کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
msnazi نوشته: ممنونم از جواب هاتون.
چقدر جالبه که هنوز آمریکا برای مدرم دنیا مثل آمریکای دهه ی 1900 می مونه! هنوز رویای آمریکایی تو سر اکثر مردم دنیا هست!
از حرفهایی که می زنید امید می گیریم. ممنونم واقعا! sniffer کار من هم تو رده ی کاری شما است. من خدمات کامپیوتری دارم. کامپیوتر می فروشم و خدمات تعمیر و این جور چیزها... خدارو شکر برای من خوب بوده. اما نسبت به زحمتی که می کشم درآمدم راضی کننده نیست. خدا کنه تو آمریکا این نسبت منصفانه تر باشه (نصبت زحمت به درآمد)
راجع به جواب N.D باید بگم که من تمام قوانین Social Security رو خوندم و اون خبر ها هم نیست که هرکی بازنشسته باشه با اولین پرواز بفرستنش هاوایی! اما به هر حال از وضعیت بازنشستگی تو ایران بهتره.
در ضمن من راجع به رفتن شک ندارم. می خوام بدونم که تو امریکا چی منتظر منه؟
هنوز منتظر جواب سؤال هامه:
1- چقدر سرمایه باید داشته باشیم تا بتونیم بریم و مدتی اونجا بدون داشتن کار زندگی کنیم؟ (ایالت و شهری که خودتون تجربه دارید یا می دونید رو بگین لطفاً)
2- چه مهارت هایی رو باید داشته باشیم تا اونجا بتونیم به عنوان یک خارجی که شاید زبانش هم خیلی خوب نباشه کار پیدا کنیم؟
3- چقدر احتمال شکست وجود داره؟ (یعنی اگر همه ی فاکتور های سرمایه اولیه و مهارت ها رو داشته باشیم چقدر ممکنه شکست بخوریم؟ اگر بعضی هارو کم داشته باشیم و یا نداشته باشیم چطور؟)
4- نداشتن و داشتن آشنا در اونجا چقدر مؤثره؟

محسن جان
تو آمریکا بهترین ها منتظر توئه شک نکن
1- چه مدت مثلا و این خیلی فرق میکنه که بخوای چجوری زندگی کنی شایدبا چند نفر دیگه خونه بگیری یا هر روز فست فود بخوری اما تو LA با ماهی بین 1000 تا 1500 میتونی زندگی کنی
2- زبان حرف اول رو میزنه اینو بدون اونجا نمیتونی با کسی به زبون اشاره صحبت کنی پس سعی کن زبانت رو تا میتونی تقویت کنی
3-بستگی به خودت داره شما بهتره بری زندگینامه شهردار بوری هیلز رو بخونی
4-هیچ تاثیری نداره به نظر من نداشتنش بهتر از داشتنشه.
بهترین ها رو برات آرزو میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: sniffer ، sh-b ، mohsen324
کی گفته توLA با ماهی 1500 میشه زندگی کرد؟
مگر اینکه بری یه جای خیلی سطح پایین خونه بگیری...به غیر از اجاره خونه کلی هزینه های جانبی دیگه هم هست اونها رو در نظر گرفتید؟
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
پاسخ
تشکر کنندگان:
elham نوشته: کی گفته توLA با ماهی 1500 میشه زندگی کرد؟
مگر اینکه بری یه جای خیلی سطح پایین خونه بگیری...به غیر از اجاره خونه کلی هزینه های جانبی دیگه هم هست اونها رو در نظر گرفتید؟

الهام جون عزیزم چرا نمیشه زندگی کرد؟؟
ایشون مجرد هستند و میتونند با چند نفر دیگه roommate زندگی کنن میتونن هزینه کرایه خونه رو سرشکن کنن. قرارم نیست هر روز برن long beach و مارکت های خفنBig Grin
قرار نیست هر کی بره اونجا از روز اول خونه 3000 دلاری اجاره کنه و ماشین 20000 دلاری بخره خیلی از ماها حاضریم اونجا با کمترین ها زندگی کنیم و به آینده چشم بدوزیم
به امید موفقیت همه هموطن های عزیزم مخصوصا برنده های لاتاری
پاسخ
تشکر کنندگان: saeedhei
OKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKBig GrinBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
الهام جون
شما باید حتما تو LA زندگی کنی تا منظوره منو درک کنی. البته شاید شما جزو مرفهین هستیدBig Grin
که ما مستضعفین رو درک نمیکنیدTongue
به امید دیدارت تو LA
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، mohsen324
setting goals is the first step in turning the invisible into the visible .

majmaj
پاسخ
تشکر کنندگان: مدیر کل
سلام به همگی برنده شدگان وتبریک به کسایی که کارنت شدن من که هنوز امیل تایید رو نگرفتم حسابی منتظرم.
من با نظر مدیر کل موافقم و اتفاقا حرفاش بم روحیه داد
پاسخ
بچه ها من شهریور فارغ التحصیل می شم.ولی تا اون موقعه مدرک اصلی رو بم نمی دن و گویا مدرک موقت اعتباری برای ترجمه نداره.حالا من چیکار می تونم بکنم و چطور ثابت کنم که درسم تمام شده
لطفا راهنماییم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
مدیر کل نوشته: الهام جون
شما باید حتما تو LA زندگی کنی تا منظوره منو درک کنی. البته شاید شما جزو مرفهین هستیدBig Grin
که ما مستضعفین رو درک نمیکنیدTongue
به امید دیدارت تو LA

شما هم LA هستید؟
اتفاقا ما هم همونجا میریم واسه زندگی....
ولی من قراره تو westwood خونه بگیرم و اونجا هم با 1200 فقط میتونی یه studio پیدا کنی ولی با 1500-1800 یه خوابه پیدا میشه
من بر عکس همه دوست دارم جایی برم که ایرانی زیاد باشه Big Grin
پاسخ
msnazi نوشته: اینجا عنوانش هست: سؤال های مطرح شده برندگان قرعه کشی 2010
من یک سؤال بسیار پایه ای دارم. رفتن به آمریکا و زندگی کردن در اونجا برای چه قشری مناسبه؟ من نمی دونم که آیا با رفتن و زندگی در آمریکا زندگی بهتری خواهم داشت یا نه؟ مدیر محترم (الهام) یک جایی نوشته بود «اییییییییییییییییی حالا شما ویزاتونو بگیرید بعد راجع به این فکر کنید» Big Grin اما شاید باورتون نشه، برای من خیلی مهمه که از همین الآن تکلیف خودم رو بدونم. شاید اگر بدونم که رفتن به آمریکا برای من مناسب نیست الآن یک تصمیماتی بگیرم (مثلاً جایی استخدام بشم با حقوق کم اما به امید آینده همونجا کار کنم تا آینده خوبی تو اون شرکت داشته باشم) اما اگر بدونم که رفتنم به آمریکا برام خوبه خوب شروع می کنم به یاد گرفتن زبان به صورت جدی تر و یا می رم تافل و جی آر ای می گیرم و یا CCNP رو هم می گیرم. منظورم اینه که اگر از الآن بدونم که چیکاره ام براس برنامه ریزی می کنم. این شاید سؤالی باشه که خیلی از برندگان 2010 داشته باشند.
برای همین از کسانی که رفته اند به ایالات متحده و یا کسانی که تحقیقات خوبی کردند و اطلاعات موثق و مفید دارند خواهش می کنم که اینجا یک حداقل هایی برای سفر یک شخص (یا یک خانواده) به آمریکا را ارائه بدهند.
بعنوان مثال می خوام بدونم:
1- چقدر سرمایه باید داشته باشیم تا بتونیم بریم و مدتی اونجا بدون داشتن کار زندگی کنیم؟ (ایالت و شهری که خودتون تجربه دارید یا می دونید رو بگین لطفاً)
2- چه مهارت هایی رو باید داشته باشیم تا اونجا بتونیم به عنوان یک خارجی که شاید زبانش هم خیلی خوب نباشه کار پیدا کنیم؟
3- چقدر احتمال شکست وجود داره؟ (یعنی اگر همه ی فاکتور های سرمایه اولیه و مهارت ها رو داشته باشیم چقدر ممکنه شکست بخوریم؟ اگر بعضی هارو کم داشته باشیم و یا نداشته باشیم چطور؟)
4- نداشتن و داشتن آشنا در اونجا چقدر مؤثره؟

درود بر همه عزیزان

1- 2000 دلار واسه فرنیچر خونه و به ازای هر ماه 1000 دلار جهت کرایه خانه و خورد و خوراک و خرج های جانبی البته در ایالت تگزاس و با کمی قناعت.اما این مبلغ جهت لوس آنجلس تا سه برابر و جهت لاس وگاس تا 15 برابر افزایش پیدا می کنه.

2- هر گونه مهارت فنی( رشته های پزشکی معمولاً مورد تایید اونجا نیست و مراحل هفت گانه ای رو باید گذروند اما رشته فنی اینطور نیست و اگه اطلاعات بروز باشه شانس بیشتری بدنبال داره) و پشتوانه و ساختار فکری به این معنا که با اراده قوی وارد آمریکا شد و برای شروع بکار زیاد سخت نگرفت منظورم اینه که اگه مجبور شد حتی با تحصیلات دانشگاهی که در ایران داره اونجا در رستوران کار کنه ، به این امید که بعداً صاحب رستوران شه و این نردبانی واسه موفقیتش قلمداد کنه.

3- با توضیحاتی که دادی : قسمت اول سوالت=0% و قسمت دوم بستگی به اون بعضی ها داره.

4- اینکه آدم یه آشنای مفید داشته باشه قطعاً موثر و سودمنده اما هنر اینه که انسان کارای سخت انجام بده چرا که کار آسون رو هر کسی می تونه انجام بده و هنر نیست پس نداشتن آشنا نمی تونه مانع رسیدن به هدف بشه.
به یاد داشته باشید خواستن توانستن و جوینده یابنده است.
ضمناً به هدف و بزرگی هدفتون نگاه کنید و مهمتر از همه اینکه یه نسل رو نجات می دید و قابل توجه اینکه فردا فرزندانتون وقتی با خبر بشن از قبولی و نرفتنتون قطعاً می گن چقدر پدر مادرای ما بی عرضه بودن!!!

شماره کیس:2010AS00012xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-29 -2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July-11-2009
بدرود
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، مدیر کل ، sh-b ، mohsen324 ، payman R
دوستان به دو دلیل لطف کنید نظراتتون و برای رفتن یا ماندن در این قسمت بگذارید:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1015&page=4

اول آن که ادامه بحث پارسال است و اگر کسی خواست نتیجه گیری کند از نظرات دوستان 2009 هم بی بهره نماند.. و در این تاپیک سوالاتتون و بیان کنید....در ضمن خواندن قسمت بریم یا نریم هم خالی از لطف نیست....

دیل دیگر اینکه اگر مدیر عزیزی برای نظم بخشیدن به انجمن تصمیم به پاک کردن این چند ارسال آخر گرفت حیران و سرگردان به دنبال پستاتون نگردید......
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، مدیر کل
کسی نمی تونه منو راهنمایی کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
لیلی جون این بحث ها همچنان ادامه داره Big Grin
جای بعضی از دوستان هم خالیه که بیان و نظر بدن
حتما میدونی کیا رو میگم برو بچه های لیان شامپو......
پاسخ
تشکر کنندگان:
آی گفتی................. والا اعضا لیان شامپو نمیدونم چرا مثل لشکر شکست خورده شدن Big Grin خبری ازشون نیست........کلا من خودم خوشم میاد در مورد این مسئله بحث میشه ....چون آدم با دیدگاه های دیگه هم بر خورد میکنه و ازشون استفاده میکنه......حالا بقیه ی بحث و تو بریم یا نریم ادامه میدیم.........Big GrinBig GrinBig Grin
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من چندتا نقل قول اینجا می نویسم و هیچ نظری نمی دم. فقط می خوام بدونید چرا من این بحث رو مطرح کردم؟
maryam نوشته: salam
man 6 mahe ke amrica hastam
avalesh ba gerye va zary va nazro niaz karhamoon pish raft va omadim amrica
ama age vaghean mikhain bedoonin ke omadan khobe ya nayoomadan
bayad begam inja az asemonesh be khoda dolarr nemibare
inja on jori ke fekr mikonin nist
be nazare man age zire 80 miliion pol dariin nayaee
www.manvalottery.blogfa.com
mohajerat vaghean kare boozorgie
inja ham tafrih gah nist va mohajerat shokhi nist
lotfan kamelan fekr konin
be sakhti
be tanhaee
be kar
va be pooool

mahdis نوشته: سلام
طبق صبحت هايي كه ما با دو نفري كه اونجا هستن و داشتيم و تحقيقاتي كه كرديم ( البته اونا هم از طريق لاتاري رفتن و هر كدوم تقريبا 4 ماه ميشه رفتن ) اصلا تعريفي نداره و الانم گرين كارتشون رو گرفتن و يكيشون احتمال داره برگرده و اون يكي هم همسرش الان ايرانه و اصلا حرفاي خوبي از اونجا نميگه و خيلي از سختي هاي اونجا ميگه . خب تازه اينايي كه من سراغ داره هر دوشون مايه دارن واي به حال ..............
به هر حال اميدوارم همه دوستان همههههههههههههههههههههههههههههه موفق باشن

Charisma08 نوشته: با سلام

با تشکر از این که این بحث رو باز کردید.

من الان خودم در آمریکا هستم، و از نزدیک تمام این مسائل رو لمس میکنم،اما یه مسئله ایی رو براتون بگم که جنبه خواهش هم دارد:
لطفا با این دید نیایید اینجا که بگید از همون روز اول ما باید حتما سریع کار پیدا کنیم و حقوقمون هم خوب باشه و مدارکمون رو هم قبول کنند. شما با هر مدرکی که به اینجا بیایید اون مدرک برای این دولت قابل قبول نیست تا زمانی که شما امتحان تافل و جی آر ای رو ندید مدارک شما رو قبول ندارند.
لطفا با این دید به اینجا بیایید و فکر کنید که قرار دوباره به دنیا بیایید ،یه مقدار زمان نیاز هست برای اینکه جا بیافتید. هر وقت قرار بود که بیایید تمام گذشتتون رو در ایران جا بگذارید و پاک پاک بیایید .اگر به اینجا بیایید و همش به خودتون بگید که من توی ایران ال بودم و بل بودم مطمئنا نمی تونید دوام بیارید و برمیگردید به ایران و وقتی برمیگردید دوباره شرایط سخت زندگی ایران رو بعد از چند ماه احساس میکنید و دوباره میگید برم به آمریکا و دیگه نه ایران براتون لذت داره نه آمریکا و نه هیچ جای دیگه.
خواهش میکنم با تصمیم قاطع به اینجا بیایید و به این موضوع فکر نکنید که میرم اونجا اگر اوضاع بد بود برمیگردم و بعد از چند ماه دوباره میرم آمریکا، با این نیت بیایید که قراره توی آمریکا زندگیتون رو تشکیل بدید و هر چند سال یک بار هم یه سر کوتاه مدت به ایران بزنید.

[font=Arial]الان اوضاع داره بهتر میشه فعلا یکی از بانکها اعلام کرده که وضع مالیش بهتر شده .
اینجا مثل ایران نیست که الکی برید سر کار و حقوق خوب هم بگیرید .
اینجا آمدن خوبه به شرط اینکه یه مقدار زمان براش بگذارید و بعد از چند سال که اینجا بودید اون موقع بگید اینجا بده یا خوبه.

دوستانی که یه چند ماهی اینجا بودن و برگشتند و کلی از اینجا بد گفتند یه مقدار به نظر من زود قظاوت کرده اند .در اینجا من هنوز ندیده ام که مردم استرس داشته باشند و پرخاشگری کنند ،همه صبور و مهربانند و همیشه حق رو به طرف مقابل میدهند .
خلاصه کسانی که میخواهند به اینجا بیاییند با فکر راحت تر و باز تری به اینجا بیایید ،بازم بیشتر فکر کنید.[/font]

سلامت و شاداب باشید.

shahrzad نوشته: سلام به همه دوستان
من یک روزی اسمم شد خوش شانس و لاتا ری را برنده شدم. دوبار رفتم لس آنجلس و الان ایرانم. فعلا این را فهمیدم که اون جا چه سخته.
وای برام تایپ فارسی سخته
ba arze pozesh man penglish majboram benevisam az inja be bad .
khili vaghta migam kash aslan lattery ghabol nashoide bodam ta alan baram 20000 doller kharj bardashte.
man inja baray khodam kare dolaty dashtm darsi khonde bodm foghe lisansi dashtm kholase kari o etebari.
ama raftm onja ye otaagh az ye kahnavadeh irani greftm va ba ounha zanedgy kardm to tamam davaahai khanvadegi ona ye jori sharik shodam.
kari ke pida karde bodam kahrje zendegim ra tamin nemikrd .
dige hata poolam be kahrje khordo khorakm ham nemiresid .alabteh na omid ham nabodam khili .....vali vaay nemidonid az stress bi pooli tanhai ke vay age mariz besham inja chi mishe tanam az darde streshha dard migreft sozan sozan mishod.
zabanm khili khob nabod ama hamon hade kam belakhre rafe ehtiaajam mikrd.ama khob aslan kaafi nabod.
toi 7 mahi ke onja bodam 4 bar kar avaz kardm.
ye ja kar kardam ama poolm ra nadan ...ghorboneshon beram irani ham bodan maslan manm beheshon gofteh bodam man dige 200$ bishtar nadarm poolm ra bedin ama nadan ...alabteh begm jaai dige ham irani haa komkm kardn vaghty bikar shodeh bodam behm ba inke niro nemikhastan kar ye kare nime vaght dadn ke hamishe doaashon mikonam.
ama manzoarm az in harfa in bod ke royaie lattery 10000000ta moshkle badesh ra ham dareh ...ke aay amaan pedar dar biaareh ye poste khili koloft mikhad az adam.

sorna نوشته: شما در مو رد امريكا خيلى رويا يى فكر ميكنيد اينجا خيلى سختيها ب mohajerine tazeh wared ast.هwaze eghtesadi khilikharab astkht من 4 sale پيش ازtarighe لاتارى امدم اينجا و اين رويها يى شيرينو داشتم ولى با مدرك فوق ليسانس نتونستم كار پيدا كنم .اينجا براى مهندسى خيلى مدرك شما از كجا باشه مهم است يانى آز دانشگاه خوب مدرك داشته باشيد خيلى مهم است . آلان من در كمپانى پتكو كار ميكنم . به ماهييا غذا ميدم و شبها دليورى پيتزا ميكنم . تضميم گرفتم درس بخونم ولى هزينه خيلى بالاست وا با كار خيلى سخته البته تلاش ميكنم بتونم چند دورهاى فنى بگزرونم شايد بتونم كار بهترى پيدا كن. لبته من خيلى خدا را شكر ميكنم اين كار دارم خيلى از ايرانيا اينجا كارشون از دست دادن و بيكار هستن .

sorna نوشته: ميشه لطفن ادرس دوستاتون به من بديد باهاشون حرف بزنم شايد من آشتباه ميكنم .ولى خيلى از ايرانيها خ اينجا هستن هرگز واقيت را نميگن و به اينهايى ك ايران هستن دروغ ميگن . الهام خانم اگر من نيامدم ايران براى اين آست ك همه پلها را ايران پشت سر خودم خراب كرد الان دگه ايران براى من كارى نيست بيايم آگر ميتونستم يك لحظه اينجا نميمندم شايد چون از اول خيلى رويايى با اين مسله برخورد كردم وا ب هرف كسى بها ندادم ايران كارم خوب بود ولى فكر ميكردم اينجا فقط منتظر من است ومدرك من بهترين كارها را ب من ميدهند اگر حقيقت براتون تلخه وا چرته روياهاتون پاره كردم ببخشد .اول بيايد بعد قضاوت كنيد من از شما ميتونم بگم بهتر از شما اينجا را ميشناسم چون 4 سل است زندگيى ميكنم و نميخواستم كسيى را ناراهت كنم
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان