کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام دوستان
شما میدونید حداقل زمانی که لازم هست تا پاسمون را بتونیم عوض کنیم چند ساله؟ یعنی اگر ۲-۳ سال پاسمون هم اعتبار داشته باشه راهی هست که بشه عوضش کرد؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
سوالی داشتم :
در یکی از بندهای نامه دوم برای مدارک مالی منظور از اینکه برای هر یک از اعضای خانواده مدرک مالی باید برد چیه؟
در صورتی که من برنده اصلی هستم به همراه شوهرم و 2 تا بچه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-17 ساعت 12:33)payman R نوشته:  سلام دوستان
شما میدونید حداقل زمانی که لازم هست تا پاسمون را بتونیم عوض کنیم چند ساله؟ یعنی اگر ۲-۳ سال پاسمون هم اعتبار داشته باشه راهی هست که بشه عوضش کرد؟

نه تا زمانی که اعتبار داره عوض نمیکنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
سوالی دیگر :
من مدرک دبستان زمان قبل از انقلاب یعنی 6 کلاس دارم و سیکل 3 کلاس و دیپلم کار و دانش 3 ساله
جمع اینها میشود 12 سال تحصیل حالا به نظر شما این 12 سال از من در سفارت قبول می کنند ؟
ممنون از پاسختان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-17 ساعت 14:45)niopdc نوشته:  در صورتی که من برنده اصلی هستم به همراه شوهرم و 2 تا بچه

شما در جای دیگری اینطوری نوشته‌اید:
اگه خدا بخواد مادرم برنده شده ....

آیا این آی دی رو با بچه‌تون با هم استفاده می‌کنید؟ لطفا اگر شفاف‌سازی یا پستها رو اصلاح کنید ممنون خواهیم شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، hvm
در مورد موارد استثنا هم با سفارت مکاتبه کنید بهتر است چون کسی تجربه اینچنینی تحصیل نداشته است که بتواند راهنمایی کند. به احتمال زیاد مدرک را قبول کنند.
مدارک مالی هم اگر اسپانسر معرفی کنید یک فرم کافی است به شرطی که اسپانسر بتواند و درآمد کافی داشته باشد که همه اعضای خانواده را ساپورت کند.
اگر مدارک مالی می‌برید باید به اندازه کافی برای پشتیبانی کافی باشند.

مثلا اگر 15 میلیون تمکن مالی برای یک نفر نیاز باشد برای چهار نفر باید مدرک مالی 60 میلیونی ارائه دهید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid55
پس به نظرتون بايد چه كار كنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-17 ساعت 17:02)behrouz نوشته:  پس به نظرتون بايد چه كار كنم؟

دوست عزیز هیچکدام از پاسخهای قبل پاسخ سوال شما نبوده شما نگران نباشید.
سوال خودتان را دوباره مطرح کنید حتما دوستان پاسخ خواهند داد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
بايد بري اداره گذرنامه مركزي (توي تهران - شرهآرا) و يه موافقتنامه واسه اين كار بگيري. يه كم ممكنه سر بدوونن ولي نهايتا مي دن موافقتنامه رو. مثلا يكي از بچه ها تنها دليلش اين بود كه درخواست وايزاي آمريكا داده بود، درخواستش رد شده بود، و توي Passportاش مهر Application Received خورده بود. يك روز وقت گذاشت تا اين موافقتنامه رو گرفت. بعدشم بقيه مراحل عين تعويض Passportاي هست كه تارخش تموم شده.

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilbadami ، payman R
سلام
ببخشید بچه ها کسی ادرس دفتر مرکزی لوفتانزا رو داره؟
من هرچی به شمارشون زنگ میزنم میره رو فکس
ممنون
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78
تقديم به دوست گلم:

اطلاعات تماس دفتر لوفت هانزا در تهران:
آدرس : خیابان ولیعصر - روبروي پارك ساعي - شماره ی 1020 - طبقه ی اول
تلفن : 83388
ایمیل : THRGR@DLH.DE

(2010-04-17 ساعت 18:33)sh-b نوشته:  سلام
ببخشید بچه ها کسی ادرس دفتر مرکزی لوفتانزا رو داره؟
من هرچی به شمارشون زنگ میزنم میره رو فکس
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b
سلام دوستان
شوهر خاله من هم از برندگان لاتاری امساله و الان کارنت شده.توی دعوتنامه ای که براش اومده و تاریخ مصاحبه رو نوشته فقط اسم همسرش رو نوشتند و پسرش رو که موقع ثبت نام اینترنتی زیر 21 سال بوده و الان 21 سالش شده رو اصلا دعوتنامه هم ندادند.
میشه راهنمایی کنید که چه کار کنیم؟کسی همچین مشکلی داشته؟؟؟؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-17 ساعت 14:52)niopdc نوشته:  سوالی دیگر :
من مدرک دبستان زمان قبل از انقلاب یعنی 6 کلاس دارم و سیکل 3 کلاس و دیپلم کار و دانش 3 ساله
جمع اینها میشود 12 سال تحصیل حالا به نظر شما این 12 سال از من در سفارت قبول می کنند ؟
ممنون از پاسختان

منظورشون از 12 سال یا دیپلم نظام قدیمه یا اگر دیپلم نظام جدید دارید باید حتما پیش دانشگاهی رو هم خونده باشید.

منظورشون جمع سالهای تحصیلی نیست چون کسی که دیپلم نداشته باشه و چند سال هم رفوزه شده باشه پس با این حساب میتونه ویزا بگیره؟
(2010-04-17 ساعت 14:52)Shahoo52 نوشته:  

نه تا زمانی که اعتبار داره عوض نمیکنن

میتونید شش ماه هم مونده به تاریخ انقضا عوضش کنید.یعنی در اصل باید این کار رو کنید چون هیچ کشوری به پاسی که کمتر از شش ماه اعتبار داشته باشه ویزا نمیده
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، ali234
قانون اداره گذرنامه ايران اينه كه Passportهاي زير 18 ماه اعتبار رو به راحتي عوض مي كنن و اونايي كه بالاي 18 ماه اعتبار داره، فقط و فقط با ارائه موافقتنامه اداره گذرنامه مركزي كه گرفتنش زياد سخت نيست.

(2010-04-17 ساعت 23:26)laili نوشته:  میتونید شش ماه هم مونده به تاریخ انقضا عوضش کنید.یعنی در اصل باید این کار رو کنید چون هیچ کشوری به پاسی که کمتر از شش ماه اعتبار داشته باشه ویزا نمیده
پاسخ
تشکر کنندگان: laili
دوستان درود!
آیا به ما که برنده لاتاری هستیم و برای بار اول میخواهیم وارد (یو اس) بشیم آیا بلیط یک طرفه میدن؟
سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان