کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
farzad24 نوشته: از دوستان کسی هست که تأییدیه فرم های نامه اول رو دریافت نکرده باشه ؟
من آخرین بار همین دیروز جواب ایمیل ام اومد و همهون جمله معروف اینکه سرشون شلوغه و فرم ها رو پراسس نکردن رو برام فرستادن

من هم هنوز تایید match بودن اطلاعات رو نگرفتم. به من هم فقط همین جواب رو دادند که رسیده اما تو نوبته..
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
arashj666 نوشته: سلام بچه ها
یه سوال عجیب داشتم که البته مربوط به 2009 ای هاست اما گفتم شاید شما هم اطلاعات خوبی بتونین بهم بدین: با یک خانمی آشنا شدم که از برندگان 2009 است و کیس نامبرش هم مثل اینکه خیلی پایینه اما بر اثر اشتباه kcc نامه دومش خیلی دیر اومده و 25 اکتبر رفته سفارت و گفتن شما پرونده ات هیچ مشکلی نداره و کارش هم خصوصی بوده و فقط چون ساپورت مالی و در حقیقت اسپانسر نداشته، بهش ویزا ندادن، خلاصه دنبال اینه که ازدواج بکنه و بره. من هم از نظر ساپورت مالی مشکلی ندارم، هم سند خونه به نامم دارم و هم زمین (جمعا حدود 200 تومن) + دو سه تا آشنا که اونجا ساپورتم کنن و یه آشنای دیگه که به صورت سوری به من شغل بده در آمریکا...
می خواستم ببینم اگه سوری ( یا صوری؟؟؟) ازدواج کنیم ( تو این بین که یه بار سفارت رفته ) و من مدارکم رو آماده کنم، چقدر امکانش هست که ویزا بهمون برسه؟ و اصلا میدن یا نه؟ نمی گن این ازدواج تابلو است و معلومه صوریه؟ و اگه بی مشکل ویزا بدن، تا چند وقت باید با هم باشیم؟؟؟

ممنونم اگه کمکی بهم بکنین.
مرسی از پست های خوبتون

این داستان کی اتفاق افتاده؟
25 اکتبر چه سالی؟[/size][/font]
کیس نامبر:***2010AS2
دریافت نامه اول : MAY 2009
پاسخ
تشکر کنندگان: arashj666
hk1354 نوشته: این داستان کی اتفاق افتاده؟
25 اکتبر چه سالی؟[/size][/font]

سلام
همین امسال و طرف 18 روز دیگه بیشتر فرصت نداره! مامور سفارت هم پروندش رو گذاشته تو یه پوشه آبی و بهش گفته اگر زود اسپانسر پیدا کردی بیا وقت بگیر کارت رو تموم کنم...

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان!
من کیس نامبرم حدود 4500 است. من تازه اول مهر میتونم برای معافیت سربازی اقدام کنم. و اونطور که من شنیدم حدود دو سه ماه میکشه تا کارت معافیت من صادر بشه. به نظر شما کی سی سی به من اجازه میده که دو سه ماه مصاحبه رو به تاخیر بندازم؟ یعنی بگم که مدارک من حدود سه ماه دیگه آماده میشه. در ضمن دوستان میدونن صدور کارت معافیت چقدر طول میکشه؟ ظاهرا قبلا بیست روزه صادر میشد. و دیگه اینکه راهی هست که من زودتر کارت معافیت رو بگیرم. در ضمن من مدارکمو 10 آگوست فرستادم و تا این لحظه زمان مصاحبه من مشخص نشده. لطفا هر کسی در این مورد اطلاعی داره کمکشو از من دریغ نکنه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
hamed_gh نوشته: سلام دوستان
این جریان امضای فارسی با امضای انگلیسی چیه ؟
من زیر فرم هایی که فرستادم از امضای ایرانی که یه شکل ترسیمی است استفاده کردم ولی الان یه sample که دیدم انگار تو محل امضا اونا اسم و فامیلشون رو می نویسن
حالا به نظر شما این چیزه مهمی است که من اونجوری امضا کردم؟(البته بگم من پاسم امضا نداره)

دوستان چرا کسی جواب پست قبلی منو نداد ؟!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
hamed_gh نوشته:
من زیر فرم هایی که فرستادم از امضای ایرانی که یه شکل ترسیمی است استفاده کردم ولی الان یه sample که دیدم انگار تو محل امضا اونا اسم و فامیلشون رو می نویسن
حالا به نظر شما این چیزه مهمی است که من اونجوری امضا کردم؟(البته بگم من پاسم امضا نداره)

من هم مثل شما فارسی امضا کردم. اصلا مهم نیست، امضا سلیقه ای و شخصیه، کسی رو به خاطر نوع امضا که رد نمی کنند!!
چیزی که مشکل ایجاد میکنه اینه که امضا روز مصاحبه با امضا فرم هایی که فرستادید و امضای پاستون منطبق نباشه وگرنه نوع امضا مهم نیست.
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
hamed_gh نوشته:

نه مسئله مهمی نیست
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان!
من کیس نامبرم حدود 4500 است. من تازه اول مهر میتونم برای معافیت سربازی اقدام کنم. و اونطور که من شنیدم حدود دو سه ماه میکشه تا کارت معافیت من صادر بشه. به نظر شما کی سی سی به من اجازه میده که دو سه ماه مصاحبه رو به تاخیر بندازم؟ یعنی بگم که مدارک من حدود سه ماه دیگه آماده میشه. در ضمن دوستان میدونن صدور کارت معافیت چقدر طول میکشه؟ ظاهرا قبلا بیست روزه صادر میشد. و دیگه اینکه راهی هست که من زودتر کارت معافیت رو بگیرم. در ضمن من مدارکمو 10 آگوست فرستادم و تا این لحظه زمان مصاحبه من مشخص نشده. لطفا هر کسی در این مورد اطلاعی داره کمکشو از من دریغ نکنه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
drkamrani1 نوشته: سلام به همه دوستان!

در مورد مصاحبه شما ميتوني تاريخشو عقب بندازي. اما اول يه ايميل بزن به KCC ببين تاريخ مصاحبت کي هست. (نمونه ايميل رو بچه ها گذاشتن).
Case Number : 2010AS000XXXX
PA NAME: XXX
Date of birth : XX/XX/XXXX
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran

To Whom It May Concern,

According to the “VISA BULLETIN FOR .... 2010” my case number is current.
I will appreciate it if you could send me a copy of the second letter via e-mail for knowing
the fixed date of our interview in embassy of the united state of America in XXXXX

Sincerly

بعد دوباره يه ايميل بفرست مبني بر اينکه ميخواي تاريخ مصاحبتو عقب بندازي.
در مورد کارت معافيتتم بستگي به نوع معافيتت داره.[/align]
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
تشکر کنندگان:
indmehdi نوشته:
drkamrani1 نوشته: سلام به همه دوستان!

در مورد مصاحبه شما ميتوني تاريخشو عقب بندازي. اما اول يه ايميل بزن به KCC ببين تاريخ مصاحبت کي هست. (نمونه ايميل رو بچه ها گذاشتن).
Case Number : 2010AS000XXXX
PA NAME: XXX
Date of birth : XX/XX/XXXX
Preference Category : DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability : Iran

To Whom It May Concern,

According to the “VISA BULLETIN FOR .... 2010” my case number is current.
I will appreciate it if you could send me a copy of the second letter via e-mail for knowing
the fixed date of our interview in embassy of the united state of America in XXXXX

Sincerly

بعد دوباره يه ايميل بفرست مبني بر اينکه ميخواي تاريخ مصاحبتو عقب بندازي.
در مورد کارت معافيتتم بستگي به نوع معافيتت داره.[/align]
ممنونindmehdi عزیز. نوع معافیت من موارد خاص می باشد چون دبیر هستم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
drkamrani1 نوشته:
سلام به همه دوستان!

تا جایی که من می دونم در صورت معافیت تا زمان صدور کارت اگر بخواهید گذرنامه بگیرید سازمان نظام وظیفه فوراً به شما نامه ای می دهد که می توانید با ارائه آن به اداره گذزنامه پاسپورت خود را بگیرید.
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
ممنون از مدیر سایت که اینکه اینهمه زحمت می کشید و نگرانی های ماها رو رفع می کنید.
من سوالی داشتم و اون اینکه من توی فرمهای اولم اونجا که اسم تمام مدارس و دانشگاههایی که درس خوندیم و مدرکی که گرفتیم رو خواسته بود به اشتباه مقابل نام دبیرستان و پیش دانشگاهیم نام مدرکم رو مدرک دبستان تایپ کردم. نمی دونم این موضوع واقعا مهمه یا نه و اینکه چکار باید بکنم؟
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
ساشا نوشته: سلام
ممنون از مدیر سایت که اینکه اینهمه زحمت می کشید و نگرانی های ماها رو رفع می کنید.
من سوالی داشتم و اون اینکه من توی فرمهای اولم اونجا که اسم تمام مدارس و دانشگاههایی که درس خوندیم و مدرکی که گرفتیم رو خواسته بود به اشتباه مقابل نام دبیرستان و پیش دانشگاهیم نام مدرکم رو مدرک دبستان تایپ کردم. نمی دونم این موضوع واقعا مهمه یا نه و اینکه چکار باید بکنم؟
ممنونم

اشکالی نداره فقط قبل از مصاحبه و سوگند خوردن به افیسر اطلاع بده
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان:
Taraneh نوشته: drkamrani1 نوشته:
سلام به همه دوستان!

تا جایی که من می دونم در صورت معافیت تا زمان صدور کارت اگر بخواهید گذرنامه بگیرید سازمان نظام وظیفه فوراً به شما نامه ای می دهد که می توانید با ارائه آن به اداره گذزنامه پاسپورت خود را بگیرید.
ترانه خانم آیا شما مطمئنی که به کسانی که اقدام به گرفتن کارت معافیت کردن یه نامه میدن.اگه اینطور باشه که همون نامه رو میتونیم به عنوان سند به کنسول نشون بدیم. ولی من فکر نمیکنم که نامه ای بدن. با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
svi جان همین دیروز پریروز بود ARTA گذاشت نامَشو! البته امارات زندگی میکنن ایشون ولی خوب،توی فروم گذاشتن نمونه هاشونو!
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان