2009-08-17 ساعت 18:54
سلام الان داشتم بحث ها بچه هارو می خوندم یک چیزی فکرمو مشغول کرد و اونم اینه که مگه عکس هامون پشت نویسی می خواست ؟؟
حالا ما که پشت نویسیشون نکردیم چی میشه ؟؟
حالا ما که پشت نویسیشون نکردیم چی میشه ؟؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سوال های مطرح شده برندگان 2010
|
2009-08-17 ساعت 18:54
سلام الان داشتم بحث ها بچه هارو می خوندم یک چیزی فکرمو مشغول کرد و اونم اینه که مگه عکس هامون پشت نویسی می خواست ؟؟
حالا ما که پشت نویسیشون نکردیم چی میشه ؟؟ ramin2010 نوشته: سلام الان داشتم بحث ها بچه هارو می خوندم یک چیزی فکرمو مشغول کرد و اونم اینه که مگه عکس هامون پشت نویسی می خواست ؟؟ رامین جان فلسفه پشت نویسی عکس اینه که اگر اینور و انور افتاد بدونند مربوط به کدام پرونده است واگر دوشخص حدودا هم سن در پرونده هستند قابل تشخیص باشندو خیلی مهم نیست .ایشااله عکس شما اینور وانور نمیافتد.
2009-08-17 ساعت 21:11
سلام به همه دوستان اميدوارم همه در اين راه طولاني و پرنشيب و فراز موفق باشيد من مي خوام از همه مديران انجمن كه دلسوزانه به سوالهاي دوستان جواب مي دند تشكر كنم منم خودم استرس زيادي داشتم ولي با مطالعه تاپيك ها و راهنمايي مديران و اعضا علي الخصوص الهام جان كه دلسوزانه سوالهاي دوستان را بررسي و پاسخ مي دهند تشكر كنم
ضمنا سوالهاي ديگه اي هم دارم : 1- باتوجه به اينكه 7000 نفر كارنت شدند و من كيس نامبرم ***23 هستش آيا براي ترجمه مدارك و واكسيناسيون و پيگيري اسپانسر اقدام كنيم يا خير؟ 2- من آشناي نزديك تو آمريكا ندارم اگر دنبال اسپانسر نرم و سند ملك و پرينت حساب بانكي داشته باشم كفايت مي كند يا خير؟ sniffer نوشته:mojgank نوشته: سلام به همه دوستان اميدوارم همه در اين راه طولاني و پرنشيب و فراز موفق باشيد من مي خوام از همه مديران انجمن كه دلسوزانه به سوالهاي دوستان جواب مي دند تشكر كنم منم خودم استرس زيادي داشتم ولي با مطالعه تاپيك ها و راهنمايي مديران و اعضا علي الخصوص الهام جان كه دلسوزانه سوالهاي دوستان را بررسي و پاسخ مي دهند تشكر كنم ببخشید این 14 میلیون که میگید منبع موثقی داره؟ یعنی 14 میلیون برای سربار دولت آمریکا نشدن کافیه؟ شماره کیس:2010AS00027XXX تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-June-29 کنسولگری:Ankara تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009-July-07
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara مصاحبه: Aug-2-2010 دریافت ویزا:روز مصاحبه
2009-08-18 ساعت 00:40
mojgank نوشته: سلام به همه دوستان اميدوارم همه در اين راه طولاني و پرنشيب و فراز موفق باشيد من مي خوام از همه مديران انجمن كه دلسوزانه به سوالهاي دوستان جواب مي دند تشكر كنم منم خودم استرس زيادي داشتم ولي با مطالعه تاپيك ها و راهنمايي مديران و اعضا علي الخصوص الهام جان كه دلسوزانه سوالهاي دوستان را بررسي و پاسخ مي دهند تشكر كنم دوست عزیز اگر اسپانسر ندارید و میخواهید پرینت حساب بانکی ببریدباید برای هر نفر 20000000-تا15000000 تومان در نظر بگیرید
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009 تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
2009-08-18 ساعت 00:43
سلام
ببخشید من چند تا اشکال در فرم داشتم و یک روز هم مشکل تاریخ تولد که همه رو به kcc اطلاع دادم.حالا دیگه روز مصاحبه بازم باید عنوان کنم؟مشکلی پیش نمیاد ؟؟ممنونم
2009-08-18 ساعت 00:50
از ایمیلهایی که به kccزدید پرینت بگیرید وروز مصاحبه با خودتون ببرید چون هنوز کار اصلی شما که قانع کردن افسر هست مونده
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009 تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009 تشکر کنندگان: bluelady
2009-08-18 ساعت 00:54
sniffer نوشته:mojgank نوشته: سلام به همه دوستان اميدوارم همه در اين راه طولاني و پرنشيب و فراز موفق باشيد من مي خوام از همه مديران انجمن كه دلسوزانه به سوالهاي دوستان جواب مي دند تشكر كنم منم خودم استرس زيادي داشتم ولي با مطالعه تاپيك ها و راهنمايي مديران و اعضا علي الخصوص الهام جان كه دلسوزانه سوالهاي دوستان را بررسي و پاسخ مي دهند تشكر كنم sniffer عزیز میشه بگین این 14 میلیون و ازکدوم منبعی پیدا کردین؟کجا نوشته 14 میلیون کافیه؟من فکر نمیکنم ................ مژگان جان سند ملک و حساب بانکی بالای 20 میلیون برای هر نفر که بتونه افسر و متقاعد کنه شما سربار دولت نیستید کافیه...........
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
2009-08-18 ساعت 00:57
ممنون الهام جون
قانع کردنشون سخته یا با داشتن ایمیل ها واسشون توضیح بدیم قانع میشن؟من فکر میکنم خیلی سخت میگیرن به خاطر همین خیلی ناراحتم
2009-08-18 ساعت 01:01
خانم الهام
سوالی داشتم. شما لینکی گذاشته بودید که توضیح خط فقر در مورد موضوع اسپانسر بود ولی نتونستم باز کنم ایا لینک دیگه ای هست؟ یا تغییری کرده؟ ممنون
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
2009-08-18 ساعت 01:06
bluelady نوشته: سلام سلام ............اگه اشتباه نکنم اشکالهای شما یکیش در مورد تاریخ مدرک تحصیلی بود دیگری هم اشتباه در نام پدر؟اینها مشکلی نداره..........ولی برای تاریخ تولدت باید خیلی قربون صدقه ی افسر بری و قسم و آیه بخوری که قصد تقلب نداشتی به قول الهام تمام ایمیلهاتون و و براشون ببرید.. هر چند که زمان مصاحبه رو میز افسر تمومش موجوده اما قبل از هر چیزی بهشون اشتباه هاتون و بگید و امیدوار باشید...........
تشکر کنندگان: bluelady
2009-08-18 ساعت 01:32
bluelady نوشته: ممنون الهام جون نگران نباشید اگر قسمتتون باشه که ویزا بگیرید همه چیز درست میشه
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009 تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009 تشکر کنندگان: bluelady
2009-08-18 ساعت 01:34
soheilbadami نوشته: خانم الهام سلام http://travel.state.gov/visa/laws/telegr..._4437.html اینجا رو ببینید
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009 تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
2009-08-18 ساعت 01:37
دوستان گرامی من هنوز فرمهای سری اول رو نفرستادم و خیلی دیر شده ولی نگرانم همانطور که فرم قبولی پستی من نرسید. فرمهای ارسالی من هم ارسال نشه و به دست کنسول نرسه.
آیا از دوستان کسی اطلاع داره یا شنیده که فرم ارسالی کسی نرسیده باشه؟ اگر اینطوره چطوری ارسال کنم که صددرصد برسه ؟ راستی برای نامه دوم چی اگه مثل نامه قبولی نرسید چکار کنم؟ لطفا خیلی فوری جواب بدید؟
2009-08-18 ساعت 01:49
kavoshgarnet نوشته: دوستان گرامی من هنوز فرمهای سری اول رو نفرستادم و خیلی دیر شده ولی نگرانم همانطور که فرم قبولی پستی من نرسید. فرمهای ارسالی من هم ارسال نشه و به دست کنسول نرسه. با DHL یا TNT بفرستین............صد در صد میرسه ...سه تا پنج روز کاری طول میکشه.............از توی سایت هم میتونید بستتون و پیگیری کنید و بفهمید کی میرسه
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
|