موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2009-09-06 ساعت 21:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-09-06 ساعت 21:52 توسط javan134.)
الهام خانوم جات خالی و سبزه.
امیدوارم موفق باشی و سریع بر شرایط مسلط شی
حضور شما نعمت بود و به همه کمک می کردی
پس قطعاً فیدبک و بازخورد انرژی های مثبت آن به خودت بر می گرده.
شاد و پیروز باشی.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر عزیزان
برنده اصلی همسرمه و من فقط یه پاسپورت داشتم که همسر و فرزند هم داخل اون بودن ،بنا به توصیه دوستان رفتم و پاسپورت اونا رو جدا گرفتم که در حال حاضر شدند 3 پاسپورت، همسر و فرزند تکی اما پاس خودم همون قبلیست که اونا هم بعنوان همراه ذکر شدند.
می خواستم ببینم:
1- روز مصاحبه بخاطر پاس خودم مشکلی پیش نمی یاد؟
2- وقتی می خوان ویزا رو در پاس ثبت کنند از پاس من ایراد نمی گیرند؟
ممنونم
شماره کیس:2010AS00012xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-29 -2009
کنسولگری:Ankara ولی تقاضای ابوظبی کردم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July-11-2009
موضوعها: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
در راستای سوال قبل برای سفر به ابوظبی می تونیم از همون پاس خانوادگی استفاده کنیم ولی روز مصاحبه پاس های شخصی مون رو ارائه بدیم؟
2010AS3xxx
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من براي دارالترجمه يک نسخه اصل از هر مدرک گرفتم.آيا براي ارسال به سفارت در آنکارا اصل مدارک ترجمه شده را بفرستم يا کپي؟
شماره کیس: 2010AS00010000
تاریخ دریافت نامه قبولی: july/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 23july/2009
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2009-09-07 ساعت 12:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-09-07 ساعت 20:05 توسط seravin.)
دوستان عزیز من در جوابیه نامه کی سی سی که گفته اند کیس شما match نیست نامه زیر را تهیه کرده ام و قصد ارسال آن را دارم لطفا سریع اگر comment دارید راهنمایی کنید که به آن اضافه کنم .مهدی
Case Number : 2010AS000055xx
FIRST NAME:bxx
LAST NAME :Axxi
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran
Dear Sir/ Madam
On 20 august 2009 ,I ,having the case No: 2010AS000055xx and birth date:1997, received an e-mail from you writing that a part of information filled in my documents do not match my case .However ,so far ,I have not managed to guses that the only mis- matchment my be for my day & month in my first announced birth date ,since ,for some technical problem( reproduction of my birth date from Iranian to A.D. date) ,instead of 11/31/1997 (my correct birth date)I have filled it as 8/30/1997 in my first registration requiry. Any way, According to the “VISA BULLETIN FOR OCTOBER 2009” my case number is current. I will appreciate it if you could send me a copy of the second letter via e-mail for knowing the fixed date of our interview in embassy of the united state of America in Ankara–Turkey.
Sincerely
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوبم
ممنون از راهنماییهاتون
من چون دانشجویم و سربازم هستم در سال فقط 1 بار میتونم خارج بشم اونم زیارتی.
مصاحبم اکتبره
اگه FBI چک بهم بخوره و قرار باشه برگردم ایران و چند وقت بعدش برم ویزامو بگیرم
حتما" خودم باید برم یا مثلا" بابامم میتونه با پاسپورت من بره ویزامو بگیره؟
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
majidshirzadeh نوشته: Monica نوشته: آقاي شيرزاده عزيز... اين سپهر جان بابا، هر روز مياد يه بار اين سوال رو مطرح مي كنه، روز بعد هم بدون اينكه دنبال جواب سوال ديروزش بگرده بازم سوال مي كنه...
ميگم فردا اومد سوال كرد، دوتايي بريزيم سرش، مچلش كنيم!
برو من پشت سرتم
ای بابا . مگه من چکار کردم ؟
خوب برام سوال پیش میاد میپرسم جوابشم نگا میکنم دیگه. مگه شما دوستای گلم همین کارو نمیکنین؟
اگه کاری میکنم که نباید بذارین به حساب نگرانیم.اخه kcc میگه اطلاعاتم match نیست. من همرو درست وارد میکنم ولی .....
به همین دلیل هنوز تاریخ مصاحبمم نمدونم
گاهی گمان نمی کنی ولی میشود/گاهی نمی شود نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست/گاهی تمام شهر گدای تو میشود
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2009-09-07 ساعت 18:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-09-07 ساعت 18:08 توسط yas.)
کسی میدونه از وقتی وارد آمریکا شدیم چقدر طول می کشه تا citizen بشیم؟
کلا به چه عواملی بستگی داره زمان citizen شدن؟
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2009-09-07 ساعت 19:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-09-07 ساعت 20:40 توسط seravin.)
دوستان عزیز من در جوابیه نامه کی سی سی که گفته اند کیس شما match نیست نامه زیر را تهیه کرده ام و قصد ارسال آن را دارم لطفا سریع اگر comment دارید راهنمایی کنید که به آن اضافه کنم .مهدی
Case Number : 2010AS000055xx
FIRST NAME:bxx
LAST NAME :Axxi
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran
Dear Sir/ Madam
On 20 august 2009 ,I ,having the case No: 2010AS000055xx and birth date:1997, received an e-mail from you writing that a part of information filled in my documents do not match my case .However ,so far ,I have not managed to guses that the only mis- matchment my be for my day & month in my first announced birth date ,since ,for some technical problem( reproduction of my birth date from Iranian to A.D. date) ,instead of 11/31/1997 (my correct birth date)I have filled it as 8/30/1997 in my first registration requiry. Any way, According to the “VISA BULLETIN FOR OCTOBER 2009” my case number is current. I will appreciate it if you could send me a copy of the second letter via e-mail for knowing the fixed date of our interview in embassy of the united state of America in Ankara–Turkey.
Sincerely
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2009-09-07 ساعت 20:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-09-07 ساعت 20:41 توسط seravin.)
دوست عزیز aazami
همونطور که میدونید منم مشکل شما رو داشتم. ولی با فرستادن یک ایمیل که در
بالای اون تاریخ تولد اشتباه رو نوشته بودم حداقل بهم جواب دادند و فهمیدم که اشتباهم چی بوده. البته بعد از اینکه ایمیل بعدی رو به منظور اطلاع دادن از این اشتباه براشون فرستادم در جواب گفتند مجددا فرمهای 230 و 122 رو با اطلاعات صحیح پر کن و بفرست. که خوب من هم چون اشتباهات کوچیک دیگه ای هم در فرمهای ارسالی ام داشتم اعتراضی نکردم و فرمها رو دوباره فرستادم. حالا دیگه بقیه اش با خداست.
در مورد نامه ای که میخواید بفرستید من اظهار نظری نمیکنم و درست یا غلط بودن کارتون در حد اطلاعات من نیست. ولی در مورد متن نامه میتونم کمکتون کنم. دوست من ،به نظر من شما قبل از هر چیز تاریخهایی رو که نوشتی یک بار دیگه چک کن...چون بعضی چیزا غیر منطقی به نظر میاد. مثلا همین سال تولد...یعنی شما 13 سالته؟ یا 11/31 و 8/30 ...چطور ممکنه یه همچین اشتباهی در اثر استفاده از تقویم پیش بیاد؟ بهر حال در مورد نگارش نامه یه تغییراتی به نظرم رسید که اینجا آورده ام:
Dear Sir/ Madam
On 20 august 2009 ,I , with the case No: 2010AS000055xx and birth date:1997, received an e-mail from you writing that a part of information filled in my documents did not match my case .However ,so far ,I have managed to guess that the only mis- matchment may be for my day & month in my first announced birth date. It could be happened for some technical problems such as reproduction of my birth date from Iranian to A.D. date. So instead of 11/31/1997 (my correct birth date)I have filled it as 8/30/1997 in my first registration requiry. Any way, According to the “VISA BULLETIN FOR OCTOBER 2009” my case number is current. I will appreciate it if you could send me a copy of the second letter via e-mail for knowing the fixed date of our interview in embassy of the united state of America in Ankara–Turkey.
Sincerely