کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
فكر ميكنيد اگه وسط هاى مهر بفرستم خيلى دير باشه؟
چون من به دلايلى قبل از فارغ ا لتحصيليم(آخرِ همين ماه) نميتونم بفرستم كه به عنوانِ آخرين مدركى كه دارم بتونم دكترا رو ذكر كنم...
پاسخ
تشکر کنندگان:
alir8za نوشته: فكر ميكنيد اگه وسط هاى مهر بفرستم خيلى دير باشه؟
چون من به دلايلى قبل از فارغ ا لتحصيليم(آخرِ همين ماه) نميتونم بفرستم كه به عنوانِ آخرين مدركى كه دارم بتونم دكترا رو ذكر كنم...

دوست عزیز ارسال مدرک پایینتر از دکترا خللی در روند پرونده شما ندارد ولی دیر فرستادن مدارک کارهای شما را عقب خواهد انداخت و ممکن است .... زودتر مدارک را بفرستید
پاسخ
تشکر کنندگان:
آقای alir8za اینکه شما دکترا داشته باشی یا دیپلم هیچ فرقی نمیکنه... به نطر من ریسک نکن و زودتر مدارکتو با ذکر آخرین مدرکی که در دست داری بفرست......بعدا هم میتونی اطلاعاتتو آپدیت کنی.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان:
sniffer نوشته: تذکر :

مصاحبه 2010 تو سرما ترکیه هست لباس گرم بپوشید این نکته را جدی بگیرید سرما بخورین مریض می شین نمی تونین برین مصاحبه بعد اگر نرین مصاحبه رد می شین و اگر رد بشین دپرس می شین و امیدتون را از زندگی از دست می دین و بعضی وقتا فکر فرار از راه ترکیه به سرتون می زنه و ممکن است کشته بشین تو راه فرار چون تلوزیون خیلی نشان می ده که کشده شدن و یا دیپورت می کنند بر می گردین به ایران و 10000 تا مشکل برای شما پیش می آید پس حتمی لباس گرم بپوشید

من مي دووونم اين عملي نميييشه!!!
من اولش مي دووونستم كه اينجوووري مي شه!!!
ياد Glum در سفرهاي گاليور به خير!!!!
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان

این فرم 134 برای ساپورت کننده مالی کافیه بالا خره یا فرم دیگه ای هم می خواهد؟

لطفا سوالات خود را در تاپیک مربوطه مطرح نمایید

اسپانسر ومدارک مرتبط
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من اشکانم
اقا یه مشکل برا من پیش امده تقریبا بین بودن یا نبودن

خواهش می کنم همه نظر بدن و من را راهنمایی کنند

راستش برا لاتاری داییم من را ثبت نام کرد (گفتیم دقتش خوبه ،بالخره تحصیل کرده است )اما حالا که نامه نوشتم به kccمی بینم به خاطر سال کبیسه روز ذا اشتباه کرده و کلا هم یه ماه را جا انداخته و ماه را هم اشتباه کرده یعنی به جای اینکه بنویس 20-09 نوشته 19-08 (این را می گن شانس)

چون از این ماجرا هم من خبری نداشتم فرم را من به صورت درست پست کردم و کنسول را ترکیه انتخاب کردم
حالا با توجه به اینکه 5-4 تومن خرجه می شه اگه بخوام برم مصاحبه به نظر شما ،من ادامه بدم یا نه

از تک تک شما سپاسگذارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی. کیس نامبر من حدود 4500 است. ولی مدارکم رو از طریق پست دریافت نکردم. من مدارکم رو از طریق ایمیل دریافت کردم. و 12 آگوست به کی سی سی تحویل شد. بعد از حدود دو هفته ایمیل زدم گفتند که نامه رو دریافت کردند و کیس من در صف منتظرین است. ولی در حال حاضر براشون مقدور نیست که صحیح و کامل بودن مدارک رو تایید کنندبه نظر شما کی به من وقت مصاحبه میدن؟ و دیگه اینکه من دبیر زبان در آموزش پرورشم به نظرتون اف بی آی چک میخورم اگه بخورم چه مدت طول میکشه که جوابش بیاد؟ با تشکر از همه دوستان که به سوالات پاسخ میدن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
Ashkan.R نوشته: سلام
من اشکانم
اقا یه مشکل برا من پیش امده تقریبا بین بودن یا نبودن

خواهش می کنم همه نظر بدن و من را راهنمایی کنند

راستش برا لاتاری داییم من را ثبت نام کرد (گفتیم دقتش خوبه ،بالخره تحصیل کرده است )اما حالا که نامه نوشتم به kccمی بینم به خاطر سال کبیسه روز ذا اشتباه کرده و کلا هم یه ماه را جا انداخته و ماه را هم اشتباه کرده یعنی به جای اینکه بنویس 20-09 نوشته 19-08 (این را می گن شانس)

چون از این ماجرا هم من خبری نداشتم فرم را من به صورت درست پست کردم و کنسول را ترکیه انتخاب کردم
حالا با توجه به اینکه 5-4 تومن خرجه می شه اگه بخوام برم مصاحبه به نظر شما ،من ادامه بدم یا نه

از تک تک شما سپاسگذارم

شما چه جوری حساب کردی که 5 تومن خرج مصاحبه میشه؟
حتی اگه همینقدر هم باشه بالاخره احتمال موفق شدنتونم هست. شما تلاشتونو بکنین اگر نشد خیالتون راحته که هر کاری از دستتون بر اومده کردید!

شماره کیس:2010AS00027XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-June-29
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2009-July-07
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan.R
دوستان عزیز، قبل از هر چیز باید بگم خیلی متاسفم که اینقدر دیر با این انجمن و بچه های گلش آشنا شده ام. به هر حال من خیلی از مطالب اون استفاده بردم. امیدوارم همگی تون به همه ی آرزوهاتون برسین. من چند تا سوال دارم :

1.شماره کیس من بین 6000 و 7000 هستش و بر اساس دو ایمیلی که تا الان جهت اطلاع از تاریخ مصاحبه بهشون زدم متوجه شدم که اطلاعات من با کیس match نیست. بعد از تلفن به اونا فهمیدم که مشکل در تاریخ تولده ، اما من فرم ثبت نام الکتریکی اولیه رو جایی ثبت نکردم و در نتیجه نمیدونم که این اشتباه چیه؟ و اصلا به تاریخ تولد خودم مربوطه یا همسرم یا بچه هام؟ به نظر شما اگه تاریخ تولدم رو تغییر بدم و با توجه به اینکه سال گذشته کبیسه بوده یک روز کمتر بنویسم و بهشون ایمیل بزنم اشکالی نداره؟
2. من هنوز نمیدونم که مدارکم به کی سی سی رسیده یا نه؟ یعنی در این رابطه ایمیلی نزذه ام .اون موقع با این فروم آشنا نبودم): . فقط خودم شماره محموله پستی رو که با پست DHL بود track کردم و از رسیدنش باخبر شدم. ولی راستش الان به شک افتاده ام که نکنه فرمهای من به دستشون نرسیده باشه. با این حساب اگه ایمیل زدنم اشکالی نداشته باشه به نظر شما بعد از این همه وقت پرسیدن اینکه آیا شما فرمهای ارسالی منو دریافت کردین کار درستیه؟ یا فکر میکنین بهتره که دوباره همون سوال قبلیم رو یعنی تاریخ مصاحبه ام بپرسم. (دقت داشته باشین که من با این ایمیل و تاریخ تولدی که توش میزنم میخوام اشتباهم در تاریخ تولدم رو هم بفهمم که کجاش بوده.

بهر حال پیشاپیش از جوابهاتون متشکرم. و اگه کسی هست که تونسته باشه به اطلاعات فرم اولش دسترسی پیدا کنه لطفا من رو هم در جریان بذاره.
پاسخ
تشکر کنندگان:
مژده خانم

این رو در نظر داشته باشید که زمانی که به kcc ایمیل میزنید اونا فقط تاریخ تولد برنده اصلی ملاکشونه پس اگر شما برنده اصلی هستید تاریخ تولد شما اشتباه در ضمن اگر موقع ثبت نام از تقویم برا تبدیل تاریخ استفاده کردید مطمئن باشید یک روز کم نوشتید به همون دلیلی که خودتون گفتید
پیشنهاد من به شما اینه که درخواست تایید دریافت مدارک بدید اما این بار تاریخ تولدتون رو یکروز کمتر بنویسید اگر که جوابتون رو دادند متوجه میشید که تاریخ تولدتون اشتباست و هم اینکه از رسیدن مدارکتون و در حال انجام بودنش آگاه میشید.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: mojdeh
مونیکا خانم

بارزترینشون رو که من یادمه M!LAD که تو صندلی داغش هم در موردش توضیح داده.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: M!LAD
Seravin عزیز. ممنون از راهنماییتون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام.
یک سوال داشتم که اگه منو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم. من امسال برنده لاتاری شدم. موقع ثبت نام اولیه من و خانواده ام با هم بودیم. و همچنین در موقع پر کردن فرمهای DS230 و DSP122 ا آدرس همه افراد خانواده را در ایران و خانه ی اصلیمان نوشتیم. ولی بعد از اون همسرم و دو فرزندم تصمیم گرفتن که به یه کشور دیگه برن و تا اومدن ویزای من، بچه ها به یک مدرسه ی انگلیسی زبان برن تا موقع رسیدن به امریکا مشکل کمتری داشته باشیم.
البته خودم همچنان ایران هستم و مشغول کارم. ولی در مورد همسر و بچه هام آیا باید تغییر آدرس رو به kcc بر بدیم؟ ممکنه بگید اونا از کجا میفهمن که آدرس خانواده ی من عوض شده. ولی موضوع اینجاست که بجه های من بزودی باید ویزای تحصیلی بگیرن تا بتونن چند ماه آینده رو توی اون کشور بمونن و با مشکلی روبرو نشن. و این ویزا توی پاسپورتشون میخوره. در ضمن ما پسوند فامیل بچه ها رو هم حذف کردیم که این رو هم باید به kcc گزارش بدیم. به این ترتیب وضعیت خانواده ی من تغییرهای اساسی ای کرده.

حالا شما فکر میکنید که من بهتره همه ی این تغییرات رو بهشون اطلاع بدم؟ البته یک راه برای اینکه ویزای تحصیلی توی پاسپورت همسر و بچه هام نخوره اینه که هر سه ماه یکبار از اون کشور خارج بشن و دوباره برگردن که این مستلزم هزینه ی زیادیه. به نظر شما چکار کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سنیفر جان. یعنی فکر میکنی لازم نیست در این مرحله تغییر فامیل بچه هام رو بهشون اطلاع بدم؟ بعدش برام دردسر درست نمیشه؟ چون من توی فرمهایی که براشون پست کردم فامیل جدید (بدون پسوند) رو وارد کردم.یعنی تغییر فامیل در فاصله ثبت نام اولیه و ارسال پستی فرمها اتفاق افتاده. لطفا دوستان دیگه هم اگه نظری دارن بگن.

در مورد تغییر محل زندگی هم جایی خوندم که اگه زن و شوهری نوشته باشند که با هم زندگی میکنن باید اینو ثابت کنن. با وضعیتی که ما داریم که خودم ایرانم و همسرم جای دیگه من چه جوری اینو ثابت کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
Monica نوشته: مطمئني! منظورم اينه كه كسي رو ديدي كه با معافيت پزشكي بدون اينكه بهش گير بدن رفته باشه مصاحبه؟! يعني برگشته باشه از مصاحبه! (چي گفتم!)
سلام دوست عزیز من
در مورد سوال شما باید بگم من خودم معافیت پزشکی داشتم و ویزا گرفتم این از سوال شما . در ضمن این رو باید بگم که حتماً ترجمه کارت معافیت پزشکی رو روز مصاحبه همراه داشته باشید چون ازتون می خوان و میزارن جز پرونده .
با تشکر میلاد
شماره کیس: AS30XXX
نامه اول: 2008 may
ارسال مدارک: june 2008
تاريخ مصاحبه : 2009 13 july
دریافت نامه دوم: 5june 2009
تاريخ گرفتن ويزا بدون كليرنس :2009 14 july
تاریخ ورود به غربت : 24 october
پاسخ
تشکر کنندگان: Monica

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان