کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
king_of_sky نوشته: دوستان سلام
1.من برای محل مصاحبه نوشتم ترکیه آیا حتما باید مینوشتم آنکارا ؟
راستش خواستم نپرسم گفتم خودشون متوجه میشن ولی بعد شک کردم ، آیا باید میل بزنم به kcc و تصحیح کنم؟
2.راستی من کیس نامبرم ***5 هست، میل زدم به kcc گفتم لطفا کپی نامه دوم رو برام بفرستین ، در جواب گفتن منتظر باشین نامه برسه دستتون !!Wink

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 8,300 for your region for the month of October. If your case number is current, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month

1- فکر نمیکنم نیازی باشه به این دلیل:
آنکارا تنها مرکز رسیدگی و پردازش امور مهاجران ایرانی در ترکیه میباشد . دیگر مراکز پردازش و رسیدگی به امور مهاجران ایرانی : Vienna ، ابوظبی ، فرانکفورت وNaples میباشد( منبع: http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html )
2- هنوز وقت مصاحبه براتون مشخص نکردن البته به من و چند تا از دوستان دیگه هم تاریخ مصاحبه رو ندادن. و همین جواب شما رو گرفتیم
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: king_of_sky
من مي دونستم اينا اي ميل ها رو سرسري جواب مي دن.

اين دوستمون از آسياست و قاعدتا بايد بگن تا شماره 7000 از منطقه شما كارنت شده. اما براش زدن تا 8300 تو منطقه شما كارنت شده!!!!!

اين يعني چي؟؟؟؟ شايد معجزه شده باشه!

king_of_sky نوشته: دوستان سلام
1.من برای محل مصاحبه نوشتم ترکیه آیا حتما باید مینوشتم آنکارا ؟
راستش خواستم نپرسم گفتم خودشون متوجه میشن ولی بعد شک کردم ، آیا باید میل بزنم به kcc و تصحیح کنم؟
2.راستی من کیس نامبرم ***5 هست، میل زدم به kcc گفتم لطفا کپی نامه دوم رو برام بفرستین ، در جواب گفتن منتظر باشین نامه برسه دستتون !!Wink

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 8,300 for your region for the month of October. If your case number is current, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
arshiya نوشته: سلام دوستان
من می خوام از محل کارم ( اداره دولتی )یه نامه در مورد کارنامه شغلی بگیرم آیا کسی می دونه چه چیزهایی باید توی این نامه باشه ؟
1- سابقه کار ( تاریخ شروع تا الان )
2- پست و سمت
دیگه چی ؟؟؟؟
ممنون

درود
اگه واسه سفارت و مصاحبه است و تو فرم های 230و 122 چیزی ذکر نکردی،نبر که کلیرنس و چک می خوری.
موفق باشی.
شماره کیس:2010AS00012xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-29 -2009
کنسولگری:Ankara ولی تقاضای ابوظبی کردم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July-11-2009
پاسخ
تشکر کنندگان:
javan134 نوشته:
arshiya نوشته: سلام دوستان
من می خوام از محل کارم ( اداره دولتی )یه نامه در مورد کارنامه شغلی بگیرم آیا کسی می دونه چه چیزهایی باید توی این نامه باشه ؟
1- سابقه کار ( تاریخ شروع تا الان )
2- پست و سمت
دیگه چی ؟؟؟؟
ممنون

درود
اگه واسه سفارت و مصاحبه است و تو فرم های 230و 122 چیزی ذکر نکردی،نبر که کلیرنس و چک می خوری.
موفق باشی.

1-تاریخ شروع که خوب واجبه ولی شاید تا الان مثل من سر کار باشی پس تاریخ پایان مهم نیست
2-پست و سمت رو اگه بزنی کارمند هیچ مدرک تحصیلی از شما نمی گیرند ولی اگه بزنی کارشناس یا چیز دیگه مدرک مرتبط از شما می گیرند
3-برای ترجمه رسمی باید یه کپی از آخرین روزنامه رسمی شرکت هم ببری
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام و خسته نباشین
یه سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنین
من دانشجویم و الان قراره ترم 5 رو شروع کنم .کیس نامبرم کارنت شده .به خاطر سربازی در سال فقط 1 بار اجازه خروج زیارتی دارم.
میخواستم بدونم وقتی برای مصاحبه میرم و اگه قرار باشه ویزا بگیرم
همون جا بهم ویزا میدن یا باید برگردم ایران؟ تاریخ انقضای ویزا چقدر است؟
در کل میخواستم بدونم با توجه به تجربه ای که دارین به نظر شما من این ترم با خیال راحت انتخاب واحد کنم یا رفتنی هستم و انتخاب واحد نکنم؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
پاسخ
تشکر کنندگان:
اره مجردم کاملا"
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
پاسخ
تشکر کنندگان:
درود بر همه عزیزان
من فرم های سری اول رو July-11-2009 پست dhl کردم و تا حالا 2 بار ایمیل زدم به kcc اما این جواب واسم
می فرستند که فرم هات رسیده و منتظر باش واسه......
Your forms have been received and are waiting to be processed.........................................1.
به نظر شما نباید تا حالا اعلام می کردن که اطلاعات هماهنگ هست یا نه؟
دوباره کی ایمیل بزنم بهشون؟
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
javan134 نوشته: درود بر همه عزیزان
من فرم های سری اول رو July-11-2009 پست dhl کردم و تا حالا 2 بار ایمیل زدم به kcc اما این جواب واسم
می فرستند که فرم هات رسیده و منتظر باش واسه......
Your forms have been received and are waiting to be processed.........................................1.
به نظر شما نباید تا حالا اعلام می کردن که اطلاعات هماهنگ هست یا نه؟
دوباره کی ایمیل بزنم بهشون؟
ممنونم
1
-نامه شما دستشون رسیده و مشکلی نداره
2-دیگه ایمیل زدن لازم نیست چون اگه Match نبود به شما میگفتن

پاسخ
تشکر کنندگان: Monica
سلام
من مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی دارم.بعضی دوستان میگن سابقه کار لازم نیست.درسته؟
پس چرا تو فرمهای سری اول سابقه کار و شرح کار خواستن؟پس چطوری میخوان ثابت کنن ما سابقه کار داریم؟منکه گیج شدم.واقعا لازم نیست؟
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:
farshidkhalafi نوشته: سلام
من مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی دارم.بعضی دوستان میگن سابقه کار لازم نیست.درسته؟
پس چرا تو فرمهای سری اول سابقه کار و شرح کار خواستن؟پس چطوری میخوان ثابت کنن ما سابقه کار داریم؟منکه گیج شدم.واقعا لازم نیست؟
دوست عزیز شما سابقه کار نیاز نداری اگه در زمان مصاحبه دیپلم نداشته باشین باید سابقه کار رو ارائه بدین
تو فرم های اول هم خواستن ببینن شما چه کارهایی رو انجام دادی و چه چیز هایی رو بلدی اون فرم رو هر کس که بخواد به هر نحوی واسه امریکا اقدام کنه باید پر کنه

پاسخ
تشکر کنندگان: farshidkhalafi
با سلام خدمت دوستان
در صورتيکه آنکارا جهت مصاحبه مشخص گردد آيا بايد مدارکي را به سفارت تو آنکارا پست کرد يا نه؟ درضمن چه مدارکي و همچنين آيا با dhl ميشه فرستاد؟ اگه ميشه ادرس سفارت را هم لطف کنيد و بگيد.
با تشکر فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان:
amirsamira نوشته: با سلام خدمت دوستان
در صورتيکه آنکارا جهت مصاحبه مشخص گردد آيا بايد مدارکي را به سفارت تو آنکارا پست کرد يا نه؟ درضمن چه مدارکي و همچنين آيا با dhl ميشه فرستاد؟ اگه ميشه ادرس سفارت را هم لطف کنيد و بگيد.
با تشکر فراوان

سلام
نامه دوم که برسه نوشته یک سری مدارک رو باید طوری بفرستیم سفارت که حداقل 10 روز قبل باز مصاحبه بدستشون برسه (صفحه 4 نامه)

Embassy
AMERICAN EMBASSY ANKARA
110 Atatürk Blvd.
Kavaklıdere, 06100 Ankara - TURKEY
Phone: (90-312) 455-5555
Fax: (90-312) 467-0019
e-mail: webmaster_ankara@state.gov

فایل‌های پیوست
.pdf   2nd-package.pdf (اندازه 82.28 KB / تعداد دانلود: 99)
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام
به علت اینکه این جا محل طرح سوال می باشد من هم به ناچار موضوعی را که می خواهم بگویم در قالب یک سوال طرح می کنم
چرا تعداد بسیاری از دوستان 2010 با توجه به آنکه موضوع خلاصه پیشرفت برندگان 2010 یکی از پربازدید کننده ترین موضوعها می باشد آن را کامل نمی نمایند؟

[/b]
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin
درود
بچه ها الهام کجاست؟رفت آمریکا؟؟!Sad!
پاسخ
تشکر کنندگان:
آره میگن الهام رفته آمریکا خوش به حالش.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان