موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
pirooz نوشته: با سلام.
یک سوال داشتم که اگه منو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم. من امسال برنده لاتاری شدم. موقع ثبت نام اولیه من و خانواده ام با هم بودیم. و همچنین در موقع پر کردن فرمهای DS230 و DSP122 ا آدرس همه افراد خانواده را در ایران و خانه ی اصلیمان نوشتیم. ولی بعد از اون همسرم و دو فرزندم تصمیم گرفتن که به یه کشور دیگه برن و تا اومدن ویزای من، بچه ها به یک مدرسه ی انگلیسی زبان برن تا موقع رسیدن به امریکا مشکل کمتری داشته باشیم.
البته خودم همچنان ایران هستم و مشغول کارم. ولی در مورد همسر و بچه هام آیا باید تغییر آدرس رو به kcc بر بدیم؟ ممکنه بگید اونا از کجا میفهمن که آدرس خانواده ی من عوض شده. ولی موضوع اینجاست که بجه های من بزودی باید ویزای تحصیلی بگیرن تا بتونن چند ماه آینده رو توی اون کشور بمونن و با مشکلی روبرو نشن. و این ویزا توی پاسپورتشون میخوره. در ضمن ما پسوند فامیل بچه ها رو هم حذف کردیم که این رو هم باید به kcc گزارش بدیم. به این ترتیب وضعیت خانواده ی من تغییرهای اساسی ای کرده.
حالا شما فکر میکنید که من بهتره همه ی این تغییرات رو بهشون اطلاع بدم؟ البته یک راه برای اینکه ویزای تحصیلی توی پاسپورت همسر و بچه هام نخوره اینه که هر سه ماه یکبار از اون کشور خارج بشن و دوباره برگردن که این مستلزم هزینه ی زیادیه. به نظر شما چکار کنم؟
آقای پیروز.............شما باید تمام تغییرات اتفاق افتاده را به کی سی سی گذارش دهید.............چون در روز مصاحبه در صورتی که شما بیشتر از 6 ماه در یک کشور دیگر زندگی کرده باشید باید مدارک عدم سوِء پیشینه ارائه دهید...................
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2009-08-29 ساعت 19:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-29 ساعت 19:25 توسط mojgank.)
سلام
فروم را كه مي خوندم سوالي برام پيش اومد من تائيد رسيدن مدارك را از kcc گرفتم ولي در مورد كامل و بدون ايراد بودن مداركم تائيد نگرفتم يعني گفتند در دست بررسي است دوباره ايميل بزنم ؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از همه دوستانی که جواب منو دادند. در جواب مونیکا باید بگم نه نمیشه همچین تصوری کرد. چون اولا ویزای اون کشور دیگه ویزای توریستی نیست و باید تبدیل به ویزای تحصیلی بشه. دوما این چطور تعطیلاتیه که درس و مدرسه و همه چیز رو بیخیالش شدن و رفتن تعطیلات؟ من و خانواده ام سال گذشته هر چهار نفر ویزای توریستی امریکا رو گرفتیم ، ولی چون مدت زمان کلیرنس من طول کشید و زمانی که ویزای من آماده شد تابستون تموم شده بود، خانمم و بچه هام بخاطر شروع شدن مدرسه بچه ها با من نیومدن و من تنها رفتم . ما یک نامه به سفارت زدیم و توش علت استفاده نکردن از ویزاشون رو توضیح دادیم. حالا نمیگن شما که اینقدر رو این موضوع حساسین چطور شده که تعطیلاتتون اینقدر طولانی شده؟ در ضمن همینجا اضافه کنم که من و همسرم یک بار هم سه سال پیش ویزای امریکا رو گرفتیم و اون دفعه هر دومون ازش استفاده کردیم. فکر کنم این برای ما امتیاز بدی نباشه. شما هم برامون دعا کنین که اینبار هم به همون راحتی دفعات قبلی باشه.
و اما سوالم....در رابطه با اینکه بخواهیم هر تغییر یا اشتباه پیش اومده ای رو به کی سی سی اطلاع بدیم آیا لازمه که همه اطلاعات قبلی رو هم وارد کنیم؟ یا فقط اطلاعات جدید کافیه؟
وسوال دیگه ام از خانم Laili هست که گفتن در صورت اقامت بیشتر از شش ماه باید مدارک عدم سو پیشینه تحویلشون بدیم. من خودم هنوز در ایرانم و تا گرفتن ویزا هم همینجا میمونم.ولی آیا باید برای همسرم این مدارک رو از کشور محل اقامت فعلیشون بگیریم؟ برای بچه ها چطور؟ البته بچه ها زیر شانزده سال هستن.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه برنده های خوش شانس
یک سوال در مورد کلیرنس داشتم . وقتی که کلیرنسمون میاد و باید بریم ویزارو بگیریم چه مدت زمانی را تعیین می کنند برای گرفتن ویزا ؟ ایا این مدت زمان تعیین شده برای همه یکسان هست یا بستگی به هر پرونده یک زمانی را برای گرفتن ویزا تعیین می کنند ؟؟
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
mojgank نوشته: سلام
فروم را كه مي خوندم سوالي برام پيش اومد من تائيد رسيدن مدارك را از kcc گرفتم ولي در مورد كامل و بدون ايراد بودن مداركم تائيد نگرفتم يعني گفتند در دست بررسي است دوباره ايميل بزنم ؟؟؟
سلام . بله اما بزار 1 هفته ای بگذره بعد ایمیل بده
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2009-08-29 ساعت 23:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-29 ساعت 23:27 توسط majmaj.)
باسلام به دوستان عزیز
من انتخاب سفارت برای مصاحبه رو هم ابو ظبی نوشتم هم انکارا (یعنی اول نوشتم ابوظبی دوم انکارا ) درواقع این جوری می خواستم بگم برام فرقی نمی کنه
ضمنا تو نامه اولم خودشون انکارا نوشته بودند به نظر شما اونها چه جوری انتخاب می کنند کسی می دونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
majmaj
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
قسم نامه اي كه تو پاكت اوله بايد پر شه؟
توروخدا امشب يكي جوابمو بده
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
قسم نامه باید پر بشه ولی امضا در زمان مصاحبه
شماره کیس: 2010AS00005000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری Ankara :
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه: October 2* 2009
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي babakped
مرسي از همه بچه هاي اينجا كه كلي به هم كمك مي كنند
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
majmaj نوشته: باسلام به دوستان عزیز
من انتخاب سفارت برای مصاحبه رو هم ابو ظبی نوشتم هم انکارا (یعنی اول نوشتم ابوظبی دوم انکارا ) درواقع این جوری می خواستم بگم برام فرقی نمی کنه
ضمنا تو نامه اولم خودشون انکارا نوشته بودند به نظر شما اونها چه جوری انتخاب می کنند کسی می دونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
majmaj
manam hamin karo kardam,aya bayad be KCC etela dad va 1 ja ro moshakhas kard?ya khodeshoon moshakhas mikonan?
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
monica جون همین جام.....والا بعضی سوالات اینقدر پیچیده هستند من که هیچی وکلای خبره هم باید کلی کتاب قانون پاره کنند تا بتونند بهش جواب بدن.............
پیروز جان شما فقط چیزهائی که ازتون میخوان و باید بگین...............
در مورد سفر هاتون هم در نامه ی دوم ازتون سوال میکنن..............
آنکارا که اینطوری بود.......ولی ابوظبی ظاهرا فرق میکنه
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.