کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
yas نوشته: من امروز برای وارد سایت شدن مشکل داشتم چند بار پیغام ف.ی.ل.ت.ر شدن ظاهر شد!!
کسی این مشکل رو نداشته؟
نکنه ف.ی.ل.ت.ر بشیم!!!

من هم این مشکل را داشتم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
این جریان امضای فارسی با امضای انگلیسی چیه ؟
من زیر فرم هایی که فرستادم از امضای ایرانی که یه شکل ترسیمی است استفاده کردم ولی الان یه sample که دیدم انگار تو محل امضا اونا اسم و فامیلشون رو می نویسن
حالا به نظر شما این چیزه مهمی است که من اونجوری امضا کردم؟(البته بگم من پاسم امضا نداره)
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز در جواب نامه من برای کس سی سی که نوشته بودم در تاریخ تولدم اشتباهی رخ داده و خواستار تعیین زمان مصاحبه شده بودم این جواب آمد. بنظر شما دوباره نامه بزنم یا فعلا منتظر بمانم
Thank you for your inquiry.
The information you provided will be included in your case file.

KCC/rch
Public Inquiry
Serco Inc./Kentucky Consular Center
Williamsburg, Kentucky
KCCDV@state.gov
(606) 526-7500

Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.
This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی دوستان عزیز،
1-اگر کسی نامه دوم را دریافت کرده اسکن آن را حتما بگذارد.
2- آیا بچه هایی که قرار است بروند مصاحبه، خبر دارند که فرم اسپانسر کماکان فرم I-134 است؟ اگر خبر دارند، از کجا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
در پیوست لینک برنامه google map ppc برای موبایل گذاشتم که خصوصا" برای ما خیلی بدرد میخوره نقشه همه شهرها و کشورها رو میتونین ببینین و قابلیتهای زیادی داره از جمله استفاده از نقشه شهرها مثل آنکارا و ابوظبی با نمایش هتل ها سفارتها و ... ، امکان تخمین فواصل از لحاظ مسافت و زمان طی کردن (سواره و پیاده) ، نمایش موقعیت خود ما برروی نقشه (اگر بخواهید میتوانید موقعیت دوست و یا همسر خود را هم در هر لحظه ببینید! باعث میشه در سفر همدیگر رو گم نکنید البته ممکنه برای بعضی ها خوب نباشه !) ، امکان به حافظه سپردن مکان های خاص ( برای برنامه ریزی قبل از سفر عالیه) ، نمایش خیابانهای یکطرفه و دوطرفه ، جهت یابی و ...
این برنامه عالی روی گوشی های htc , samsung i900 امتحان کردم و خیلی خوب در ایران کار میکنه !
فقط کافیه فایل [Google Maps PPC [Takmob.Net رو روی گوشی کپی کنید و سپس اجرا کنید.

http://www.takmob.net/archive/2009/04/go...ps-ppc.php
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، Monica ، seravin ، reza22 ، yas
بچه ها همینطوری که می دونین زبان خیلی مهمه و اونایی که زبانشون خوب بوده موفق تر بودن.
حالا واسه آموزش و مکالمه سریع زبان چی پیشنهاد میدین؟
interchange بهتره یا نسرت؟
اگه کسی متود یا تجربه خوبی داره بیان کنه
ممنونم
شماره کیس:2010AS00012xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-29 -2009
کنسولگری:Ankara ولی تقاضای ابوظبی کردم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July-11-2009
پاسخ
تشکر کنندگان:
از دوستان کسی هست که تأییدیه فرم های نامه اول رو دریافت نکرده باشه ؟
من آخرین بار همین دیروز جواب ایمیل ام اومد و همهون جمله معروف اینکه سرشون شلوغه و فرم ها رو پراسس نکردن رو برام فرستادن
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان:
farzad24 نوشته: از دوستان کسی هست که تأییدیه فرم های نامه اول رو دریافت نکرده باشه ؟
من آخرین بار همین دیروز جواب ایمیل ام اومد و همهون جمله معروف اینکه سرشون شلوغه و فرم ها رو پراسس نکردن رو برام فرستادن

سلام
من هم چندين بار ايميل زدم وفقط دريافت مدارك را تائيد كردند و در خصوص بررسي و match بودن اطلاعات جوابي ندادند
پاسخ
تشکر کنندگان:
javan134 نوشته: بچه ها همینطوری که می دونین زبان خیلی مهمه و اونایی که زبانشون خوب بوده موفق تر بودن.
ممنونم

dooste aziz interchange behtare,shoma ye amoozeshgah peyda kon dar classhaye omomi passages sherkat kon ketabe passages vase mokaleme fogholade mibashad.
پاسخ
تشکر کنندگان: javan134
mojgank نوشته:
farzad24 نوشته: از دوستان کسی هست که تأییدیه فرم های نامه اول رو دریافت نکرده باشه ؟

سلام
من هم چندين بار ايميل زدم وفقط دريافت مدارك را تائيد كردند و در خصوص بررسي و match بودن اطلاعات جوابي ندادند

درود
به mojgank هم دقیقاً مثل من جواب دادن. اما باید هفته ای یک بار ایمیل بزنیم بهشون چون ممکنه مچ نباشه.!
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
mojgank نوشته:

سلام

منم همینطور!Sad
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
alirezasf نوشته:
javan134 نوشته: بچه ها همینطوری که می دونین زبان خیلی مهمه و اونایی که زبانشون خوب بوده موفق تر بودن.
ممنونم

dooste aziz interchange behtare,shoma ye amoozeshgah peyda kon dar classhaye omomi passages sherkat kon ketabe passages vase mokaleme fogholade mibashad.

[font=Arial] ضمن تشکر از علیرضا جان ،لطفاً دیگران نیز اظهار نظر بفرمایند .
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
میشه به من اطلاع بدید که با توجه به فرمهای اولیه که پرسیده سوابق کار ده سال پیش رو بنویسید و ما نوشتیم، ترجمه سوابق کار همسر مورد نیاز هست یا خیر؟
شماره کیس: 2010AS5000
نامه اول: May-2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 2009
ارسال مدارک: October 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: August 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: October 2009
تاریخ مصاحبه: 27th October
تاریخ دریافت کلیرنس: 20th November
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
دوستان مطمین هستید تا شماره 7200 اعلام شده یا منظور 7200 تای دیگه هست؟یعنی مثلا تا 14200؟ اخه خیلی عجیبه.
به نظرتون 17500 کی میشه؟ میخوام ببینم تو بهمن و اسفند ایرانم واسه TOEFL,GRE
خیلی خیلی ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
farnaz.f نوشته: سلام به همگی
دوستان مطمین هستید تا شماره 7200 اعلام شده یا منظور 7200 تای دیگه هست؟یعنی مثلا تا 14200؟ اخه خیلی عجیبه.
به نظرتون 17500 کی میشه؟ میخوام ببینم تو بهمن و اسفند ایرانم واسه TOEFL,GRE
خیلی خیلی ممنون

سلام فرناز جون
من کیس نامبرم 2XXX هست و زنگ زدم کی سی سی ببینم آخر سر کی وقت مصاحبه من معلوم میشه. طبق گفته دوستان تا شماره 7000 در اکتبر مصاحبه میشن. منم چون 24 اکتبر امتحان GRE دارم مونده بودم برنامه ام چطوری میشه. اما اونا گفتن ممکنه مصاحبه شما تو ماه اکتبر نباشه، نوامبر باشه. فکر کنم به خاطر همین فقط 200 تا جدید اعلام کردن. شما کیس منو ببین دستت میاد که خیلی نگران نباشی اگه واقعا حرف اینا راست باشه حالا حالا ها اینجا وقت داری برای این امتحانها. این GRE هم که.... نمیدونم چقدر باهاش اشنایی داری اما از من به تو نصیحت از همین امروز شروع کن خوندن!!!!!!
موفق باشی
کیس نامبر: 2010AS00002xxx
دریافت ویزا: روز مصاحبه (17 نوامبر)
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان