محیطی جور در بیان و در ارتباط برقرار کردن با آدمهای مختلف موفقند.
موضوعها: 4
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوباره
ممنون بابت تبریکات
شیما تولد شما و دو دوست دیگه تون هم مبارک
من متولد 63 هستم
سوالی بود در خدمتم!