کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
(2010-04-03 ساعت 13:22)fidell نوشته:  دوستان، لطفا راهنمایی کنيد اگه در زمان مصاحبه يا در زمان ورود به امريكا ودر فرودگاه يه آدرس تو امريكامثلا براي دريافت كارت ssn بخوان و آدرسي هم تو امريكا نداشته باشيم بايد چكار كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

يكي نيست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-04 ساعت 07:40)fidell نوشته:  [quote='fidell' pid='42383' dateline='1270284727']
دوستان، لطفا راهنمایی کنيد اگه در زمان مصاحبه يا در زمان ورود به امريكا ودر فرودگاه يه آدرس تو امريكامثلا براي دريافت كارت ssn بخوان و آدرسي هم تو امريكا نداشته باشيم بايد چكار كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
باید حتما ادرس بدید لازم نیست خودتون انجا زندگی کنید اما باید ادرس داخل پرونده باشه که گرین کارت و سوشال را پست کنند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-04 ساعت 07:52)Ashkan.R نوشته:  
(2010-04-04 ساعت 07:40)fidell نوشته:  [quote='fidell' pid='42383' dateline='1270284727']
دوستان، لطفا راهنمایی کنيد اگه در زمان مصاحبه يا در زمان ورود به امريكا ودر فرودگاه يه آدرس تو امريكامثلا براي دريافت كارت ssn بخوان و آدرسي هم تو امريكا نداشته باشيم بايد چكار كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
باید حتما ادرس بدید لازم نیست خودتون انجا زندگی کنید اما باید ادرس داخل پرونده باشه که گرین کارت و سوشال را پست کنند

راهنمايي كنيد اگه اونجا كسي رو نشناسيم (آدرسي نداشته باشيم آدرس كجا رو بديم)؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-03 ساعت 21:38)ساسان نوشته:  
(2010-04-03 ساعت 17:57)m.memari نوشته:  دوستان يه مطلب مهم 30 مارچ يه كيس لاتاري بخاطر 25 روز اختلاف كه اشتباه فرم پر كرده بود رد شد
حتما در مورد اشتباهاتون با كي سي سي مكاتبه كنيد و جواب رو پرينت بگيريد و با خود ببريد .

وای چه قدر وحشتناک ؟؟؟؟
خدا کمکش کنه و به دادش برسه.
من که این پست رو دیدم یه عالمه ناراحت شدم.
این کیسی که شما متوجه شدین بهشون جواب رد دادن اهل کجا بودن؟؟؟؟؟
توی سفارت آنکارا بهش جواب منفی دادن؟؟؟؟ و همون جا یک دفعه ای باطل کردنش؟؟؟؟ توی کدوم مرحله ردش کردن؟؟؟؟ پول پرداخت کرده بود یا نه؟؟؟؟
چه تیپ آدمی بود؟؟؟؟ با سواد بود یا کم سواد؟؟؟؟ پیر بود یا جوون؟؟؟؟ مجرد بود یا متاهل؟؟؟؟ اگه ایرانی بود با مهاجر سرا آشنایی داشت یا نه؟؟؟؟
قبلا" از آمریکا دیپورت نکرده بودنش؟؟؟ فقط به علت اشتباه پر کردن فرمهای اولیه یا فرمهای پست شده این اتفاق نا گوار براش پیش اومده؟؟؟؟؟
چون یکی از آشناها میگفت که مساله باطل شدن کیس برای یکی از فامیلهاشون پیش اومده و اون شخص 4 سال پیش برنده لاتاری بود ولی به علت اقامت غیر قانونی در آمریکا و دیپورت شدن در 8 سال قبل از برنده شدنش کیسش باطل شده بود.
شما باهاش شخصا" ملاقات و گفتگویی داشتین؟؟؟؟؟
لازمه چند تا مطلب رو بگم سفارت امريكا در انكارا در مورد كيس هاي ردي فقط مبلغ 775دلار از برنده اصلي ميگيره و هرچند نفر كه همراه داشته باشه كاري نداره.
درمورد اين دوست مون منتظرم خودشون دقيقا بگن .
از بچه هاي مهاجرسرا هستند و روز قبل از مصاحبه اتفاقي با هم آشنا شديم و بعد از مصاحبه آمد به هتل ما و قضيه رو اينطوري تعريف كرد كه ثبت نام رو چون خودش انجام نداده بود و براي اشتباه تاريخ با كي سي سي مكاتبه كرده بود ولي جوابي نگرفته بود بخاطر همين افسر سفارت به ايشون گفته كه من نمي تونم براي شما كاري انجام بدم البته گفته با كي سي سي تلفني صحبت كن . چون همون بعداز ظهر بليط داشت ديگه نفهميدم چيكار كرد چون من مطمئنم با مكاتبه با كي سي سي و پيگيري ، جاي اميدواري است ( براي ايشان دعا كنيم)
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
تشکر کنندگان: esmail ، ساشا ، اليزا ، kavoshgarnet ، ساسان ، R.F ، Hamid55 ، king_of_sky ، Eskandari
دوست عزیز
میدونید چه تاریخی را اشتباه زده بودن؟

(2010-04-04 ساعت 09:09)m.memari نوشته:  
(2010-04-03 ساعت 21:38)ساسان نوشته:  
(2010-04-03 ساعت 17:57)m.memari نوشته:  دوستان يه مطلب مهم 30 مارچ يه كيس لاتاري بخاطر 25 روز اختلاف كه اشتباه فرم پر كرده بود رد شد
حتما در مورد اشتباهاتون با كي سي سي مكاتبه كنيد و جواب رو پرينت بگيريد و با خود ببريد .

وای چه قدر وحشتناک ؟؟؟؟
خدا کمکش کنه و به دادش برسه.
من که این پست رو دیدم یه عالمه ناراحت شدم.
این کیسی که شما متوجه شدین بهشون جواب رد دادن اهل کجا بودن؟؟؟؟؟
توی سفارت آنکارا بهش جواب منفی دادن؟؟؟؟ و همون جا یک دفعه ای باطل کردنش؟؟؟؟ توی کدوم مرحله ردش کردن؟؟؟؟ پول پرداخت کرده بود یا نه؟؟؟؟
چه تیپ آدمی بود؟؟؟؟ با سواد بود یا کم سواد؟؟؟؟ پیر بود یا جوون؟؟؟؟ مجرد بود یا متاهل؟؟؟؟ اگه ایرانی بود با مهاجر سرا آشنایی داشت یا نه؟؟؟؟
قبلا" از آمریکا دیپورت نکرده بودنش؟؟؟ فقط به علت اشتباه پر کردن فرمهای اولیه یا فرمهای پست شده این اتفاق نا گوار براش پیش اومده؟؟؟؟؟
چون یکی از آشناها میگفت که مساله باطل شدن کیس برای یکی از فامیلهاشون پیش اومده و اون شخص 4 سال پیش برنده لاتاری بود ولی به علت اقامت غیر قانونی در آمریکا و دیپورت شدن در 8 سال قبل از برنده شدنش کیسش باطل شده بود.
شما باهاش شخصا" ملاقات و گفتگویی داشتین؟؟؟؟؟
لازمه چند تا مطلب رو بگم سفارت امريكا در انكارا در مورد كيس هاي ردي فقط مبلغ 775دلار از برنده اصلي ميگيره و هرچند نفر كه همراه داشته باشه كاري نداره.
درمورد اين دوست مون منتظرم خودشون دقيقا بگن .
از بچه هاي مهاجرسرا هستند و روز قبل از مصاحبه اتفاقي با هم آشنا شديم و بعد از مصاحبه آمد به هتل ما و قضيه رو اينطوري تعريف كرد كه ثبت نام رو چون خودش انجام نداده بود و براي اشتباه تاريخ با كي سي سي مكاتبه كرده بود ولي جوابي نگرفته بود بخاطر همين افسر سفارت به ايشون گفته كه من نمي تونم براي شما كاري انجام بدم البته گفته با كي سي سي تلفني صحبت كن . چون همون بعداز ظهر بليط داشت ديگه نفهميدم چيكار كرد چون من مطمئنم با مكاتبه با كي سي سي و پيگيري ، جاي اميدواري است ( براي ايشان دعا كنيم)
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام. بچه ها من به یه مشکلی برخوردم اگه کمکی کنید ممنون میشم.

گواهی موقت فوق دیپلمم دست دانشگاه لیسانسمه و الان که باید اون رو ببرم و اصل مدرکم رو بگیریم, دانشگاه میگه گواهیتو در صورتی میدم که کارت ملیت رو اینجا گرو بزاری!!(میگن سفته واسه ما تعریف شده نیست!!)

من تو این مدت نرفتم اصل فوق دیپلمم رو بگیرم که خواستم نزدیک مصاحبم باشه و بتونم اصل فوق دیپلمم رو واسه مصاحبه همراهم باشه.
از اونور تو ترجمه نامه دوم نوشته:"مدرك تحصيلي: يك كپي از آخرين مدرك تحصيلي درخواستگر اصلي نياز است. اگر درخواستگر اصلي ديپلم دبيرستان (چهارساله يا ديپلم سه ساله بعلاوه پيش دانشگاهي)"
پس یعنی آخرین مدرک تحصیلی اصلش لازم نیست؟؟

مدارک تحصیلی که من الان دارم ایناس(درستن؟!):
اصل دیپلم+ریزنمرها+ترجمه هاشون
اصل پیش دانشگاهی+ریز نمره ها+ ترجمه هاشون
کپی + ترجمه فوق دیپلم(این با شرایط فعلی که مجبورم سریع مدرک رو پس بدم و کارت ملی رو بگیرم!)
کارت دانشجویی لیسانس+ ترجمه

مرسی و شرمنده اگه سوال تکراریه!Smile این یه مورد رو دیگه مطمئن بودم همه چیش حله, که یهو این شک و شبهه اضافه شد!Tongue
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
(2010-04-05 ساعت 11:23)R.F نوشته:  سلام. بچه ها من به یه مشکلی برخوردم اگه کمکی کنید ممنون میشم.

گواهی موقت فوق دیپلمم دست دانشگاه لیسانسمه و الان که باید اون رو ببرم و اصل مدرکم رو بگیریم, دانشگاه میگه گواهیتو در صورتی میدم که کارت ملیت رو اینجا گرو بزاری!!(میگن سفته واسه ما تعریف شده نیست!!)

من تو این مدت نرفتم اصل فوق دیپلمم رو بگیرم که خواستم نزدیک مصاحبم باشه و بتونم اصل فوق دیپلمم رو واسه مصاحبه همراهم باشه.
از اونور تو ترجمه نامه دوم نوشته:"مدرك تحصيلي: يك كپي از آخرين مدرك تحصيلي درخواستگر اصلي نياز است. اگر درخواستگر اصلي ديپلم دبيرستان (چهارساله يا ديپلم سه ساله بعلاوه پيش دانشگاهي)"
پس یعنی آخرین مدرک تحصیلی اصلش لازم نیست؟؟

مدارک تحصیلی که من الان دارم ایناس:
اصل دیپلم+ریزنمرها+ترجمه هاشون
اصل پیش دانشگاهی+ریز نمره ها+ ترجمه هاشون
کپی + ترجمه فوق دیپلم(این با شرایط فعلی که مجبورم سریع مدرک رو پس بدم و کارت ملی رو بگیرم!)
کارت دانشجویی لیسانس+ ترجمه

مرسی و شرمنده اگه سوال تکراریه!Smile این یه مورد رو دیگه مطمئن بودم همه چیش حله, که یهو این شک و شبهه اضافه شد!Tongue

حالاشم حله و هيچ شك و شبهه اي نيس. مدرك ديپلم و پيش دانشگاهي كافيه و اگر خودت رو دانشجوي ليسانس معرفي كردي يه چيزي ببر كه شايد آفيسر خواست ببينه.
ولي يه چيزي. كارت ملي جزو مداركي هستش كه آنكارا مي خوادش(ابوظبي رو نمي دونم) با ترجمه اش البته. پس اگه آنكارا هستي كارت ملي بايد همراش باشه.
دانشگاه بهت نامه نمي ده كه مثلن ايشون دانشجوي اينجا هستن و ترم فلان و از اين حرفا؟ فك كنم بتوني يه گواهي از دانشگاه ت بگيري. البته نگو واسه چي مي خواي. فك مي كنم كارت دانشجويي ات كافي باشه(تازه اگه آفيسر خواست ببينه).
دوستان لطفن نظر بدن اگه اشتباه مي گم.
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، honareirani ، kavoshgarnet
(2010-04-05 ساعت 12:33)esmail نوشته:  حالاشم حله و هيچ شك و شبهه اي نيس. مدرك ديپلم و پيش دانشگاهي كافيه و اگر خودت رو دانشجوي ليسانس معرفي كردي يه چيزي ببر كه شايد آفيسر خواست ببينه.
ولي يه چيزي. كارت ملي جزو مداركي هستش كه آنكارا مي خوادش(ابوظبي رو نمي دونم) با ترجمه اش البته. پس اگه آنكارا هستي كارت ملي بايد همراش باشه.
دانشگاه بهت نامه نمي ده كه مثلن ايشون دانشجوي اينجا هستن و ترم فلان و از اين حرفا؟ فك كنم بتوني يه گواهي از دانشگاه ت بگيري. البته نگو واسه چي مي خواي. فك مي كنم كارت دانشجويي ات كافي باشه(تازه اگه آفيسر خواست ببينه).

مرسی esmail جان.
در مورد نامه اشتغال به تحصیل قبلا در این مورد بچه هایی که رفتن و همون کارت دانشجویی رو بردن و سفارت آنکارا قبول کرده این رو, منم همین کار رو می کنم.

من بیشتر مشکلم اینه که آخرین مدرک من بعد از دیپلم و پیش, فوق دیپلم هست و مشکلی نیست که اصلش اونجا همراهم نباشه؟ یا اصلا نه! چون تو فرم های اول هم آخرین وضعیتم رو زدم دانشجوی لیسانس پس آخری میشه همین کارت دانشجوییم ؟!
من همیشه فکر می کردم همه مدارک باید اصلش هم همراهمون باشه اما تو ترجمه نامه دوم وقتی گفته"يك كپي از آخرين مدرك تحصيلي درخواستگر اصلي نياز است", می خوام بدونم همراه نداشتن اصل فوق دیپلمم پس مشکلی نداره؟!

در نهایت اینو می خوام بدونم اگه باید اصلش حتما حتما همراهم باشه, از روش های دیگه با آموزش دانشگاه برخورد کنمTongue که البته اینکار دوندگی داره و من الان واقعا ترجیح میدم اگه نیازی به اصلش نیست بی خیال این دوندگی ها بشم. چون نمی دونم چرا نزدیک مصاحبه هی کار مضاعف!درست میشه واسه آدم!!!Big GrinShy
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid55 ، honareirani
(2010-04-05 ساعت 12:47)R.F نوشته:  
(2010-04-05 ساعت 12:33)esmail نوشته:  حالاشم حله و هيچ شك و شبهه اي نيس. مدرك ديپلم و پيش دانشگاهي كافيه و اگر خودت رو دانشجوي ليسانس معرفي كردي يه چيزي ببر كه شايد آفيسر خواست ببينه.

مرسی esmail جان.
در مورد نامه اشتغال به تحصیل قبلا در این مورد بچه هایی که رفتن و همون کارت دانشجویی رو بردن و سفارت آنکارا قبول کرده این رو, منم همین کار رو می کنم.

من بیشتر مشکلم اینه که آخرین مدرک من بعد از دیپلم و پیش, فوق دیپلم هست و مشکلی نیست که اصلش اونجا همراهم نباشه؟ یا اصلا نه! چون تو فرم های اول هم آخرین وضعیتم رو زدم دانشجوی لیسانس پس آخری میشه همین کارت دانشجوییم ؟!
من همیشه فکر می کردم همه مدارک باید اصلش هم همراهمون باشه اما تو ترجمه نامه دوم وقتی گفته"يك كپي از آخرين مدرك تحصيلي درخواستگر اصلي نياز است", می خوام بدونم همراه نداشتن اصل فوق دیپلمم پس مشکلی نداره؟!

در نهایت اینو می خوام بدونم اگه باید اصلش حتما حتما همراهم باشه, از روش های دیگه با آموزش دانشگاه برخورد کنمTongue که البته اینکار دوندگی داره و من الان واقعا ترجیح میدم اگه نیازی به اصلش نیست بی خیال این دوندگی ها بشم. چون نمی دونم چرا نزدیک مصاحبه هی کار مضاعف!درست میشه واسه آدم!!!Big GrinShy

خواهش مي كنم. ببين اين كپي كه گفتن همراه مدارك ترجمه شده شما هست و كپي ديگه اي لازم نيس ولي تمامي مدارك رو اصلش رو مي خوان شناسنامه -كارت ملي- مدارك تحصيلي- سند ازدواج يا طلاق- فرم اسپانسر. حالا كه گفتي دانشجو هستي و بچه ها هم تجربه بردن كارت دانشجويي داشتن نبايد مشكلي پيش بياد. ولي من جاي شما بودم فوق ديپلم رو هم همراهم مي بردم محض احتياط. به هر حال وقتي داري مي ري آمريكا اين مدارك به دردت خواهد خورد و ترجمه بي خودي نكردي و الكي دنبالش نيافتادي.
بازم نظر مديران و بچه هاي باتجربه بر همه چيز مقدمه
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، kavoshgarnet
دوست عزیز،

شما موقع ورود کجا میرین؟ اگر کسی را ندارین آنجا، پس حتما میرین هتل، آدرس هتل را بدید. به هر حال باید یه آدرسی بدین که اونها بدونند شما بعد از خروج از فرودگاه کجا میرین. نگران این هم نباشین که اگر هتلتون عوض شد چی میشه...در اینصورت میتونید آدرس جدیدتون را در ادراه مهاجرت به روز رسانی کند یا از هتل بخواهد که اگر نامه ای آمد به آدرس جدیدتون بفرستد.

(2010-04-04 ساعت 09:04)fidell نوشته:  
(2010-04-04 ساعت 07:52)Ashkan.R نوشته:  

راهنمايي كنيد اگه اونجا كسي رو نشناسيم (آدرسي نداشته باشيم آدرس كجا رو بديم)؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
قابل توجه دوستان يه مطلب و يه سئوال
من از اسپانسرم مدارك را خواستم و ايشان از بانك و محل كار خود نامه آوردند و كپي دبليو توو رو هم بعلاوه آي 134 فرستادند . چون كارمند بودند .
روز مصاحبه بازم هم فرم 1040 رو خواستند ، پس اينكه يه برگه مالياتي كافيه . . . چيه ؟؟؟؟
من هم با اسپانسر محترم تماس گرفتم و ايشان پرسيد كدام صفحه را ارسال كنم .
سئوال من از دوستاني كه فرم 1040 رو ارسال كردند اينه كه كدام صفحه از 1040 كفايت ميكنه .
تجربه شکست خیلی بهتر از حسرت خوردن از دست دادن یه موقعیت هستش

نشویل - تنسی : جایی که من زندگی‌ می‌کنم ، شهری کوچک ، با هزینه‌های متوسط ، وضعیت کار بد نیست 
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-05 ساعت 12:47)R.F نوشته:  

مرسی esmail جان.

آخرين مدرك تحصيلي را كه در فرمهاي ارسالي نزدي فوق ديپلم، پس نيازي به مدرك فوق ديپلم نيست. وقتي كه نوشته اي دانشجو در اصل آخرين مدرك تحصيلي ديپلم و پيشدانشگاهي هستش.

اصل مدرك ديپلم و پيش و كارت دانشجويي را ببر و آنها را هنگام ورود تحويل بده و كپي و ترجمه فوق ديپلم را هم پيش خودت نگه دار اگر لازم شد (كه نمي شود) بعد تحويل بده.

براي موردي كه اشاره كرديد "يك كپي از آخرين مدرك تحصيلي درخواستگر اصلي" در جاي ديگر از همان نامه اشاره شده است كه اصل همه مدارك در هنگام مراجعه بايد به همراه آورده شود. و در جاي ديگر نوشته است كه ترجمه كليه نامه هايي كه به انگليسي نيست بايد ارسال شود. البته من اين دو جمله را نقل به مضمون كردم و چون خودم آن را ترجمه كرده ام مطمئن هستم. ولي عين جملات را كپي نكردم.

كه با شرايط شما آخرين مدرك تحصيلي مي شود ديپلم و پيشدانشگاهي.
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F
سلام دوستان . من و همسرم برای 20 اردیبهشت باید آنکارا باشیم. اما راستش نمی دونیم چه فرمی رو باید قبلش پر کنیم ؟ چقدر هرینه مصاحبه در آنکارا میشه؟ در ضمن ما نه اسپانسر داریم و نه حساب بانکی آن چنانی و نه ملکی به نام خودمون . باید چیکار کنیم؟ چند روز زود تر باید آنکارا باشیم؟ ممنون میشم اگه دوستان کمکمون کنند. مرسی:Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-05 ساعت 18:55)amooreza نوشته:  سلام دوستان . من و همسرم برای 20 اردیبهشت باید آنکارا باشیم. اما راستش نمی دونیم چه فرمی رو باید قبلش پر کنیم ؟ چقدر هرینه مصاحبه در آنکارا میشه؟ در ضمن ما نه اسپانسر داریم و نه حساب بانکی آن چنانی و نه ملکی به نام خودمون . باید چیکار کنیم؟ چند روز زود تر باید آنکارا باشیم؟ ممنون میشم اگه دوستان کمکمون کنند. مرسی::)

اين براي هزينه ها:

اين براي مدارك:

اين براي سفارت در ابوظبي براي تجربه مصاحبه

اين براي سفارت در آنكارا براي تجربه مصاحبه:

اين كليرنس براي اينكه ويزا را به هتل مي فرستند يا به كليرنس مي خوري:
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، laili ، drkamrani1 ، sami123 ، Hamid55 ، neli-basi ، m.memari ، Jav3 ، javan134 ، AVA61
با سلام
من 3 خرداد مصاحبه دارم در ترکیه ولی مدرک پیش دانشگاهیم با کلی دوندگی 5 خرداد حاضر میشه ولی دیپلمم حاضر است
آیا می تونم از آفیسر بخوام که مثلا پیش دانشگاهیم چند روز بعد بهشون بدم مثلا با اختلاف 3 تا 4 روز ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان