کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلامن علیکم. بچه ها من تهران به دنیا اومدم ولی هم لیسانس هم فوق لیسانسم رو از شهر خون وقیام!!!! ( قم ) گرفتم. یوهو نگن شما تروریستی!!! مهمه که کجا درس خوندیم؟ ( چون شنیدم یکی به علت متولد قم بودن دچار مشکل شده )
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-04 ساعت 20:07)mina_s نوشته:  سلامن علیکم. بچه ها من تهران به دنیا اومدم ولی هم لیسانس هم فوق لیسانسم رو از شهر خون وقیام!!!! ( قم ) گرفتم. یوهو نگن شما تروریستی!!! مهمه که کجا درس خوندیم؟ ( چون شنیدم یکی به علت متولد قم بودن دچار مشکل شده )

اینم یه جور وسواسه دیگه......
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، mina_s ، kianoush
دوستان من میل kcc را برای ابوظبی forward کردم در جوابم گفته که مصاحبه همه از 1 جون ساعت 8 شروع میشه ولی در مورد تایید روز مصاحبه خودم به تنهایی و ساعتش چیزی نگفته! به شما هم همینطوری جواب دادند؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-04 ساعت 23:28)farnaz.f نوشته:  دوستان من میل kcc را برای ابوظبی forward کردم در جوابم گفته که مصاحبه همه از 1 جون ساعت 8 شروع میشه ولی در مورد تایید روز مصاحبه خودم به تنهایی و ساعتش چیزی نگفته! به شما هم همینطوری جواب دادند؟

منم به آنکارا ایمیل زدم. اونا گفتن که اطلاعات مربوط به کیس من (ماه ژوئن) هنوز دستشون نرسیده که بخوان تایید کنن. بعد گفتن که تو سایت زمانبندی مصاحبه ها رو نگاه کن.
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان فکر میکنم دوشنبه آینده تاریخ مصاحبه های ماه جون در سایت انکارا قابل رویت باشه، عجله نکنید.
و البته خیلی هم به تاریخی که kccبهتون اعلام کرده اطمینان نکنید چون تا به امروز به من دو تاریخ متفاوت اعلام شده!

پاسخ
تشکر کنندگان: Eskandari ، farzad24 ، Shahoo52 ، farhang
(2010-05-05 ساعت 01:50)kianoush نوشته:  و البته خیلی هم به تاریخی که kccبهتون اعلام کرده اطمینان نکنید چون تا به امروز به من دو تاریخ متفاوت اعلام شده!

پس چیکار کنیم. مصاحبه من با توجه به جواب KCC اول ژوئنه و من 1-2 روزه میخواستم مدارکو پست کنم. هر چند نامه دومم نیومده!
حالا یعنی پست نکنم و منتظر نامه باشم و تایید سفارت؟Sad
شماره کیس:2010AS00017XXX
کنسولگری:ANKARA
مصاحبه: اول June
کلیر: 27 سپتامبر
ورود به امریکا: 19 نوامبر2010 Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-05 ساعت 01:50)kianoush نوشته:  البته خیلی هم به تاریخی که kccبهتون اعلام کرده اطمینان نکنید چون تا به امروز به من دو تاریخ متفاوت اعلام شده!

دقیقاً برای من هم همین اتفاق افتاده . Smile
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان: kianoush
سلام
برنامه مصاحبه های ماه ژوئن در سایت انکارا اعلام شده. برای من همون تاریخیه که کی سی سی قبلا اعلام کرده بود.
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_dv.html
Impossible n'est pas français!
پاسخ
تشکر کنندگان: payam_prz ، Eskandari ، kianoush ، farzad24
(2010-05-04 ساعت 23:28)farnaz.f نوشته:  دوستان من میل kcc را برای ابوظبی forward کردم در جوابم گفته که مصاحبه همه از 1 جون ساعت 8 شروع میشه ولی در مورد تایید روز مصاحبه خودم به تنهایی و ساعتش چیزی نگفته! به شما هم همینطوری جواب دادند؟
ممنون از راهنمایی همگیتون
از دوستانی که ماه جون ابوظبی مصاحبه دارند کسی تا حالا جواب دقیق از ابوظبی گرفته در مورد ساعت مصاحبه و تایید تاریخش؟
ممنون میشم بگید
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان 1 بخش راهنمای خرید چمدان تو این سایت بود که نمتونم پیداش کنم . میشه لطفا راهنمایی ؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-05 ساعت 12:02)sepehr_sp نوشته:  دوستان 1 بخش راهنمای خرید چمدان تو این سایت بود که نمتونم پیداش کنم . میشه لطفا راهنمایی ؟

سپهر جان در این قسمت به جوابت فکر کنم میرسی
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...e#pid34569
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: Jav3
سلام به همه
کسی میتونه به من بگه که باید چیکار کنم من برای تاریخ جدید مصاحبم و نرفتن دلیل مدیکال (پزشکی) و Emergency فرستادم ولی جواب ایمیل منو نمیدن 100 دفه فرستادم به نظر شما با مدارکم برم ترکیه جواب میگیرم چیکار کنم کمممک لطفآ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
اااااااااااااای کمک من با دانشگاه تسویه حساب کردم ولی مدارکم رو نمیدن چه خاکی به سرم بریزم .. حتی مدرک پیشدانشگاهی رو هم نمیدن !
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-05 ساعت 15:22)reignoffear18 نوشته:  اااااااااااااای کمک من با دانشگاه تسویه حساب کردم ولی مدارکم رو نمیدن چه خاکی به سرم بریزم .. حتی مدرک پیشدانشگاهی رو هم نمیدن !

آخه چرا نمیدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-05-05 ساعت 16:42)sib 24 نوشته:  
(2010-05-05 ساعت 15:22)reignoffear18 نوشته:  اااااااااااااای کمک من با دانشگاه تسویه حساب کردم ولی مدارکم رو نمیدن چه خاکی به سرم بریزم .. حتی مدرک پیشدانشگاهی رو هم نمیدن !

آخه چرا نمیدن؟

میگن باید ۳ ماه صبر کنی تا مدرک موقت بدیم !!!! که ۳ ماه اینا میشه 3 سال :/ تا دیروز میگفتن تسویه کنی مدارک رو میدیم حالا هم اینجوری میگن ..... SadSadSadSadSad
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان