کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سركار خانم الهام يا هر كدام از افراد 2009
ضمن سلام و تشكر در نمونه نامه دوم كه گذاشته بوديد اشاره اي به فرستادن
مدارك تا 15 روز قبل مصاحبه نشده. ايا نامه را كامل اسكن كرديد يا چي؟
2 - اگر كليراننس كسي خداييييي نكرده زياد طولاني شد يعني مديكال هم دوباره
بايد تجديد شه
نميدونم البته شايد من اشتباه ميكنم چون همزمان دارم كيس كانادا را هم
انجام ميدم شايد مديكال دوباره را اونجا خوندم واقعا قاطي كردم !!!
خدا لعنت كند اين كاناداييهاي انگليسي تبارو كه خيلي اذيت دارند بعد از 5
سال معطلي!
درد دل اخري ربطي به موضوع نداشت ببخشيد
با تشكر
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان:
مونیکا جان اتفاقا واسه مسائل اعصاب و روان بهتر میشه معافی گرفت چون تشخیصش سخته اگه بازیگر خوبی باشی.من دو نفر رو همینطور راهنمایی کردم معاف شدن.خودشونو به افسردگی زدن
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان: Monica
دوستان عزیز
با سلام
احتراما ترجمه نامه دوم به پیوست تقدیم حضور می گردد.
با احترام
Majid

فایل‌های پیوست
.pdf   Letter 2.pdf (اندازه 157.15 KB / تعداد دانلود: 307)
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، king_of_sky
mojgank نوشته: سلام
فروم را كه مي خوندم سوالي برام پيش اومد من تائيد رسيدن مدارك را از kcc گرفتم ولي در مورد كامل و بدون ايراد بودن مداركم تائيد نگرفتم يعني گفتند در دست بررسي است دوباره ايميل بزنم ؟؟؟

من هم پس از رسیدن مدارک فقط ۱ بار میل زدم و آنها هم تائید کردند،آیا باید میل دیگری بابت کامل بودن مدارک فرستاد؟آیا همه همین کارو کردن؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان:
payman R نوشته:
mojgank نوشته: سلام
فروم را كه مي خوندم سوالي برام پيش اومد من تائيد رسيدن مدارك را از kcc گرفتم ولي در مورد كامل و بدون ايراد بودن مداركم تائيد نگرفتم يعني گفتند در دست بررسي است دوباره ايميل بزنم ؟؟؟

من هم پس از رسیدن مدارک فقط ۱ بار میل زدم و آنها هم تائید کردند،آیا باید میل دیگری بابت کامل بودن مدارک فرستاد؟آیا همه همین کارو کردن؟

اگر تأیید کردند که اطلاعاتتون match هستش دیگه نیازی به ای میل نیست. همه چیز خوب پیش رفته!
پاسخ
تشکر کنندگان:
باسلام به دوستان عزیز چون به من و پیمان جوابی داده نشد دوبار تکراررررررررررررررررررررر کردیمممممممممم

من انتخاب سفارت برای مصاحبه رو هم ابو ظبی نوشتم هم انکارا (یعنی اول نوشتم ابوظبی دوم انکارا ) درواقع این جوری می خواستم بگم برام فرقی نمی کنه
ضمنا تو نامه اولم خودشون انکارا نوشته بودند به نظر شما اونها چه جوری انتخاب می کنند کسی می دونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

majmaj

manam hamin karo kardam,aya bayad be KCC etela dad va 1 ja ro moshakhas kard?ya khodeshoon moshakhas mikonan?
پاسخ
تشکر کنندگان:
majmaj نوشته: باسلام به دوستان عزیز چون به من و پیمان جوابی داده نشد دوبار تکراررررررررررررررررررررر کردیمممممممممم

من انتخاب سفارت برای مصاحبه رو هم ابو ظبی نوشتم هم انکارا (یعنی اول نوشتم ابوظبی دوم انکارا ) درواقع این جوری می خواستم بگم برام فرقی نمی کنه
ضمنا تو نامه اولم خودشون انکارا نوشته بودند به نظر شما اونها چه جوری انتخاب می کنند کسی می دونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

majmaj

manam hamin karo kardam,aya bayad be KCC etela dad va 1 ja ro moshakhas kard?ya khodeshoon moshakhas mikonan?

شما احتمالا فرم لاتاری را برگه انتخاب رشته اشتباه گرفتید. اونها مگه از شما دو تا سوال پرسیدن که شما بهشون دو تا جواب دادید؟
خوبه اونها نامه بدن بگن ما هم یا شما را میبریم آمریکا یا افغانستان؟
به هر حال به نظر بنده سریع ایمیل بزنید اشتباهتون را تصحیح کنید و فقط یک سفارت یا کنسولگری معرفی بفرمایید.
پاسخ
تشکر کنندگان: Monica ، Ali Sepehr ، javan134
payam_prz نوشته:
majmaj نوشته: باسلام به دوستان عزیز چون به من و پیمان جوابی داده نشد دوبار تکراررررررررررررررررررررر کردیمممممممممم

majmaj

شما احتمالا فرم لاتاری را برگه انتخاب رشته اشتباه گرفتید. اونها مگه از شما دو تا سوال پرسیدن که شما بهشون دو تا جواب دادید؟
به هر حال به نظر بنده سریع ایمیل بزنید اشتباهتون را تصحیح کنید و فقط یک سفارت یا کنسولگری معرفی بفرمایید.
یعنی‌ اگر ما به kcc میل نزنیم اونا خودشون یکی‌ از این ۲ سفارتو برای ما انتخاب نمیکنن؟
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان:
نخیر خودتون باید بگید کجا می خواید مصاحبه شید
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
پاسخ
تشکر کنندگان:
Monica نوشته: شما در مورد اون مورد معافيت سربازي كه ما دو ساعت خودمون رو كشتيم خبر خاصي نداري؟! ما بالاخره بايد مدارك پزشكي هم بايد با خودمون ببريم يا نه؟!

سلام دوست عزیز من
نه در روز مصاحبه مدارک پزشکی لازم نیست همراه با خود ببرید. در روز مصاحبه به شما میگن وضعیت سربازی شما میگید معافیت و بعد اونها از شما ترجمه کارت معافیت پزشکی رو میگیرن تمام.
شما برای روز مصاحبه تنها ترجمه کارت معافیت پزشکی رو با خودتون ببرید فقط و فقط همین برای احتیاط اصل کارت رو هم ببرید .
با تشکر میلاد
شماره کیس: AS30XXX
نامه اول: 2008 may
ارسال مدارک: june 2008
تاريخ مصاحبه : 2009 13 july
دریافت نامه دوم: 5june 2009
تاريخ گرفتن ويزا بدون كليرنس :2009 14 july
تاریخ ورود به غربت : 24 october
پاسخ
تشکر کنندگان: Monica ، sniffer ، Ali Sepehr
majidshirzadeh نوشته: دوستان عزیز
با سلام
احتراما ترجمه نامه دوم به پیوست تقدیم حضور می گردد.
با احترام
Majid

kavoshgarnet:
- دوست گرامی از زحمتی که کشیدی بسیار سپاسگذاریم. اما کاش کمی هم به صورت دستی ترجمه را ویرایش می کردی که کمی قابل فهم تر می شد.
من همیشه به شوخی به دوستان می گم ترجمه ی این نرم افزارهای مترجم به فارسی سخت تر از ترجمه اصل سند از انگلیسی به فارسی هستش.
لطفا در صورت امکان اصل آن را هم برایمان بگذارید.
با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
kavoshgarnet حان

لینک اول و دوم نامه دوم
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
باسلام به دوستان عزیز چون به من و پیمان جوابی داده نشد دوبار تکراررررررررررررررررررررر کردیمممممممممم

majmaj

یعنی‌ اگر ما به kcc میل نزنیم اونا خودشون یکی‌ از این ۲ سفارتو برای ما انتخاب نمیکنن؟

با سلام ودرود مجدد

آقای مبصر انکارا یا ابوظبی چه ربطی داره به افغانستان وامریکا
اونها گفتند تو کدوم سفارت ما می خواهید مصاحبه بشید ما دو تا سفارت نزدیک به کشورمون اعلام کردیم (یعنی که این دوتا سفارت برای ما خوبه )
مقایسه ومثال شما اصلا شباهتی به قضیه ما نداره ما دوتا سفارتو از یک کشور در همسایگی ایران اعلام کردیم .

به هر حال منظور از سوال ما این بود که ببینیم مورد مشابهی مثلا درسالهای قبل بود یا نه ویا اصلا ما کار درستی کردیم یا خیر ؟
وآیا نیاز به اصلاح هست یا اینکه خودشان یک سفارت را انتخاب می کنند ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
منم تو فرمم نوشتم:
I would like to process my application in Abudhabi.uae rather than Ankara.
حالا چیکار کنم؟میل بدم؟چه متنی؟
فکر می کنید با این جمله احتیاج به میل هست یا مشکلی بیش نمیاد؟
ممنون از راهنماییتون
case number:17000
پاسخ
تشکر کنندگان:

majmaj

با سلام ودرود مجدد

آقای مبصر انکارا یا ابوظبی چه ربطی داره به افغانستان وامریکا
اونها گفتند تو کدوم سفارت ما می خواهید مصاحبه بشید ما دو تا سفارت نزدیک به کشورمون اعلام کردیم (یعنی که این دوتا سفارت برای ما خوبه )
مقایسه ومثال شما اصلا شباهتی به قضیه ما نداره ما دوتا سفارتو از یک کشور در همسایگی ایران اعلام کردیم .

به هر حال منظور از سوال ما این بود که ببینیم مورد مشابهی مثلا درسالهای قبل بود یا نه ویا اصلا ما کار درستی کردیم یا خیر ؟
وآیا نیاز به اصلاح هست یا اینکه خودشان یک سفارت را انتخاب می کنند ؟

درود
majmaj جان می خوای یه سر برو پیش حاج آقای محله تون و بگو یه استغاره بگیره ببین تکلیف چیه.
اگه هم نمی خوای معنوی برخورد کنی با قضیه، یه ایمیل به kcc بزن و بگو چیکار کنم،بعد بکن اون کار رو.
موفق باشی.
پاسخ
تشکر کنندگان: MajidShirzadeh ، Monica ، sh-b ، merdax ، mohsen324

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان