2009-09-10 ساعت 00:18
farshidkhalafi نوشته: دوستان من اطلاعات هیچ کدوم از فرمها رو تایپ نکردم بلکه با دست پر کردم.مشکلی نداره؟
نه هیچ مشکلی نیست
2010AS3xxx
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سوال های مطرح شده برندگان 2010
|
2009-09-10 ساعت 00:18
farshidkhalafi نوشته: دوستان من اطلاعات هیچ کدوم از فرمها رو تایپ نکردم بلکه با دست پر کردم.مشکلی نداره؟ نه هیچ مشکلی نیست
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: farshidkhalafi
2009-09-10 ساعت 00:23
نه عزیزم هیچ اشکالی نداره. هم می تونستی با دست بنویسی ( دست نویس ) هم میتونستی تایپ کنی. من چون دست خطم خوب نبود 12 هزار تومن به یکی از تایپیست های بی انصاف انقلاب دادم برام تایپ ماشینی کرد. بعد فهمیدم که با نرم افزار Adobe Reader Proffesional میتونستم خیلی راحتتر و تمیز تر از اون یارو تو خونه راحت بشینمو فرم ها رو پر کنم. خوب اینم تجربه است دیگه.
2009-09-10 ساعت 00:23
drkamrani1 نوشته: دوستان به نظر شما بی انصافی نیست که من با کیس نامبر 4500 فقط به خاطر اینکه نامه به دستم نرسیده و از طریق ای میل دیر تر از بقیه دریافت کردم شانس گرفتن ویزا رو از دست بدم. پس در اینصورت کیس نامبر پایین چه فایده ای داره. یعنی کیس نامبر برای کی سی سی هیچ ارزشی نداره؟! نه اقا/ خانوم کامرانی اصلا نگران نباشین خیلیها حتی از شما هم دیرتر فرستادن شما احتمالا اخرای اکتبر کارنت می شین
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX کنسولگری:آنکارا تاریخ مصاحبه:jan 2010 تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک
2009-09-10 ساعت 00:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-09-10 ساعت 01:38 توسط kavoshgarnet.)
sh-b نوشته:drkamrani1 نوشته: دوستان به نظر شما بی انصافی نیست که من با کیس نامبر 4500 فقط به خاطر اینکه نامه به دستم نرسیده و از طریق ای میل دیر تر از بقیه دریافت کردم شانس گرفتن ویزا رو از دست بدم. پس در اینصورت کیس نامبر پایین چه فایده ای داره. یعنی کیس نامبر برای کی سی سی هیچ ارزشی نداره؟! ---------- پاسخ: -دوست گرامی کارنت شدن مربوط به تاریخ ارسال نیست البته دوست ما sh-b شاید منظورش تاریخ مصاحبه باشد که احتمالا اواخر اکتبر باشد. - الان تا کیس نامبر 7000 کسانی که ارسال کرده اند و یا کسانی که ارسال نکرده اند کارنت شده اند و دوست گرامی drkamrani1 شما نگران نباشید بدلیل اینکه دیر ارسال کرده اید کیس شما هنوز بررسی نشده است. نه اینکه رد شده باشد. خود من در تاریخ 5 آگوست از طریق ایمیل نامه قبولی ام را گرفتم و در تاریخ 20 آگوست ارسال کردم و اگر اشتباه نکنم 30 آگوست به کی سی سی تحویل داده شد که بلافاصله ایمیل زدم اما جواب دادند که به علت حجم زیاد بسته های رسیده قادر به پاسخگویی نیستند. من هم تا به امروز هیچگونه مکاتبه ای یا مکالمه ای با آنها نداشته ام. - با توجه به اینکه شماره شما کارنت شده همین روزها تماس دیگری داشته باشید و اگر باز هم جواب منفی بود به فاصله چند روز دوباره تماس بگیرید. همین روزها به شما جواب خواهند داد. - ما را هم در جریان بگذارید. تشکر کنندگان: sh-b
2009-09-10 ساعت 01:05
سلام.من جواب ایمیلمو به شرح زیر دریافت کردم.معنیش اینه که مدارکم کامل و بدون ایراد هست یا اینکه فقط به دستشون رسیده؟
ممنون میشم از راهنماییتون Your forms have been received and are waiting to be processed. Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22 کنسولگری:ANKARA تاریخ کارنت شدن: Aug 2010 تاریخ مصاحبه: 2 Sep تاریخ دریافت ویزا: Sep 4 جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر ورود به آمریکاec 10 ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی
2009-09-10 ساعت 01:11
farshidkhalafi نوشته: سلام.من جواب ایمیلمو به شرح زیر دریافت کردم.معنیش اینه که مدارکم کامل و بدون ایراد هست یا اینکه فقط به دستشون رسیده؟ بدستشون رسیده و منتظر انجام مراحل بعدیه
2010AS3xxx
2009-09-10 ساعت 01:17
seravin نوشته:farshidkhalafi نوشته: سلام.من جواب ایمیلمو به شرح زیر دریافت کردم.معنیش اینه که مدارکم کامل و بدون ایراد هست یا اینکه فقط به دستشون رسیده؟ ممنون از راهنماییتون
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22 کنسولگری:ANKARA تاریخ کارنت شدن: Aug 2010 تاریخ مصاحبه: 2 Sep تاریخ دریافت ویزا: Sep 4 جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر ورود به آمریکاec 10 ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی تشکر کنندگان: seravin
2009-09-10 ساعت 07:18
بولتن جدید برای ماه نوامبر منتشر شد.
http://travel.state.gov/visa/frvi/bullet..._4575.html آسیا فقط تا شماره 7200 کارنت شده نه به اون 7000 تای اول نه به این 200 تا.به نظر شما جریان چیه؟
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22 کنسولگری:ANKARA تاریخ کارنت شدن: Aug 2010 تاریخ مصاحبه: 2 Sep تاریخ دریافت ویزا: Sep 4 جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر ورود به آمریکاec 10 ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی
2009-09-10 ساعت 08:16
kavoshgarnet نوشته:sh-b نوشته:drkamrani1 نوشته: دوستان به نظر شما بی انصافی نیست که من با کیس نامبر 4500 فقط به خاطر اینکه نامه به دستم نرسیده و از طریق ای میل دیر تر از بقیه دریافت کردم شانس گرفتن ویزا رو از دست بدم. پس در اینصورت کیس نامبر پایین چه فایده ای داره. یعنی کیس نامبر برای کی سی سی هیچ ارزشی نداره؟! دوستان تا اونجایی که من میدونم قبولی را از طریق ایمیل اعلام نمیکنن. شما مطمينید که نامه از KCC دریافت کردید؟ شاید به دلیل اینکه به شما دیر اعلام کردن و وقت کم بوده ایمیل دادن(این حدس من البته)...به هر حال در مورد تاریخ مصاحبه هنوز دیر نشده نگران نباشید....
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008 کنسولگری: Mumbai تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009 تاریخ مصاحبه: May 2010 دریافت ویزا: 9June 2010 -------------------------------
2009-09-10 ساعت 08:30
بله دوستان کسانی که نامه به دستشون نرسیده باید از طریق ای میل و با دادن مشخصات کامل نامه قبولی رو دریافت کنن. در ضمن من زیاد با این وبلاگ ها کار نکردم لطفا یه نفر به من بگه وقتی می خواهیم به سوال کسی پاسخ بدهیم چطوری باید پاسخ بدیم که سوال اون شخص هم تو پاسخمون باشه. منظورم اینه که معلوم بشه سوال چه کسی رو داریم پاسخ میدیم. مثل خیلی از دوستان که این کارو میکنن. ممنون از راهنماییهاتون.
2009-09-10 ساعت 08:41
drkamrani1 نوشته: بله دوستان کسانی که نامه به دستشون نرسیده باید از طریق ای میل و با دادن مشخصات کامل نامه قبولی رو دریافت کنن. در ضمن من زیاد با این وبلاگ ها کار نکردم لطفا یه نفر به من بگه وقتی می خواهیم به سوال کسی پاسخ بدهیم چطوری باید پاسخ بدیم که سوال اون شخص هم تو پاسخمون باشه. منظورم اینه که معلوم بشه سوال چه کسی رو داریم پاسخ میدیم. مثل خیلی از دوستان که این کارو میکنن. ممنون از راهنماییهاتون. شما درست میگی. من حواسم به این مورد نبود. شما میتونی از گزینه نقل قول که پایین هر تایپک هست استفاده کنید... ممنون.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008 کنسولگری: Mumbai تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009 تاریخ مصاحبه: May 2010 دریافت ویزا: 9June 2010 -------------------------------
2009-09-10 ساعت 08:45
Hamid55 نوشته:من هم ممنونم که این نکته نقل قولو به من یاد دادی.drkamrani1 نوشته: بله دوستان کسانی که نامه به دستشون نرسیده باید از طریق ای میل و با دادن مشخصات کامل نامه قبولی رو دریافت کنن. در ضمن من زیاد با این وبلاگ ها کار نکردم لطفا یه نفر به من بگه وقتی می خواهیم به سوال کسی پاسخ بدهیم چطوری باید پاسخ بدیم که سوال اون شخص هم تو پاسخمون باشه. منظورم اینه که معلوم بشه سوال چه کسی رو داریم پاسخ میدیم. مثل خیلی از دوستان که این کارو میکنن. ممنون از راهنماییهاتون.
2009-09-10 ساعت 08:47
دوستان از همتون ممنون به امید یک زندگی خوب آزاد در USA
2009-09-10 ساعت 09:08
آقاي سراوين عزيز
با سلام و احترام من به نوبه خودم از شما ممنونم كه وقت مي گذاريد و ما را راهنمايي مي كنيد. الهام خانم كه رفت و حالا شما داريد جور بچه ها را مي كشيد. خداوند به شما اجر بدهد. تشکر کنندگان: seravin
2009-09-10 ساعت 09:35
سلام مونیکا خانم ما بی صبرانه منتظریم که شما برای مصاحبه بروید و انشاا... با موفقیت برگردید. و تمام جزییات سفر تون رو برای ما شرح بدید. نکنه خدایی نکرده بعد از مصاحبه بری و مارو فراموش کنی. ممنون
|