کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
drkamrani1 نوشته:
Taraneh نوشته: drkamrani1 نوشته:
سلام به همه دوستان!
من کیس نامبرم حدود 4500 است. من تازه اول مهر میتونم برای معافیت سربازی اقدام کنم. و اونطور که من شنیدم حدود دو سه ماه میکشه تا کارت معافیت من صادر بشه. به نظر شما کی سی سی به من اجازه میده که دو سه ماه مصاحبه رو به تاخیر بندازم؟ یعنی بگم که مدارک من حدود سه ماه دیگه آماده میشه. در ضمن دوستان میدونن صدور کارت معافیت چقدر طول میکشه؟ ظاهرا قبلا بیست روزه صادر میشد. و دیگه اینکه راهی هست که من زودتر کارت معافیت رو بگیرم. در ضمن من مدارکمو 10 آگوست فرستادم و تا این لحظه زمان مصاحبه من مشخص نشده. لطفا هر کسی در این مورد اطلاعی داره کمکشو از من دریغ نکنه.

تا جایی که من می دونم در صورت معافیت تا زمان صدور کارت اگر بخواهید گذرنامه بگیرید سازمان نظام وظیفه فوراً به شما نامه ای می دهد که می توانید با ارائه آن به اداره گذزنامه پاسپورت خود را بگیرید.
ترانه خانم آیا شما مطمئنی که به کسانی که اقدام به گرفتن کارت معافیت کردن یه نامه میدن.اگه اینطور باشه که همون نامه رو میتونیم به عنوان سند به کنسول نشون بدیم. ولی من فکر نمیکنم که نامه ای بدن. با تشکر
درود
اصلاً نگران نباش،یه گواهی موقت معافی معتبر بهت می دن که قابل قبوله.
ترجمه اش کن و حالش رو ببرWink
من خودم قبلاً معافی گرفتم و حتی با اون گواهی موقت سر کار رفتم.
موفق باشی.
شماره کیس:2010AS00012xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-29 -2009
کنسولگری:Ankara ولی تقاضای ابوظبی کردم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July-11-2009
پاسخ
تشکر کنندگان:
javan134 نوشته:
drkamrani1 نوشته:
سلام به همه دوستان!
من کیس نامبرم حدود 4500 است. من تازه اول مهر میتونم برای معافیت سربازی اقدام کنم. و اونطور که من شنیدم حدود دو سه ماه میکشه تا کارت معافیت من صادر بشه. به نظر شما کی سی سی به من اجازه میده که دو سه ماه مصاحبه رو به تاخیر بندازم؟ یعنی بگم که مدارک من حدود سه ماه دیگه آماده میشه. در ضمن دوستان میدونن صدور کارت معافیت چقدر طول میکشه؟ ظاهرا قبلا بیست روزه صادر میشد. و دیگه اینکه راهی هست که من زودتر کارت معافیت رو بگیرم. در ضمن من مدارکمو 10 آگوست فرستادم و تا این لحظه زمان مصاحبه من مشخص نشده. لطفا هر کسی در این مورد اطلاعی داره کمکشو از من دریغ نکنه.

تا جایی که من می دونم در صورت معافیت تا زمان صدور کارت اگر بخواهید گذرنامه بگیرید سازمان نظام وظیفه فوراً به شما نامه ای می دهد که می توانید با ارائه آن به اداره گذزنامه پاسپورت خود را بگیرید.
ترانه خانم آیا شما مطمئنی که به کسانی که اقدام به گرفتن کارت معافیت کردن یه نامه میدن.اگه اینطور باشه که همون نامه رو میتونیم به عنوان سند به کنسول نشون بدیم. ولی من فکر نمیکنم که نامه ای بدن. با تشکر
درود
موفق باشی.
گواهی موقت؟ مگه هست؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر توضیح بدید! من هم مثل drkamrani1 کارم گیره
پاسخ
تشکر کنندگان:
javan134 نوشته:
drkamrani1 نوشته:
سلام به همه دوستان!

درود
موفق باشی.
سلام دوست عزیز با توضیحات شما کم کم دارم امیدوار میشم چون خیلی نگران بودم. از همه دوستان خوبی هم که به سوال من جواب دادن متشکرم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز راهنمائی کنید.
در تاپیک خلاصه پیشرفت برندگان 2010 من مدتهاست سه صفحه بیشتر ندارم (تا پست 45) دلیل چیه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: parsa
reza22 نوشته: دوستان عزیز راهنمائی کنید.
در تاپیک خلاصه پیشرفت برندگان 2010 من مدتهاست سه صفحه بیشتر ندارم (تا پست 45) دلیل چیه ؟

دوست عزیز برای خیلی از دوستان این اتفاق افتاده من به ادمین عزیز گفتم
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان: reza22
majidshirzadeh نوشته:

manam hamin tor
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان:
payman R نوشته:
majidshirzadeh نوشته:

من هم همین مشکل را دارم
manam hamin tor
پاسخ
تشکر کنندگان:
alirezasf نوشته:
payman R نوشته:
majidshirzadeh نوشته:

من هم همین مشکل را دارم
manam hamin tor

و همچنين من
CASE NO.:2010AS290XX
تاريخ دريافت پاکت اول:15 June
تاريخ ارسال فرمها:18 June
تاريخ کارنت شدن:آخرين بولتن
تاريخ دريافت نامه دوم:25 july
تاريخ مصاحبه: 1سپتامبر
تاريخ کليرنس: 14 سپتامبر
سفارت:آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان در اینترنت تحقیقی دیدیم مربوط به این بحث و تابیک نیست ولی خواندنشم خالی از لطف نیست.

ريچارد وايزمن
روانشناس دانشگاه هارتفوردشاير

چرا برخی مردم بی وقفه در زندگی "شانس" می آورند درحالی که سايرين هميشه "بدشانس" هستند؟

مطالعه برای بررسی چيزی که مردم آن را "شانس" می خوانند، ده سال قبل شروع شد.
می خواستم بدانم چرا بخت و اقبال هميشه در خانه بعضی ها را می زند، اما سايرين از آن محروم می مانند. به عبارت ديگر چرا بعضی از مردم "خوش شانس" و عده ديگر "بدشانس" هستند؟
آگهی هايی در روزنامه های سراسری چاپ کردم و از افرادی که احساس می کنند خوش شانس يا بدشانس هستند خواستم با من تماس بگيرند.
صدها نفر برای شرکت در مطالعه من داوطلب شدند و در طول سال های گذشته با آنها مصاحبه کردم، زندگی شان را زير نظر گرفتم و از آنها خواستم در آزمايش های من شرکت کنند.
نتايج نشان داد که هرچند اين افراد به کلی از اين موضوع غافلند، کليد خوش شانسی يا بدشانسی آنها در افکار و کردارشان نهفته است.
برای مثال، فرصت های ظاهرا خوب در زندگی را در نظر بگيريد. افراد خوش شانس مرتبا با چنين فرصت هايی برخورد می کنند، درحالی که افراد بدشانس نه.

با ترتيب دادن يک آزمايش ساده سعی کردم بفهم آيا اين مساله ناشی از توانايی آنها در شناسايی چنين فرصت هايی است يا نه.
به هر دو گروه افراد "خوش شانس" و "بدشانس" روزنامه ای دادم و از آنها خواستم آن را ورق بزنند و بگويند چند عکس در آن هست.
به طور مخفيانه يک آگهی بزرگ را وسط روزنامه قرار دادم که می گفت: "اگر به سرپرست اين مطالعه بگوييد که اين آگهی را ديده ايد 250 پوند پاداش خواهيد گرفت."
اين آگهی نيمی از صفحه را پر کرده بود و به حروف بسيار درشت چاپ شده بود.
با اين که اين آگهی کاملا خيره کننده بود، افرادی که احساس بدشانسی می کردند عمدتا آن را نديدند، درحالی که اغلب افراد خوش شانس متوجه آن شدند.
مطالعه من نشان داد که افراد بدشانس عموما عصبی تر از افراد خوش شانس هستند و اين فشار عصبی توانايی آنها در توجه به فرصت های غيرمنتظره را مختل می کند.
در نتيجه، آنها فرصت های غيرمنتظره را به خاطر تمرکز بيش از حد بر ساير امور از دست می دهند.
برای مثال وقتی به مهمانی می روند چنان غرق يافتن جفت بی نقصی هستند که فرصت های عالی برای يافتن دوستان خوب را از دست می دهند.
آنها به قصد يافتن مشاغل خاصی روزنامه را ورق می زنند و از ديدن ساير فرصت های شغلی بازمی مانند.
افراد خوش شانس آدم های راحت تر و بازتری هستند، در نتيجه آنچه را در اطرافشان وجود دارد و نه فقط آنچه را در جستجوی آنها هستند می بينند.
تحقيقات من در مجموع نشان داد که آدم های خوش اقبال براساس چهار اصل، برای خود فرصت ايجاد می کنند..
اولا آنها در ايجاد و يافتن فرصت های مناسب مهارت دارند،
ثانيا به قوه شهود گوش می سپارند و براساس آن تصميم های مثبت می گيرند.
ثالثا به خاطر توقعات مثبت، هر اتفاقی نيکی برای آنها رضايت بخش است،
و رابعا نگرش انعطاف پذير آنها، بدبياری را به خوش اقبالی بدل می کند.
در مراحل نهايی مطالعه، از خود پرسيدم آيا می توان از اين اصول برای خوش شانس کردن مردم استفاده کرد.
از گروهی از داوطلبان خواستم يک ماه وقت خود را صرف انجام تمرين هايی کنند که برای ايجاد روحيه و رفتار يک آدم خوش شانس در آنها طراحی شده بود.
اين تمرين ها به آنها کمک کرد فرصت های مناسب را دريابند، به قوه شهود تکيه کنند، انتظار داشته باشند بخت به آنها رو کند و در مقابل بدبياری انعطاف نشان دهند.
يک ماه بعد، داوطلبان بازگشته و تجارب خود را تشريح کردند. نتايج حيرت انگيز بود: 80 درصد آنها گفتند آدم های شادتری شده اند، از زندگی رضايت بيشتری دارند و شايد مهم تر از هر چيز خوش شانس تر هستند.
و بالاخره اين که من "عامل شانس" را کشف کردم.

چهار نکته برای کسانی که می خواهند خوش اقبال شوند
به غريزه باطنی خود گوش کنيد، چنين کاری اغلب نتيجه مثبت دارد.
با گشادگی خاطر با تجارب تازه روبرو شويد و عادات روزمره را بشکنيد.
هر روز چند دقيقه ای را صرف مرور حوادث مثبت زندگی کنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، MajidShirzadeh ، star4631 ، yas ، indmehdi ، kavoshgarnet ، To USA
آقا مرسی خیلی عالی بود فکر کنم بازم سال دیگه برنده بشمBig Grin
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان: reza22
سلام دوستان - امروز طرفای ساعت 2:30 بعد از ظهر از امریکا به خونه ی ما زنگ زدن - یک خانوم بود که گفت بنده از طریق اینترنت واجد شرایط گرین کارت شدم - حین صحبت کردن تماس قطع شد و دیگه به من زنگ نزدن ! - حالا من زیاد اطلاعاتی دراین موردندارم - فقط قبلا فرم رو پر کرده بودم- الان خیلی شکه شدم ! - خواهشا یکی من رو راهنمایی کنه که چیکار کنم - ممنون میشم ازتون .
پاسخ
تشکر کنندگان:
alirezasf نوشته:
payman R نوشته:
majidshirzadeh نوشته:

من هم همین مشکل را دارم
manam hamin tor
دوستان عزیز، تاپیک خلاصه پیشرفت به این صورت است که همه یک پست خالی در آن ارسال می کنند (فقط 1 پست) تا امضای ایشون در تاپیک دیده بشه و با پیشرفت پروسه لاتاری و تغییر امضا ها این تاپیک اطلاعاتش به روز میشه. لطفاً شما هم اینقدر پست به این تاپیک ارسال نکنید! با تشکر[/size]
پاسخ
تشکر کنندگان:
I.R نوشته: سلام دوستان - امروز طرفای ساعت 2:30 بعد از ظهر از امریکا به خونه ی ما زنگ زدن - یک خانوم بود که گفت بنده از طریق اینترنت واجد شرایط گرین کارت شدم - حین صحبت کردن تماس قطع شد و دیگه به من زنگ نزدن ! - حالا من زیاد اطلاعاتی دراین موردندارم - فقط قبلا فرم رو پر کرده بودم- الان خیلی شکه شدم ! - خواهشا یکی من رو راهنمایی کنه که چیکار کنم - ممنون میشم ازتون .

سلام دوست عزیز
به سایت خودتون خوش اومدید
شما اگر برنده لاتاری باشید می تونید در سایت dvlottery.state.gov وضعیت برنده شدن خودتون رو با ارائه کانفریمیشن کد بررسی کنید. جدیداً شرکت های متقلب زیادی سعی می کنند مردم را فریب بدهند و به اسم برنده شدن لاتاری ازشون اخاذی کنند. دقت کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: I.R
راستش من دعوتنامه رو از طریق سایت USAFIS دریافت کردم - نمیدونم تقلبیه یا نه ؟ اگه تقلبیه نوبت بعدی ثبت نام چه زمانی هست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
I.R نوشته: راستش من دعوتنامه رو از طریق سایت USAFIS دریافت کردم - نمیدونم تقلبیه یا نه ؟ اگه تقلبیه نوبت بعدی ثبت نام چه زمانی هست ؟

این سایت معتبر نیست دوست عزیز
11 مهر ثبت نام برای 2011 شروع میشه. با ثبت دقیق اطلاعاتتون در سایت dvlottery.state.gov شانس خودتون رو در برنده شدن و گرفتن ویزا در صورت برنده شدن افزایش بدید. البته شانس برنده شدن در آسیا کمی بیشتر از 0.02 درصد نیست. پس بعد از ثبت نام زیاد فکرشو نکنید تا وقتی که نامه براتون اومد حسابی غافلگیر بشید!!!
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: I.R

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان