کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام دوستان
یه سوال داشتم ... آیا مهم است که چقدر قبل مصاحبه اسپانسر فرم I134 رو بفرسته ؟
البته میدونم که خود فرم جدید اعتبارش تا 5/31/2010 ، می خوام ببینم من که مصاحبه ام مثلا 5 6 ماه دیگه خواهد بود الان میتونم بگم اسپانسرم فرم رو بفرسته ؟(آخه الان ایرانه راحت میشه باهاش صحبت کنم)
راستی کپی گرین کارت لازمه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
arshiya نوشته:
seravin نوشته:
arshiya نوشته: دوستان خوب سلام
من می خوام دو تا فرم 122 و 230 رو دوباره پر کنم این فرم رو می تونم ازکجا تهیه کنم ( فرم خام ) آدرسش رو به من می دید !!!!
ممنوم

http://www.state.gov/m/a/dir/forms
برای چی فرمها رو میخوای دوباره پر کنی
سرواین عزیز اشتباهات من در تکمیل فرم ها از 4 تا گذشت فکر می کنم دوباره باید فرم ها رو ارسال کنم !
بهتره اول شما اشتباهاتتون رو براشون ایمیل کنید و اگه ضرورت داشته باشه که فرمها رو دوباره پر کنید خودشون بهتون اعلام میکنن.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: arshiya
سراوین عزیز نمی دونم با چه بیانی ازتون تشکر کنم ! فعلا که شما یک تنه دارید جور همه رو می کشید انشاالله هر چی از خدا طلب کنید بهتون بده !
همطور که شما گفتید من اشتباهاتم رو تا یکی دو روز آینده ایمیل می کنم تا ببینم اونا چه جوابی می دن!
اما در هر صورت می خواستم فرمها رو آماده داشته باشم چون تقریبا مطمئنم که دوباره باید بفرستم .
نمونه pdf فرم 122 رو تونستم از توی سایت بردارم اما فرم 230 که قابلیت تایپ داشته باشه و جدید باشه پیدا نکردم ! کسی می تونه راهنمایی کنه
پیشاپیش سپاسگزارم !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin
سلام
من یک سوالی داشتم
شماره کیس نامبر من 22000 هست کی کارنت می شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
arshiya نوشته: سراوین عزیز نمی دونم با چه بیانی ازتون تشکر کنم ! فعلا که شما یک تنه دارید جور همه رو می کشید انشاالله هر چی از خدا طلب کنید بهتون بده !
همطور که شما گفتید من اشتباهاتم رو تا یکی دو روز آینده ایمیل می کنم تا ببینم اونا چه جوابی می دن!
اما در هر صورت می خواستم فرمها رو آماده داشته باشم چون تقریبا مطمئنم که دوباره باید بفرستم .
نمونه pdf فرم 122 رو تونستم از توی سایت بردارم اما فرم 230 که قابلیت تایپ داشته باشه و جدید باشه پیدا نکردم ! کسی می تونه راهنمایی کنه
پیشاپیش سپاسگزارم !
در مورد تایپ فرمها اگه adobe acrobat Porfessional رو نصب کنید تمام فرمها قابل تایپ هستند.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii نوشته: سلام
من یک سوالی داشتم
شماره کیس نامبر من 22000 هست کی کارنت می شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید ؟

برا اکتبر 7000 تا کارنت شده اگه ماههای بعد هم مثل اکتبر اعلام بشه شما برا ژانویه مصاحبه داری
البته اگه هر ماه 7000 کارنت کنن.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
واقعا از seravin متشکرم. که به همه کمک می کنند
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin
سلام دوستان!
من نامه قبولی رو در تاریخ 6 آگوست از طریق ای میل دریافت کردم. در تاریخ 12 آگوست فرم های من به دست کی سی سی رسید. ولی حالا هرچی زنگ می زنم یا ای میل می فرستم میگن که هنوز نامه شما تو نوبته. با توجه به اینکه کیس نامبر من حدود 4500 است. به نظر شما احتمال داره که به خاطر دیر فرستادن نامه اول به من نوبت مصاحبه نرسه؟ و نتونم ویزا بگیرم؟ لطفا اگه کسی در این رابطه اطلاعاتی داره به من بگه. کسانی بودن که کیس نامبرشون از من بالاتر بوده ولی زمان مصاحبه شون مشخص شده. لطفا با جواباتون منو از نگرانی در بیارید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من امروز برای وارد سایت شدن مشکل داشتم چند بار پیغام ف.ی.ل.ت.ر شدن ظاهر شد!!
کسی این مشکل رو نداشته؟
نکنه ف.ی.ل.ت.ر بشیم!!!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
drkamrani1 نوشته: سلام دوستان!
من نامه قبولی رو در تاریخ 6 آگوست از طریق ای میل دریافت کردم. در تاریخ 12 آگوست فرم های من به دست کی سی سی رسید. ولی حالا هرچی زنگ می زنم یا ای میل می فرستم میگن که هنوز نامه شما تو نوبته. با توجه به اینکه کیس نامبر من حدود 4500 است. به نظر شما احتمال داره که به خاطر دیر فرستادن نامه اول به من نوبت مصاحبه نرسه؟ و نتونم ویزا بگیرم؟ لطفا اگه کسی در این رابطه اطلاعاتی داره به من بگه. کسانی بودن که کیس نامبرشون از من بالاتر بوده ولی زمان مصاحبه شون مشخص شده. لطفا با جواباتون منو از نگرانی در بیارید.

من که یک ماه زودتر ار شما فرستادم هم همین جواب رو بهم میدن. رسیده اما تو نوبته..
شما صبر داشته باشید KCC حتما به این موارد توجه میکنه. به نظر من آخرین نوبت های مصاحبه بهتون میرسه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.یاس عزیز منظورت از آخرا چیه یعنی آخرین مصاحبه ها یکسال دیگه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من صبح زود که وارد شدم سایت مشکل نداشت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
نه آخرین مصاحبه ها برای کارنت شده های Aug منظورمه!
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان به نظر شما بی انصافی نیست که من با کیس نامبر 4500 فقط به خاطر اینکه نامه به دستم نرسیده و از طریق ای میل دیر تر از بقیه دریافت کردم شانس گرفتن ویزا رو از دست بدم. پس در اینصورت کیس نامبر پایین چه فایده ای داره. یعنی کیس نامبر برای کی سی سی هیچ ارزشی نداره؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من اطلاعات هیچ کدوم از فرمها رو تایپ نکردم بلکه با دست پر کردم.مشکلی نداره؟
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان