کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
aazami نوشته: دوستان عزیز من در جوابیه نامه کی سی سی که گفته اند کیس شما match نیست نامه زیر را تهیه کرده ام و قصد ارسال آن را دارم لطفا سریع اگر comment دارید راهنمایی کنید که به آن اضافه کنم .مهدی

دوست عزیز با اجازه من یخورده انگیلیسیشو ویرایش کردم. تاریخ تولدتو دوباره چک کن... اینایی که نوشتی هم روزش فرق میکنه هم ماهش. به همون ایمیل قبلیشون جواب بده متن زیر هم بنویس.....
موفق باشی.....

Case Number : 2010AS000055xx
FIRST NAME:bxx
LAST NAME :Axxi
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran

Dear Sir/ Madam
One reason I can think of why my case does not match is the birth date I provided in the initial registration forms. Unfortunately, I don't remember the date I wrote down at that time. It could have happened that I made a mistake while converting between Persian and Gregorian calenders by not considering the leap year. After reconverting my birth date by considering this mistake I think you should have 8/30/1997 as my birth date in your records. Could you please kindly check my case again by considering 8/30/1997 as my birth date?
Also, according to the “VISA BULLETIN FOR OCTOBER 2009” my case number is current for the month of October. I would appreciate it if you could send me a copy of the second letter via e-mail for knowing the fixed date of our interview in embassy of the united state of America in Ankara–Turkey.
Sincerely
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان:
از اونجايي که سوال من در مورد اينکه در «فرم‌هاي اول يادم رفته مدرک پيش دانشگاهيمو بنويسم و به جاش ديپلم رو 4سال حساب کردم. آيا اين اشکالي ايجاد مي‌کنه؟ اگه آره لطفاً بگين چيکار کنم؟؟؟» بدون پاسخ مونده، ميشه لطفاً يه نفر دقيقاً بگه چيکار کنم و چي واسشون بنويسم؟ لازمه فرم‌ها رو اطلاح و واسشون با ايميل بفرستم؟
ممنون.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
تشکر کنندگان:
indmehdi نوشته: از اونجايي که سوال من در مورد اينکه در «فرم‌هاي اول يادم رفته مدرک پيش دانشگاهيمو بنويسم و به جاش ديپلم رو 4سال حساب کردم. آيا اين اشکالي ايجاد مي‌کنه؟ اگه آره لطفاً بگين چيکار کنم؟؟؟» بدون پاسخ مونده، ميشه لطفاً يه نفر دقيقاً بگه چيکار کنم و چي واسشون بنويسم؟ لازمه فرم‌ها رو اطلاح و واسشون با ايميل بفرستم؟
ممنون.

شما میتونی با ایمیل به KCC اطلاع بدین در ضمن تو مصاحبه قبل از سوگند خوردن اینو بهشون بگین مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد.
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان:
majidshirzadeh نوشته:
indmehdi نوشته: از اونجايي که سوال من در مورد اينکه در «فرم‌هاي اول يادم رفته مدرک پيش دانشگاهيمو بنويسم و به جاش ديپلم رو 4سال حساب کردم. آيا اين اشکالي ايجاد مي‌کنه؟ اگه آره لطفاً بگين چيکار کنم؟؟؟» بدون پاسخ مونده، ميشه لطفاً يه نفر دقيقاً بگه چيکار کنم و چي واسشون بنويسم؟ لازمه فرم‌ها رو اطلاح و واسشون با ايميل بفرستم؟
ممنون.

شما میتونی با ایمیل به KCC اطلاع بدین در ضمن تو مصاحبه قبل از سوگند خوردن اینو بهشون بگین مطمئن باشید مشکلی پیش نمیاد.

مجيد جان ممنون
اما مشکل من همين ايميله که چي بايد بنويسم!!!
کسي ميتونه متني رو بده بمن که ايميل کنم؟Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
يادمه قبلاً يه تاپيک با عنوان اسپانسر و ... بود که منم سوال مطرح کرده بودم، اما انگار الان غيب شده يا شايد من نمي‌بينمش.
ميشه لطفاً راهنمايي کنين؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
در فرم 230درصورتیکه یکی از والدین فوت شده باشد احتیاج هست در خانه current addresمربوط به شخص فوت شده آدرس منزلشونو نوشت یا فقط بایدn/a رونوشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
gilat نوشته: در فرم 230درصورتیکه یکی از والدین فوت شده باشد احتیاج هست در خانه current addresمربوط به شخص فوت شده آدرس منزلشونو نوشت یا فقط بایدn/a رونوشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز اگه بنویسی N/A هم اشکالی نداره
نگران نباش
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان:
indmehdi نوشته: سلام
يادمه قبلاً يه تاپيک با عنوان اسپانسر و ... بود که منم سوال مطرح کرده بودم، اما انگار الان غيب شده يا شايد من نمي‌بينمش.

سلام تو صفحه دومه اینهاش

http://www.mohajersara.com/forumdisplay....999&page=2
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: indmehdi
Hamid55 نوشته:
aazami نوشته: دوستان عزیز من در جوابیه نامه کی سی سی که گفته اند کیس شما match نیست نامه زیر را تهیه کرده ام و قصد ارسال آن را دارم لطفا سریع اگر comment دارید راهنمایی کنید که به آن اضافه کنم .مهدی

دوست عزیز با اجازه من یخورده انگیلیسیشو ویرایش کردم. تاریخ تولدتو دوباره چک کن... اینایی که نوشتی هم روزش فرق میکنه هم ماهش. به همون ایمیل قبلیشون جواب بده متن زیر هم بنویس.....
موفق باشی.....

Case Number : 2010AS000055xx
FIRST NAME:bxx
LAST NAME :Axxi
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran

Dear Sir/ Madam
One reason I can think of why my case does not match is the birth date I provided in the initial registration forms. Unfortunately, I don't remember the date I wrote down at that time. It could have happened that I made a mistake while converting between Persian and Gregorian calenders by not considering the leap year. After reconverting my birth date by considering this mistake I think you should have 8/30/1997 as my birth date in your records. Could you please kindly check my case again by considering 8/30/1997 as my birth date?
Also, according to the “VISA BULLETIN FOR OCTOBER 2009” my case number is current for the month of October. I would appreciate it if you could send me a copy of the second letter via e-mail for knowing the fixed date of our interview in embassy of the united state of America in Ankara–Turkey.
Sincerely

آفرین به حمید. این یعنی یه نامه درست و حسابی!
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid55
indmehdi نوشته: سلام

http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1169
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
پاسخ
تشکر کنندگان: indmehdi
هیشکی هنوز نامه دوم به دستش نرسیده؟
من امروز پست برام بسته آورد درو باز کردم اومدم بنویسم نامه دومم اومد بعد دیدم Economist اومده!
همیشه بال درمیاوردم وقتی میومد ولی امروز توی ذوقم خورد! دلم میخواس مجله هام نیان ولی نامه دوم بیاد
اون بسته کاغذ-مقوایی یه حس دیگه داره وقتی دستت میرسه،با ایمیل گرفتنش کِیف نمیده Big Grin
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان خوب سلام
من می خوام دو تا فرم 122 و 230 رو دوباره پر کنم این فرم رو می تونم ازکجا تهیه کنم ( فرم خام ) آدرسش رو به من می دید !!!!
ممنوم
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
arshiya نوشته: دوستان خوب سلام
من می خوام دو تا فرم 122 و 230 رو دوباره پر کنم این فرم رو می تونم ازکجا تهیه کنم ( فرم خام ) آدرسش رو به من می دید !!!!
ممنوم

http://www.state.gov/m/a/dir/forms
برای چی فرمها رو میخوای دوباره پر کنی
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
salam,man keyborde farsi nadaram ba arze mazerat yeki az doostanam ba KCC tamas gerefte va tarikhe mosahebash avaz shode va goftan darim reschadul mikonim va tarikhe jadid ro nadadn,vaghtesh to october bood

lotfan javab bedidi shoma kahbari darid?,
پاسخ
تشکر کنندگان:
seravin نوشته:
arshiya نوشته: دوستان خوب سلام
ممنوم

http://www.state.gov/m/a/dir/forms
برای چی فرمها رو میخوای دوباره پر کنی
سرواین عزیز اشتباهات من در تکمیل فرم ها از 4 تا گذشت فکر می کنم دوباره باید فرم ها رو ارسال کنم !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان