موضوعها: 13
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2009-08-13 ساعت 00:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-13 ساعت 00:56 توسط elham.)
بعد اینم جواب ابو ظبی که ازش خواستم ساعت مصاحبه رو بگه
June 29, 2009 at 10:00am is the date and time of your interview which is confirmed.
Immigration Visa Unit
Consular Section
US Embassy, Abu-Dhabi, UAE
week days: Sunday-Thursday
For more information, you may call us on any working day between 3-4:00pm at +971-2-414-2333
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید من فکرم خیلی درگیره چند تا مسئله هست ممنون میشم کمک کنید.من مشکل یکروز اشتباهدر تاریخ تولد دارم که به کی سی سی ایمیل زدم گفتم که گفتن ضمیمه پرونده میکنیم.توی فرم ارسالی هم یه اسپل اسم بابام اشتباه هست با ماه فارغ التحصیلی لیسانس.به نظر شما با همون تاریخ اشتباه میل بزنم اشتباهاتم رو بگم یا بذارم روز مصاحبه به افیسر بگم.؟؟البته قبل از فهمیدن اشتباه در تاریخ تولد این اطلاعات رو میل کردمکه از این طریق فهمیدم مشکل دارم.ممنون
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
عجب سایت خوبی دارید. آفرین
موضوعها: 13
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2009-08-13 ساعت 13:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-13 ساعت 15:59 توسط elham.)
اگر همه قبل از ثبت نام به این موضوعات فکر میکردن چقدر عالی میشد.........فکر کنم ار برندگان ایرانی عده زیادی کم میشد...
شما تازه الان قراره تصمیم بگیری بری یا نری؟!!!
منظورم این بود که حالا که برنده شدید وقت فکر کردن نیست که تازه بریم یا نریم!!!
مهاجرت سخته ولی 10000 تا دلیل وجود داره که ما ها به خاطر اون دلایل تصمیم میگیریم مها جرت رو بپذیریم
من که شخصا به خاطر این موقعییتی که نصیبم شده خدا رو شکر میکنم...
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
موضوعها: 7
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من شماره کیسم 19000هست کسی میتونه لطفا درمورد تاریخ حدودی مصاحبه راهنماییم کنه ؟
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
sniffer نوشته: faridghah نوشته: سلام
من شماره کیسم 19000هست کسی میتونه لطفا درمورد تاریخ حدودی مصاحبه راهنماییم کنه ؟
پارسال دوستم 20000 بود اردیبهشت مصاحبه داشت اولینش
شما فکر کنم فروردین یا اردیبهشت
با اعلام 7000 برای اکتبر فکر نکنم مثل پارسال بشه، احتمالا شما برای دی یا بهمن کارنت میشی
Hope Never Die
شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
sniffer نوشته: بچه های مهاجر سرا
یک سوالی داشتم اگه پرونده ها ما همه چیزاش دروست باشد آیا چیزی برای سفارت آمریکا ملاک هست مثلا تحصیلات یا ...
یا بقیه چیز ها هم شانسی هست ؟
منظورت چیه دقیقاً دوست من؟؟؟؟
Hope Never Die
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2009-08-13 ساعت 17:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-13 ساعت 17:15 توسط matrix.)
خیر
تحصیلات و سابقه کار و این چیزا (منظورم بیشتر از حد مورد نیازه) مهم نیست هر چند ممکنه بی تاثیر هم نباشه. بذار یه جور دیگه بگم احساس میکنم شما فکر میکنی
اینا دو تا کیس رو میذارن کنار هم بعد نسبت به هم امتیاز میدن یا نسبت به یک معیار، نه اینطوری نیست. شما اگه شرایط مورد نیاز رو داشته باشی در مورد لاتاری و تنها و تنها در مورد لاتاری فرض افسر اینه که به شما ویزا بده مگه خلافش ثابت بشه! حالا خلافش چیه؟ اعلام چیزی که نتونی ثابتش کنی، هرچیزی هم می تونه باشه کار، تحصیلات و... و یا دروغ که اگه افسر بفهمه قطعاً کیس رو رد میکنه و یک مورد دیگه که همین امسال یکی از بچه ها رو رد کرد اسپل اشتباه مشخصات بخصوص اسم!! چون فرض رو بر این میذارن که برای بالا رفتن شانس با چند اسپل مختلف ثبت نام شده . در مورد کیس نامبر شما هم فکر کنم بهمن یا نهایتاً اسفند.
راستی امضاء متفاوت رو هم به لیست بالا اضافه کن!!
Hope Never Die
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
2009-08-13 ساعت 20:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-14 ساعت 16:53 توسط mohsen324.)
تشکر می کنم از همه ی اونها که جواب دادند و نقدم کردند.
در مورد اینکه من حقی رو از کسی گرفتم باهاتون مخالفم. اون موقع که من ثبت نام می کردم American Dream تو مخم داشت ول ول می خورد! اما حالا که رسیدم به اینجا می بینم اگر برم و شکست بخورم و برگردم زندگیم از هم می پاچه شده برای من یک کابوس. من از بچگی کار کردم تا تونستم الآن یک ماشین ساده داشته باشم و شهریه داشنگاهم رو بدم. من هیچ کس رو تو این جا هم ندارم که اگر شکست بخورم پشتیبانی ام کنه. شما ها که می فرمائید هرچه شد باداباد شاید پشتتون به یکجا گرمه که اگر اوضاع شما جاهای باریک کشید(خدایی نکرده) با یک بلیط 1000 دلاری که دوستانتون براتون با dhl پست می کنند بر می گردید و اینجا زندگی رو یه طوری شروع می کنید. اما من واقعاً هیچ نقطه ی اتکایی تو ایران برای برگشت ندارم که به امید اون برم.
من فقط از طریق این سایت دنبال جواب این سؤالام نبودم. دوستی که 26 سال تو کالیفرنیا رندگی می کرد و از همون موقع که رفت میلیونر بود و الآن هم هست و برگشته تا تو ایران زندگی کنه به من توصیه نکرد که برم و گفت که «تو ایران بیشتر می تونی پیشرفت کنی، من اینجا دو ساله پولم رو دوبرابر کردم درحالی که تو آمریکا 20 ساله نتونستم». ایشون از دیدگاه خودش (دیدگاه یک میلیونر) نظر داد. من هم نظرشون رو گوش کردم. دوست داشتم بقیه دوستان هم تجربه هاشون رو تو اینجا بنویسند تا هم من و هم بقیه افرادی که این سؤالات رو دارند بتونن با جمع بندی نظرات مختلف به نتیجه ای تا حدودی قطعی برسند.
امیدوارم به جواب سؤالام برسم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه سوالی در مورد مهاجرت داشتید خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
منم با نظر sniffer کاملا موافقم. آفرین
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
msnazi عزیز
منم عین تو بودم ولی فکرکن این شانس و ازت بگیرن یا بفهمی رد شدی بازم شک داری به رفتن؟
ایران برای پول درآوردن یه راههایی میخواد که یکم سخته(دسمال,پاچه خواری...)البته راه های سالم هم هست ولی کمه.
اگه ایران و امریکا به خواهی مقایسه کنی تو هردوجا باید سختی بکشی ولی تو ایران پیر شی تبدیل میشی به یه آدم بی مصرف که منتظر میشینی تا جان به جان آفرین تسلیم کنی(البته دوراز جانت) ولی تو آمریکا بعد اون سختی ها وقتی پیر شدی تازه اوله استراحت خوشی وجهان گردیته.
از من بهت نصیحت به رفتن شک نکن.چشم بسته نرو ولی به رفتن شک نکن
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از جواب هاتون.
چقدر جالبه که هنوز آمریکا برای مدرم دنیا مثل آمریکای دهه ی 1900 می مونه! هنوز رویای آمریکایی تو سر اکثر مردم دنیا هست!
از حرفهایی که می زنید امید می گیریم. ممنونم واقعا! sniffer کار من هم تو رده ی کاری شما است. من خدمات کامپیوتری دارم. کامپیوتر می فروشم و خدمات تعمیر و این جور چیزها... خدارو شکر برای من خوب بوده. اما نسبت به زحمتی که می کشم درآمدم راضی کننده نیست. خدا کنه تو آمریکا این نسبت منصفانه تر باشه (نصبت زحمت به درآمد)
راجع به جواب N.D باید بگم که من تمام قوانین Social Security رو خوندم و اون خبر ها هم نیست که هرکی بازنشسته باشه با اولین پرواز بفرستنش هاوایی! اما به هر حال از وضعیت بازنشستگی تو ایران بهتره.
در ضمن من راجع به رفتن شک ندارم. می خوام بدونم که تو امریکا چی منتظر منه؟
هنوز منتظر جواب سؤال هامه:
1- چقدر سرمایه باید داشته باشیم تا بتونیم بریم و مدتی اونجا بدون داشتن کار زندگی کنیم؟ (ایالت و شهری که خودتون تجربه دارید یا می دونید رو بگین لطفاً)
2- چه مهارت هایی رو باید داشته باشیم تا اونجا بتونیم به عنوان یک خارجی که شاید زبانش هم خیلی خوب نباشه کار پیدا کنیم؟
3- چقدر احتمال شکست وجود داره؟ (یعنی اگر همه ی فاکتور های سرمایه اولیه و مهارت ها رو داشته باشیم چقدر ممکنه شکست بخوریم؟ اگر بعضی هارو کم داشته باشیم و یا نداشته باشیم چطور؟)
4- نداشتن و داشتن آشنا در اونجا چقدر مؤثره؟