کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
یه درخواست از ادمین عزیز و مدیران محترم داشتم: آیا امکان داره یه موضوع جدید تحت عنوان آخرین تغییرات در قوانین و مقررات بوجود بیاد؟ مثلاً اگه تغییری تو قوانین ایرلاین ها، بیمه در آمریکا، ویزا و هر چیزی که میتونه برای برندگان 2010 مهم باشه رو توش بنویسیم. راستش اینو به این خاطر میگم که بعضی از دوستان و از جمله خود بنده بنا به دلایلی فرصت کافی برای خواندن تمام پست ها رو نداریم و از این طریق میتونیم تمام اخبار و تغییرات در قوانین را یکجا بخوانیم.
سپاس فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان: ساشا ، Jav3 ، hasti_banoo ، payman R ، kavoshgarnet ، sanaz2010
سلام دوستان
شوهر خاله من هم از برندگان لاتاری امساله و الان کارنت شده.توی دعوتنامه ای که براش اومده و تاریخ مصاحبه رو نوشته فقط اسم همسرش رو نوشتند و پسرش رو که موقع ثبت نام اینترنتی زیر 21 سال بوده و الان 21 سالش شده رو اصلا دعوتنامه هم ندادند.
میشه راهنمایی کنید که چه کار کنیم؟کسی همچین مشکلی داشته؟؟؟؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-17 ساعت 21:39)farnaz1668 نوشته:  سلام دوستان
شوهر خاله من هم از برندگان لاتاری امساله و الان کارنت شده.توی دعوتنامه ای که براش اومده و تاریخ مصاحبه رو نوشته فقط اسم همسرش رو نوشتند و پسرش رو که موقع ثبت نام اینترنتی زیر 21 سال بوده و الان 21 سالش شده رو اصلا دعوتنامه هم ندادند.
میشه راهنمایی کنید که چه کار کنیم؟کسی همچین مشکلی داشته؟؟؟؟
ممنون
زمان مصاحبه هم سنّ شخص باید زیر ۲۱ سال تمام باشه، برای همین دعوت نامه نفرستاده اند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
با kcc و سفارت مکاتبه کنه و مشکل رو بگه اگر جوب ندادن بچه رو هم با خودشون ببرن .
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
درود علیکم جمیعا
ما رسیدیم آنکارا مدیکالم انجام شد و بی صبرانه منتظر Judgment Day هستیم.
منتهی باز به یک سوالی برخوردیم...
توی لابی هتل با جماعت ایرانی تبار مشغول مباحثه بودیم که یکی چیزی گفت که برق از ما پرید...
مشکل 21 ساله ها و اینا ....
در کیس ما برنده اصلی مادر من هست و تاریخ مصاحبه ما 3 روز قبل از 21 ساله شدن من هست.
علاوه بر استرس ویزا دادن و ندادن یک استرس دیگه رو هم به ما وارد کردن و اون این بود که برای ورود به آمریکا هم باید زیر 21 سال باشی....
این حرف تمام معادلات منو با توجه به مشمول بودن و کلیرنس و اینا رو بهم زد...
برنامه من این بود که اگر ریجکت شدم به سوریه برم و از اونجا برگردم - چون اجازه خروج زیارتی یک هفته ای گرفته بودم - اگر ویزا رو بدون کلیرنس دادن همونجا برم آمریکا و برنگردم. و اگر کلیرنس خوردم همینجا تو ترکیه بمونم(درهای ایران رو بروی خودم ببندم) و بعدش برم آمریکا...
حالا با این وجود اگر کلیرنس بخورم و بعد برم آمریکا و اونجا راه ندن دیگه ایرانم نمیتونم برگردم...
حالا شما به نظرتون این حرفی که اینا گفتن صحیحه ؟
شماره کیس:2010AS000135xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 29
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 12
تاریخ کارنت شدن کیس:Feb 8th
تاریخ مصاحبه: April
تاریخ دریافت کلیرنس: May 20
تاریخ دریافت ویزا : May 26
تاریخ رستگاری : Unknown
جمع تقریبی هزینه ها:10میلیون تومان-3نفر
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، sam_hash ، m.memari ، اليزا ، kavoshgarnet
سلام دوستان

من شنیدم بلیت های ترکش ایرلاین از هفته پیش افزایش نرخ داشته؟ کسی خبر داره؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-18 ساعت 08:17)drkamrani1 نوشته:  دوستان درود!
آیا به ما که برنده لاتاری هستیم و برای بار اول میخواهیم وارد (یو اس) بشیم آیا بلیط یک طرفه میدن؟
سپاس

بله ......میتونید بلیط یک طرفه بگیرید.بلیط من یک طرفه بود.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، drkamrani1
سلام بچه ها. به نظر شما برای رفتن به انکارا از چه طریقی بریم بهتره؟ تور یا به صورت آزاد؟ چند روز قبلش اونجا باشیم و احتمالا حداکثر تا چند روز بعد از مصاحبه اونجاییم؟ خلاصه اینکه چه جوری بلیط بگیریم؟؟!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-18 ساعت 13:49)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. به نظر شما برای رفتن به انکارا از چه طریقی بریم بهتره؟ تور یا به صورت آزاد؟ چند روز قبلش اونجا باشیم و احتمالا حداکثر تا چند روز بعد از مصاحبه اونجاییم؟ خلاصه اینکه چه جوری بلیط بگیریم؟؟!!!
اگر مصاحبه شما چهارشنبه باشه بايد يكشنبه آنكارا باشيد كه دوشنبه كارهاي مديكالتون انجام بديد و همان روز يا فرداش جواب بگيرد و چهارشنبه براي مصاحبه حاضر باشيد اگر مصاحبتون 2 شنبه باشه شما بايد 5 شنبه تركيه باشد و فكر يكشنبه كه تعطيلي هست بكنيد در ضمن تو تقويم تعطيلات رسمي آنكارا رو هم ببينيد من خودم بليط گرفتم و بدون تور رفتم قيمتش خوب برام تمام شد بستگي داره چه هتلي ميخوايد بريد اگر هتل 5 ستاره مي خوايد با تور بريد به صرفه تر هست در غير اينصورت خودتون بليط بگيريد بهتره
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، nochen ، mina_s ، hasti_banoo
(2010-04-18 ساعت 13:49)mina_s نوشته:  سلام بچه ها. به نظر شما برای رفتن به انکارا از چه طریقی بریم بهتره؟ تور یا به صورت آزاد؟ چند روز قبلش اونجا باشیم و احتمالا حداکثر تا چند روز بعد از مصاحبه اونجاییم؟ خلاصه اینکه چه جوری بلیط بگیریم؟؟!!!

دوست عزیز این تاپیک جواب همه سوالهات و میده
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...8%B1%D8%A7

پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، nochen ، mina_s ، farhang

سلام
با کمی حوصله می تونی جواب سوالهات رو تو این تاپیک پیدا کنی
موفق باشی
Impossible n'est pas français!
پاسخ
تشکر کنندگان: nochen ، kavoshgarnet ، mina_s
(2010-04-18 ساعت 12:47)payman R نوشته:  سلام دوستان

تا اونجا كه من ميدونم بله من هفته پيش برگشتم ولي يادم به سختي با قيمت 317 بليط گرفتم و فردا صبحش كه رفتم براي دوستم بگيرم شده بود 520 تومان بليطهاي ايران اير هم به 440 رسيده بود چون پروازها رفتش جاي خالي داشتند در برگشت گفتند جا نيست به دليل عيد پاك و برگشت عده اي از مسافرهاي نوروزي نكته جالب اين كه هواپيماهاي تركيش ملخي بود ولي ايران اير foker در نتيجه ايران اير امنيتش بهتره من يكبار با ايران اير رفتم و دفعه بعدي با تركيش اما تكانهاي هواپيماي تركيش خيلي زياد بود چون هواپيما ملخي بود و سبك در مورد بي نظمي كه نگو بالش خواستم نداشتند شام هم گفتند im so sorry چيكن نداريم بايد پاستا بخوري آبميوه هم كه گفتند اورنج نداريم آب گوجه فرنگي هست كه من گفتم نمي خوام آجيل هم ندادند واقعاً سرويس دهيشون افتضاح بود
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3
سلام دوستان
آیا کسی شماره KCC رو داره که بتونم تماس بگیرم باهاشون؟
ممنون میشم اگر برام بذارید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-04-18 ساعت 14:46)farnaz1668 نوشته:  سلام دوستان
آیا کسی شماره KCC رو داره که بتونم تماس بگیرم باهاشون؟
ممنون میشم اگر برام بذارید.

7500_526_kcc telephone number is 606

پاسخ
تشکر کنندگان: m.memari ، Jav3 ، sami123 ، farhang
(2010-04-18 ساعت 12:47)payman R نوشته:  سلام دوستان

این ارسال را به تاپیک "بهترین ایرلاین‌ها برای سفرهای خارجی" منتقل کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: kianoush ، farzad24

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان