2009-08-13 ساعت 22:11
msnazi نوشته: ممنونم از جواب هاتون.
چقدر جالبه که هنوز آمریکا برای مدرم دنیا مثل آمریکای دهه ی 1900 می مونه! هنوز رویای آمریکایی تو سر اکثر مردم دنیا هست!
از حرفهایی که می زنید امید می گیریم. ممنونم واقعا! sniffer کار من هم تو رده ی کاری شما است. من خدمات کامپیوتری دارم. کامپیوتر می فروشم و خدمات تعمیر و این جور چیزها... خدارو شکر برای من خوب بوده. اما نسبت به زحمتی که می کشم درآمدم راضی کننده نیست. خدا کنه تو آمریکا این نسبت منصفانه تر باشه (نصبت زحمت به درآمد)
راجع به جواب N.D باید بگم که من تمام قوانین Social Security رو خوندم و اون خبر ها هم نیست که هرکی بازنشسته باشه با اولین پرواز بفرستنش هاوایی! اما به هر حال از وضعیت بازنشستگی تو ایران بهتره.
در ضمن من راجع به رفتن شک ندارم. می خوام بدونم که تو امریکا چی منتظر منه؟
هنوز منتظر جواب سؤال هامه:
1- چقدر سرمایه باید داشته باشیم تا بتونیم بریم و مدتی اونجا بدون داشتن کار زندگی کنیم؟ (ایالت و شهری که خودتون تجربه دارید یا می دونید رو بگین لطفاً)
2- چه مهارت هایی رو باید داشته باشیم تا اونجا بتونیم به عنوان یک خارجی که شاید زبانش هم خیلی خوب نباشه کار پیدا کنیم؟
3- چقدر احتمال شکست وجود داره؟ (یعنی اگر همه ی فاکتور های سرمایه اولیه و مهارت ها رو داشته باشیم چقدر ممکنه شکست بخوریم؟ اگر بعضی هارو کم داشته باشیم و یا نداشته باشیم چطور؟)
4- نداشتن و داشتن آشنا در اونجا چقدر مؤثره؟
محسن جان
تو آمریکا بهترین ها منتظر توئه شک نکن
1- چه مدت مثلا و این خیلی فرق میکنه که بخوای چجوری زندگی کنی شایدبا چند نفر دیگه خونه بگیری یا هر روز فست فود بخوری اما تو LA با ماهی بین 1000 تا 1500 میتونی زندگی کنی
2- زبان حرف اول رو میزنه اینو بدون اونجا نمیتونی با کسی به زبون اشاره صحبت کنی پس سعی کن زبانت رو تا میتونی تقویت کنی
3-بستگی به خودت داره شما بهتره بری زندگینامه شهردار بوری هیلز رو بخونی
4-هیچ تاثیری نداره به نظر من نداشتنش بهتر از داشتنشه.
بهترین ها رو برات آرزو میکنم